کامپیوتر - IT- موبایل - تکنولوژی-f a c e b o o k

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابي چارلتون
    عضو فعال
    • May 2011
    • 993

    #121
    در ادامه خبر بالا

    نفوذ هکرهای ایرانی به موساد، سیا و mi6

    "موزیلا" در گراش خود می نویسد : این هکرها با دست کاری تائیدیه های امنیتی از یاهو، گوگل، تویییتر و فیسبوک نیز اطلاعاتی را به سرقت برده اند.
    یک شرکت الکترونیکی که در امر تولید مرورگرهای وب فعالیت دارد با ارائه گزارشی از نفوذ هکرها به سایت های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس خبر داده و مدعی شد که احتمالا این هکرها ایرانی بوده اند.

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتض، "موزیلا" در گراش خود می نویسد : این هکرها با دست کاری تائیدیه های امنیتی از یاهو، گوگل، تویییتر و فیسبوک نیز اطلاعاتی را به سرقت برده اند.

    به گزارش موزیلا، این هکرها که به احتمال زیاد ایرانی بوده اند تائیدیه های امنیتی را از وب سایت های موساد، سیا، و پورتال اینترنتی اسرائیل برداشت کرده اند.

    در این گزارش همچنین عنوان شده که هکرها به سایت mi6 نیز نفوذ کرده و در مجموع 531 تائیدیه به سرقت رفته است. تائیدیه های امنیتی به مرورگرها این اجازه را می دهند تا بصورت ایمن با سرورها ارتباط برقرار کنند.:d

    هاآرتض این گزارش را به نقل از شرکت موزیلا روایت کرده اما در آن هیچ اشاره ای به دلایل طرح این ادعا که ایران در پس نفوذ هکرها به سایت های جاسوی انگلیس، رژیم صهیونیستی و آمریکا بوده نکرده است.

    نظر

    • بابي چارلتون
      عضو فعال
      • May 2011
      • 993

      #122
      فراخوان نوکیا برای ملودی جدیدش

      نوکیا از علاقه مندان برای ساخت ملودی جدیدش دعوت میکند.

      نوکیا در یک فراخوان جهانی مردم را برای خلق و ساختن نسخه جدید زنگ نمادین خود به رقابت دعوت کرد. زنگهای ثبت شده توسط کاربران شنیده و رأی داده و در وبسایت http://nokiatune.audiodraft.com. ارائه میشوند.

      زنگ فعلی معروف نوکیا از اثر Grand Vals توسط اسپانیارد فرانسیسکو تارگا ( 1852 تا 1909) الهام گرفته شده و برای اولین بار در سال 1994 به عنوان زنگ نوکیا در گوشیهای سری 2100 نوکیا معرفی شد. از همان ابتدا، زنگ نوکیا فراوانترین قطعه موسیقی پخششده در دنیا شده و به عنوان آهنگ پیشفرض در میلیونها گوشی نوکیا به کار رفته است. زنگ نوکیا روزانه بیش از یک میلیارد بار شنیده میشود.

      با نغمه پرداز درون خود همساز شوید
      نوکیا با همکاری AudioDraft، کارشناسان جهانی در امر به فراخوان گذاری قطعات ملودیک جدید، به دنبال زنگ جدید، پرمعنی، اصیل و خلاقانه و همین طور متمایز نوکیا است. شرکتکنندگان تشویق میشوند تا آهنگهای جدید و قدیم نوکیا را تجربه کنند و همچنین میتوانند بخشها، صداها و تنظیمات موسیقی مخصوص خود را خلق کنند. این زنگ حداکثر باید 30 ثانیه باشد و مهلت ثبت آثار نهایتا تا 2 اکتبر 2011 است.

      مرحله نهایی
      5 قطعه از زنگهایی که به آنها بیشتر رای مثبت داده شده باشند به مرحله نهایی راه پیدا خواهند کرد. 5 فینالیست بعدی توسط هیئت داوران انتخاب خواهند شد و در نهایت قطعه برنده از میان 10 قطعهای که به مرحله نهایی رسیده انتخاب میشود. هیئت داوران شامل شناخته شدهترین افراد در صنعت صوت برای برندهای تجاری است مانند: کای برونر، یکی از موسسان آکادمی صدا، جولیان تِرِژر، مشهور برای مکالمات TED و خالق اثر Sound Business؛ و مارک دوینگ، ریاست ارتباطات بازاریابی و برند شرکت SoundCloud. نایب رییس ارشد طراحی نوکیا، مارکو آتیساری نیز هفتمین عضو هئیت داوری است.

      جوایز
      قطعه برنده در گوشیهای منتخب در محصولات سال 2012 در حدود 100 میلیون گوشی استفاده میشود. علاوه بر این، زنگ برنده در فروشگاه Ovi Store و سپس در وبسایت BrandBook نوکیا در دسترس قرار خواهد گرفت. افزون بر اینها، به برنده یک جایزه 10 هزار دلاری نیز اعطا خواهد شد.

      نظر

      • بابي چارلتون
        عضو فعال
        • May 2011
        • 993

        #123
        آفلاین به جی میل وارد شوید >:D<

        گوگل در مسیر تکامل سیستم عامل "کروم" سرویسی را راه اندازی کرده است که به کاربران اجازه می دهد بدون اتصال به شبکه و روش آفلاین از جی- میل استفاده کنند.

        گوگل گام دیگری در جهت به تکامل رساندن سیستم عامل و مرورگر "کروم" برداشت. به طوریکه نرم افزار جستجوگر شرکت مانتین ویوو بر روی سیستم عامل و مرورگر "کروم" امکان استفاده آفلاین از بعضی از سرویسهای گوگل شامل "جی. میل"، "تقویم" وDocs را فراهم کرده است.

        هدف از این اقدام تضمین دسترسی به ایمیل و سایر سرویسها به صورت آفلاین و بدون نیاز به اتصال به شبکه است.

        کاربران رایانه ها برپایه سیستم عامل "کروم" و کاربران مرورگر کروم بر روی سیستم عاملهای "مک" و "مایکروسافت" نیز می توانند از این سرویس آفلاین استفاده کنند.

        برای استفاده از این سرویس، کاربران باید ازChrome Web Store برنامه جانبی "جی. میل آفلاین" را بارگذاری و نصب کنند.

        در فاصله چند ساعت پس از راه اندازی این امکانات جدید، این سرویس 5 هزار مرتبه بارگذاری شد که به منزله استقبال از این سرویس است.

        برای استفاده از سرویسهای آفلاین "تقویم" وGoogle Docs تنها به یک مرورگر کروم نیاز است. هرچند گوگل اعلام کرده است که علاوه بر "کروم" این سرویسها به زودی برای سایر مرورگرها نیز قابل دسترسی خواهند بود.

        براساس گزارش وب نیوز، ساختار این نسخه آفلاین از برنامه پست الکترونیک، تقویم وDocs گوگل بر روی تلفنهای همراه برپایه سیستم عامل آندروئید نیز عرضه خواهد شد.

        در این خصوص گوگل توضیح داد: "زمانی که ما کروم بوک، نوت بوکی که صد در صد برپایه وب عمل می کند را معرفی کردیم غیرمستقیم نشان دادیم که درحال کار بر روی عرضه امکان دسترسی آفلاین به برنامه های جانبی وب نیز هستیم و امروز این امکان را به واقعیت تبدیل کردیم

        نظر

        • بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

          #124
          ایمیل خوان چیست؟

          گاهی پیش میآید که برای اتصال به حساب ایمیل قادر به استفاده از مرورگرتان نیستید، یا اصلا میخواهید نامههایتان را تحت یک نرمافزار مجزا مدیریت کنید که برای این هدف ایمیلخوان بهترین ابزار ممکن است.

          یک ایمیلخوان (email reader) یا مشتری ایمیل (email client) یا رسمیتر آن مرورگر ایمیل (MUA) برنامهای کامپیوتری برای مدیریت ایمیل است.

          IMAP و POP3 که در مرورگرهای ایمیل از آنها یاد میشود، از خانواده پروتکلهای اینترنتی ولی برای دستیابی به ایمیل هستند.

          POP3 همیشه همه ایمیلهای جدید را برروی سیستمتان ذخیره میکند ولی در IMAP تا زمانی که شما درخواستی نکنید، چیزی ذخیره نخواهد شد.

          همچنین POP3 تمام ایمیلها را در پوشهای به نام Inbox دانلود میکند، در حالی که IMAP ساختار پوشه شما را در پوشه اصلی نگهداری میکند.

          زمانی POP3 برای شما مفید خواهد بود که تنها به ایمیلتان از یک کامپیوتر دسترسی داشته باشید ولی IMAP به شما این اجازه را میدهد که ایمیلها را در یک کامپیوتر شخصی در خانه یا یک ایستگاه کاری (WorkStation) در اداره یا یک کامپیوتر نوت بوک در حین سفر بدون نیاز به انتقال پیغام یا انتقال فایلها بین این کامپیوترها، مدیریت کنید.

          با کمک POP3 ایمیلهایتان به طور خودکار از روی سرور پاک خواهند شد در حالی که در IMAP تا زمانیکه شما مشخص نکنید، فایلی حذف نخواهد شد و همه فایلها برروی سرور نگهداری خواهد شد.

          پیشنهاد میشود که با توجه به برتریهایی که IMAP دارد، از این نوع پروتکل هنگام تنظیم مرورگر ایمیلتان استفاده کنید، ضمنا، اگر از Gmail استفاده میکنید؛ آدرس برای نوع IMAP میشود: imap.gmail.com و آدرس برای نوع POP3 میشود: pop.gmail.com.

          برای فعال کردن IMAP باید به حساب جیمیل تان متصل شوید، گوشه بالا و سمت راست صفحه جیمیلتان برروی settings کلیک کنید. حالا برروی Forwarding and POP/IMAP کلیک کنید و سپس Enable IMAP را فعال کنید.

          نظر

          • hamed89
            Banned
            • Jul 2025
            • 617

            #125
            سایت های رای گیری نام خلیج پارس سود جو هستند

            محمد مرادی- سال هاست میان ایران و دیگر کشورهای منطقه جنگ سردی در رابطه با نام خلیج همیشه پارس درگرفته است. در حال حاضر با نفوذ اینترنت در میان جهان و مسلما ایران این جنگ سرد وارد فضای سایبر شده است. فضای سایبر پتانسیل بیشتری برای بازی با احساسات و ارزش های هر کشور دارد و افراد مختلف میتوانند با دستمایه قرار دادن ارزش های یک قوم آنها را به سخره بگیرند و با احساسات پاک آنها بازی کنند.

            به گزارش ایران وب نیوز یکسالی است که سایت های مختلفی در دنیای اینترنت راه اندازی شده اند که به رای گیری برای انتخاب نام خلیجی در خاورمیانه می پردازند. میتوان بدون شک اعلام کرد تمامی این وبسایت ها توسط افراد سود جو و خارجی راه اندازی شده است. در این سایت ها با ارائه دلایل مختلف برای چرایی انتخاب نام خلیج ع رب ی و خلیج پارسی و سپس تشویق به رای دادن پرداخته شده است.

            perisangulf-ever.jpg

            جالب اینجاست در وب فارسی هرازچندگاهی موجی شکل میگیرد که کاربران را به رای دادن به خلیج همیشه پارس تشویق می کند و این موج هیچ سودی جز بازدید چندهزاری برای صاحب آن وبسایت و سود نمودن وی ندارد . یکی از معروفترین این وبسایت ها persianorarabiangulf.com است که میتوان گفت بیش از یکسال است که راه اندازی شده است.
            به گزارش ایران وب نیوز رضا هاشمی با تحقیق در مورد وبسایت persianorarabiangulf.com به اطلاعات جالبی دست یافته است که میتواند سود جو بودن صاحبان چنین وبسایت هایی را بیشتر نمایان کند. به گفته رضا هاشمی این وبسایت متعلق به عرب تباری به نام همام القرآنی می باشد. ایشان عرب سوریه ای مقیم مالزی و متولد 4 ژانویه 1987 است. صاحب شرکت www.innovationnow.com.my است که محصولات smart surface را به فروش می رساند. باتوجه به وضعیت سوریه و سیاست اتخاذ شده ایران احتمالا ایشان نظر مثبتی نسبت به کاربران ایرانی و کشور ایران نخواهد داشت و چه بسا اقدام به انتشار نتایج نظرسنجی به صورت جعلی نماید و از آن استفاده های دیگری نیز ببرد. اطلاعات بیشتر از این فرد سود جو در یک فایل doc که در ادامه برای دانلود قرار داده شده است موجود است .کاربرانی که در گوگل+ پروفایل دارند ، وارد پروفایل وی در گوگل+ شده و از قسمت Report this profile و سپس با انتخاب گزینه Other و ثبت کردند به گوگل گزارش دهند تا گوگل به صورت اتوماتیک بعد از چند بار گزارش پروفایل این شخص سودجو را حذف کند تا درس عبرتی برای سودجویان باشد.

            اطلاعات تکمیلی در مورد این شخصیت عرب تبار در یک فایل doc قرار گرفته است که میتوانید از روبرو دریافت کنید. از اینجا دانلود کنید

            به گزارش ایران وب نیوز این شخصیت وبسایت های دیگری نیز برای سودجویی از مردم دیگر کشورها نیز دارد. دامنه دیگری با آدرس kashmirvspakistanvsindia.com که احتمالا جهت راه اندازی وبسایتی برای سواستفاده از احساسات مردم کشور پاکستان و هند و کشمیر خریداری شده است. همچنین دامنه هایی توسط ایشان ثبت شده که احتمالا برای نظرسنجی های مختلف در مورد اسرائیل و فلسطین ، چین و تایوان مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

            در هرحال همانطور که مشخص است این وبسایت توسط شخص عرب تباری راه اندازی شده است و مسلما گوگل یا هر سازمانی نتایج این نظرسنجی را ملاک قرار نخواهد داد پس از کاربران فهیم ایرانی خواستاریم ضمن اطلاع رسانی این قضیه به دیگر کاربران از به وجود آمدن چنین موج هایی جلوگیری کنند و در رای گیری های نامعتبر اینچنینی شرکت ننماید و اجازه بازیچه قرار گرفتن توسط چنین شخصیت های سودجو را به آنها ندهند. باتشکر. ایران وب نیوز

            نظر

            • بابي چارلتون
              عضو فعال
              • May 2011
              • 993

              #126
              «گوگل ارث» در ایران تعطیل میشود

              امیر سرتیپ محمدحسن نامی رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جایگزینی سایت ایرانی «بصیر» به جای سرویس جهانی «گوگل ارث» خبر داد.

              وی در گفتوگو با مهر در این خصوص توضیحاتی به شرح زیر ارائه کرده است:

              * شما بعنوان رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح کارکرد سایت "Google earth" را چگونه ارزیابی میکنید؟
              به نظر من این سایت را استکبار جهانی برای جاسوسی و جمعآوری اطلاعات کشورهای دیگر طراحی و ساخته است. ضمن اینکه این سایت یک تهاجم فرهنگی را علیه کشورهای اسلامی انجام میدهد مثلا با طراحی اطلس غزوات حضرت رسول(ص) میخواهند تاریخ را دستکاری کنند.

              * آیا تاکنون کشورهایی اقدام به تعطیل کردن سایت "Google earth" کردهاند؟
              بله، مثلا چین ۳ سال پیش، روسیه ۵/۲ سال پیش و سال گذشته هم مالزی از کشورهایی بودند که این سایت جاسوسی را در کشورشان تعطیل کردند.

              * پس اگر واقعا چنین است چرا شما برنامهای را تاکنون برای مقابله با آن طراحی نکردهاید؟
              چرا، اتفاقا اخیرا سایتی تحت عنوان سایت «بصیر» را طراحی و تولید کردهایم که در هفته دفاع مقدس با حضور وزیر محترم دفاع به بهرهبرداری خواهد رسید. این سایت هم به کاربران در داخل کشور و هم به کاربران همه دنیا سرویس میدهد. در حقیقت سایتی است که هم میتواند استفاده عمومی داشته باشد و هم از ورود برخی سایتها مثل سایت "Google earth" که به جمعآوری اطلاعات در کشورهای مختلف میپردازد جلوگیری کند.

              * سایت «بصیر» ویژگیهای خاص دیگری دارد که آن را متفاوت از سایتهایی مثل سایت "Google earth" کند؟
              بله، مثلا یکی از ویژگیهای این سایت این است که هر مسلمانی در هر نقطه کره زمین میتواند توسط این سایت با یک کلیک جهت قبله را پیدا کند.

              * بنابراین با افتتاح "بصیر"، "Google earth" را در ایران تعطیل خواهید کرد؟
              بله همینطور است.

              نظر

              • بابي چارلتون
                عضو فعال
                • May 2011
                • 993

                #127
                چرا از سرویس پیامک تلفن ثابت استفاده نمیکنیم؟

                سرویس پیام کوتاه تلفن ثابت، ارسال پیام های کوتاه متنی را در شبکههای تلفن ثابت و همچنین امکان تبادل با شبکه سیار را ممکن میسازد و باعث میشود خدمات متنوعی از طریق دستگاههای تلفن ثابت قابل عرضه باشند اما این امکان تنها از طریق گوشی هایی امکان پذیر است که قابلیت ارسال پیامک را دارند و مشترکان تلفن ثابت باید با تهیه این گوشی ها از این سرویس بهره مند شوند.

                برای راه اندازی پیامک تلفن ثابت به ثبت نام و پرداخت وجه اولیه نیاز نیست و علاقه مندان میتوانند تنها با خرید گوشی هایی که قابلیت ارسال پیامک را دارا هستند، از این سرویس استفاده کنند.

                برای ارسال پیام از شبکه تلفن ثابت، ابتدا باید وارد منوی دستگاه تلفن خود شده و شماره 9717000 را در قسمت SMS Center در هر دو قسمت Deliver و Submit وارد کنید.

                پس از آن پیامهای خود را با انجام مراحل زیر ارسال کنید:

                1) دکمه نوشتن (Write)را فشار دهید.

                2) پیام خود را توسط دکمه های موجود تایپ کرده و دکمه OK را فشار دهید.

                3) شماره تلفن مقصد (گیرنده) را وارد کرده و دکمه OK را فشار دهید.

                پیام شما ارسال خواهد شد و پیغام موفق (Successful) روی گوشی شما نمایش داده میشود.

                درصورت دریافت پیام توسط گیرنده، گوشی شما با پخش آلارم و اعلام روی صفحه نمایش، تحویل موفق پیام (delivery) را به شما اعلام میکند؛ پس از دریافت پیام توسط گوشی شما، دکمه "خواندن" پیام (read) را فشار دهید و بدین ترتیب آخرین پیام دریافتی شما برروی گوشی نمایش داده میشود.

                اما صابر فیضی - مدیر عامل شرکت مخابرات ایران - در گفتوگو با خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه استقبال از سرویس ارسال پیامک از طریق تلفن ثابت بسیار محدود است، گفت: سرویس ارسال پیامک از طریق تلفن ثابت از نظر امکانات فنی آماده است و تقریبا در اکثر مراکز استانهای کشور این امکان وجود دارد.

                وی همچنین درباره تجهیزاتی که قرار بود به صورت جنبی در کنار گوشی قرار بگیرد که کار ارسال و دریافت پیامک را انجام دهد، گفت: به محض آماده شدن این تجهیزات، تبلیغات مورد نیاز برای آن و اطلاع رسانی لازم را انجام میدهیم که مردم می توانند از این سرویس به صورت ارزان تر بهره ببرند و با داشتن این تجهیزات جانبی دیگر به خریداری گوشیهای خاص نیاز نخواهند داشت.

                او در ادامه با بیان اینکه هنوز مردم به استفاده از این سرویس عادت نکردند، ابراز کرد: نحوه تولید و نوع این تجهیزات در حال بررسی بوده و قرار است این تجهیزات در کشور تولید شوند.

                با راهاندازی سرویس ارسال پیامک در شبکه تلفن ثابت (FIX SMS)، ارسال و دریافت پیام از شبکه تلفن ثابت به ثابت، ثابت به سیار و برعکس امکان پذیر است که این سرویس از طریق گوشی هایی امکانپذیر است که اولا استاندارد باشند و ثانیا قابلیت ارسال یا دریافت پیامک را دارا باشند.

                برای استفاده از این خدمت، نیاز به ثبت نام و پرداخت وجه اولیه نیست و تمامی مشترکان تلفن ثابت میتوانند با تهیه گوشی با شرایط ذکر شده، از این سرویس بهره مند شوند.

                *تعرفه ارسال پیامک شبکه تلفن ثابت

                تلفن ثابت به ثابت (شهری) یک پالس، تلفن ثابت به ثابت (بین شهری) دو پالس، تلفن همراه به ثابت (شهری و بین شهری)طبق تعرفه تلفن همراه به زبان فارسی دو پالس و به زبان انگلیسی پنج پالس، تلفن ثابت به همراه (شهری و بین شهری) دو پالس، تلفن ثابت به سایر کشورها (بین الملل) پنج پالس، هزینه هرپالس مکالمه 7/44ریال اعلام شده است.

                نظر

                • بابک خان
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 246

                  #128
                  دوستان سلام
                  من چون در زمان بازار دسترسی دائمی به اینترنت ندارم دنبال راهی میگردم تا با تلفن همراه بتونم قیمتهارو پیگیری کنم و وصل باشم وشایدم بشه onlineهم کار کرد
                  از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه در حال حاظر میتونم با گوشی وصل بشم ولی سرعت خیلی پایینه البته من nokia n73 دارم.
                  راهی هست؟
                  من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

                  نظر

                  • بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

                    #129
                    در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                    دوستان سلام
                    من چون در زمان بازار دسترسی دائمی به اینترنت ندارم دنبال راهی میگردم تا با تلفن همراه بتونم قیمتهارو پیگیری کنم و وصل باشم وشایدم بشه onlineهم کار کرد
                    از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه در حال حاظر میتونم با گوشی وصل بشم ولی سرعت خیلی پایینه البته من nokia n73 دارم.
                    راهی هست؟
                    با سلام
                    در پست هاي شماره هاي 18 به بعد در مورد راه اي وصل شدن تا حدودي بحث شده است .اما در خصوص اين که شما وصل ميشيد ولي سرعت خيلي پايينه ،عوامل زير رو در نظر بگيريد
                    سيستم عمل n73 سيمبين ورژن 3 هست ، در نتيجه نرم افزار هاي اون به وفور داخل نت هست .بروزرتون رو عوض کنيد به احتمال زياد توي سرعتتون تاثير مي زاره.بروزر Opera Mini رو تست کنيد ببينيد چطوره . ميتونيد به سايت موبايلستان برويد اونجا پر از نرم افزار موبايل هست
                    از طرفي سرعت نت موبايل به آنتن دهي نيز وابسته هست ، اگر جايي که استفاده ميکنيد سرويس gprs انتن دهي خوبي نداشته باشه ، در نتيجه سرعتتون چندان جالب نيست.
                    باز هم سوالي بود در خدمت هستم

                    نظر

                    • بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

                      #130
                      به روز رسانی مجدد ویندوز

                      مایکروسافت یک به روز رسانی مجدد برای ویندوز XP و سرور 2003 عرضه کرد که اشتباه مایکروسافت در یکی از به روز رسانی های هفته گذشته را پوشش می دهد.

                      روز گذشته مایکروسافت مجددا یک به روز رسانی برای ویندوز XP عرضه کرد که یک اشتباه را که کاربران را در مقابل حملات بالقوه man-in-the-middle آسیب پذیر میکرد، برطرف می نماید.

                      به روز رسانی روز دوشنبه یک اشتباه را پوشش میدهد که هفته گذشته و زمانی که مایکروسافت شش گواهینامه root صادر شده توسط DigiNotar را مسدود کرد، مشخص شد.

                      سرورهایی که توسط DigiNotar اجرا میشوند، در اوایل ژوئن هک شدند و مهاجمان بیش از 500 گواهینامه SSL، از جمله گواهینامه های مورد استفاده توسط دولت هلند را سرقت کردند.

                      گواهینامه های SSL توسط وب سایتها و مرورگرها برای شناسایی یک سایت به عنوان یک سایت معتبر مورد استفاده قرار میگیرند و گواهینامه هایی که به صورت غیر قانونی به دست آمده اند میتوانند برای تغییر ظاهر دامنه های غیر معتبر با استفاده از حملات man-in-the-middle و شنود ارتباطات دیجیتالی و جمع آوری اطلاعات حسابهای کاربری مورد سوء استفاده قرار گیرند.

                      روز گذشته مایکروسافت پذیرفت که یکی از به روز رسانیهای ویندوز XP و ویندوز سرور 2003 در سه شنبه گذشته، مشکل دار بوده است. به گفته مایکروسافت، این به روز رسانی فقط شامل شش گواهینامه دیجیتالی اخیر بوده و گواهینامه های دیجیتالی موجود در به روز رسانیهای پیشین را در بر نمیگرفته است. به روز رسانی پیشین که در ششم سپتامبر عرضه شده بود، پنج گواهینامه دیجیتالی DigiNotar را مسدود می کرد.

                      مایکروسافت اظهار داشت که در صورتیکه به روز رسانی شماره 2616676 را نصب کرده اید اما هنوز به روز رسانی شماره 2607712 یا به روز رسانی شماره 2524375 را نصب نکرده اید، سیستم شما در برابر استفاده از گواهینامه های دیجیتالی جعلی محافظت شده نیست.

                      به گفته مایکروسافت، این به روز رسانی مجدد برای ویندوز XP و سرور 2003 به به روز رسانی ویندوز اضافه شده است. کاربرانی که از به روز رسانی خودکار استفاده نمیکنند، باید به طور دستی این نسخه جدید مسدود کننده DigiNotar را دریافت و نصب نمایند.

                      ویندوز ویستا، ویندوز 7، سرور 2008 و سرور 2008 R2 تحت تاثیر این مشکل قرار ندارند.

                      نظر

                      • بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

                        #131
                        معرفی دستاوردهای بومی سازی نوکیا در ایران

                        در این مراسم جمعی از اصحاب رسانه، بلاگرهای حوزه موبایل، برنامهنویسان و اساتید دانشگاه صنعتی شریف حضور بههم رساندند و با جدیدترین دستاوردهای بومیشده نوکیا آشنا شدند.

                        این همایش با سخنرانی فروهر فروتن، مدیرکل نوکیا در ایران، با موضوع اکوسیستم موبایل در ایران آغاز شد.
                        وی درمورد نقش فعالانه این شرکت در ارتقای اکوسیستم موبایل سخن به میان آورد.
                        فروتن ارتباط هر چه نزدیکتر با مشتریان و فروشندگان را از اهداف اصلی این شرکت دانست و ایجاد بسترهای آنلاین و پلتفرم بومی را به عنوان راهی برای رسیدن به این هدف عنوان کرد.
                        فروهر فروتن اعلام کرد نوکیا در ایران تصمیم دارد با همکاری اپراتورها، مراکز علمی و دانشگاهی و کسب و کارهای دیگر در چهارچوب مقررات کشوری، برنامه نویسان را هرچه بیشتر به پلت فرم برنامهنویسی نوکیا (Qt) جذب کرده و درعین حال، امکان دسترسی کاربران به برنامههای فارسی را هرچه بیشتر میسر کند.
                        در بخش بعدی این همایش، دکتر باقری مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف در مورد جشنواره نوآوریهای تلفن همراه ایران و نقش نوکیا در آن گفت: «از اهداف این کنفرانس شناسایی تیمهای جوان و شرکتها برای ارائه خدمات بر روی موبایل، استخراج ایده های نو یا بومی شده برای اجرایی کردن، ایجاد پیوند بین ارائهدهندگان خدمات تلفن همراه و صاحبان فکر برای زمینه سازی رشد تیمهای جوان و ارتقای سطح خدمات و آشنایی سیاستگذاران و صاحبنظران کشور و همچنین مردم با فناوریهای تلفن همراه است که با همکاری نوکیا به عنوان حامی ویژه برای دومین سال سعی در تحقق آن داریم.»
                        پس از آن مدیربازایابی نوکیا، وحید کاظمی نجفآبادی، نیز بسترهای آنلاین نوکیا در ایران را معرفی کرد. این بسترها، سایت فارسی نوکیا و صفحه دانلود نرم افزار هستند.
                        وحید کاظمی سایت فارسی نوکیا را یکی از پربازدیدترین سایتها در خاورمیانه و تلاشی برای بومیسازی در راستای کمپینهای نوکیا در منطقه اعلام کرد و افزود نوکیا درحال برنامه ریزی برای پشتیبانی از احتیاجات کاربران ایرانی و ابتکارات بومی مانند مسیریابی است.
                        صفحه دانلود نرم‎افزار نیز یک پورتال نرمافزاری جدید به عنوان بخشی از بستر بومی و ایجاد همکاری بیشتر با برنامه نویسان موبایل اعم از شرکتها و افراد است.
                        علاوه بر این، نوکیا تصمیم دارد در ایران مسابقهای برای برنامه نویسان ایجاد کند و برای برنامه نویسانی که بهترین برنامه های بومی را برای پلتفرم نوکیا میسازند جوایزی ارزنده درنظر میگیرد.
                        بهترین برنامه ها پس از تایید کارشناسان نوکیا این شانس را دارند که در سایت های نوکیا مورد دسترسی همگان و دانلود قرار گیرند.
                        و در آخر حمیدرضا نیکدل، مدیر روابط عمومی نوکیا در ایران خبرنامه نوکیا را اولین پل ارتباطی و خبررسانی رسمی نوکیا در ایران برای ارتباط نزدیک با مشتریان و فروشندگان نامید.
                        وی از "وبلاگ گفتگو"، goftogoo.nokia.ir اولین بلاگ رسمی نوکیا پرده برداری کرد و آن را پلی برای ارتباط و تعامل بیشتر مشتریان با نوکیا خواند.
                        وی افزود کاربران علاوه بر دسترسی به اخبار رسمی نوکیا به زبان فارسی، میتوانند نظرات و ایده های خود را ارائه دهند و با نوکیا در ارتباط نزدیک باشند.

                        نظر

                        • (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

                          #132
                          سلام با کسب اجازه از جناب بابی چارلتون

                          بابک خان سلام
                          شاید توضیحات بنده ربطی به سوال شما نداشته باشه، اما گفتم چون بحثش هست، مطالبی در این ضمینه عرض کنم:
                          بنده دوسالی هست فقط از جی پی آر اس موبایل برای اینترنت استفاده میکنم. چون محل کارم طوری هست که نه میتونم از دایل آپ استفاده کنم، نه از ای دی اس ال؛ اولش با موبایل سونی اریکسون p910 از طریق کانکشن مودم موبایل (دایل آپ موبایل) و سیستم بلوتوث با لپ تاب وصل میشدم. بعد هم که مودم GSM گرفتم. اکنون به نظر من خطوط ایرانسل بهتر جواب میده، بعد هم جدیدا یک سیستمی رو اپراتورها دارن راه میندازن، که البته هنوز همه جایی نیست به نام EDGE که پیشرفته همون GPRS هست. من که واقعا راضیم، الان هم توی خونه در مشهد و هم توی سرویس شرکت و هم سر کار دارم ازش استفاده میکنم. به نظر من که دوستانم ای دی اس ال دارن سرعتش از 128 اونها هم بیشتره.
                          اما در ضمینه گوشی فکر کنم، اول همون بروزر رو عوض کنید. احتمالا سرعت بهتر میشه، من شنیدم (توی اینترنت هم بگردید هست.) نرم افزارهایی هست که روی موبایل نصب میشه و میتوان BTS رو انتخاب کرد، بتونید اون رو پیدا کنید و ببینید در محلی که هستید؛ کدوم آنتن بهتر جواب میده روی همون قفل کنید. فکر میکنم. اینطوری هم شرایط بهتری داشته باشید.
                          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

                          نظر

                          • hamed89
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 617

                            #133
                            در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                            دوستان سلام
                            من چون در زمان بازار دسترسی دائمی به اینترنت ندارم دنبال راهی میگردم تا با تلفن همراه بتونم قیمتهارو پیگیری کنم و وصل باشم وشایدم بشه onlineهم کار کرد
                            از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه در حال حاظر میتونم با گوشی وصل بشم ولی سرعت خیلی پایینه البته من nokia n73 دارم.
                            راهی هست؟
                            سلام
                            گفتنی ها رو گفتند ..فقط یه چیز هم من بگم:
                            کارگزاری مفید خرید و فروش با موبایل رو هم راه انداخته بود..حتی برنامه هم داده بود واسه موبایل من خودم استفاده نکردم یه زنگ بزنی شرکتش راهنماییت میکنه شاید فعلا اموزشی باشه..ولی یه جا دیده بودم برنامه موبایلش رو خیلی کامل بود..خیلی! همه چی داشت!

                            نظر

                            • hamed89
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 617

                              #134
                              الان یکی اومده بود درباره 5g صحبت میرکد تلویزیون
                              درباره اینکه دیگه با وجود این سیستم اینترنت گوشی مثل وایرلس با سرعت بالا خواهد بود و کلی ...
                              یکی نیست بگه باقالی ما 3g هم نداریم! داری از 5g صحبت میکنی؟ میخوای اونجای ما رو بسوزونی؟

                              نظر

                              • آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

                                #135

                                سلام بر دوستان عزیزم;;)
                                تاپیک انتخابی این هفته "دنیا کامپیوتر و تکنولوژی "است<:-p

                                از دوستان خوبم یعنی ناهید،پاشا،داوود 10،کاپیتان،آرتمیس،مصطفی 70،kh25،ماهو،بوف کور ،مرتضی و ... به خاطر ارسال پست در تاپیک "شعر و شاعری "تشکر می کنم...همچنین از دوستانی چون علیرضا جمالی ،مهرداد،کاوه،محمدرضا،پانی و ...به خاطر تشکر هایشان سپاسگزارم...;)
                                to continue, please follow me on my page

                                نظر

                                در حال کار...
                                X