جک بگیم ... بخندیم
Collapse
X
-
پاسخ : جک بگیم ... بخندیم
اعتراض به عکس «بانوان بسیجی ضد شورش»
انتشار تصاویری از رزمایش مدافعان ولایت، واکنش انتقادی کاربران اصولگرای شبکه اجتماعی گوگل پلاس را به دنبال داشته است.به گزارش آنا، امیر امیدنژاد از کاربران اصولگرای گوگل پلاس در صفحه شخصی خود با انتشار یکی از این تصاویر نوشت:«هزار بار هم میگم،زن جهاد ندارد
بعضیا از اون طرف میفتن و بعضی ها از این طرف بام...
این اصلا حرکت درستی نیست،رسالت زن این نیست، شان زن این نیست.»
نظر
-
گروه تروریستی داعش فیلم تبلیغاتی جدیدی را برای ناشنوایان منتشر کرد که در آن دو شبهنظامی با زبان اشاره از غربیها میخواهند تا به این گروه بپیوندند.
کد خبر: ۴۸۲۳۰۴
تاریخ انتشار:گروه تروریستی داعش فیلم تبلیغاتی جدیدی را برای ناشنوایان منتشر کرد که در آن دو شبهنظامی با زبان اشاره از غربیها میخواهند تا به این گروه بپیوندند.۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۴-09 March 2015
به گزارش ایسنا به نوشته روزنامه دیلی میل، در این فیلم که تحت عنوان «از سوی رهاشدگان به گرفتاران» منتشر شده، گفته میشود که ناتوانی بهانه خوبی برای خدمت نکردن به داعش نیست.
در این کلیپ پنج دقیقهای دو مرد که لال و ناشنوا و برادر هستند در حالی نمایش داده میشوند که به عنوان پلیس راهنمایی و رانندگی در موصل فعالیت میکنند.
یکی از این افراد در حالی که با زبان اشاره سخن میگفت و سخنانش به انگلیسی و عربی زیرنویس میشدند، اظهار کرد: من یک کر و لال هستم که در دولت اسلامی و به همراه برادرم ابو عبدالرحمن به عنوان پلیس راهنمایی و رانندگی فعالیت میکنم.
وی ادامه داد: من برای پیشمرگها پیامی دارم و آن اینکه به امید خدا ما به زودی به شما حمله میکنیم. من در سرزمینی زندگی میکنم که قانون شریعت در آن به اجرا درآمده است.
این دو داعشی که لباسهای مشکی و جلیقه ضدگلوله پوشیده و سلاحی که به نظر میرسید «ام 16» باشد را در دست دارند، همچنین درباره آرزوهایشان برای کشتن دشمنانشان شامل انگلیسیها، آمریکاییها، فرانسویها و ایتالیاییها سخن گفتند و اظهار کردند: شما نمیتوانید پیشرفت ما را متوقف کنید.
این شبهنظامیان همچنین عربستان، کویت، قطر و کسانی را که با غرب همکاری میکنند تهدید و اعلام کردند که آنها را نابود میکنند.
در بخش نهایی این فیلم که به خوبی تدوین و ساخته شده، این دو برادر در حالی به تصویر کشیده میشوند که در حال مونتاژ کردن یک پرتابکننده راکت هستند؛ راکتی که ادعا میکنند قرار است به سمت نیروهای کرد پرتاب شود.
در ثانیههای آخر این فیلم یکی از این افراد ماشه پرتابکننده را فشار داده و راکتها را شلیک میکند.
نظر
-
کد خبر: ۴۸۲۲۹۹
تاریخ انتشار:علی طیب نیا، محمود احمدی نژاد و بیژن نامدار زنگنه مقام های اول تا سوم نظرخواهی خبرآنلاین برای چهره اقتصاد ایران در سال 93 را کسب کردند.۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹-09 March 2015
با پایان یافتن مرحله اول نظرسنجی و پس از شمارش آراء مخاطبان خبرآنلاین، برای انتخاب چهره اقتصاد در سال 93، علی طیب نیا، محمود احمدی نژاد و بیژن نامدار زنگنه به مقام اول تا سوم دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، علی طیب نیا وزیر امور اقتصاد و دارایی دولت یازدهم که از نظر مخاطبان با تصمیم گیری مناسب و اتخاذ روش های صحیح موفق به کنترل تورم در شرایط سخت اقتصادی شده است، در این بین در جایگاه نخست قرار دارد.
مقام دوم فرد شاخص اقتصادی در سال 93 هم به محمود احمدی نژاد رئیس دولت های نهم و دهم تعلق گرفت که عمده انتخاب او به دلیل وضعیت نابسامانی است که در اقتصاد ایران ایجاد کرد. بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت دولت یازدهم نیز بر اساس انتخاب مخاطبان به مقام سوم این رده بندی دست یافت. این انتخاب بیشتر به جهت افزایش تولید نفت اتفاق افتاد.
از امروز مرحله دوم انتخاب چهره سال از طریق نظرسنجی مستقیم که لینک آن در صفحه نخست و در سرویس های مختلف قرار می گیرد ، آغاز خواهد شد. این مرحله از نظرسنجی تا عصر روز 25 اسفندماه ادامه خواهد داشت. برای شرکت در نظرسنجی به صفحه اول خبرآنلاین مراجعه کنید.
بازگشت به ابتدای صفحه
نظر شما
نام: ایمیل: * نظر:
در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/482299/...6-%D8%B4%D8%AF © www.tabnak.ir
نظر
-
باورم اين است كه پديدههاي اقتصادي كاملا تحت تاثير شرايط ويژه هر جامعه و ساختارهاي اجتماعي، اقتصادي و حقوقي شكل ميگيرند. در ايران هم بحث وابستگي بودجه دولت به نفت نقش خطيري را در ايجاد تورم در اقتصاد ايران ايفا ميكند
کد خبر: ۴۸۲۰۷۰
تاریخ انتشار:٢٧ سال در تصميمات اقتصادي نقش داشته اما سال گذشته براي نخستينبار وزير شد. آن هم جوانترين وزير دولت حسن روحاني. به قول خود طيبنيا پيشنهاداتي در دولتهاي گذشته هم به او شده بود اما هميشه ترجيح ميداده نقش دوم را ايفا كند. احمدينژاد پيشنهاد رياست بانك مركزي را به او دادهبود كه به دليل اختلاف عقايد زياد، اين پيشنهاد را نپذيرفت.۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۲-09 March 2015
وزیر اقتصاد در گفتوگو با اعتماد، در شرايط حساس كشور، پذيرفتن اين مسووليت را يك وظيفه ميداند. هرجاي اين مصاحبه كه عملكرد او را نقد كرديم؛ پذيرفت و تاكيد كرد تمام تلاشش را براي رفع اين نقيصهها ميكند.
تعداد پرسشهايي كه ميشد از وزير پرسيد بسيار است و فرصت كوتاهي كه علي طيبنيا در نيمه اسفند به خبرنگار «اعتماد» داده، مجال طرح تمامي آنها را نميدهد اما در صدر صحبتها از تورم ميگويد: اينكه آقاي روحاني كنترل تورم را معجزه دانسته در واقع نقل قولي از جانب شخصيتهاي بينالمللي بوده است. در جلساتي كه من هم با شخصيتهاي اقتصادي جهان مانند معاون صندوق بينالمللي پول و كارشناسان بانك جهاني داشتم چنين تعبيري را از آنها شنيدهام. آنها معتقدند كاري كه در ايران صورت گرفت بيشتر شبيه به يك معجزه بود. اشاره ايشان هم به تورم بود و هم به ركود و نرخ رشد مثبتي كه امسال در حداقل ٩ ماهه داشتيم.
اسم طيبنيا را كه در اينترنت جستوجو ميكني نخستين يافتهها را با نام آقاي ضدتورم ميبيني. چرا ضدتورم؟ او ميگويد: اين را از آنهايي كه اين لقب را به من دادهاند بپرسيد. من سعي كردم تورم را از زاويه ديگري نگاه كنم. بر اساس ساختارها و نهادهايي كه در اقتصاد ايران داريم. باورم اين است كه پديدههاي اقتصادي كاملا تحت تاثير شرايط ويژه هر جامعه و ساختارهاي اجتماعي، اقتصادي و حقوقي شكل ميگيرند. در ايران هم بحث وابستگي بودجه دولت به نفت نقش خطيري را در ايجاد تورم در اقتصاد ايران ايفا ميكند. آنچه امروز در ادبيات اقتصادي تحت عنوان سلطه مالي از آن نام برده ميشود و اينكه سياستها و فعاليتهاي مالي دولت است كه سمت و سوي تغييرات نقدينگي و تورم را مشخص ميكند. اين جزو زمينههاي اصلي و محوري بوده كه در بحث تورم به آن توجه داشتهام و فكر هم ميكنم در يك سال گذشته اگر دولت توفيقي داشته در كنترل تورم، منشا اصلي آن اين است كه فعاليتهاي مالي دولت را كنترل كرديم.
بحث را در ميانههاي مصاحبه به سالهاي پيش برديم. زماني كه طيبنيا، عضو شوراي پول و اعتبار بود؛ در دولت احمدينژاد كه اتفاقا بنا به گفته خودش يكي از اعضاي كليدي هم بود. در دوران اين مسووليت يكي از تصميمات مهم تعيين دستوري نرخ سود بانكي بود. همان اتفاقي كه باعث شد رفتهرفته بانكها بنگاهداريشان شدت بگيرد و به جاي پرداخت تسهيلات مبادلهاي كه سودشان كم بود به سمت پرداخت تسهيلات مشاركتي با سودهاي بالاتر بروند يعني بحران امروز سيستم بانكي كشور. از او ميپرسم وقتي اين تصميم را ميگرفتيد احتمال بروز بحران كنوني را نميداديد؟ من هميشه با تعيين دستوري نرخ سود مخالف بودم و هستم. تعيين دستوري نرخ سود هم مخالف عقل است هم مخالف منطق اقتصادي و هم مخالف شرع. من معتقدم امروز نرخ سود اسمي با نرخ تورم همخواني ندارد. شايد هيچ مقطعي در تاريخ ايران شاهد اين نبوديم كه نرخ سود از نرخ تورم ١٠ تا ١٥ واحد درصد بالاتر باشد. اما اينكه براي حل اين مساله به روش دستوري عمل شود هم منطقي نيست. بنابراين بايد سعي كنيم با راهكارهاي اقتصادي اين نرخ را كاهش دهيم.
در طول مصاحبه لبخند از روي لبش نيفتاد اما وقتي صحبت به مالياتها رسيد چهرهاش جدي شد. فعالان اقتصادي از افزايش ماليات در سال ٩٣ گلايه دارند؛ چرا در سالي كه ركود بر بازار حاكم است مالياتها را بالا برديد؟ ميگويند مالياتشان چهاربرابر شده است. در همين همسايگي شما در باب همايون. طيبنيا ميگويد: اينكه چيزي نيست. مودي داشتيم كه مالياتش امسال ١٠٠ برابر شده و شكايت هم نكرده است. فكر ميكنيد چرا؟ چون ميداند كه اگر شكايت كند و دفاتر و اسناد را رو كند مالياتش ٢٠٠ برابر ميشود. اين مودي فعاليتش واردات است ولي در ساير بخشها نيز اين مشكل وجود دارد. به همين دليل ميخواهيم صندوقهاي مكانيزه فروش را در خردهفروشيها نصب كنيم. فكر ميكنيد چرا آنقدر اصناف با نصب صندوق مخالفند؟ چون فعاليتشان شفاف ميشود و مالياتشان بيشتر. ما معتقديم با نصب صندوقهاي مكانيزه درآمد ماليات بر ارزشافزوده دولت دست كم ٢٥ درصد افزايش مييابد.
بازگشت به ابتدای صفحه
نظر شما
نام: ایمیل: * نظر:
در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/482070/...A7%D9%8A%D9%85 © www.tabnak.ir
نظر
-
ﻗﺎﺿﯽ در دادگاه : ﺷﻤﺎ متهمی به جرم این ﮐﻪ دختر خالتونو ﺑﺎ بیل ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﻮﻧﺪﯾﺪ
یکی از حاضرین در جمع دادگاه : ﻧﺎﻣﺮﺩ بیشعور!!!
- ﺷﻤﺎ ﻣﺘﻬﻢ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﮐﻪ فرزندتونم ﺑﺎ ﻫﻤاﻥ بیل ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﻮﻧﺪﯾﺪ
دوباره همون یارو : ﻧﺎﻣﺮﺩﺩﺩ… ﮐﺼﺎاااااﻓﻄﻄﻂ !!!
ﻗﺎﺿﯽ : ﺷﻤﺎ کی ﻫﺴﺘﯽ چرا بد و بیراه میگی؟...
جناب قاضی ﻫﻤﺴﺎﯾه ی متهم ﻫﺴﺘﻢ ﺍﯾﻦ اقا 2 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯﺵ بیل ﻣﯿ ﺨﻮﺍﻡ ﻣﯿ ﮕﻪ ﻧﺪﺍﺭیمدر روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
نظر
-
ديروز از یه افغانی پرسیدم ببخشین ساعت چنده؟
گفت:یَك رُبع گوریز کَردَه از پنچ.
لامصب زبون نیست که عينه معادلاته دیفرانسیله ...
تا دو ساعت بعد داشتم فکر میکردم که بفهمم ساعت چنده!
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
نظر
-
یه معلم داشتیم تو کلاس میگفت شغل ما، شغل انبیاست.منم اومدم خود شیرینی کنم؛ گفتم:
انبیا که همشون چوپانی میکردن
نه گذاشت، نه برداشت گفت:
منم دارم همین کارو میکنم دیگه گوسفند!
خدا حفظش کنه زیادی رک بود....
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
نظر
نظر