منا حاضرم شبندرو بدم بره در عوض 15 شهریور 6 تا به شما بزنیم
بورسی, ورزش و ....
Collapse
X
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postخوشم میاد منا جون آدم منطقی ایه مرسی
اون دوتا سهم دیگه رو نمی شناسم
همین که ما پرسپولیسی های عزیز و منطقی به فکر شما اس تق لالی های شانس شانس شانس شانس ............هستیم کافی نیست . بابا ایول
برای فردا چه کار میکنی ؟ هم باز ناظری یا خریدوفروش داری ؟
فایرا و فباهنر رو دستم موندن و ترشیده شدن
مهریه یک شاخه گل مصنوعی - شیربها هم نمی گیرم ولی خواستگار ندارند که ندارند که ندارندچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postمنا حاضرم شبندرو بدم بره در عوض 15 شهریور 6 تا به شما بزنیم
میبینی
بعداز دربی همه با هم اینجا جمع میشیم
چه زیباست آنروز شاید 6 تای قبلی فراموش شده ولی سه تای ایمون زاید داغی است بر پیشونی اس تق لالچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postمنا حاضرم شبندرو بدم بره در عوض 15 شهریور 6 تا به شما بزنیم
شتر در خواب بیند ..........................................
با این رویاها حال میکنی ها
واقع بین باش
بدشانسی ما باعث شده غرور گرفته شما اس تق لالی ها رو
تو هم از معدود اس تق لالی های عزیز و دوست داشتی هستی
اینو میدونستی
بقول خودت خواب نداری
بگیر بخواب دیگه فردا یا باید بری دانشگاه یا باید نظارت کنیچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postمیخوای تلافی شش تایی ما رو در بیاری
میبینی
بعداز دربی همه با هم اینجا جمع میشیم
چه زیباست آنروز شاید 6 تای قبلی فراموش شده ولی سه تای ایمون زاید داغی است بر پیشونی اس تق لال
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postیه ضرب المثل معروفه که میگه
شتر در خواب بیند ..........................................
با این رویاها حال میکنی ها
واقع بین باش
بدشانسی ما باعث شده غرور گرفته شما اس تق لالی ها رو
تو هم از معدود اس تق لالی های عزیز و دوست داشتی هستی
اینو میدونستی
بقول خودت خواب نداری
بگیر بخواب دیگه فردا یا باید بری دانشگاه یا باید نظارت کنی
نظر
-
پروين: هدايتي به درخواست پيشکسوتان نه نگفت
عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: از فردوسيپور گلايه دارم چون اين آقا هرچه ميخواهد ميگويد اما من از او ميپرسم تو از کجا ميداني هدايتي مدرسه و مسجد نساخته و دست محرومان را نگرفته؟
پروين: هدايتي به درخواست پيشکسوتان نه نگفت
علي پروين اظهار داشت: من يکبار حرفهاي خودم را زدم و ديگر دوست نداشتم درباره ماجراي خلعتبري، پرسپوليس و عجمان حرف بزنم، اما ديدم در حق اين بنده خدا، هدايتي ظلم ميشود.
به گزارش فارس ، وي افزود: آقايان؛ اين وسط به من چيزي نميرسد، اما حمايت نکردن از حق نامردي است. من اين را ميگويم همه اين را بدانند، حسين هدايتي به درخواست پيشکسوتان، مو سفيدان و اهالي فن فوتبال باشگاه پرسپوليس نه نگفت و مردانگي کرد و با هزار زور پول خلعتبري را داده اما حالا جالب است پول داده، کتک هم بايد بخورد؟
وي افزود: بخشهاي کارشناسي را دوست دارم اما خواهش ميکنم نادانسته در مورد هرکاري قضاوت نکنيد چون اين کار دور از انصاف است. بنده خدا به خاطر صدها مسئله که يکي از آنها خليج هميشه فارس است به در و ديوار زد و اين چک را جور کرده اما از آن موقعي که چک را داده، آقايان فقط هدايتي را ميزنند. من به دنبال حمايت کورکورانه نيستم ولي چون با چشمان خودم ديدم که چطور زحمت کشيده، ميگويم حداقل انصاف را رعايت کنيد.
پروين خاطرنشان کرد: آقاي فردوسيپور عزيز که ما هم خودت و هم برنامهات را دوست داريم، تو از کجا ميداني هدايتي کار خير نکرده و مدرسه و مسجد نساخته؟ تو از کجا ميداني هدايتي دست بدبخت و بيچارهها را نگرفته است؟ اما من ميدانم. اين کار را کرده و شايد اين وسط يکي دو نفر جا مانده که شما هم هر چه دوست داري به اين بدبخت ميگويي، پس حمايت از بخش خصوصي کجا رفته؟ چه کسي در اين فوتبال يک ريال به ديگري ميدهد؟ کم ياد بياوري. هدايتي در استيلآذين، ملوان، همين پرسپوليس و خيلي جاهاي ديگر که من ميدانم اما شما نميدانيد، کمک کرده ولي متاسفانه ميخواهيد يکطرفه او را از بين ببريد. هدايتي از فوتبال کنار کشيده بود.
وي ادامه داد: يکي از نفراتي که به عشق پرسپوليس و هوادارانش به او رو انداخت که به اين تيم کمک کند، من، آقاي دايي و رويانيان بوديم. اما او نه نگفت. به خدا شرمندهاش شده بوديم. حالا در يک رسانه ميخواهند او را مجازات کنند. ما بايد از بخش خصوصي حمايت کنيم و حرف آخر آقايان عزيز هيچکس در اين مملکت يک ريال به ديگري مفت و مجاني نميدهد اما هدايتي اين کار را کرده آن هم به عشق پرسپوليس، خليج هميشه فارس و ايراني و ايراني و پرسپوليسي، نه چيز ديگر. من اميدوارم که قدر اين افراد را بدانيم چون فراري دادن و زدن آنها هنر نيست.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postاون یه اتفاق بود استقلال یارای اصلیش نبود بعد 2 صفر هم جلو بودن زاید هم کسی نمی شناخت اون روز روزش بود دیگه منم فوتبالیستم بعضی روزا گل هایی میزنم که خودمم باورم نمیشه.اما 6 تا که تبانی بود دیگه استقلال قهرمانیش مسلم بود بعد سندی هم نیست از اون بازی اصلا مشخص نیست آیا بازی انجام شدهدر اصل توسط FENCER پست شده است View Postﺍﯾﻦ ﺷﻌﺮ تقدیم به همه اس دق لالیا
ﺍﻻ ﺍﯼ ﺟﻌﻔﺮﯼِ ﻃﺎﺱ ﻭ ﺩﯾﻼﻕ
ﮐﻪ 6 ﺗﺎ ﺑﺮ ﺩﻝ ﻭ ﺟﺎﻧﺖ ﺯﺩﻩ ﺩﺍﻍ
ﺑﺮﻭ ﺍﺯ ﺷﺎﻫﺪﺍﻧﺶ ﭘﺮﺱ ﺗﺎ ﺑﺪﺍﻧﯽ
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺗﺎﺝ ﺭﻭ ﭘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﮐﻼﻧﯽ
ﺑﻪ ﺗﻮﭖ ﺑﺴﺘﻨﺪ ﺗﺎﺝ ﺭا ﺩﺭ ﺁﺯﺍﺩﯼ
ﺳﻠﯿﻤﺎﻧﯽ ﻭ ﻫﻤﺎﯾﻮﻥ ﺑﻬﺰﺍﺩﯼچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
گروه بندي کامل جام جهاني نوجوانان
گروه 1 امارات – هندوراس – برزيل – اسلواکي
گروه 2 اروگوئه – نيوزيلند – ساحلعاج - ايتاليا
گروه 3 کرواسي – مراکش – پاناما - ازبکستان
گروه 4 تونس – ونزوئلا – روسيه – ژاپن
گروه 5 کانادا – آرژانتين – ايران – اتريش
گروه 6 مکزيک – نيجريه – عراق – سوئد
ديدار افتتاحيه اين رقابتها قرار است پنجشنبه 25 مهر بين امارات ميزبان رقابتها و هندوراس برگزار شود .
چهار تيم ايران ، ژاپن ، ازبکستان و عراق چهار نماينده قاره آسيا دراين رقابتها هستند.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postاز کاپیتان عزیز هم خبری نیست
فکر کنم با شبندر این روزها داره حال میکنه
وقت نمیکنه سوداشو بشماره
بابا کاپیتان عزیز پول خوبه نه همش پول پول پول
نه من تعداد زیادی ندارم که بخوام باهاش به رویا هام برسم ...
در همه تاپیک ها حضور دارم و از مطالب دوستان بهره میبریم .
شب خوشیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postگروه بندي کامل جام جهاني نوجوانان
گروه 1 امارات – هندوراس – برزيل – اسلواکي
گروه 2 اروگوئه – نيوزيلند – ساحلعاج - ايتاليا
گروه 3 کرواسي – مراکش – پاناما - ازبکستان
گروه 4 تونس – ونزوئلا – روسيه – ژاپن
گروه 5 کانادا – آرژانتين – ايران – اتريش
گروه 6 مکزيک – نيجريه – عراق – سوئد
ديدار افتتاحيه اين رقابتها قرار است پنجشنبه 25 مهر بين امارات ميزبان رقابتها و هندوراس برگزار شود .
چهار تيم ايران ، ژاپن ، ازبکستان و عراق چهار نماينده قاره آسيا دراين رقابتها هستند.
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدرود بر شما
نه من تعداد زیادی ندارم که بخوام باهاش به رویا هام برسم ...
در همه تاپیک ها حضور دارم و از مطالب دوستان بهره میبریم .
شب خوش
کاپیتان عزیز مخلصیم
این مدیر عزیز ما کجاست ؟ خبر داری از فنسرجون
نکنه دوباره رفته جت اسکی
بهش بگو مدیترانه این روزها خطرناکه - خطریه حسن
برای بازی امروز دل تو دلم نیست
از یک طرف فولاد خودمونه از طرفی پرسپولیس محبوب دلها
مساوی رو دوست ندارم حتی باخت بهتراز محافظه کاریه
تا این ساعت 5 تا جمع کردم
انشاءالله بردیم میریزم بحساب باشگاه
موفق باشی عزیزچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر