عشق بازی
Collapse
X
-
پاسخ : عشق بازی
♦️شکست مرحله اول اجبار کنندگان واکسن :
✌️#پیروزی #نه_به_واکسیناسیون_اجباری✌️
باید به صورت مرتب و با هزینه خودتان تست PCR بدهید
?رئیس سازمان غذا و دارو: کسانی که واکسن کرونا نزنند و داوطلب واکسیناسیون نباشند، برای استفاده از خدمات عمومی باید به صورت مرتب و با هزینه شخصی تست PCR بدهند
? زیرساختهای شبکهای کشور در بخش واکسیناسیون کامل است و میتوانیم کارتهایی را به صورت هوشمند در اختیار افرادی که واکسن زدهاند برای استفاده از خدمات عمومی مانند استفاده از هواپیما و وسایل نقلیه عمومی بین شهری قرار دهیم./ فانا
@Akharinkhabar
نظر
-
♨️ دختر سیامک اطلسی :
پدرم هر ۲ دز واکسن را زده بودند
?ردی دیگر بر جمله ی (واکسن موجب جلوگیری از نوع شدید کرونا و مرگ می شود)
منبع :
آخرین خبر | جزییات تازه درگذشت سیامک اطلسی از زبان دخترش؛ هر ۲ دز واکسن را زده بودند
نظر
-
دختر سیامک اطلسی :
پدرم هر 2 دز واکسن را زده بودند
سیامک اطلسی بازیگر پیشکسوت کشورمان بر اثر عوارض ناشی از واکسن در دوز دوم دچار کرونای شدید شدند و متاسفانه فوت کردند
ردی دیگر بر فرضیه ی جلوگیریِ واکسن از مرگ
چیزی که خیلی مهمه تا بدانید اینه که علائم کرونا پس از دوز اول یا دوم واکسن، بیماری کرونا نیست و صرفا شباهت به کرونا دارد
و طبق شواهد به دلیل اختلالات بیولوژیکی واکسن کرونا بر سیستم ایمنی افراد رخ میدهد
اما طبق معمول به عنوان کرونا ثبت و معرفی می شود.
در واقع عامل اصلی زمینگیر شدن فرد و در نهایت فوت وی خود واکسن کروناست و نه بیماری کرونا
نظر
-
5 سوال اساسی در مورد واکسن :
۱)آیا واکسن از ابتلا به کووید جلوگیری میکند؟
خیر
۲)آیا واکسن مانع از انتقال دادن ویروس میشود؟
خیر
۳)آیا ایمنی واکسن ها در طولانیمدت بر روی انسانها آزمایش شده است؟
خیر
۴)آیا واکسن ها منجر به مرگ یا عوارض منتهی به مرگ شده است؟
بله
۵) آیا سازندگان واکسن مسئولیتی در قبال این عوارض و مرگ ها به عهده گرفته اند؟
خیر!!!
نظر
-
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
بعدم آقای محترم صاحب این پیج . من هر موقع میایم بازدید . شما تبلیغ واکسن نزدن می کنی دو تا سوال الان تا کنون هیچکی از اقوام و فامیلت دور از جون فوت نکرده ؟.؟ سوال دو مردم واکسن نزن چیکار کنن؟ بروند بمیرند. توهلند همه چیز به حال عادی برگشته . نه ماسک . نه چیزی.همه جا باز . عینا قبل . چرا فکر میکنی ؟
نظر
-
در اصل توسط Lida2020 پست شده است View Postوای. خدا خیرتون بده. چقدر خندیدم.خانمه نوشته واکس م نمی زنیم . خب درست هم گفته واکس زنی کار آقایون هست. من که تا حالا خانم واکس زن ندیدم.
بعدم آقای محترم صاحب این پیج . من هر موقع میایم بازدید . شما تبلیغ واکسن نزدن می کنی دو تا سوال الان تا کنون هیچکی از اقوام و فامیلت دور از جون فوت نکرده ؟.؟ سوال دو مردم واکسن نزن چیکار کنن؟ بروند بمیرند. توهلند همه چیز به حال عادی برگشته . نه ماسک . نه چیزی.همه جا باز . عینا قبل . چرا فکر میکنی ؟
من چ مطلبی زدم و برداشت شما از عکس چی بود/.:blinksmiley.:/
به خدا داغون داغون شدم
به همین خاطر ، جواب 2 تا سوالتون رو هم نمیدم
یعنی اگه زمین دهن باز کنه من تو خودش ببلعه انتظار بیجایی نیست
2 دل شدم با این وضع اسفناک ب فعالیت خودم تو تاپیک ادامه بدم یا نه:)
نظر
نظر