پاسخ : نوشتههای غیر بورسی ما بورسیها
فکر می کنم بخواییم بیاریمش توی دین
مثه این می مونه که یکی پیام های شیطان رو قبول می کنه و طبق اون عمل می کنه (گاهی شیطان خیلی قشنگ و حرفه ای وارد عمل میشه و یه چیز بد رو خوب جلوه میده جوری که نمی فهمی پیام شیطان بوده)
و یکی پیام های خدا رو دریافت می کنه و طبق اون عمل می کنه...
پیام شیطان و خدا خیلی میتونه شبیه هم باشه... توی یه سری چیزا واضح هستا
اما منظورم توی تصمیماتمون هست
این که فرد به درجه ای از معنویت رسیده باشه که الهاماتش الهامات الهی باشه نه شیطانی
توی مواردی دارم میگم که بحث گناه و ثواب نیستا...
مثلا شما میخوای یه سفر بری.... به دلت میوفته این سفر و برو .... خیلی مهمه در نهایت کی به دلت انداخته
شاید اون سفر و بری و وارد یه مسیر بدی توی زندگیت بشی با یه شخص بد مثلا آشنا شی و زندگیت نابود بشه
شاید اون سفر و بری و با یه شخص خیلی خوب آشنا بشی و بازم مسیر زندگیت در جهت خوب عوض بشه.
منظورم این جور چیزاستا
در اصل توسط roya123 پست شده است
View Post
مثه این می مونه که یکی پیام های شیطان رو قبول می کنه و طبق اون عمل می کنه (گاهی شیطان خیلی قشنگ و حرفه ای وارد عمل میشه و یه چیز بد رو خوب جلوه میده جوری که نمی فهمی پیام شیطان بوده)
و یکی پیام های خدا رو دریافت می کنه و طبق اون عمل می کنه...
پیام شیطان و خدا خیلی میتونه شبیه هم باشه... توی یه سری چیزا واضح هستا
اما منظورم توی تصمیماتمون هست
این که فرد به درجه ای از معنویت رسیده باشه که الهاماتش الهامات الهی باشه نه شیطانی
توی مواردی دارم میگم که بحث گناه و ثواب نیستا...
مثلا شما میخوای یه سفر بری.... به دلت میوفته این سفر و برو .... خیلی مهمه در نهایت کی به دلت انداخته
شاید اون سفر و بری و وارد یه مسیر بدی توی زندگیت بشی با یه شخص بد مثلا آشنا شی و زندگیت نابود بشه
شاید اون سفر و بری و با یه شخص خیلی خوب آشنا بشی و بازم مسیر زندگیت در جهت خوب عوض بشه.
منظورم این جور چیزاستا
نظر