بورسی, ورزش و ....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
    باور کن ناراحت نشدم چون اس اس اهوازو هم دوس دارم قبل دربی بچه ها باید مراقب ساقشون باشن اما هر چی به اون گل آرش نگاه میکنم نمیدونم چه خطایی اعلام شد.البته حق داداش اهوازیمون بود ببره
    سرت بگیر بالا مرد

حالا پیش اومده

شما که به اینقدر گل خوردن عادت کرده بودید
    دوست ندارم ناراحت ببینمت
    استوار باش دوست عزیز
    چرا کمرت خم شده
    شنیدم امشب شام نخوردی
    نمیگی خدایی نکرده ضعیف و لاغر میشی
    اونوقت کی میخواد بره دانشگاه
    فرم عضویت ما رو پر کن و خلاص
    شهریه دانشگاهت حل حله
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

باور کن ناراحت نشدم چون اس اس اهوازو هم دوس دارم قبل دربی بچه ها باید مراقب ساقشون باشن اما هر چی به اون گل آرش نگاه میکنم نمیدونم چه خطایی اعلام شد.البته حق داداش اهوازیمون بود ببره
      پس کجا دررفتی؟

ساق ؟؟؟؟
      چی ؟؟؟
      چند تا مطلب قبل بازی نوشتم برگرد بخون
      بخدا میدونستم بهانه در میاری - گل آرش؟؟؟؟؟؟ جوک خوبی بود . دستت درد نکنه کلی خندیدیم
      چرا قفل کردی

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

اومدم اینجا صفحات تاپیک 10 دوازده تا بود
        انشاءالله با وجود همه دوستان گل چه اس تق لالی و چه پرسپولیسی کانون گرم و با نشاط درست میکنیم

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

دوستان عزیز پرسپولیسی

سلام

اگه خواستید از این عکس بعنوان آواتار خود میتونید استفاده کنید
          منتظر تحلیل های زیبای شما هستم

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

تبریک به همه اس تق لالی های عزیز

البته اس تق لال خوزستان

:((

آرش جون گریه نداره
            برو بخواب
            فردا درس داری
            لالا

نظر

• afshar
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1039

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
              حالا دیگه تنها نیستم
              فنسر جون که حریف 10 نفر شماست
              زیاد هم .............................. میترسم خطری برای آیدی تون پیش بیاد!!!!!!!!!!!!!
              افشار خان هم که کارش خیلی درسته

اینه هواداران تیم محبوبم پرسپولیس زلزله
              سلام وعرض ارادت خدمت شما و تمام فوتبالی های عزیز . البته بنظر بنده کسی که پرسپولیسیه فوتبالی ولا غیر.
              جمعون داره جم میشه ها.
              اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• هم بازی
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 55

باختیم که باختیم فدای یه تار موی بچه ها( البته حقمون باخت بود) اتفاقا بد هم نشد بازیکنای ما یکم غرور داشتند یه تکونی خوردند اما من موندم یه استقلالی تونسته یه استقلالی رو ببره ( که نوش جونشون حقشون بود) شماها چرا جشن گرفتین؟؟؟؟؟هر وقت خودتون تو نستین مارو ببرین...هر وقت تونستین برین نیمه نهایی آسیا....هر وقت تونستین امثال شیث توی تیمتون نباشه.....هر وقت تونستین مثل قلعه نوعی داشته باشین...هر وقت تونستین اسطوره تیمتون رو حفط کنین...هر وقت اسطورتون مثل فرهاد روبروی تیمتون بازی نکرد بیاید یکم کل کل کنید......حالا من هی هیچی نمیگم :D شماها خیلی مونده برسید به استقلال.... جانم پارسال چندم شدین؟؟؟؟؟نیم فصل چندم بودین؟؟؟؟چند سال حسرت کاپ به دلتون مونده؟؟؟؟؟
                شنیدم دارن یه قانون جدید میذارن که فوتبال از ثانیه هشت شروع بشهآبروی تیم های زود گل خور نره !:D

نظر

• afshar
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1039

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
                  باختیم که باختیم فدای یه تار موی بچه ها( البته حقمون باخت بود) اتفاقا بد هم نشد بازیکنای ما یکم غرور داشتند یه تکونی خوردند اما من موندم یه استقلالی تونسته یه استقلالی رو ببره ( که نوش جونشون حقشون بود) شماها چرا جشن گرفتین؟؟؟؟؟هر وقت خودتون تو نستین مارو ببرین...هر وقت تونستین برین نیمه نهایی آسیا....هر وقت تونستین امثال شیث توی تیمتون نباشه.....هر وقت تونستین مثل قلعه نوعی داشته باشین...هر وقت تونستین اسطوره تیمتون رو حفط کنین...هر وقت اسطورتون مثل فرهاد روبروی تیمتون بازی نکرد بیاید یکم کل کل کنید......حالا من هی هیچی نمیگم :D شماها خیلی مونده برسید به استقلال.... جانم پارسال چندم شدین؟؟؟؟؟نیم فصل چندم بودین؟؟؟؟چند سال حسرت کاپ به دلتون مونده؟؟؟؟؟
                  شنیدم دارن یه قانون جدید میذارن که فوتبال از ثانیه هشت شروع بشهآبروی تیم های زود گل خور نره !:D
                  نصرتی پس از اون حرکت گفته چون فهمیده شیث ذاتا اس تق لالی بوده
                  خواسته اونم 6 تاییش کنه که همون اول لو رفته!!
                  ضمنا اس تق لال تا الان به قید قرعه رفته بالا و گرنه بازیشم دیدیم!
                  حالا خوبه کلی خرج کرده رفته بازیکن ملی پوش خریده تا حفظ ابرو کنه!!!!!!!
                  میشه بفرمایی چند تا بازیکن از اس تق لال رفتن اروپا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  اسطورتون 1بار رفته از نزدیک بازیکنای تیم بایرن مونیخ و ببینه نمیگیم بازی کنه یا بجا نمیارنش؟
                  نکونام و ان3 تیموریان و اونجا نخواستن شما خریدین که افتخار کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

در اصل توسط هم بازی پست شده است View Post
                    همبازی جون سلام - دختر خاله کجایی - پیدات نیست
                    تو که ظرفیتت بالا بود . چرا گریه ؟
                    جالبه به تیمی که تازه اومده لیگ .......................................... نوش جونش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    چرا قبول نمیکنی آب توبه ........................................
                    ندامت نامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
                    میپذیریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                    اصلاً نمیدونم شما با چه انگیزه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟........................................ ............
                    اس تق لال کجا
                    پرسپولیس محبوب قلبها کجا!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• afshar
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1039

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                      دوستان عزیز پرسپولیسی

سلام

اگه خواستید از این عکس بعنوان آواتار خود میتونید استفاده کنید
                      منتظر تحلیل های زیبای شما هستم

با اجازتون 1 تغییرات جزئی دادم بهش .

نظر

• Arash007
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 541

امروز ممیزی داشتیم تو شرکت بچه های سازمان استاندارد پوستمونو کندن یکی از یکی عقده ای تر بودن فک کنم همه پرسپلیسی بودن.اما یکیشون خیلی خوب بود همگی بگید ماشالا خدا قسمت بکنه برای شما ایشالا
                        یه خانم مهربون بود مانتو آبی پوشیده بود عاشقش شدم./:.Heart.:/

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

امروز ممیزی داشتیم تو شرکت بچه های سازمان استاندارد پوستمونو کندن یکی از یکی عقده ای تر بودن فک کنم همه پرسپلیسی بودن.اما یکیشون خیلی خوب بود همگی بگید ماشالا خدا قسمت بکنه برای شما ایشالا
                          یه خانم مهربون بود مانتو آبی پوشیده بود عاشقش شدم./:.Heart.:/
                          دیوانه
                          اگه به خانواده ات نگفتم
                          بجای درس خوندن ..............................
                          از اس تق لالی ها بیشتراز این نمیشه توقع داشت
                          بچه محصل - بشین دو کلمه درس بخون تا دوباره مشروط نشدی
                          شاید داری باخت شیرین دیشب رو توجیه میکنی
                          فکر کنم باید عاشق عبدال ویس بشی که دیروز با اشک اس تق لالی ها سیل به راه انداخت
                          افشار جون بیا که این بچه اس تق تق تق تق دوباره ...............................................
                          یه تابلو عکسی هست که توی همه بیمارستانها رو دیوار میزنند
                          متوجه نشدی
                          ای بابا - راهنمایی میکنم - قبلن ها عکس یک پرستار بود و اخیراً عکس یک بچه 7 یا 8 ساله..........................

نظر

• Arash007
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 541

من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی هستم معدلم 17 بچه نیستم که عزیزم

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
                              با اجازتون 1 تغییرات جزئی دادم بهش .
                              جالب تر شد

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

زرشک جون چک شدی
                                بازم رفتی توی تالار ....................
                                فکر کردم شاوان داری . منتظر مطلب ازت بودم . کدال رنگین کمون شده .
                                تا به اناری جون گزارش تخلف ندادم ............................ نرو دیگه عزیز

نظر

در حال کار...
                                X