کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طریقه سرحال بیدار شدن ساعت ۶ صبح:
.
.
.
.
.
.
.
.
ابتدا پای راست را از زیر پتو بیرون آورده
و صبر میکنیم تا هم دمای محیط شود ،
سپس پای چپ را بیرون میبریم
و با ذکر سگ برینه تو این زندگی بلند میشویم
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
دیگر نگران سوالات شب اول قبر نباشید!!گاج منتشر کرد مجموعه سوالات شب اول قبر با باسخ های دقیق وراهنمایی سرکار گزاشتن نکیرو منکر منتشر شد فروش در نمایندگی های گاج
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
هیچ لذتی بالا تر از این نیست که بنجرت به حیاط مدرسه دخترونه دید داشته باشه !! لامصب فوتبال بازی میکنن از بارک دوبل خنده دار تره
---------------------
هیتلر من توی جنگ های که کردم جان300هزار نفر رو گرفتم . نابلونمن درخلال جنگهایم سر50هزار رو جدا کردم. جولیوسزار من جسم 70 هزار اسیرم رو سوزاندم
.کالی گولا من200 هزار.
کشتم ودستانشان را قطع ردم.
مدیر عامل سایبا. جمع کنید بابا.......
---------------------
مارو از تهدید های هسته ای میترسونید.. بابا ما هفته ها منتظر میموندیم که ببینیم شوت سوباسا گل میشه یا نه
-------------------
خنده ی دخترای خارجی :
هههه یزره لپا سرخ میشن بعدشم ساکت میشن
خنده ی دخترای ایرووونی :
وووی ووووی
رکوع
قیام
سجود
بهم خوردن موهاااا
گریه
دست زدن
در اخر هم جیغ میزنه ومیگه وااااای جیشم واااای جیشم ریخت ..
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر