بورسی, ورزش و ....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
    احتمالا بازی و ندیده شایدم 1 بازی دیگه رو یادش اومده 1لحظه
    ماجدی به درد سریال باغ مظفر میخوره

نه فوتبال
    /:.nono.:/
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

شبندر جونم تو یه کاری بکن

این هم از دربی
      حالگیری پشت حالگیری
      تنها سودی که داشت مبلغی بود که قرار بود بعداز برد بریزم بحساب باشگاه
      دوستان سهامدار پرسپولیسی ام با همدیگه پنج و نیم جمع کرده بودیم اما.......................... نشدکه نشد .
      امروز دارم یکی یکی بحسابشون برگشت میدم
      خودم هم رغبتی ندارم . فعلاً تا بازی بعدی هیچ هزینه ای بحساب کانون باشگاه نمی ریزم

نظر

• FENCER
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 601

خب به سلامتی تاپیک زبون بسته رو هم پوکوندید !!!

عمریست ؛

اصالت "پرسپولیس" را از یادمان بردند

نگذاشتند دارای "استقلـال" باشیم

امروز فقط حرف ِ آزادی ست!
        شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

دوستان عزیز تصاویر زیر مربوط به کدوم المپیک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی سخت نیست !!!!!!!!!!!!!!!!:.thumbsdownsmileyan

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post

عمریست ؛

سلام استاد
            چی شده؟
            چرا ناراحتی
            بخاطر دربی یا وضعیت بازار و کشور؟

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

فال حافظ شیرین سخن

معروف هست که در خانهٔ هر ایرانی یک دیوان حافظ یافت میشود. ایرانیان طبق رسومات قدیمی خود در روزهای عید ملی یا مذهبی نظیر نوروز بر سر سفره هفت سین، و یا شب یلدا، با کتاب حافظ فال میگیرند.

برای این کار، یک نفر از بزرگان خانواده یا کسی که بتواند شعر را به خوبی بخواند یا کسی که دیگران معتقدند به اصطلاح خوب فال میگیرد ابتدا نیت میکند، یعنی در دل آرزویی میکند.

سپس به طور تصادفی صفحهای را از کتاب حافظ میگشاید و با صدای بلند شروع به خواندن میکند. کسانی که ایمان مذهبی داشته باشند هنگام فال گرفتن فاتحهای میخوانند و سپس کتاب حافظ را میبوسند، آنگاه با ذکر اورادی آن را میگشایند و فال خود را میخوانند.

ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم می دهم که هر چه صلاح و مصلحت می بینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی. برای شادی روح حافظ، صلوات یا فاتحه ای نثار نماییم

!http://www.taknaz.ir/pix

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

دوستان عزیز ورزش دوست

متاسفانه امروز مثل دیروز هم حامل خبرهای ناراحت کننده و ...........................................
                مرا ببخشید کمی بغض کردم

مربي مس کرمان دار فاني را وداع گفت

مهدي محمدي،مربي تيم فوتبال مس کرمان که چند هفته پيش سکته کرده بود دار فاني را وداع گفت.
                مربي مس کرمان دار فاني را وداع گفت
                مهدي محمدي، مربي تيم فوتبال مس کرمان که چند هفته گذشته به علت سکته قلبي و مغزي در بيمارستان بستري شده بود، امروز دار فاني را وداع گفت.

به گزارش فارس،اين مربي کهنهکار کرماني بامداد شنبه دوم شهريورماه بر اثر احساس درد در ناحيه قلب خود از خواب بيدار شد و خانواده خود را از اين درد مطلع کرد اما تا زمان رسيدن اورژانس دچار سکته قلبي شد.

به اين مربي پيشکوست در بيمارستان شفا آمپولي تزريق شد و تا عصر در وضعيت عادي به سر ميبرد و مشکل چنداني نداشت اما پس از اين حال وي رو به وخامت رفت و به علت وجود لخته خون در ناحيه مغز به سکته مغزي هم دچار شد و پس از رفتن به کما از بيمارستان شفا به بيمارستان شهيد باهنر کرمان منتقل شد و سرانجام اين مربي با زندگي در اين دنيا وداع کرد.

ورزش سه اين ضايعه را به خانواده آن مرحوم و جامعه فوتبال تسليت ميگويد.

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

موافقت هيئت مديره فجر با استعفاي پيرواني

هيئت مديره باشگاه فجرسپاسي با استعفاي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه موافقت کرد.
                  موافقت هيئت مديره فجر با استعفاي پيرواني
                  غلامحسين پيرواني پس از تساوي فجرسپاسي مقابل داماش و شعارهايي که هواداران عليه او سر دادند در رختکن استعفا کرد.

به گزارش فارس،هيئت مديره باشگاه فجرسپاسي بلافاصله در اين باره تشکيل جلسه داد و با استعفاي پيرواني موافقت کرد.

قرار است هيئت مديره جلسه ديگري را به زودي برگزار کند و تکليف سرمربي اين تيم را نهايتا تا فردا مشخص کند.

پرويز مظلومي، مجتبي تقوي، صمد مرفاوي، داود مهابادي و کلانتري گزينههاي سرمربيگري اين تيم به شمار مي روند.

تيم فوتبال فجرسپاسي در پايان هفته هشتم ليگ برتر با 5 امتياز در رده پانزدهم جدول قرار دارد.

این هم یک خبر بد دیگه
                  آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

بهترین جمله در خصوص بازی دیروز
                      والله بخدا
                      باخت بهتر از مساوی بود . اس تق لالی ها با دومشون گردو ...........................

خجالت هم خوب چیزیه

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

فنسر جونم کجایی ؟
                        بابا ستاره سهیل هم سالی یکبار پیداش میشه
                        اما شما اون یکسال هم نیستی

ستاره سوپر سهیل

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

نکونام: منظور من از آن حرفها دايي نبود

جوادنکونام ميگويد منظور او در مصاحبه پس از پايان بازي علي دايي نبوده و اگر سرمربي پرسپوليس به انتخابش به عنوان بازيکن اخلاق ايراد وارد کرده، مشکلي نيست.
                          نکونام: منظور من از آن حرفها دايي نبود
                          بازيکن مياني تيم فوتبال استقلال درباره اظهار نظرش پس از بازي که گفته بود مسئول پرسپوليسي در حدي نيست که بخواهد درباره من صحبت کند و واکنشها به اين جمله، گفت: وقتي در ميکسدزون با خبرنگاران روبرو شدم، يکي از خبرنگاران به من گفت از مسئولان باشگاه پرسپوليس گفتهاند که حق من انتخاب به عنوان بازيکن اخلاق نبوده است. من هم در پاسخ به اين سوال، آن جواب را دادم.

به گزارش ايسنا،وي افزود: واقعيت اين است که نميدانستم چه کسي درباره اين مساله صحبت کرده و به هيچ وجه منظور من از آن حرف علي دايي نبود. من و او هيچ مشکلي با هم نداريم و حتي اگر دايي گفته باشد که حق من آن انتخاب نبوده است، مشکلي ندارم.

قضاوت با همه مردم

با کفش میزنه توی صورت خلعتبری .......................................
                          اگه غیر عمد هم بوده چرا همون موقع معذرت خواهی نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

بشنوید یک کلمه از ننه عروس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ريسک مربي در دربي نوعي خودزني است

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت:پرسپوليسي ها قبل از بازي ليست خود را به ناظر بازي با تاخير دادند که اين کار آنها قشنگ نبود.
                            ريسک مربي در دربي نوعي خودزني است
                            ميرشاد ماجدي در خصوص اينکه هواداران از تساوي بدون گل دو تيم در دربي77 ناراضي بودند گفت: اگر از جايگاه يک هوادار به موضوع نگاه کنيم، قطعا آنها دوست دارند که بازي گل داشته باشد و نتيجه راضيکننده نيست اما از نظر من با همه شرايطي که داشتيم و نبودن حيدري و بيکزاده خوب کار کرديم. ما در نيمه دوم چند موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم و همه ميدانند يک کشور به استقبال اين بازي پرهيجان رفته بود و نبايد توقع داشت که هر تيم 5 گل بزند. هيچ مربي با چنين تفکري تيمش را به زمين نميفرستد که در اين مسابقه يک نوع خودزني محسوب ميشود.

به گزارش فارس،وي در خصوص اظهارات رويانيان مبني بر نارضايتي از داور گفت: اجازه بدهيد در خصوص شخصي صحبت نکنم چون هر چه بگويم برداشتهاي متفاوتي از آن ميشود. ما هفته گذشته دو بر صفر به استقلال خوزستان باختيم ولي ديديم که پنالتي ما گرفته نشد و گل صحيح ما مردود اعلام شد اما هيچ اعتراضي نکرديم.

ماجدي در خصوص برنامهريزي استقلال براي سفر به تايلند گفت: متاسفانه چهارشنبه به اصفهان ميرويم و بلافاصله پنجشنبه به تهران برميگرديم و جمعه بايد راهي تايلند شويم. حتي فرصت نداريم به برنامههايمان نگاهي کوتاه بيندازيم بس که کارها فشرده شده است.

سرپرست استقلال در ادامه گفتوگو با فارس با انتقاد از برخي اتفاقات رخ داده در بازي با پرسپوليس گفت: ما در خيلي مسائل ريز ميشويم اما خيلي مسائل مهم ديگر را نميبينيم در تمامي بازيها يک ساعت و نيم قبل از بازي سرپرستان دو تيم موظف هستند ليست بازيکنان را به ناظر بازي بدهند اما ديروز ديديم که ليست پرسپوليس 40 دقيقه قبل از بازي نوشته شد و در حالي که بازيکنان اين تيم گرم ميکردند هنوز ليستي به ناظر بازي ارائه نشده بود. اين کارها قشنگ نيست و شايد پرسپوليسيها نميخواستند ليستشان را بدهند تا ترکيبشان لو برود اما سازمان ليگ بايد دقت کند و به همه تيمها به يک شکل احترام بگذارد. اگر ما کوتاهي کنيم بلافاصله فردا نامه جريمه را به باشگاه ميفرستند اما اين جور مسائل ديده نميشود.

یکی نیست بگه آقا شما دوزار فوتبال بلدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            دختران بندری از این آقا به .... روم به دیوار سرپرست فوتبال بهتر میدونن

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

در اصل توسط FENCER پست شده است View Post

عمریست ؛

سلام

اس تق لال صحیح است . جسارتا اصلاح ..................

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

رويانيان: قلعهنويي و دايي ريسک نکردند

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به فشارهاي فراوان قبل از دربي به نظرم قلعهنويي و دايي ريسک نکردند.
                                رويانيان: قلعهنويي و دايي ريسک نکردند
                                محمد رويانيان در مورد دربي 77 اظهار داشت: در کل به نظرم نتيجه چندان راضيکننده نبود ما ميتوانستيم بهتر باشيم اما فشارها اجازه نداد دربي قشنگ شود و بازي بهتري دو تيم به نمايش بگذارند.

به گزارش فارس،وي افزود: البته من از هواداران تشکر ميکنم که ما را حمايت کردند اما من نميتوانم اين را تائيد کنم که هواداران راضي نبودند. چون اگر ميباختيم چه کسي بايد جواب هواداران را ميداد. برخيها طوري مينويسند که انگار مساوي بهتر از باخت نيست.

رويانيان ادامه داد: من از شما سؤال ميکنم کدام هوادار راضي است تيمش ببازد، آن هم در ديداري به نام دربي؟ تازه برخي هواداران هستند که دوست دارند در دربي به هر قيمتي برنده باشند اما تيمشان جام هم نگيرد. به نظر من فشارهاي فراوان چه از طريق هواداران، رسانهها و فشار بازي باعث شد که دايي و قلعهنويي ريسک نکنند چون آنها اجازه باخت در اين بازي نداشتند و محکوم به نباختن بودند.به نظرم اين مربيان آنقدر فشار رويشان بود که تصور ميکردند اگر ببازند چيزي ديگر براي داشتن ندارند.

مديرعامل قرمزها تاکيد کرد: علي دايي اولين دربي بود که پس از چند مدت در آن حضور داشت و قلعهنويي هم ميخواست رکوردش از بين نرود. به هر حال هر دو مربي مثل بازيکنان از طريق مختلف تحت فشار بودند و دوست نداشتند به هيچ قيمتي ببازند. اين مربيان از طرف باشگاه، رسانهها، هواداران، فضاي کشور و هر لحاظي که دوست داريد محکوم به نباختن بودند و ما حتي اجازه نداديم آنها يک کلام هم در مورد باخت حرف بزنند و فقط گفتيم با چه نتيجهاي برنده ميشويم.

وي افزود: از طرف ديگر همه را با همديگر مقايسه کرديم. به دربي 30 سال گذشته رفتيم و گفتيم اين بازيکن باتعصب است و اين يا آن بازيکن گل زده. اينها به بازيکنان فشار ميآورد و قطعا باعث ميشود ما شاهد بازي زيبا و هوادارپسندي نباشيم. يعني ما به جاي اينکه تشويق کنيم بازي قشنگ از تيمها ببينيم فقط گفتيم برد ميخواهيم و بسترهاي لازم را براي دربي آماده نکرديم. اين مشکل سالهاست در دربي ما وجود دارد و بايد فکري به حالش کنيم.

وي در مورد پاسخ به اين سؤال که چرا هواداران از اين بازيها که به تساوي ميرسد، اصلا راضي نيستند، گفت: من از شما اين سؤال را ميکنم اگر ما خيلي خوب بازي ميکرديم اما ميباختيم چه کسي جواب 35 ميليون هوادار ما را ميداد. آيا امروز هوادار ما سر کار، سرکلاس ميتواند برود پس بايد براي دربيهاي زيبا همه با هم کمک کنيم و با به ياد آوردن خاطرات فشارها را بيشتر نکنيم. البته گذشتهها ما بزرگاني داشتيم که همه بزرگ بودند و خواهند ماند اما نبايد با آنها به بازيکناني که حال حاضر هستند، فشار وارد کنيم تا مربي و بازيکن نتواند دانش خود را در دربي پياده کند.

رويانيان در مورد برنامههايش براي دربيهاي آينده نيز گفت: من به آينده پرسپوليس اميدوارم. البته من و فتحاللهزاده در دربي آينده برنامههاي ويژهاي داريم. يک کنفرانس و جلسه همانديشي با حضور رسانهها، اهل فن و پيشکسوتان برگزار خواهيم کرد و طرحهايي را که در آن باعث ميشود از فشارها کاسته شود بررسي و ورود خواهيم کرد تا يک مربي و يک بازيکن بدون فشار و استرس برد و باخت دربي يک بازي زيبا را به نمايش بگذارد.

مديرعامل قرمزپوشان در پايان درباره داوري بازي نيز گفت: از داوري راضي نيستيم اما داور بيطرف بود به نظرم داوري بازي يک خرده به ما بيشتر کارکردش را نشان داد و خطاهاي ما را بيشتر ميديد اما در کل ايشان بيطرف بود و ما هم ديگر دربي برايمان تمام شده و حالا بايد به بازيهاي ديگر فکر کنيم.

آقای رویانیان عزیز
                                سردار عزیز
                                این چه حرفیه
                                هواداران این چند روز و چند هفته مردند و زنده شدند
                                ریسک نکردند یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                دست بردارید
                                تبانی شاخ و دم نداره
                                از بالا بهتون گفتند که بگذارید مساوی بشه تا جو ......................... اغتشاش و ...........................

نظر

در حال کار...
                                X