کامپیوتر - IT- موبایل - تکنولوژی-f a c e b o o k

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PASHA
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1294

چهار ترفند رجیستری مفید و کاربردی!

غیرفعال كردن برگهها ( Tab ) در Display Properties
    وقتی بچهها يا افراد ناوارد ياد میگيرند كه چگونه Disp Prp شكل و ظاهر سيستم را تغییر میدهد، گاهی وقتها تغییرات نابجایی را در كامپیوترهایی كه مشترك هستند، ايجاد میكنند. میتوانید با اضافه كردن یك متغیر در

HKEY-CURRENT-USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

تغییرات پیكربندی Disp Prp را متوقف كنید. به تناسب مورد، یك مقدار DWORD ایجاد كنید و دادهِ آن را برابر با یك قرار دهید. برگههای Themes ، Desktop ، ScreenSaver و Setting به ترتیب با مقادیری به نام NoThemesTab ، NoDispBackgroundPage ، NoDispScrSavPage و NoDispSettingsPage متوقف میشوند. مقدار NoDispAppearance هم برگهِ Themes و هم Appearance را متوقف میكند. مقدار NoDispCpl هم به طور كل، كادر Disp Prp را تعطیل میكند.

جلوگیری از تغییر Background
    در IE وقتی روی تصویری راست كلیك كرده و گزینهی Set as background را انتخاب میكنید، background تغییر میكند. برای جلوگیری از چنین كاری در كادر محاورهای Run تایپ كنید Regedit و مسیر زیر را دنبال كنید:

HKEY-CURRENT-USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ ActiveDesktop

و یك مقدار DWORD به نام NoChangingWallpaper ايجاد كنید و مقدار آن را یك قرار دهید. توجه داشته باشید این تنظیم فقط برای ویندوز XP است و حتما باید یك عكس را به عنوان Background انتخاب كنید، نه گزینهی None (ولا غیر)
    نكته: نسخهی پشتیبان از رجیستری يادتون نره !

اجرای برنامه از طریق كادر محاورهای Run
    برنامههایی مثل Regedit و Msconfig را میتوان از طريق كادر محاوره ای Run و بدون نوشتن مسیر آنها اجرا كرد. اما برای اجرای سایر برنامهها، به این شکل، باید یك كلید به رجیستری اضافه كنیم. مسیر زیر را دنبال كنید:
    HKEY-LOCAL-MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ App Paths

حالا یك كلید كه نام آن همان نام فایل اجرایی است، اضافه كنید. برای مثال Myprog.exe . مقدار آنرا برابر آدرس كامل برنامه قرار دهید، در مثال ما C:\Program Files\Myprog\Myprog.exe . همچنین میبایست یك String Value ایجاد كنید كه آدرس آن فقط قسمتی از محل مورد نظر شماست كه در مثال ما این آدرس میباشد: C:\Program Files\MyProg
    نكته: نسخهی پشتیبان از رجیستری يادتون نره!

توقف Compression
    ابزار DiskCleanup در پارتيشنهای NTFS فایلهای قدیمی را برای ایجاد فضای بیشتر فشرده میكند. امّــا محاسبهی ذخیرهسازی و انجام عملیات فشردهسازی زمان زیادی طول میكشد و در بعضی موارد سیستم قفل میكند. اگر چنین اتفاقی میافتد و یا شما هم مثل من آدم صبوری نیستید، برای از كار انداختن Compression مسیر زیر را دنبال كنید:

HKEY-LOCAL-MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ VolumeCaches \ Compress Old Files
    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• PASHA
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1294

5كاربرد جالب با استفاده از كليد Alt

۱ - براي رسيدن به Propertis كافيست Alt را نگه داشته و روي فايل مورد نظرتان دابل كليك كنيد.

۲ - كليد Alt در هر پنجره اي با يك فشار منوهاي پنجره را فعال مي كند و با تركيب آن با هر كدام از حروف منوها كه زير آن خط كشيده شده آن پنجره را باز مي كند.

3- در مرورگر اينترنت تركيب Alt و End شما را به آخرين صفحه اي كه مشاهده كرده ايد، خواهد برد.

4- در مرورگر اينترنت IE، تركيب Alt با يكي از دو كليد جهت راست و چپ، عمل Back و Forward را انجام مي دهد.

5- با تركيب Alt و Tab، شما مي توانيد پنجره هاي فعال در ويندوز را جابجا كنيد

منبع : سايت www.comtronet.ir
      اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• PASHA
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1294

سخنرانی استیو جابز (Stive Jobs) مدير عامل شركت Apple و پيكسار

اولین داستان مربوط به ارتباط اتفاقات به ظاهر بی ربط زندگی هست.

من بعد از شش ماه از شروع دانشگاه در کالج رید ترك تحصیل کردم ولی تا حدود یک سال و نیم بعد از ترك تحصیل تو دانشگاه ميآمدم و ميرفتم و خب حالا ميخواهم براي شما بگویم که من چرا ترك تحصیل کردم. زندگی و مبارزهي من قبل از تولدم شروع شد. مادر بیولوژیکی من یک دانشجوي مجرد بود که تصمیم گرفته بود مرا در لیست پرورشگاه قرار بدهد که یک خانواده مرا به سرپرستی قبول کند. او شدیداً اعتقاد داشت که مرا یک خانواده با تحصیلات دانشگاهی باید به فرزندي قبول کند و همه چیز را براي این کار آماده کرده بود.یک وکیل و زنش قبول کرده بودند که مرا بعد از تولدم ازمادرم تحویل بگیرند و همه چیز آماده بود تا اینکه بعد از تولد من این خانواده گفتند که پسر نمی خواهند و دوست دارند که دختر داشته باشند. این جوري شد که پدر و مادر فعلی من نصف شب یک تلفن دریافت کردند که آیا حاضرند مرا به فرزندي قبول کنند یا نه و آنان گفتند که حتماً. مادر بیولوژیکی من بعداً فهمید که مادر من هیچ وقت از دانشگاه فارغالتحصیل نشده و پدر من هیچ وقت دبیرستان را تمام نکرده است. مادر اصلی من حاضر نشد که مدارك مربوط به فرزند خواندگی مرا امضا کند تا اینکه آنها قول دادند که مرا وقتی که بزرگ شدم حتماً به دانشگاه بفرستند.

این جوري شد که هفده سال بعدش من وارد کالج شدم و به خاطر این که در آن موقع اطلاعاتم کم بود دانشگاهی را انتخاب کردم که شهریهي آن تقریباً معادل دانشگاه استنفورد بود و پس انداز عمر پدر و مادرم را به سرعت براي شهریهي دانشگاه خرج ميکردم بعد از شش ماه متوجه شدم که دانشگاه فایدهي چندانی برایم ندارد. هیچ ایدهاي که ميخواهم با زندگی چه کار کنم و دانشگاه چه جوري ميخواهد به من کمک کند نداشتم و به جاي این که پس انداز عمر پدر و مادرم را خرج کنم ترك تحصیل کردم ولی ایمان داشتم که همه چیز درست ميشود. اولش یک کمی وحشت داشتم ولی الآن که نگاه ميکنم ميبینم که یکی از بهترین تصمیمهاي زندگی من بوده است. لحظهاي که من ترك تحصیل کردم به جاي این که کلاسهایی را بروم که به آنها علاقهاي نداشتم شروع به کارهایی کردم که واقعاً دوستشان داشتم. زندگی در آن دوره خیلی براي من آسان نبود. من اتاقی نداشتم و کف اتاق یکی از دوستانم ميخوابیدم. قوطیهاي خالی پپسی را به خاطر پنج سنت پس ميدادم که با آنها غذا بخرم.

بعضی وقتها هفت مایل پیاده روي ميکردم که یک غذاي مجانی توي کلیسا بخورم. غذاهایشان را دوست داشتم. من به خاطر حس کنجکاوي و ابهام درونیام تو راهی افتادم که تبدیل به یک تجربهي گران بها شد. کالج رید آن موقع یکی از بهترین تعلیمهاي خطاطی را تو کشور ميداد. تمام پوسترهاي دانشگاه با خط بسیار زیبا خطاطی ميشد و چون از برنامهي عادي من ترك تحصیل کرده بودم، کلاسهاي خطاطی را برداشتم. سبک آنها خیلی جالب، زیبا، هنري و تاریخی بود و من خیلی از آن لذت ميبردم. امیدي نداشتم که کلاسهاي خطاطی نقشی در زندگی حرفهاي آیندهي من داشته باشد ولی ده سال بعد از آن کلاسها موقعی که ما داشتیم اولین کامپیوتر مکینتاش را طراحی ميکردیم تمام مهارتهاي خطاطی من دوباره تو ذهن من برگشت و من آنها را در طراحی گرافیکی مکینتاش استفاده کردم. مک اولین کامپیوتر با فونتهاي کامپیوتري هنري و قشنگ بود.

اگر من آن کلاسهاي خطاطی را آن موقع برنداشته بودم مک هیچ وقت فونتهاي هنري الآن را نداشت. هم چنین چون که ویندوز طراحی مک را کپی کرد، احتمالاً هیچ کامپیوتري این فونت را نداشت. خب ميبینید آدم وقتی آینده را نگاه ميکند شاید تأثیر اتفاقات مشخص نباشد ولی وقتی گذشته را نگاه ميکند متوجه ارتباط این اتفاقها ميشود. این یادتان نرود شما باید به یک چیز ایمان داشته باشید، به شجاعتتان، به سرنوشتتان، زندگی تان یا هر چیز دیگري. این چیزي است که هیچ وقت مرا نا امید نکرده است و خیلی تغییرات در زندگی من ایجاد کرده است.

داستان دوم من در مورد دوست داشتن و شکست است.
        من خرسند شدم که چیزهایی را که دوستشان داشتم خیلی زود پیدا کردم. من و همکارم هواز شرکت اپل را درگاراژ خانهي پدر و مادرم وقتی که من فقط بیست سال داشتم شروع کردیم ما خیلی سخت کار کردیم و در مدت ده سال اپل تبدیل شد به یک شرکت دو بیلیون دلاري که حدود چهارهزار نفر کارمند داشت. ما جالب ترین مخلوق خودمان را به بازار عرضه کرده بودیم؛ مکینتاش. یک سال بعد از درآمدن مکینتاش وقتی که من فقط سی ساله بودم هیأت مدیرهي اپل مرا از شرکت اخراج کرد. چه جوري یک نفر ميتواند از شرکتی که خودش تأسیس ميکند اخراج شود، خیلی ساده. شرکت رشد کرده بود و ما یک نفري را که فکر ميکردیم توانایی خوبی براي ادارهي شرکت داشته باشد استخدام کرده بودیم. همه چیز خیلی خوب پیش ميرفت تا این که بعد از یکی دو سال در مورد استراتژي آیندهي شرکت من با او اختلاف پیدا کردم و هیأت مدیره از او حمایت کرد و من رسماً اخراج شدم.

احساس ميکردم که کل دستاورد زندگی ام را از دست دادهام. حدود چند ماهی نمی دانستم که چه کار باید بکنم. من رسماً شکست خورده بودم و دیگر جایم در سیلیکان ولی نبود ولی یک احساسی در وجودم شروع به رشد کرد. احساسی که من خیلی دوستش داشتم و اتفاقات اپل خیلی تغییرش نداده بودند. احساس شروع کردن از نو. شاید من آن موقع متوجه نشدم اخراج از اپل یکی از بهترین اتفاقات زندگی من بود. سنگینی موفقیت با سبکی یک شروع تازه جایگزین شده بود و من کاملاً آزاد بودم. آن دوره از زندگی من پر از خلاقیت بود. در طول پنج سال بعد یک شرکت به اسم نکست تأسیس کردم و یک شرکت دیگر به اسم پیکسار و با یک زن خارق العاده آشنا شدم که بعداً با او ازدواج کردم. پیکسار اولین ابزار انیمیشن کامپیوتر دنیا را به اسم توي استوري به وجود آورد که الآن موفقترین استودیوي تولید انیمیشن در دنیا ست. دریک سیر خارق العادهي اتفاقات، شرکت اپل نکست را خرید و این باعث شد من دوباره به اپل برگردم و تکنولوژي ابداع شده در نکست انقلابی در اپل ایجاد کرد. من با زنم لورن زندگی بسیار خوبی را شروع کردیم. اگر من از اپل اخراج نمی شدم شاید هیچ کدام از این اتفاقات نمی افتاد. این اتفاق مثل داروي تلخی بود که به یک مریض ميدهند ولی مریض واقعاً به آن احتیاج دارد. بعضی وقتها زندگی مثل سنگ توي سر شما ميکوبد ولی شما ایمانتان را از دست ندهید. من مطمئن هستم تنها چیزي که باعث شد من در زندگی ام همیشه در حرکت باشم این بود که من کاري را انجام ميدادم که واقعاً دوستش داشتم.

داستان سوم من در مورد مرگ است.

من هفده سالم بود یک جایی خواندم که اگر هر روز جوري زندگی کنید که انگار آن روز آخرین روز زندگی تان باشد شاید یک روز این نظر به حقیقت تبدیل بشود. این جمله روي من تأثیر گذاشت و از آن موقع به مدت سی و سه سال هر روز وقتی که من توي آینه نگاه ميکنم از خودم ميپرسم اگر امروز آخرین روز زندگی من باشد آیا باز هم کارهایی را که امروز باید انجام بدهم، انجام ميدهم یا نه. هر موقع جواب این سؤال نه باشد من ميفهمم تو زندگی ام به یک سري تغییرات احتیاج دارم. به خاطر داشتن این که بالآخره یک روزي من خواهم مرد براي من به یک ابزار مهم تبدیل شده بود که کمک کرد خیلی از تصمیمهاي زندگی ام را بگیرم چون که تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شکست، در مقابل مرگ رنگی ندارند. حدود یک سال قبل دکترها تشخیص دادند که من سرطان دارم. ساعت هفت و سی دقیقهي صبح بود که مرا معاینه کردند و یک تومور توي لوزالمعدهي من تشخیص دادند. من حتی نمی دانستم که لوزالمعده چی هست و کجاي آدم قرار دارد ولی دکترها گفتند این نوع سرطان غیرقابل درمان است و من بیشتر از سه ماه زنده نمی مانم. دکتر به من توصیه کرد

به خانه بروم و اوضاع را رو به راه کنم. منظورش این بود که براي مردن آماده باشم و مثلاً چیزهایی که در مورد ده سال بعد قرار بود به بچههایم بگویم در مدت سه ماه به آنها یادآوري بکنم. این به این معنی بود که براي خداحافظی حاضر باشم. من با آن تشخیص تمام روز دست و پنجه نرم کردم و سر شب روي من آزمایش اپتیک انجام دادند. آنها یک آندوسکوپ را توي حلقم فرو کردند که از معدهام ميگذشت و وارد لوزالمعدهام ميشد. همسرم گفت که وقتی دکتر نمونه را زیر میکروسکوپ گذاشت بی اختیار شروع به گریه کردن کرد

چون که او گفت که آن یکی از کمیاب ترین نمونههاي سرطان لوزالمعده است و قابل درمان است. مرگ یک واقعیت مفید و هوشمند زندگی است. هیچ کس دوست ندارد که بمیرد حتی آنهایی که ميخواهند بمیرند و به بهشت وارد شوند. ولی با این وجود مرگ واقعیت مشترك در زندگی همهي ما ست.

شاید مرگ بهترین اختراع زندگی باشد چون مأمور ایجاد تغییر و تحول است. مرگ کهنهها را از میان بر ميدارد و راه را براي تازهها باز ميکند. یادتان باشد که زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی کردن تو زندگی بقیه هدر ندهید. هیچ وقت توي دام غم و غصه نیافتید و هیچ وقت نگذارید که هیاهوي بقیه صداي درونی شما را خاموش کند و از همه مهمتر این که شجاعت این را داشته باشید که از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروي کنید. موقعی که من سن شما بودم یک مجلهي خیلی خواندنی به نام کاتالوگ کامل زمین منتشر ميشد که یکی از پرطرفدارترین مجلههاي نسل ما بود این مجله مال دههي شصت بود که موقعی که هیچ خبري از کامپیوترهاي ارزان قیمت نبود تمام این مجله با دستگاه تایپ و قیچی و دوربین پولوراید درست ميشد. شاید یک چیزي شبیه گوگل الآن ولی سی و پنج سال قبل از این که گوگل وجود داشته باشد. در وسط دههي هفتاد آنها آخرین شماره از کاتالوگ کامل زمین را منتشر کردند. آن موقع من سن الآن شما بودم و روي جلد آخرین شمارهي شان یک عکس از صبح زود یک منطقهي روستایی کوهستانی بود. از آن نوعی که شما ممکن است براي پیاده روي کوهستانی خیلی دوست داشته باشید. زیر آن عکس نوشته بود

stay hungry stay foolish

این پیغام خداحافظی آنها بود وقتی که آخرین شماره را منتشر ميکردند

stay hungry stay foolish

این آرزویی هست که من همیشه در مورد خودم داشتم و الآن وقت فارغالتحصیلی شما آرزویی هست که براي شما ميکنم.

نظر

• PASHA
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1294

دوستان مطلب بالا را حمل بر ... من نگذاریدهمه آنها کپی هست .متاسفانه یادم رفتکه ...
          اگربه کسی هم برخورده من معذرت می خواهم .من قصدم فقط ابتدا بالا بردن آگاهی خودم و بعد ...
          ازمدیران سایت نیز خواهشمندم اگر مطالبی را دیدند باموازین مغایرت دارد حذف کنند .
          البته من از میزان آگاهی دوستان از کامپیوتر مطلع نیستم شایدبرای خیلی ازدوستان من، این مطالب برایشان پیش پا افتاده وخنده دار باشد .

نظر

• PASHA
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1294

افزايش كارآيي و سرعت ياهو مسنجر

در هر ورژن جدیدی که از یاهو مسنجر عرضه میشود ، این نرم افزار مقدار فضای بیشتری از رم را اشغال میکند. این اشغال کردن فضای رم باعث کندی بسیار زیاد سرعت کامپیوتر میشود. در این ترفند قصد داریم 3 روش بسیار عالی را به شما معرفی کنیم که با بهره گیری از آنها میتوانید این میزان فضای اشغالی را بکاهید و در نتیجه سرعت کار با کامپیوتر را بالا ببرید.

به طور طبیعی یاهو مسنجر 41,164K از فضای رم را استفاده میکند.

1- پاک کردن پلاگین های اضافی
            مطمئنأ هر کاربری از پلاگین های نصب شده به طور پیش فرض بر روی یاهو مسنجر استفاده نمیکند. این پلاگینها مقدار زیادی از فضای رم را اشغال میکنند. برای پاک کردن پلاگین های اضافی ، به یاهو مسنجر لوگین کنید. سپس از منوی Actions روی Choose a Plugin کلیک کنید. در پنجره Plug-ins Manager که برای شما باز میشود به تب My Plug-ins بروید. صبر کنید تا پلاگین های نصب شده لود شوند. اکنون میتوانید این پلاگین ها را ببینید و در صورت تمایل روی علامت سطل آشغال کنار هر پلاگین کلیک کنید تا پلاگین پاک شود.

2- پاک کردن تبلیغات یاهو مسنجر
            هنگامی که وارد چت رومهای مختلف و همین طور خود صفحه یاهو مسنجر وارد میشوید تبلیغات تجاری مختلف مقدار فضایی از رم و همین طور پهنای باند اینترنت شما را اشغال میکنند. پینشهاد میکنم این تبلیغات را پاک نمایید. برای پاک کردن تبلیغات یاهو ، میبایست نرم افزار کوچکی به نام Y.addsRemover را نصب کنید. این برنامه رایگان را میتوانید از اینجا دانلود کنید. سپس از حالت فشرده خارجش کرده و فایل Y.addsRemover-By-Tarfandestan.com.exe را اجرا کنید. اکنون میتوانید در برنامه ، تبلیغات قسمتهای مختلف یاهو را پاک کنید. پیشنهاد میشود دکمه Select All را بزنید تا تمامی تبلیغات انتخاب شوند. در پایان برای پاک کردن تبلیغات روی دکمه Remove Selected Ads کلیک کنید.

3- استفاده از پوسته Classic
            ممکن است شما پوسته یاهو مسنجر را از حالت پیش فرض تغییر داده باشید. این کار باعث سنگین شدن یاهو و اشغال فضایی از رم میشود. پیشنهاد میشود از همان پوسته سبک Classic استفاده کنید. برای این کار پس از لوگین به یاهو مسنجر ، از منوی Messenger روی Change Skin کلیک کنید. اکنون میتوانید پوسته Classic را انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید.

نظر

• PASHA
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1294

پی بردن به آخرین تاریخ و زمان خاموش شدن کامپیوتر

آیا تاکنون پیش آمده است که بخواهید به تاریخ و زمان دقیق آخرین باری که کامپیوتر Shutdown شده است پی ببرید؟ در این ترفند قصد داریم نحوه پی بردن به این موضوع را از طریق 3 راه مختلف در ویندوزهای XP و ویستا بررسی نماییم.

راه اول
              اگر از ویندوز XP استفاده میکنید:
              از منوی Start به Run بروید.
              عبارت Eventvwr.msc را وارد کرده و Enter بزنید.
              در پنجره Event Viewer، از منوی کناری بر روی System کلیک کنید.
              در قسمت دیگر پنجره، لیستی را مشاهده میکنید.
              در بالای لیست، تیتر یکی از ستونها Event است. بر روی Event کلیک کنید تا جدول بر اساس این لیست مرتب گردد.
              اکنون (ترفندستان) در این ستون عدد 6006 را بیابید.
              خواهید دید که تعدادی 6006 وجود دارد. اینها هر کدام تاریخها و زمانهای خاموش شدن کامپیوتر شما هستند.
              بالاترین 6006، آخرین زمان خاموش شدن کامپیوتر است. با مشاهده این سطر میتوانید در ستونهای Date و Time به ترتیب تاریخ و ساعت خاموش شدن رایانه را مشاهده کنید.

اما اگر از ویندوز ویستا استفاده میکنید:
              بر روی منوی Start کلیک کنید.
              عبارت Eventvwr.msc را وارد کرده و Enter بزنید.
              در پنجره Event Viewer، از منوی کناری بر روی Windows Logs و سپس کلیک کنید.
              در قسمت دیگر پنجره، لیستی را مشاهده میکنید.
              در بالای لیست، تیتر یکی از ستونها Event است. بر روی Event کلیک کنید تا جدول بر اساس این لیست مرتب گردد.
              اکنون در این ستون عدد 1074 را بیابید.
              خواهید دید که تعدادی 1074 وجود دارد. اینها هر کدام تاریخها و زمانهای خاموش شدن کامپیوتر شما هستند.
              بالاترین 1074، آخرین زمان خاموش شدن کامپیوتر است. با مشاهده این سطر میتوانید در ستون Date and Time به ترتیب تاریخ و ساعت خاموش شدن رایانه را مشاهده کنید.

راه دوم
              این راه از طریق رجیستری ویندوز انجام میپذیرد.
              از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.
              به مسیر زیر بروید:
              HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows

از قسمت دیگر پنجره، ShutdownTime را بیابید و بر روی آن کلیک کنید.
              پس از انتخاب ShutdownTime، از منوی File بر روی Export کلیک کنید. (ترفندستان)
              در پنجره Export Registry File، گزینه Save as type را بر روی Text Files تنظیم نمایید.
              سپس فایل را با نام دلخواه در محیط مناسبی ذخیره کنید.
              اکنون توسط My Computer به محلی که این فایل را ساختهاید بروید.
              بر روی فایل دوبار کلیک کنید تا توسط Notepad باز شود.
              اکنون در خط سوم این فایل متنی و در جلوی عبارت Last Write Time، میتوانید آخرین تاریخ و ساعت خاموش شدن کامپیوتر را مشاهده کنید.

راه سوم
              راه آخر شاید سادهترین راه باشد.
              کلیک راست کنید و بر روی Notepad یا یک برنامه word کلیک کنید.
              حال در محیط Notepad کدهای زیر را عینأ Copy و Paste نمایید:
              کد:

strValueName = "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows \" _ & "ShutdownTime" Set oShell = CreateObject("WScript.Shell") Ar = oShell.RegRead(strValueName) Term = Ar(7)*(2^56) + Ar(6)*(2^48) + Ar(5)*(2^40) + Ar(4)*(2^32) _ + Ar(3)*(2^24) + Ar(2)*(2^16) + Ar(1)*(2^8) + Ar(0) Days = Term/(1E7*86400) WScript.Echo "(hamzeh86rostami.blogfa.com) Akharin Tarikh va Zamaneh Khamoosh Shodaneh Computer = " & CDate(DateSerial(1601, 1, 1) + Days

پس از کپی کدهای فوق، از منوی File بر روی Save as کلیک کنید. سپس فایل را با نام دلخواه و پسوند vbs. ذخیره کنید (به عنوان مثال نام آن را time.vbs قرار دهید).
              حالا به مسیری که فایل را ذخیره کردهاید مراجعه کنید.
              پس از دوبار کلیک بر روی فایل، آخرین تاریخ و زمان خاموش شدن کامپیوتر را مشاهده نمایید!

نظر

• PASHA
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1294

علل نامگذاری بعضی از شرکتهای کامپیوتری

Adobe

نام رودخانه اي است كه از پشت منزل مؤسس آن؛ جان وارناك؛ عبور ميكند.
                Apple :
                ميوه مورد علاقه استيو جابز مؤسس و بنيانگذار شركت اپل، سيب بود و بنابراين اسم شركتش را نيز اپل (به معني سيب) گذاشت.

Cisco:
                مخفف شده كلمه سان فرانسيسكو (San Francisco) است كه يكي از شهرهاي امريكا است.

Google :
                گوگل در رياضيات نام عدد بزرگي است كه تشكيل شده از عدد يك با صد تا صفر جلوي آن. مؤسسين سايت و موتور جستجوي گوگل به شوخي ادعا ميكنند كه اين موتور جستجو ميتواند اين تعداد اطلاعات (يعني يك گوگل اطلاعات) را مورد پردازش قرار دهد.

Hotmail :
                این سایت یکی از سرویس دهندگان پست الکترونیکی است. هنگامی که مدیر این سرویس می خواست نامی برای این سایت انتخاب کند، علاقمند بود تا نام انتخاب شده اولا مانند سایر سرویس دهندگان پست الکترونیک به کلمه mail ختم شود و در ثانی بر روی وب بودن ان نیز تاکید گردد. بنابراین حروف Hotmail را انتخاب کرد. در کلمه Hotmail حروف HTML به ترتیب پشت سر هم قرار گرفته اند.

HP :
                این شرکت توسط دو نفر بنام هاي بيل هيولت و ديو پاكارد تأسيس شد. اين دو نفر براي اينكه شركت هيولد پاكارد يا پاكارد هيولت ناميده شود مجبور به استفاده از شير ـ خط شدند و نتيجه هيولد پاكارد از آب در آمد!

Intel :
                از آنجايي كه اين شركت از بدو تأسيس با تأكيد روي ساخت مدارات مجتمع ايجاد شد نام آن را INTegrated Electronics يا به طور مختصر INTEL نهادند.

Lotus :
                ميچ كاپور مؤسس شركت كه هندي الاصل بود از حالت لوتوس كه يك اصطلاح مديتيشن متعالي مي باشد براي نام گذاري شركتش استفاده كرد.

Mirosoft :
                نام این شرکت در ابتدا به صورت Micro-Soft نوشته می شد ولی به مرور زمان به صورت فعلی در آمد. این کلمه مخفف کلمات MICROcomputer SOFTware است. دليل نامگذاري شركت به اين اسم نيز آن است كه بيل گيتس مؤسس شركت آن را با هدف نوشتن و توسعه نرم افزارهاي ميكرو كامپيوتر ها تأسيس كرد.

Motorola :
                شركت موتورولا با هدف درست كردن بي سيم و راديوي خودرو كار خود را آغاز كرد. از آنجايي كه مشهورترين سازنده بي سيم و راديو هاي اتومبيل در آن زمان شركت victrola بود، موسس این شرکت؛ یعنی آقای پال کالوین نیز اسم شرکتش را موتورولا گذاشت تا علاوه بر داشتن مشابهت اسمی، کلمه موتور نیز به نوعی در اسم شرکتش وجود داشته باشد.

Oracle :
                موسس شرکت اوراکل، یعنی لری الیسون و باب اوتس قبل از تاسیس شرکت روی پروژه ایی برای CIA کار می کردند. این پروژه که اوراکل نام داشت بنا بود تا با داشتن مقادیر زیادی اطلاعات بتواند جواب تمام سوال های پرسیده شده توسط اپراتور را با مراجعه به مخزن اطلاعات بدهد. اوراكل در اساطير يوناني الهه الهام است. اين دو نفر پس از پايان اين پروژه شركتي تأسيس كرده و آن را به همين اسم نام گذاري كردند.

Red Hat :
                مؤسس شركت آقاي مارك اوينگ در دوران جواني از پدربزرگش كلاهي با نوارهاي قرمز و سفيد دريافت كرده بود ولي در دوران دانشگاه آن را گم كرد. زماني كه اولين نسخه اين سيستم عامل آماده شد مارك اوينگ آن را همراه با راهنماي كاربري نرم افزار در اختيار دوستان و هم دانشگاهيش قرار دارد. اولين جمله اين راهنماي كاربري «درخواست براي تحويل كلاه قرمز گم شده» بود!

Sony :
                کلمه Sony از کلمه لاتین Sonus مشتق شده است. SUN :
                این شرکت توسط چهار تن از فارغ التحصیلان دانشگاه استانفورد تاسیس شد. SUN مخفف عبارت Stanford University Network می باشد.

Xerox :
                کلمه Xer در زبان يوناني به معناي خشك است و اين براي تكنولوژي كپي كردن خشك به کار رفت. این روش در زماني كه كپي كردن به روش هاي فتوشيميايي انجام ميگرفت، فوق العاده حائز اهميت بود.

Yahoo:
                اين كلمه براي اولين بار در كتاب سفرهاي گاليور مورد استفاده قرار گرفته و به معني شخصي است كه داراي ظاهر و رفتاري زننده است.
                جري يانگ و ديويد فيلو نام سايتشان را Yahoo گذاشتند، چون فکر می کردند Yahoo هستند.

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 512

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                  سلام روح جان
                  آقا من یه مشکل بزرگ با این نرم افزار موبایل مفید دارم اولا که هر چی ورژن اون رو بالا میبرن فایل داخل اون همون ورژن قدیمی هست ( فکر کنم 1.2) تازه بعد از نصب فقط یک بار تونستم کانکت بشمو شاید در 200 مرتبه بعد حتی یک بار هم نتونست وصل بشه و هی پیغام میداد نمیتونم سرور رو پیدا کنم و نتظیمات gprs خودت رو کنترل کن در صورتی که همون موقع میتونستم به اینترنت وصل بشم وقتی هم با شرکت صحبت کردم یه سری حرف مفت زدن که سرور شلوغه و یه وقت دیگه امتحان کن در کل هنوز موفق نشدم با موبایل یه حساب خودم وصل بشم ( الان فقط با مفید آنلاین و اینترنتی مفید کار میکنم) و حسابی شده که به علت دسترسی نداشتن به سیستمم ضرر زیادی کردم . گوشی من n95 هست . یه راهنمایی کامل بکنید که چیکار میشه کرد که کاملا این مشکل حل بشه . فکر کنم باید یه بسته افزایشی ایرانسل بگیرم و بقیش رو شما بگید ... ;)
                  ممنونم
                  والا این سرعت آقا پاشا اینقدر زیاده که پست صبح ما رفته 12 صفحه عقب تر :d
                  روح جان اینم نگاه کن
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• PASHA
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1294

از بین بردن کامپیوتر در چند ثانیه

اين پرت ها رو اگه تو داس بنويسيد و بعدش اينتر بزنيد اون وقته كه مي تونيد با كامپيوتر خداحافظي كنيد
                    1838 1503
                    1850 1500
                    1848 1499
                    1839 1543
                    پرت اول : مادربورد قرباني رو ميسوزونه
                    پرت دوم : كارت گرافيك قرباني رو پر مي كنه
                    پرت سوم : شيشه مانيتور قرباني رو ميسوزونه
                    پرت چهارم : دستگاه رو داغون مي كنه

نظر

• PASHA
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1294

۱۵ نکته کامپیوتری که اگر ندانید باعث خنده دیگران میشوید

اگر از کاربران تازه کار کامپیوتر هستید دوستانه توصیه میکنم این مطلب را با دقت بخوانید.

1- اول آدرس ایمیل www نمیگذارند: اول آدرس ایمیل هرگز www نمی گذارند.

2- اینترنت اون علامت e آبی رنگ نیست: اون e آبی رنگ علامت برنامه Internet Explorer، محصول شرکت Microsoft است. خود اینترنت یک شبکه است که برنامه یا آیکون خاصی ندارد.
                      Internet Explorer به شما کمک میکند از این شبکه برای دیدن سایت های مختلف استفاده کنید. درست مثل اینکه میتوانید برنامه کانال های تلویزیون را با یک تلویزیون Panasonic یا با یک تلویزیون Sony یا با هر مارک دیگری ببینید…
                      برنامه های دیگری هم وجود دارند که کار آن e آبی را می کنند و حتی خیلی بهتر! مثل Safari، Chrome، Opera یا Firefox که میتوانید از آنها استفاده کنید.

3- چت همان یاهو مسنجر نیست: چت کردن لازم نیست حتمآ با برنامه یاهو مسنجر انجام شود. یاهو یکی از شرکت هایی است که سرویس چت اینترنتی را ارائه میکند. با ICQ، MSN Messenger یا Gtalk و… هم میتوانید چت کنید (با سایر کاربران همان سرویس).

4- هر کامپیوتری الزامآ ویندوز نیست: این خیلی مهمه! ببینید یک کامپیوتر را خاموش فرض کنید! اصلآ به آن چه روی صفحه مانیتورش دیده میشود فکر نکنید. این به خودی خودش یک کامپیوتر است.
                      حالا باید یک برنامه روی این کامپیوتر نصب بشه که این کامپیوتر بتونه روشن بشه و ما ازش استفاده کنیم. به این برنامه ها میگوییم «سیستم عامل» یا «Operating System» یا OS.
                      یکی از معروف ترین این برنامه ها «ویندوز» نام داره که نسخه های مختلفی هم داره که میدونم همگی با آنها آشنا هستید. مثل ویندوز 98 یا ویندوز xp یا ویستا. ویندوز محصول شرکت Microsoft است.
                      حالا نکته اینجا است، هیچ اجباری به استفاده از ویندوز نیست و ویندوز تنها انتخاب موجود نیست. بلکه این تصور غلط به خاطر سلطه مایکروسافت بر روی بازار به وجود آمده. در اصل شرکت های مختلف و مشابهی وجود دارند که در این صنعت با مایکروسافت در رقابت هستند و خودشان «سیستم عامل» تولید میکنند.
                      به عنوان مثال، شرکت Apple سیستم عامل Mac را دارد. یا مثلآ سیستم عامل Ubuntu مال شرکت Canonical است.

5- هر کامپیوتری الزامآ پنتیوم نیست: pentium فقط اسم مدل یکی از پردازنده (CPU) های شرکت اینتل است! فکر میکنم واضحه، مثلآ من اگر از CPU یک شرکت دیگه مثل AMD استفاده کنم دیگه «کامپیوترت پنتیوم چنده؟» مفهومی نداره. در ضمن مدل های pentium هم الان تقریبآ منسوخ شده و قدیمی به حساب میآیند.

6- فایروال همان آنتی ویروس نیست: هر دو امنیت کامپیوتر را تامین میکنند اما با یکدیگر فرق دارند. توضیح تخصصی این تفاوت از حوصله این مطلب (و احتمالآ شما) خارج است. بگذارید این طور بگویم، فایروال یا دیواره آتش مثل یک گارد هست که شما بگذارید دم در خانه تا از ورود افراد خطرناک جلوگیری کند. آنتی ویروس مثل یک محافظ شخصی است که اگر کسی یه جوری گارد را دست به سر کرد یا یواشکی از دودکش شومینه اومد توی خونه او را دستگیر کنه.

7- تفاوت فایل، فولدر و درایو: اصلآ به کامپیوتر فکر نکنید، درایو مثل طبقه ای است که شما پوشه های مختلف از اسناد تان را نگهدای میکنید. فولدر همان پوشه هایی است که اسناد در آنها وجود دارند.
                      هر سند موجود در پوشه مثل یک فایل هست. در نتیجه من اگر از شما بپرسم فلان سند کجاست؟ شما میگویید: «در طبقه دوم، پوشه سبز رنگ، کاغذ آخر.»
                      حالا اگر بپرسم «اون تحقیق شیمی که دانلود کردی کجاست؟» چه میگویید؟ «درایو C، فولدر Shimi، فایل shimi.pdf» یا مدل کامپیوتری تر: C:Shimishimi.pdf
                      این طور بخوانید، «سی دو نقطه بک اسلش شیمی بک اسلش شیمی دات پی دی اف».
                      حالا چطوری فرق اینا را هم به خاطر بسپاریم؟ یکی اینکه درایو ها تعداد شان زیاد نیست. عمومآ همین C و D و E و اینها هستند… فولدر ها یا پوشه ها هم که اصلآ از آیکون شان مشخص است.
                      فایل ها هم میتوانید این جوری بشناسید. هر آیتمی که وقتی رویش کلیک میکنید دیگه جلوتر نمیتوانید بروید یک فایل است. به عنوان مثال وقتی روی یک فولدر کلیک میکنید وارد آن میشوید، دوباره می توانید چیزی انتخاب کنید… در نتیجه این یک فایل نیست.
                      اما اگر روی یک عکس کلیک کنید آن عکس خودش باز میشود، دیگر داخل آن عکس پوشه های دیگر یا فایل های دیگر وجود ندارد. در نتیجه یک عکس یک فایل است. به عبارتی هر آیتمی که یک پسوند داشته باشد، مثلآ txt. یا jpg. و… یک فایل است.

8- پسوند فایل ها مهم است: اول از همه، اصلآ پسوند چیه؟ پسوند اون سه حرف آخر اسم هر فایل است (اگر ویندوز شما پسوند ها را نشان نمیدهد مثل این راهنما عمل کنید).
                      پسوند به ویندوز و شما میگوید که این چه نوع فایلی است. به عنوان مثال یک فایل متنی که فقط حاوی نوشته است پسوندش txt. است. عکس های واقعی مثل آنها که با دوربین عکاسی میگیرید عمومآ دارای پسوند jpg هستند. عکس های کارتونی و کامپیوتری و غیر واقعی هم عمومآ gif یا png هستند.
                      فایل های فشرده شده عمومآ دارای پسوند zip یا rar هستند که آنها را باید با برنامه های مخصوص مثل Winzip یا WinRAR باز کنید.
                      فایل های اجرایی مثل فایل های برنامه های یا فایل های Setup بازی ها و… هم عمومآ دارای پسوند exe. هستند. آهنگ ها هم که مطمئنم خودتان میدانید، عمومآ mp3 یا wav هستند.
                      پسوند فایل ها اطلاعات زیادی به ما میدهند. مثلآ اگر کسی یک فایل به شما داد که پسوند آن exe. بود و گفت این عکس خودم است. دارد دروغ میگوید! احتمالآ به جای عکس یک برنامه مخرب مثل یک ویروس است.

9- تفاوت وبلاگ و وب سایت: «وبلاگ» از جمله چیز هایی است که تعریف دقیقش یکم سخته. یک باور اشتباه اینه که یک وب سایت یک آدرس مستقل دارد، مثلآ تنها کاربران عضو سایت قادر به مشاهده لینک ها هستند.

یک سایت است اما microsoft.persianblog.ir یک وبلاگ است. این تعریف اشتباه است.
                      وبلاگ جایی است که – عمومآ – یک نفر یادداشت هایی مینویسد. این یادداشت ها میتوانید شخصی، تخصصی یا عمومی باشد. وبلاگ ها بر پایه یکی از برنامه های مدیریت محتوا نظیر وردپرس یا مووبل تایپ هستند. همچنین میتوانند روی سرویس دهنده های وبلاگ آنلاین باشند، مثل Blogspot یا Persianblog و… که در این صورت آدرس آنها به شکل EsmeWeblog.Persianblog.ir و… درمیاید. اما میتوانند آدرس شخصی هم داشته باشند. مثل Zangoole.com که یک وبلاگ است.
                      اکثر وبلاگ ها شامل بخش نظرات هم هستند که خوانندگان از این طریق با نویسنده در ارتباط هستند و نظر خودشان را به اطلاع نویسنده میرسانند. هم وبلاگ و هم وب سایت میتواند متعلق به یک نفر، چند نفر یا یک شرکت هم باشد در نتیجه مالکیت یا مخاطب یک نشانه برای تمیز دادن وبلاگ از وب سایت نیست. اما عمومآ وبلاگ متعلق به یک نفر است و شما با ورود به آن میدانید که در حال خواندن نوشته چه کسی هستید. وبلاگ ها عمومآ غیر رسمی تر از وب سایت ها هم هستند.
                      یک تفاوت دیگر هم این است که وب سایت ها عمومآ سرویس یا محصول خاصی دارند اما وبلاگ ها – حداقل مستقیمآ – سرویسی ارائه نمیکنند و فقط حاوی نوشته های نویسنده هستند.

10- دومین، دامین یا دامنه: ببینید خودتان را درگیر نکنید، خیلی ساده است. اسم هر سایت (آدرسی که تایپ میکنید که واردش شوید) دامنه آن سایت است. مثلآ دامنه یاهو yahoo.com است. برای داشتن این نام ها باید نام مورد نظر آزاد باشد و مبلغی را سالیانه پرداخت کنید تا به نام شما ثبت شود.
                      توجه کنید که مثلآ در مثال یاهو، کل عبارت “Yahoo.com” دامنه است، نه فقط “Yahoo” در نتیجه “Yahoo.net” هم یک دامنه جدا است که میتواند متعلق به فرد دیگری باشد، همچنین “Yahoo.org” و… اما خوب شرکت های بزرگ تمام دامنه های اسم شرکت شان را به نام خودشان ثبت میکنند.

11- هاست یا هاستینگ: هاست، هاستینگ یا Host یعنی فضایی که فایل های یک سایت اینترنتی روی آن قرار میگیرد. هر چیزی که شما روی یک سایت میخوانید باید روی یک کامپیوتر واقعی در یک جایی از دنیا وجود داشته باشد. این فضا ها هم توسط شرکت ها فروخته میشود. در نتیجه اگر میبینید میگویند «هاست 100 مگابایتی» یعنی به شما 100 مگابایت فضا میدهند که فایل های سایت تان را در آن نگهداری کنید.

12- پروکسی همان ف *یلت*ر شکن نیست: و هیچ ربطی هم به آن ندارد. به کامپیوتر اصلآ فکر نکنید، پروکسی میدانید مثل چیست؟ مثل اینکه من زنگ بزنم به شما بگم «اگر میتونی سر راه برو فلان کتاب فروشی ببین این کتاب را داره؟» شما میروید و از همانجا به من زنگ میزنید، میگویید «آره مثلآ فلان کتاب هست جلدش این رنگیه قیمتشم اینه…». این یعنی پروکسی.
                      وقتی شما IP و Port پروکسی را در برنامه ای وارد میکنید یا از فیلتر شکن استفاده میکنید کامپیوتر شما به یک کامپیوتر دیگه در جایی از دنیا وصل میشه و اون کامپیوتر میره اون آدرسی که شما میخواهید را باز میکنه و به شما نشان میده. حالا اگر پروکسی شما در یک کشور خارجی باشه میتونه جاهایی بره که شما نمیتونید برید! خیلی واضحه نه؟

13- همان ف یل تر ش کن نیست: نمیخواهم به ساختار و پ ن و… بپردازم. بلکه میخواهم بر عکس خیلی ها ساده برای تان توضیح بدهم که خوب متوجه بشید. و پ ن یک نوعی از شبکه است که اطلاعاتی که در آن رد و بدل میشود به خاطر فرایند رمزنگاری قابل دیده شدن نیست.
                      مثل چی؟ این سناریو را تجسم کنید، من و دوستم و شما با هم در یک اتاق هستیم. من و دوستم هر دو علاوه بر فارسی به زبان چینی هم مسلط هستیم اما شما یک کلمه هم چینی بلد نیستید.
                      حالا شما به من به فارسی میگویید «تو حق نداری راجع به آن موضوع با دوستت صحبت کنی!». حالا اگر من شروع کنم به چینی با دوستم حرف بزنم چی؟ شما نمیتوانید بفهمید من دارم راجع به چی حرف میزنم.
                      اینکه و پ ن به عنوان یک فیلتر شکن استفاده میشود هم موردی مشابه است. «آن موضوع» همان سایت مسدود شده است و «زبان چینی» هم همان رمزنگاری شبکه و پ ن.

14- RAM بیشتر همیشه بهتر نیست: رم و حافظه بیشتر همیشه الزامآ بهتر نیست. یعنی کلآ این عدد ها هر چقدر بزرگتر میشوند الزامی نیست که بهتر شوند. چرا؟ به دلایل مختلف، مهم ترینش اینکه خیلی اوقات کامپیوتر شما توان استفاده از آن مقدار عظیم RAM را اصلآ ندارد… به عنوان مثال، اکثر افراد از ویندوز های 32 بیت استفاده میکنند که توان استفاده بیشتر از 4 گیگ رم را ندارند یعنی اگر شما 8 گیگ رم هم داشته باشید هیچ فرقی نخواهید دید… پس اگر از نحوه کار یک دستگاه آگاه نیستید حواستان جمع باشد که پول تان را بی خود هدر ندهید. برای استفاده بیشتر از 4 گیگ رم باید از سیستم عامل های 64 بیت استفاده کنید. مثلآ Windows Vista x64 Ultimate.

15- قوی بودن یکی از اجزای کامپیوتر ضعیف بودن جزئی دیگر را جبران نمیکند: این هم از جمله اشتباهاتی است که از خیلی ها تا به حال شنیده ام. هر عضو کامپیوتر وظیفه منحصر به فرد خودش را دارد و قوی بودن یک جز، مثلآ RAM ضعیف بودن CPU را جبران نمی کند. مثلآ شنیده ام که میگویند «این بازی 2 گیگ رم میخواد ولی اگر CPU ات قویه با 1 گیگ هم جواب میده…» که کاملآ اشتباه است.

نظر

• PASHA
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1294

جلوگیری از كند شدن ویندوز XP

احتمالأ این مشکل برای شما نیز پیش آمده است که پس از مدت زمانی کار با ویندوز XP سیستم شما به طور آزار دهنده ای کند میشود و در نتیجه مجبور به رستارت کردن ویندوز شده اید. این موضوع در اکثر مواقع یک دلیل دارد و آن این است که هنگامی که شما در طول کار خود چند برنامه را اجرا کنید، پس از بستن آنها، ویندوز XP تعدادی از فایلهای dll آنرا در حافظه سیستم ذخیره میکند که این موضوع تا حدودی باعث کندی کار یا ویندوز میشود. با غیرفعال کردن این قابلیت میتوانید از کند شدن سیستم خود جلوگیری نمایید.

بدین منظور:
                        از منوی Start به Run رفته و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
                        مسیر زیر را دنبال کنید:
                        HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer

بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و New > DWORD را انتخاب نمایید. نام آن را به AlwaysUnloadDLL تغییر دهید.
                        بر روی AlwaysUnloadDLL دوبار کلیک کرده و در قسمت Value Data به آن مقدار 1 بدهید و OK کنید.
                        برای انجام تغییرات سیستم را یکبار Restart کنید.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

سلام
                          من يه مشكلي براي كامپيوترم پيش اومده‏،اينكه يكسري عكس هيدن كردم‏،كه الان نمي تونم پيداشون كنم...البته تمام روش هاي معمول رو رفته ام:(...
                          to continue, please follow me on my page

نظر

• PASHA
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1294

نمایش فایل های سوپر هایدن (مخفی)

تنظیمات زیر باعث میشه که کلیه فایل های مخفی سیستم عامل در Explorer ویندوز نمایش داده شده و به هنگام جستجو توسط Explorer قابل شناسایی باشند.

کلید زیر رو پیدا کنید :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced

یک مقدار جدید از نوع DWORD با نام ShowSuperHidden ایجاد كنید و آنرا برابر 1 قرار دهید تا فایل های مخفی سیستم عامل در Explorer نمایش داده شوند. برای باز گرداندن به حالت اولیه، مقدار فوق را برابر 0 قرار دهید.

نظر

• PASHA
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1294

Dچرا کامپیوترتان کند شده است؟ (+راهکارهایی برای رهایی از این مشکل). . ♣
                              یکی از مشکلاتی که احتمالاً تا کنون گریبان گیر بسیاری از کاربران رایانه های شخصی شده است، کند شدن پردازشهای کامپیوتر و به ویژه به هنگام بالا آمدن Windows میباشد...

یکی از مشکلاتی که احتمالاً تا کنون گریبان گیر بسیاری از کاربران رایانه های شخصی شده است و بسیاری از آن نالیده اند ، کند شدن پردازش های کامپیوتر و به ویژه به هنگام بالا آمدن Windows میباشد.
                              این مشکل در بسیاری از موارد پس از استفاده طولانی مدت از سیستم عاملتان وInstall وUninstall کردن برنامه های کاربردی متنوع بروز میکند.
                              نرم افزار های کاربردی عموماً به هنگام نصب در قسمت های مختلفی از کامپیوترتان ذخیره میشوند و اغلب حتی پس از Uninstall کردن برنامه نیز در کامپیوتر و محل خاصی از حافظه اصلی باقی میمانند.
                              با هر بار نصب برنامه کاربردی جدید در رایانه تان سیلی از این فایلهای نرم افزاری (شامل Dll ها Exe ها و ...) را در کامپیوترتان جاسازی میکنید.
                              برخی از این نرم افزار ها با هر بار Load شدن ویندوزتان ، بدون متوجه شدن شما به صورت Automatic اجرا میشوند که به برای مشاهده نمونه ای از این نرم افزار ها به Tray ویندوزتان واقع در انتهای راست صفحه نمایش نگاهی بیندازید و لیستی از آیکون های فعال که هر یک نشان برنامه ای خاص هستند را ببینید.
                              پس با هر بار نصب برنامه کاربردی فایلهایی در حافظه رایانه تان تعبیه میشود که برخی از آنها با Uninstall شدن برنامه مذبور نیز کماکان مهمان رایانه شما هستند.

نظر

• Yusef_sbm12
                                كاربر فعال
                                • Dec 2011
                                • 311

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                                سلام بر شما دوست خوبم
                                بنده از مودم wi-fi ایرانسل استفاده میکنم با سرعت 128 و ترافیک 3 گیگ و ماهیانه 12 تومان هزینه میپردازم .
                                هر کجای تهران که باشم به خوبی کار میکند توی اکثر مجامع امسال هم تست کردم ولی خوب هر سیستمی
                                مزایا و معایبی دارد و البته خب باید حتما برای استفاده اداپتور آنرا به برق بزنید و ولی خب عوضش وایرلس است
                                و جند نفری هم میشود استفاده کرد ...به هر شکل برای من و سیستم کاری ام خوب جواب میدهد ...
                                روزها سر کار و شبها توی منزل .... البته من از همان مودمهای جی پی ار اس که شما گفتید خریدم مارک د-لینک و حدود 90 تومان هم پول دادم ولی از سرعتش راضی نبودم با هر دو اپراطور موجود هم تست کردم ....
                                الان فردا دارم میرم مبین نت که 512 بگیرم با مودم وای فای رایگان که 200 تومان هزینه یک ساله اش هست .
                                دوستم الان داره سرعت دانلودش بین 70 تا 80 است و شبها هم دانلود رایگان دارد .
                                الان ایرنسل 128 من دانلود رایگان ندارد و سرعت دانلود آن 15 است .
                                ولی این سرعت 15 اگر چه کم است ولی تمام 24 ساعت با همین سرعت دانلود میکند و ثابت است .
                                موفق باشید .

سلام دوست عزیز :

خیلی ممنون از پاسختان :
                                یک سوال دیگه :

اینطور که شما فرمودید ؛ برای استفاده از آن حتما می بایست دسترسی به برق داشته باشید ؟
                                اگر اینطور باشه در هنگام حرکت نمیشه استفاده کرد ؟
                                البته من از نظر سرعت با این مودم برای کارهای مربوط به بورس مشکلی ندارم و تمام سایت ها را با سرعت خوب باز می کند.
                                سرعت دانلودش هم معمولا بین 15 تا 20 کیلوبایت است ولی خوب من در برخی شهر ها سرعت دانلودم تا 50 هم رسیده .
                                ممنون از توضیحات شما دوست عزیز ...
                                زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                                که با رنگهای بدیع ؛
                                و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                                خیال انگیز ؛
                                و پر شور ساخته است .

نظر

در حال کار...
                                X