کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک جوان با پرداخت مبلغی معادل با سه میلیارد تومان یک بوگاتی ویرون وارد ایران کرده است!
به گزارش روزنامه شرق، تمام هم و غم این جوان این بود که سه میلیارد تومان دیگه بدهد و این ماشین را پلاک کند.
ایول واقعا رو کم کنی بود
ماشین بازی درد جدید جوانها بخصوص در تهران.منم متاسفانه به شدت علاقه به عوض کردن ماشین دارم و در سال حداقل 3-4بار ماشینمو عوض میکنم و این وسط براحتی 8-10 تومان ضرر میکنم.
ماشین بازی درد جدید جوانها بخصوص در تهران.منم متاسفانه به شدت علاقه به عوض کردن ماشین دارم و در سال حداقل 3-4بار ماشینمو عوض میکنم و این وسط براحتی 8-10 تومان ضرر میکنم.
خانمها اینده نگرتر از این حرفهان که پولشونو اینجوری حروم کنند.شما فکر کنید ماشینی که اینقدر قیمت داره با یک خط و خش و ... چقدر از ارزش ماشینش کسر میکنه.
اونم با راننده های بیست ایرونی.مگه فقط ماشینشو با بادی گارد ببره بیرون.
:d
خانمها اینده نگرتر از این حرفهان که پولشونو اینجوری حروم کنند.شما فکر کنید ماشینی که اینقدر قیمت داره با یک خط و خش و ... چقدر از ارزش ماشینش کسر میکنه.
اونم با راننده های بیست ایرونی.مگه فقط ماشینشو با بادی گارد ببره بیرون.
:d
پس باید برم تغییر جنسیت بدم!تا مخ پسره رو بزنم و یه دور باهاش بزنم
نظر