بورسی, ورزش و ....
Collapse
X
-
-
فقط 4 روز دیگه وقت باقی ست
برای پر کردن فرم توابین بشتابید
عزیزانیکه قبل طرفدار اس تق لال بودند با عضویت در کانون هواداران پرسپولیس عزیز
از تخفیف های مختلفی از جمله مکالمه رایگان (البته مدت داره) پیامک رایگان . تخفیف در خریدبلیط بازی ها . و شرکت در طرح هزاران هزار لبخند 93چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
-
فکر کنم دیگه مجیدی رو کاملا به یاد آورده باشید
تعجبم شما مجدی رو و گل ثانیه آخری رو دویدن شیث رو یادتون نمیاد اما اون ۶ تا رو که ندیدید و ...
نظر
-
سيروس دين محمدي درخصوص دربي استقلال و پرسپوليس اظهارداشت: اين بازي شرايط خاص و حساسيت بالايي دارد. احساس و هيجان معمولا در اين بازي حرف اول را مي زند اما از نظر فني هم مهم است. در اين بازي 30 درصد مسايل فني اهميت دارد و جنگندگي و روحيه بازيکنان حرف اول را مي زند.
به گزارش اوج ، وي درخصوص آناليز پرسپوليس افزود: صد در صد بازيهاي اين تيم را مي بينيم و آناليز مي کنيم.
دين محمدي درباره حضور خلعتبري در پرسپوليس ادامه داد: خلعتبري بازيکن سرعتي و خوبي است. اگر بازي کند براي او برنامه خوبي داريم. فراموش نکنيد که مدافعان ما ملي پوش هستند و تجربه کافي دارند. منتظري و صادقي با خلعتبري همبازي هستند و به خوبي او و حرکاتش را مي شناسند. البته با توجه به مصدوميتي که صادقي دارد اميدوارم به دربي برسد.
وي گفت: يکي از برنامه ها استقلال در اين بازي استفاده از شوت راه دور است. با توجه به نقطه ضعف پرسپوليس و بازيکنان شوتزني مثل آندو، قاضي، نکونام و ساموئل مي توانيم با استفاده از اين حربه به گل برسيم.
نظر
-
محمد رويانيان در خصوص حضور استقلال در رنکينگ 84 جهان اظهار داشت: اولاً براي من جاي خيلي خوشحالي است که يک تيم ايراني در جهان موفق شود چون ايران و ايراني هر وقت سربلند باشد ما هم خوشحاليم؛ پس زنده باد ايران.
به گزارش فارس ، وي افزود: اما سؤالهايي در خصوص حضور استقلال در رده 84 جهان براي من پيش آمده است. من تيمهايي مثل برزيل، پرتغال و حتي فرانسه و ترکيه را از نقشه خارج کردم و اصلاً گفتم اين تيمها در دنيا نيستند.
وي افزود: ما هم که در آسيا سوم هستيم حالا نميدانم با چه فرمولي استقلال 84 جهان شده، ماندهام لطفاً فوتباليها به من کمک کنند.
وي ادامه داد: کشورهايي مانند اسپانيا، ايتاليا، انگليس و آلمان تقريباً 80 تيم سطح اول ليگ برتري و حتي دسته يکي دارند اما استقلال در رده 84 است؟ خودمان را نبايد گول بزنيم ليگ دو خيلي از تيمها از سطح فوتبال ما بالاتر است حالا هم استقلال 84 شده، اينترميلان 120، باورکنيد ماندهام.
مديرعامل سرخپوشان خاطرنشان کرد: ما بايد قبول کنيم تيمهاي اروپايي و فوتبال دنيا يک سر و گردن از ما بالاترند به خاطر همين خيلي از مسائل را ارزيابي کردم و باز هم ميگويم کشورهايي مانند برزيل، آرژانتين، فرانسه و برخي ديگر را از نقشه جهان خارج کردم حالا هلند هم به جاي خودش اما باز هم به مشکل خوردم. من نميدانم استقلال با چه فرمولي 84 جهان شده ولي باز هم ميگويم من هميشه خوشحال ميشوم که تيمهاي ما سربلند باشند. ولي مثل اينکه يادمان رفته ما سوم آسياييم و فوتبال اروپا نيز چند سرو گردن از فوتبال ما بالاتر است. اما استقلال 84 ميشود، انشاءلله مبارکش باشد.
آخه حسودی تا چه حد حالا حالاها مونده تا به ما برسید
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postسيروس دين محمدي درخصوص دربي استقلال و پرسپوليس اظهارداشت: اين بازي شرايط خاص و حساسيت بالايي دارد. احساس و هيجان معمولا در اين بازي حرف اول را مي زند اما از نظر فني هم مهم است. در اين بازي 30 درصد مسايل فني اهميت دارد و جنگندگي و روحيه بازيکنان حرف اول را مي زند.
به گزارش اوج ، وي درخصوص آناليز پرسپوليس افزود: صد در صد بازيهاي اين تيم را مي بينيم و آناليز مي کنيم.
دين محمدي درباره حضور خلعتبري در پرسپوليس ادامه داد: خلعتبري بازيکن سرعتي و خوبي است. اگر بازي کند براي او برنامه خوبي داريم. فراموش نکنيد که مدافعان ما ملي پوش هستند و تجربه کافي دارند. منتظري و صادقي با خلعتبري همبازي هستند و به خوبي او و حرکاتش را مي شناسند. البته با توجه به مصدوميتي که صادقي دارد اميدوارم به دربي برسد.
وي گفت: يکي از برنامه ها استقلال در اين بازي استفاده از شوت راه دور است. با توجه به نقطه ضعف پرسپوليس و بازيکنان شوتزني مثل آندو، قاضي، نکونام و ساموئل مي توانيم با استفاده از اين حربه به گل برسيم.
میثم خان سلام
نه اینکه مدافعان ما .......................................
صادقی کی مصدوم شد؟ ..........................
مصدوم یا مغضوب ؟
ما اصلاً به خلعتبری فکر هم نمیکنیم . شاید لیگ اجازه بازی نده
درهرصورت جمعه خوبی خواهد بودچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postمیثم خان سلام
نه اینکه مدافعان ما .......................................
صادقی کی مصدوم شد؟ ..........................
مصدوم یا مغضوب ؟
ما اصلاً به خلعتبری فکر هم نمیکنیم . شاید لیگ اجازه بازی نده
درهرصورت جمعه خوبی خواهد بوددکتر امين نوروزي، معاونت پزشکي باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت هاشم بيگزاده که ديروز تحت جراحي قرار گرفت، گفت: هاشم بيگ زاده با توجه به صدمه شديدي که از ناحيه غضروف بيني متحمل شده بود و با توجه به نظر پزشک جراح، ديروز تحت عمل جراحي قرار گرفت که اين مهم نياز به يک هفته استراحت دارد تا پس از آن وي دوباره بتواند دويدن را شروع کند.
به گزارش سايت باشگاه استقلال، دکتر نوروزي در ادامه با اشاره به مصدوميت صادقي و حيدري در بازي مقابل استقلال اهواز نيز، يادآور شد: اميرحسين صادقي از ناحيه کمر دچار مشکل شده. او هم ديروز تحت فيزيوتراپي قرار گرفت و هم امروز، در نهايت هم فردا از او تستي ميگيريم تا وضعيت کلياش مشخص شود. خسرو حيدري هم که مقابل استقلال اهواز تعويض شد، گرفتگي از ناحيه پشت عضلات ساق دارد که قرار است امروز از او در راستاي همين مهم تست بگيريم.
معاونت پزشکي باشگاه استقلال در پايان از بازگشت احمد جمشيديان به تمرينات خبر داد و تصريح کرد: جمشيديان از امروز دويدن را شروع ميکند.
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postمحمد رويانيان در خصوص حضور استقلال در رنکينگ 84 جهان اظهار داشت: اولاً براي من جاي خيلي خوشحالي است که يک تيم ايراني در جهان موفق شود چون ايران و ايراني هر وقت سربلند باشد ما هم خوشحاليم؛ پس زنده باد ايران.
به گزارش فارس ، وي افزود: اما سؤالهايي در خصوص حضور استقلال در رده 84 جهان براي من پيش آمده است. من تيمهايي مثل برزيل، پرتغال و حتي فرانسه و ترکيه را از نقشه خارج کردم و اصلاً گفتم اين تيمها در دنيا نيستند.
وي افزود: ما هم که در آسيا سوم هستيم حالا نميدانم با چه فرمولي استقلال 84 جهان شده، ماندهام لطفاً فوتباليها به من کمک کنند.
وي ادامه داد: کشورهايي مانند اسپانيا، ايتاليا، انگليس و آلمان تقريباً 80 تيم سطح اول ليگ برتري و حتي دسته يکي دارند اما استقلال در رده 84 است؟ خودمان را نبايد گول بزنيم ليگ دو خيلي از تيمها از سطح فوتبال ما بالاتر است حالا هم استقلال 84 شده، اينترميلان 120، باورکنيد ماندهام.
مديرعامل سرخپوشان خاطرنشان کرد: ما بايد قبول کنيم تيمهاي اروپايي و فوتبال دنيا يک سر و گردن از ما بالاترند به خاطر همين خيلي از مسائل را ارزيابي کردم و باز هم ميگويم کشورهايي مانند برزيل، آرژانتين، فرانسه و برخي ديگر را از نقشه جهان خارج کردم حالا هلند هم به جاي خودش اما باز هم به مشکل خوردم. من نميدانم استقلال با چه فرمولي 84 جهان شده ولي باز هم ميگويم من هميشه خوشحال ميشوم که تيمهاي ما سربلند باشند. ولي مثل اينکه يادمان رفته ما سوم آسياييم و فوتبال اروپا نيز چند سرو گردن از فوتبال ما بالاتر است. اما استقلال 84 ميشود، انشاءلله مبارکش باشد.
حسودی چرا؟
حرف حق رو میزنه
اولاً من اصلاً این رنکینگ ها رو از اول قبول نداشتم
وقتی میگیم کل جهان یعنی چی؟
شامل برزیل آرژانتین هلند پرتقال فرانسه دانمارک بلژیک کرواسی .................................................. . نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!/:.nono.:/
دلتون خوش کنید به این ...................................laughingsmiley
جمعه هم بیا و از این خبرها بزار باشه/:.winksmiley02.:/
البته بعداز بازی
باشه/:.offtopic.:/چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
-
اولا:یک دقیقه سکوت به خاطر رنکینگ جهانی پرسپولیس بود پیروزی بود چی بود اسمش؟
اخه من موندم این پرسپولیسیها به چیشون مینازن؟
لیگ امسال که بالاتریم
لیگهای قبل که بازم ما بالاتریم
جام حذفی بازم ما بالاتریم
اسیا که اصلا راتون نمیدن چه برسه مثل استقلال دوبار قهرمان شید
جهانی رو که هم مثل احمدی نژاد قبول ندارین
فقط بگید تیمتون چی داره؟
اونم وضع بازیکناتون و مدیر عاملتونه.
واقعا من اگه طرفدار همچین تیمی بودم اصلا رو نمی کردم
نظر
-
در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Postبا يه نگاه به جدول ليگ تا اينجا استقلال سومين خط دفاعي بد ليگ بين كل تيمهاي حاضر رو داره و البته سرورت پرسپوليس بهترين خط دفاع تو هر بازي نصف گل خورده
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postمحمد رويانيان در خصوص حضور استقلال در رنکينگ 84 جهان اظهار داشت: اولاً براي من جاي خيلي خوشحالي است که يک تيم ايراني در جهان موفق شود چون ايران و ايراني هر وقت سربلند باشد ما هم خوشحاليم؛ پس زنده باد ايران.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال نسبت به صحبتهاي رويانيان و مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس واکنش نشان داد.
رتبه 446 جهان به خاطر ندانستنهاي آقايان است
محمد سررشتهداري،مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: از آقاي رويانيان حرفهايي به جز اين انتظار نميرود! به هر حال ايشان فوتبالي نبودند و اصلا عجيب نيست که فرمول و لگاريتم امتيازدهي در رنکينگ فيفا را هم زير سوال ببرند.
به گزارش سايت باشگاه استقلال، وي ادامه داد: صعود و سقوط تيمها در رنکينگ تابع فرمول مشخصي است که بستگي به تعداد بازيها و پيروزيهاي يک تيم دارد.
استقلال در سه سال اخير حضوري مداوم در ليگ قهرمانان آسيا داشته که از همين حيث تعداد بازيها و بردهايش هم مشخص است. اصولا فکر ميکنيم که يکي از دلايل 446 شدن پرسپوليس همين تفکرات دوستان پرسپوليسي و در واقع، ندانستنهايشان است.
ما انتظار داشتيم رکوردي را که استقلال به عنوان اولين تيم ايراني در رنکينگ باشگاههاي جهان شکسته و در بهترين رتبه تاريخي باشگاههاي ايراني ايستاده توأم با تبريک ديگر باشگاههاي داخلي باشد.
تفاوت مديريت استقلال و پرسپوليس در همين موارد است وقتي علي دايي آقاي گل جهان شد دکتر فتحاللهزاده به وي تبريک گفت و البته اظهار داشت که به ايراني بودن خود افتخار ميکند. همان ساز و کاري که علي دايي را آقاي گل جهان کرده الان استقلال را به رتبه 85جهان رسانده منتهي حسادت آنقدر جلوي چشم دوستان را گرفته که حتي نميتوانند به عنوان يک ايراني خوشحال شوند يا تبريک بگويند. در اين بين فقط کم مانده بود که دوستان پرسپوليسي براي توجيه عدم موفقيتها و شکستهايشان در تمام جامها، فيفا را زير سوال ببرند که خدا را شکر اين کار را هم کردند! البته اين اتفاق موجب ميشود تا بقيه زير سوال بردنهايشان نيز بيارزش شود.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال همچنين درخصوص اظهارات مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس يادآور شد: متاسفانه اين موضوع تبديل به عادت شده که به هنگام باختها خصوصا براي تيم پرسپوليس که طي چهار سال گذشته شرايط بدي را تجربه کرده است کج بودن زمين تبديل به بزرگترين بهانه شود.
يک برد تصادفي، دو برد تصادفي، يک قهرماني تصادفي، يک يا دو صعود آسيايي تصادفي، مگر ميشود استقلال بازيهاي خود را در ايران و آسيا با موفقيت پشتسر بگذارد اما هميشه در مظان اتهام واقع شود اين اتهامات تاريخ مصرف داشت که بعد از رنکينگ فيفا و همينطور بازيهاي بينالمللي استقلال در سطح قاره رنگ باخت.
به نظرم پرسپوليسيها به جاي اين بهانهجوييها در طي چهار سال گذشته ميبايست معايب خود را ميشناخته و حل ميکرده نه اينکه چهار سال ببازند و مدام بهانه جور کنند.
سررشتهداري در پايان تصريح کرد: ادلهاي که در مورد مسائل داوري آوردهاند کاملا غلط است و حالا ديگر حتي خواجهحافظ شيرازي هم ميداند که اينها بهانههاي دوستان براي شکستهايشان ميباشد. در خصوص مسئله دوپينگ هم که پاک بودن بازيکنان استقلال به اثبات رسيد بايد بگوييم که اگر برحقيقت داشتن اين مسئله يقين داشتيد چه طور اقدام به جذب يکي از آن بازيکنان مدنظر کرديد که در حال حاضر در تيم شما توپ ميزند!؟
کاش اندکي بيشتر به آمار رجوع کنيم نه اينکه آنچه خود ميپنداريم را دليل بدانيم و در موردش حرف بزنيم آمار اشتباهات داوري همين امسال هم دوباره به سود پرسپوليس بوده است.
اما اينجا در استقلال کسي به اين مسائل توجهي نميکند. معايب خودمان را بيشتر از اشتباهات داوران آناليز ميکنيم.
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postاولا:یک دقیقه سکوت به خاطر رنکینگ جهانی پرسپولیس بود پیروزی بود چی بود اسمش؟
اخه من موندم این پرسپولیسیها به چیشون مینازن؟
لیگ امسال که بالاتریم
لیگهای قبل که بازم ما بالاتریم
جام حذفی بازم ما بالاتریم
اسیا که اصلا راتون نمیدن چه برسه مثل استقلال دوبار قهرمان شید
جهانی رو که هم مثل احمدی نژاد قبول ندارین
فقط بگید تیمتون چی داره؟
اونم وضع بازیکناتون و مدیر عاملتونه.
واقعا من اگه طرفدار همچین تیمی بودم اصلا رو نمی کردم
بچه ها ببینید کی اومده
سلام دوست عزیز شبندری
خوش اومدی
اگه میدونستم اس تق لالی هستی همون روزهای اوج درگیری شبندری ها (یادم نیست اردیبهشت بود یا خرداد)
ازت طرفداری نمیکردم
دستت درد نکنهچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postرتبه 446 جهان به خاطر ندانستنهاي آقايان است
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال نسبت به صحبتهاي رويانيان و مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس واکنش نشان داد.
رتبه 446 جهان به خاطر ندانستنهاي آقايان است
محمد سررشتهداري،مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: از آقاي رويانيان حرفهايي به جز اين انتظار نميرود! به هر حال ايشان فوتبالي نبودند و اصلا عجيب نيست که فرمول و لگاريتم امتيازدهي در رنکينگ فيفا را هم زير سوال ببرند.
به گزارش سايت باشگاه استقلال، وي ادامه داد: صعود و سقوط تيمها در رنکينگ تابع فرمول مشخصي است که بستگي به تعداد بازيها و پيروزيهاي يک تيم دارد.
اما اينجا در استقلال کسي به اين مسائل توجهي نميکند. معايب خودمان را بيشتر از اشتباهات داوران آناليز ميکنيم.
مگه اس تق لال هم روابط عمومی داره؟
جالبه
مبارک باشه
خوب صحبت میکنه
یه بی بی دارم باور کنید توی این سن و سال بهتر صحبت میکنه
حالا چرا قبل از دربی جو روانی راه انداختید....................................
ما توی زمین سبز همه چیز رو ثابت میکنیم
بشرط اینکه مثل دوست عزیز (همبازی) قایم نشیدچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر