کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مادره به پسرش میگه میدونم موهای خواهرتو کشیدی شیطون گولت زد.میگه آره ولی لگدی که تو شکمش زدم ابتکار خودم بود
روز قیامت خدا به مردا میگه کسایی که زن ذلیل بودن برن سمت چپ بقیه سمت راست.همه میرن چپ جز یه نفر.خدا بش میگه چرا نرفتی اونور. میگه آخه زنم گفته از جات تکون نخور
به طرف میگن این خیابون کجا میره.میگه من چهل سال اینجام ندیدم جایی بره
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
دوشیزه ی مکرمه اشتون آیا بنده وکیلم شما را به عقد آقای جواد ظریف با مهریه معلوم یک جلد توافق نامه ژنو ، سند شش دانگ سایت فردو و یک باب آب سنگین اراک در بیاورم؟!
عروس رفته فردو بیست درصد بچینه
برای بار دوم می پرسم آیا بنده وکیلم؟!
عروس رفته اراک پنج درصد بیاره
برای بار سوم وکیلم؟
با اجازه آمریکا و اسرائیل و بقیه بزرگ تر ها yes!!!
آقای ظریف آیا بنده وکیلم شما را به عقد خانم اشتون در بیاورم؟
هه هه هه !!!
برای بار دوم آیا وکیلم ؟!
هه هه هه !!!
برای بار سوم وکیلم؟
هه هه هه
با اجازه پدر معنوی اصلاحات حاج آقا خاطره
و شیخ الاعتدالیون
و باقی وزرای بالای هفتاد سال سن دولت
بعععععععععله!!!
هه هه هه
دوشیزه ی مکرمه اشتون آیا بنده وکیلم شما را به عقد آقای جواد ظریف با مهریه معلوم یک جلد توافق نامه ژنو ، سند شش دانگ سایت فردو و یک باب آب سنگین اراک در بیاورم؟!
عروس رفته فردو بیست درصد بچینه
برای بار دوم می پرسم آیا بنده وکیلم؟!
عروس رفته اراک پنج درصد بیاره
برای بار سوم وکیلم؟
با اجازه آمریکا و اسرائیل و بقیه بزرگ تر ها yes!!!
آقای ظریف آیا بنده وکیلم شما را به عقد خانم اشتون در بیاورم؟
هه هه هه !!!
برای بار دوم آیا وکیلم ؟!
هه هه هه !!!
برای بار سوم وکیلم؟
هه هه هه
با اجازه پدر معنوی اصلاحات حاج آقا خاطره
و شیخ الاعتدالیون
و باقی وزرای بالای هفتاد سال سن دولت
بعععععععععله!!!
هه هه هه
حیف نون رو با دوستش تو سرقت بانک میگیرن قاضی به حیف نون میگه شما محاربین حکمتون اعدامه. حیف نون میگه یعنی چی؟ قاضی میگه یعنی جنگ با خدا حیف نون به رفیقش میگه:بی پدر نگفتم تیر هوایی نزن بفرما خورده به خدا
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
حیف نون با نامزدش میرن پارک حیف نون میگه :عزیزم اگه این درخت کاج زبون داشت الان به ما چی میگفت ؟نامزدش میگه اگه زبون داشت میگفت:کره خر من زرد آلو ام نه کاج!
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
یارو خسیس تصادف کرده بود وسط خیابون نشسته بود میزد تو سرش می گفت ماشینم داغون شد! بدبخت شدم خاک تو سر شدم...افسر رفت بهش گفت بدبخت اینقد حرص ماشینتو میزنی نفهمدی دست چپت از مچ قطع شده...یارو یه نگاه به دستش کرد گف:یاحضرت عباس ساعتم......!
امروز 2 نفر بخاطره من دعواشون شده بود ، هردوشون میخواستن منو داشته باشن !اصن اشک تو چشام جمع شد که واسه کسی میتونم مهم باشم …حالا اینکه دعوا بین 2 تا راننده تاکسی بود واسم اصن مهم نیست
حیف نون رو مجبور به نماز خوندن می کنن ، می بینن همینطورنشسته داره زیر لب حرف میزنه گوش میدن می بینن داره میگه : خدایا ! اینا منو مجبور کردن نماز بخونم ! خودت قبول نکن !!!!!
یه همسایه داریم یه بار سوار موتور شده بود تو خیابون داشت میرفت راهنما چپ زد ؛پیچید سمت راست!مام با ماشین زدیم بهش!بهش مگم: آخه مرتیکه راهنما چپ میزنی چرا می پیچی راست؟میگه: عوضی من راهنما چپ میزنم؛ تو نمیدونی سی ساله خونۀ ما سمت راسته! :|
خلبان هواپیما توسط میکروفن به مسافرین خوش امد میگفت..ناگهان فریاد زد:خدایا کمک کن...سکوت مرگباری کل هواپیما را فرا گرفت. وحشت، اضطراب، نفس های حبس شده...دوباره صدای خلبان امد که گفت:مسافرین عزیز پوزش میطلبم ..مهماندار قهوه داغ را روی شلوارم ریخت یکی از مسافرین بلند شد وفریاد زد: تف به گور پدرت.............بیا ببین چه بلایی سرشلوارهای ما اومده!!!!!
نظر