کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بابا ما كه مي ترسيم ! آنقدر اين كتاب صورت :p جنبه سياسي پيدا كرده مثلا اگر در صفحه بنده بروند با كليه گروهها و كله گنده هاي هر طرفي دوستم كه مي توانند هر انگي بزنند يا براي بعضي ها خيلي شخصي است ما كه وقت نداريم زياد بدانجا سرك بكشيم همين سايت هم مي آييم كلي كار مي كنيم !X-(
ولي مثلا كنجكاوم بدانم آمن كيست و آيا مسيحي است ؟
[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
بابا ما كه مي ترسيم ! آنقدر اين كتاب صورت :p جنبه سياسي پيدا كرده مثلا اگر در صفحه بنده بروند با كليه گروهها و كله گنده هاي هر طرفي دوستم كه مي توانند هر انگي بزنند يا براي بعضي ها خيلي شخصي است ما كه وقت نداريم زياد بدانجا سرك بكشيم همين سايت هم مي آييم كلي كار مي كنيم !X-(
ولي مثلا كنجكاوم بدانم آمن كيست و آيا مسيحي است ؟
آمن جان دلیلی برای ناشناخته موندن وجود نداره اصلا
دوس ندارن اطلاعات شخصیشون لو بره؟؟؟مثلا اگه لو بره چی میشه اونوقت؟؟؟!!!!!!!!:-/
قیافه چه ربطی تو آشنائی بچه ها با هم داره؟؟؟مگه میخوایم اکیپی ازدواج کنیم با هم؟؟؟
فقط یه آشنائیه خوب
جدا من اصلا دلیلی نمیبینم که دوستان این همه مخفی کاری کنند و خودشونو پنهون کنند:(
از قرار معلوم كسي خيلي طرفدار فيس بوك نيست.
ولي فيس بوك براي برقراري ارتباط با دوستان خيلي خوب است. من دوستان قديم دوران دانشگاه رو خيلي هاشونو بعد سالها تو فيس بوك پيدا كردم.
از طرفب مبگن ابن سايت جاسوسي خوبي براي آمريكايي ها است چون اطلاعات همه رو به راحتي در ميارن.
از قرار معلوم كسي خيلي طرفدار فيس بوك نيست.
ولي فيس بوك براي برقراري ارتباط با دوستان خيلي خوب است. من دوستان قديم دوران دانشگاه رو خيلي هاشونو بعد سالها تو فيس بوك پيدا كردم.
از طرفب مبگن ابن سايت جاسوسي خوبي براي آمريكايي ها است چون اطلاعات همه رو به راحتي در ميارن.
اراک جان فیس بوک شبکه خوبیه ولی نمیدونم چرا هیچ وقت نتونستم باهاش و فعالیت های داخلش که دوستان دارن میپردازن ارتباط برقرار کنم ....فیلتر بودن این شبکه باعث شده چندین برابر زمانی که من بیش از 10 سایت خبری رو زیر و رو میکنم صرف باز کردن این سایت کنم ..... این روزا بیشتر با جیمل ارتباط برقرار کردم و سیستم جدیدش به نام buzz که یک نوع شبکه هست برای ارتباطات تو در تو با دوستان و دوستان دوستان .امیدوارم با راه اندازی اینترنت حلال همچنان جیمیل برامون باقی بمونه که بعید میدونم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
جناب آريو اينها مي خواستند يه اينترنت داخلي براي كشور راه بندازند كه با اين اوصاف حتي ياهو هم تعطيل ميشه.
به زودي يه چيزي بدتر از كره شمالي ميشيم.
به خدا همه جاي دنيا مردم دارن مثل انسان زندگي مي كنند. منتهي تو كشور ما حتي به زودي نفس كشيدن هم به قول اون رييس نظميه تو قهوه تلخ قدغن.
نظر