منم که عضو بودم اما بعد از فیلتر شدن حوصله فیلتر شکن رو نداشتم و کلا تعطیلش کردم ........بد شد.....:(
کامپیوتر - IT- موبایل - تکنولوژی-f a c e b o o k
Collapse
X
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postآمن جان دلیلی برای ناشناخته موندن وجود نداره اصلا
دوس ندارن اطلاعات شخصیشون لو بره؟؟؟مثلا اگه لو بره چی میشه اونوقت؟؟؟!!!!!!!!:-/
قیافه چه ربطی تو آشنائی بچه ها با هم داره؟؟؟مگه میخوایم اکیپی ازدواج کنیم با هم؟؟؟
فقط یه آشنائیه خوب
جدا من اصلا دلیلی نمیبینم که دوستان این همه مخفی کاری کنند و خودشونو پنهون کنند:(
البته من تازه کارم ولی اگر قابل بدونید request میدم.من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
-
با تشکر از جناب پناهی بابت این حرکت هوشمندانه؛
اگر موافق باشید، گروهی هم تشکیل بدیم که منسجم تر بشیم؛
بنده هم با همین نام کاربری در خدمتتون هستم
Simaeiآخرین ویرایش توسط مصطفا سیمایی؛ 2011/05/11, 05:31.روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
نظر
-
کسی دیگه نبود بیاد اینجا.........آخر هفته شد......داریم دوباره این تاپیک رو می بریم به بخش آزاد....نیاین بگین ....ندیدیم...نشد.................:dto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postکسی دیگه نبود بیاد اینجا.........آخر هفته شد......داریم دوباره این تاپیک رو می بریم به بخش آزاد....نیاین بگین ....ندیدیم...نشد.................:d[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
نظر
-
من زیاد فیس بوک باز نیستم اما امروز تو فیس بوک برای بچه های این سایت یک گروه درست کردم به اسم : boursy
امیدوارم دوستان تو این گروه عضو شن.از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postمن زیاد فیس بوک باز نیستم اما امروز تو فیس بوک برای بچه های این سایت یک گروه درست کردم به اسم : boursy
امیدوارم دوستان تو این گروه عضو شن.
ایده بسیار خوبی بود جناب جمالی
سبز و شاداب باشید ........;)to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام آمن جان.
یه آمن خادمی عزیز تو فیس بوک پیدا کردم که هزار ا... اکبر بیش از 600 دوست را Add کرده اند.خانمی خودتون هستید؟
سلام پانی جان
من همین حدود دوست،فامیل و همکار (تصور کن ما که امنیت شغلی نداریم هر 5 ماه یک روزنامه یا خبرگزاری کار می کنیم ....تصور کن پانی جان هر رسانه یعنی حداقل 100 آشنا و خدم و حشم ) و آشنا و هنرمندان عزیز و زناشون، و بچه هاشون و نوه هاشون و ..........را تو لیست دوستام دارم.. جدیدا هم برای اینکه تاپیک جناب پناهی عزیز بگیره اومدیم و اسم رو نوشتیم......................:D
اسمت رو بنویس که از سایت بورسی هستی که ok کنم عزیزم............ ;)
to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post
سلام پانی جان
من همین حدود دوست،فامیل و همکار (تصور کن ما که امنیت شغلی نداریم هر 5 ماه یک روزنامه یا خبرگزاری کار می کنیم ....تصور کن پانی جان هر رسانه یعنی حداقل 100 آشنا و خدم و حشم ) و آشنا و هنرمندان عزیز و زناشون، و بچه هاشون و نوه هاشون و ..........را تو لیست دوستام دارم.. جدیدا هم برای اینکه تاپیک جناب پناهی عزیز بگیره اومدیم و اسم رو نوشتیم......................:D
اسمت رو بنویس که از سایت بورسی هستی که ok کنم عزیزم............ ;)
بچه های دانشگاه و سال بالایی و سال پایینی ها و بچه ها شبانه و روزانه و استادا و خانواده گرامشون رو یادت رفت بگی عزیزم.....................=))چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
با سلام
والله من در فیس بوک ایدی ندارم
facebook is a window which everyone can access to it by searching and sharing sharing sharing
it is not safe and there is no security
بعد من میترسم دسته جمعی بیاین خواستگاری من هم که فعلا قصد ازدواج ندارم میخوام درس بخوانم :D:">;)آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
نظر