کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته من قبول دارم در مقایسه با شما یه کفترباز و عشق باز حرفه ای نیستم و حتی جای شاگرد شما هم نمیتونم راجع کفترای خوب و با ارزش نظر بدم و تحلیل کنم! ولی در کل عاشق کفترم خصوصآ از شنیدن صداشون و پرکشیدنهاشون لذت میبرم از کبوتر نر هم هر چی گردن کلفت تر باشه! بیشتر خوشم میاد اما تا اونجائیکه به خاطر دارم! از دوران کودکی تا همین الانش معمولآ کبوترهای زاغ و تیره مثل سرخ و سرکه ای و اشعل و ابلغ بیشتر برام ماندگار بودن و واسم اومد داشتن تا کبوترهای سفید! از قدیم هم گفتن کبوتر برای هر شخصی اومد و نیومد داره! واسه من هم کبوترهای سیاه تا حالا اومد داشتن تا کبوترهای سفید کبوترهای سفیدم را یا میدزدیدن! یا گربه میخورد و یا ازم فرار میکردن ... نظر شخصی
سلام
خخخخخخخ اون چپیه عروس خانمه 0خخخخخخخخ
هم علنگو داره
هم خوشگلتره
هم تاج عروس داره
هم چشاش قشنگتره
هم یه چیزا سبز زیبا داره کنار گوشش داره
وای لاک هم به ناخوناش زده
با وقارترم هست
عین خانمها
درست حدس زدم(خخخخخخخخخخخ من کبوتر باز نیستم (خخخخخخخخخ
سلام
هم علنگو داره
هم خوشگلتره
هم تاج عروس داره
هم چشاش قشنگتره
با وقارترم هست
عین خانمها
سلام
هم علنگو داره
هم خوشگلتره
هم تاج عروس داره
هم چشاش قشنگتره
با وقارترم هست
عین خانمها
سلام علیکم
یه آشنایی داریم بالا پشت بامش را که 120 متر هست.یه چهار دیواری کار کزده.کلی نبش و سیم آهنی باهاش قفس درسته کرده.نزدیک 4 هزار کبوتر هر یک قفس یه دسته 500 تایی
دسته را 500 تایی پروازشون میده دو ساعت فقط بهشون خیره میشه!!!!!!!!!!!!!میگم مشتی آرتروز گردن میگیری چه خبره!!!!!!من خودم دو دقیقه نگاه بالا کنم گردن درد میگیرن
انگار رفته تو خلسه.محو تماشای کبوترا میشه جوری که باس ده بار صداش بزنی
نوع کبوتر را هم میتونه تشخیص بده!!!!!!!!!!منم چند دقیقه باس آسمون را رصد کنم تا پرنده را ببینم اونم نمیدونم گنجیشکه عقابه کبوتره
خلاصه اینکه این کفتر بازی یه عالمی داره برای خودش.با آدمایی که عشق اینکار رو دارن آسنا هستم
الان میدونم حس و حال این تیدی خان چیه
دادا منظورم شما نبودی
اصلا پست شما را در رابطه با این پست درنا ندیدم.فاصله زمانی پست من و شما هم خیلی کمه
منظورم کلی بود حتی خودم
اگه هم به دل گرفتی به بزرگواری کفترات ببخش
سلام علیکم
یه آشنایی داریم بالا پشت بامش را که 120 متر هست.یه چهار دیواری کار کزده.کلی نبش و سیم آهنی باهاش قفس درسته کرده.نزدیک 4 هزار کبوتر هر یک قفس یه دسته 500 تایی
دسته را 500 تایی پروازشون میده دو ساعت فقط بهشون خیره میشه!!!!!!!!!!!!!میگم مشتی آرتروز گردن میگیری چه خبره!!!!!!من خودم دو دقیقه نگاه بالا کنم گردن درد میگیرن
انگار رفته تو خلسه.محو تماشای کبوترا میشه جوری که باس ده بار صداش بزنی
نوع کبوتر را هم میتونه تشخیص بده!!!!!!!!!!منم چند دقیقه باس آسمون را رصد کنم تا پرنده را ببینم اونم نمیدونم گنجیشکه عقابه کبوتره
خلاصه اینکه این کفتر بازی یه عالمی داره برای خودش.با آدمایی که عشق اینکار رو دارن آسنا هستم
الان میدونم حس و حال این تیدی خان چیه
دادا منظورم شما نبودی
اصلا پست شما را در رابطه با این پست درنا ندیدم.فاصله زمانی پست من و شما هم خیلی کمه
منظورم کلی بود حتی خودم
اگه هم به دل گرفتی به بزرگواری کفترات ببخش
نظر