اخبار حوادث

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

مردم هنوز از کمک کردن میترسند

راننده، مرد بیمار را به جای بیمارستان به کلانتری برد

خبرگزاری فارس: مرد مسافربر، مسافر خود را که دچار سکته قلبی شده بود به جای مرکز درمانی و اورژانس به کلانتری برد تا از دردسرهای احتمالی در امان بماند.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، پنجشنبه گذشته مأموران اورژانس از وخامت حال یک شهروند کرجی در یکی از کلانتریهای این شهر باخبر شدند.

مأموران اورژانس به سرعت به این کلانتری اعزام و بر بالین این شهروند که مرد میانسالی بود حاضر شدند؛ آنها متوجه شدند که این مرد از درد شدید در ناحیه قلب دچار وخامت حال شده است ولی هرچه تلاش کردند حال او بهبود نیافت و با وجود اینکه او را برای احیا به بیمارستان منتقل کردند نتیجه نداشت و مرد میانسال فوت کرد.

مأموران اورژانس وقتی درباره علت حضور این مرد در کلانتری پرسوجو کردند با نکتهای عجیب و قابل تأسف روبهرو شدند که چه راحت باعث مرگ این مرد شده بود.

بر اساس اظهارات مأموران، این مرد داخل یک خودروی مسافربر بوده که دچار حمله قلبی شده است. راننده خودرو که از این وضعیت شوکه شده بود، به جای اینکه این فرد را به مرکز درمانی برساند یا حداقل با اورژانس تماس بگیرد، از ترس اینکه برایش مشکلی پیش نیاید او را به پاسگاه پلیس برد و برای اینکه خودش را از هرگونه دردسر در امان نگه دارد به پلیس پناه برد. اما تأخیر در احیای این مرد میانسال به مرگ او منتهی شد.

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

یک شناور دیگر با مسافر غرق شد

رییس اداره حفاظت و ایمنی دریانوردی استان هرمزگان از نجات چهار نفر که بصورت غیرمجاز در دریای طوفانی از مسیر قشم به بندرعباس تردد میکردند، خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی نوفرستی در این باره گفت: شب گذشته یک فروند شناور که بصورت غیرمجاز اقدام به تردد در دریا کرده بود پس از اعلام اضطراری گروه امداد و نجات اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به محل حادثه اعزام شدند که دو خدمه و دو مسافر آن را از غرق شدن نجات دادند.

وی در ادامه به ایسنا اظهار کرد: ناخدا و خدمه شناور که بصورت غیرمجاز اقدام به جابجایی مسافر کرده بودند، پس از نجات تحویل مقاماتقضایی شدند.

این حادثه درحالی اتفاق افتاد که استاندار هرمزگان درپی غرق شدن یک فروند اتوبوس دریایی و کشته شدن 17نفر، دستور ممنوعیت تردد برای شناورهای غیرمجاز را داده بود.
      to continue, please follow me on my page

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

ایران: ۱۱ زائر ایرانی در سوریه ربوده شدند

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از ربوده شدن ۱۱ زائر ایرانی که از طریق زمینی عازم دمشق بودند خبر داد و از دولت سوریه خواست که همه امکانات خود را برای تأمین سلامت ربوده شدگان و آزادی آنها به کار گیرند.

آقای مهمانپرست امروز پنجشنبه ۶ بهمن (۲۶ ژانویه) ضمن اعلام این خبر، اقدام ربایندگان را "خلاف اصول انسانی و تعهدات اخلاقی و بین المللی" دانست و آن را محکوم کرد.

او از ربایندگان خواست که زائران ایرانی را به سرعت آزاد کنند.

مقامات ایران روز ۳۰ آذرماه هم از ربوده شدن ۵ مهندس و کارمند فنی ایرانی در شهر حمص سوریه خبر داده بودند.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

آرایشگاه ۵ زن را بلعید!

نشست زمین درآرایشگاه زنانه موجب ایجاد گودال و سقوط 5 زن در داخل آن شد.این حادثه ظهر دیروزدر شرق تهران اتفاق افتاد وآتش نشانان با اقدام به موقع خودهمگی این افراد را نجات دادند.

درپی رخداد این حادثه، شهروندان در تماس با سامانه 125 از آتش نشانی درخواست کمک کردند که ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران هم بلافاصله گروه امداد و نجات 9 این سازمان را روانه محل حادثه در خیابان 17 شهریور، خیابان درودیان کرد.
          بنابه اظهار فرمانده نجاتگران آتش نشانی، در یک آرایشگاه زنانه زمانی که پنج زن حضور داشتند ناگهان کف آرایشگاه 15 مترمربعی فرو نشست و گودالی به عمق 2 متر پدیدار شد.
          فرهاد فرهادی افزود: به دنبال این حادثه هر5 نفر درحالی که کاملا غافلگیر شده بودند همراه با آوار به داخل گودال فروافتادند.
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مجيد رادمنش
            مدیر (6)
            • Oct 2010
            • 4902

138 زلزله در یک ماه اخیر؛

زمین لرزه ای بزرگ؟!

ایران در روزهای اخیر زلزله های متعدد هرچند کوچک را تجربه کرد. زلزله هایی که تلفات جانی به همراه نداشت اما آیا این لرزه های پیاپی نشان از فعال شدن گسل های ایران و در راه بودن زلزله ای بزرگ دارد؟

در طول یک ماه گذشته 138 زمین لرزه در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ایران به ثبت رسیده است. زلزله 4 و 3 ریشتری 28 کیلومتری غرب آشتیان در استان مرکزی در روز 7 بهمن، زلزله 4 ریشتری در 23 کیلومتری غرب آشتیان در استان مرکزی در 2 بهمن ماه؛ زلزله 4 و یک دهم ریشتری در 97 کیلومتری جنوب شرق بم در همان روز به همراه زلزله 5 و 4 دهم ریشتری خراسان در 12 کیلومتری نیشابور در روز 29 دی ماه زلزله هایی بود که بیشتر احساس شد اما در این بین سهم استان مرکزی در زلزله های کوچک و بزرگ بیش از همه بود.

** استان مرکزی تنها در دو هفته 45 بار لرزید

تنها استان مرکزی در طی دو هفته اخیر شاهد 45 زمین لرزه بود که بزرگی آنها از 2 و نیم ریشتر تا 4 و 3 دهم ریشتر متغیر بود.مهدی زارع معاون پژوهشی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ثبت این زلزله های فوج گونه به این معنی نیست که قبلا در این منطقه زلزله ای رخ نداده بلکه به علت تقویت شبکه لرزه نگاری اکنون تعداد لرزه های بیشتری ثبت و گزارش می شود.

وی در خصوص علت این لرزه ها گفت: لایه گنبد نمکی که در قم و گرمسار وجود دارد در این منطقه سبب شده تا انرژی درون گسل ها آزاد و این زمین لرزه ها به وقوع بپوندد. اگر زلزله های این منطقه در همین حد باشد تهدید آمیز نیست .

** آیا زمین لرزه های پی در پی زنگ خطر زلزله ای بزرگ است؟

اینکه این زلزله های فوج گونه در مرکز ایران می تواند زنگ خطر زلزله ای بزرگ باشد یا نه؛ مسئله ای است که متخصصان این امر در خصوص آن یک نظر واحد ندارد.

نوربخش میرزایی رئیس مرکز لرزه نگاری کشور دراین خصوص به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در زمین لرزه ها انرژی تجمع یافته در گسل ها آزاد می شود. البته قاطعانه هم نمی توان گفت که این لرزه ها زمین لرزه های بزرگتری را در پی نخواهد داشت.

پرفسور بهرام عکاشه پدر علم زلزله شناسی با اشاره به اینکه هنوز علم زلزله شناسی نتوانسته است کاندیدای بعدی زلزله 7 ریشتری را مشخص نماید افزود: این زمین لرزه ها نشانگر این است که منطقه آبستن حوادث بزرگتری است. زلزله های اتفاق افتاده در چند هفته اخیر کاملا به یکدیگر مربوط هستند و این امرنمایان گر این است که منطقه تحت فشار و استرس زیاد قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه طبق آمارهای ریاضی موجود زلزله بزرگی در ایران رخ خواهد داد و حتی چند سالی از موعد آن گذشته است؛ افزود: اما رفتارزمین علم ریاضی نیست و شاید حتی در چند سال آینده هم زلزله ای رخ ندهد.

** آیا گسل استان مرکزی گسل تهران را هم فعال خواهند کرد؟

نوربخش میرزایی رئیس مرکز لرزه نگاری کشور با بیان اینکه گسلی که در استان مرکزی فعال شده به معنی فعال شدن گسل های دیگر نیست تاکید کرد: فعال شدن قطعه ای از گسل قطعا نمی تواند موجب فعال شدن قطعات مجاور شود. مهدی زارع هم با بیان اینکه این لرزه ها ربطی به استان تهران ندارد؛ افزود: گسل تهران از گسل استان مرکزی کاملا مجزا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
            آخرین ویرایش توسط مجيد رادمنش؛ 2012/01/29, 02:53.

نظر

• مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

زن نقشه ميكشيد،شوهر اخاذي

جام جم آنلاين: اعضاي يك خانواده كه با اغفال مغازهداران از آنها اخاذي ميكردند، توسط ماموران اداره اطلاعات امنيت ساوه دستگير شدند.

به گزارش «جامجم»، رسيدگي به اين پرونده چندي پيش با شكايت مردي عليه دو مرد و دو زن به اتهام اخاذي، در دستور كار ماموران اداره اطلاعات امنيت ساوه از توابع استان مركزي قرار گرفت.

شاكي كه يك مغازهدار است، به پليس گفت: از چند هفته پيش زني براي خريد به مغازهام آمد. وقتي متوجه شدم او از شوهر معتادش جدا شده و تنها زندگي ميكند، تصميم به ازدواج با او گرفتم.

وي افزود: وقتي موضوع ازدواج را با او در ميان گذاشتم، مرا به خانهاش دعوت كرد تا در اين باره با مادرش صحبت كنم.

اخاذي اعضاي خانواده از خواستگار

شاكي گفت: روز حادثه وقتي وارد خانه او شدم، دو مرد و يك زن با چوبدستي مرا بشدت كتك زدند و با سرقت پولهايم، از من خواستند مبلغ بيشتري به آنها بپردازم و تهديد كردند در غير اين صورت به اتهام مزاحمت از من شكايت ميكنند.

شاكي اضافه كرد: پس از اين اخاذي، آنها دوباره با من تماس گرفتند و پول بيشتري خواستند كه تصميم به شكايت از آنها گرفتم. در پي اين شكايت، تحقيقات براي شناسايي و دستگيري متهمان آغاز شد.

در ادامه ماموران با تحقيق از همسايهها متوجه شدند آنها اعضاي يك خانواده بودهاند كه چند روز پيش از آنجا نقل مكان كردهاند.

جستجوها در اين باره ادامه يافت تا اين كه افراد ديگري نيز با حضور در پليس اطلاعات امنيت ساوه، شكايتهاي مشابهي را مطرح كردند.

در بررسي پروندههاي اين افراد نيز مشخص شد همگي آنها به يك شيوه مورد اخاذي قرار گرفتهاند.

به اين ترتيب پاتوقهاي احتمالي متهمان فراري كه دو زن و دو مرد بودند، زير نظر گرفته شد تا اينكه روزهاي پاياني هفته گذشته خانه متهمان در يكي از محلههاي جنوبي شهر شناسايي و متهمان دستگير شدند.

اعتراف به اخاذي از مردان

يكي از متهمان در اظهاراتش به پليس اطلاعات امنيت ساوه گفت: من و خانوادهام در شهر خوي از توابع استان آذربايجان غربي زندگي ميكرديم تا اين كه به شهر ساوه آمديم و به دليل مشكلات مالي تصميم به اخاذي از مغازهداران گرفتيم.

وي افزود: طبق نقشه همسر يا دخترم با شناسايي مغازهداران مجرد، براي خريد به آنها مراجعه و اعتمادشان را جلب ميكردند.

متهم با اشاره به اخاذي از مغازهداران گفت: پس از مدتي وقتي مغازهداران متوجه ميشدند آنها مجرد بوده يا از شوهرانشان طلاق گرفتهاند، به قصد ازدواج به منزلمان ميآمدند كه من و پسرم و گاهي دخترم خواستگاران را كتك ميزديم و با ادعاي اين كه مزاحم خانوادهام شدهاند از آنها اخاذي ميكرديم.

در پي اعتراف پدر خانواده، سه عضو خانوادهاش نيز بازجويي شدند و به همدستي با يكديگر در فريب دادن مردان مغازهدار و اخاذي از آنها اعتراف كردند.

بنابر اين گزارش، متهمان با قرار قانوني روانه زندان شدند. تحقيقات تكميلي از آنها ادامه دارد.

نظر

• مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

شوهرم جوانتر از سنش به نظر می رسد و مورد توجه زنهاست طلاق میخواهم!

حوادث - ایسنا نوشت:

زنی در دادگاه خانواده گفت: همسرم 40 سال سن دارد اما ظاهرش گویای سنش نیست، زیرا به قدری به خود میرسد که گویی پسر جوانی است و همین امر من را نگران کرده است.

زنی با چهرهای که حکایت از اضطراب فراوان داشت وارد دادگاه شد و خطاب به قاضی، دلیل جدایاش را اینگونه بیان کرد: همسرم 40 سال سن دارد، اما به قدری به وضع ظاهری خود رسیدگی میکند که حتی 30 ساله هم به نظر نمیرسد. من با این مساله مشکل دارم، زیرا این امر من را نگران میکند. ظاهر همسرم به قدری جوانتر از سنش است که همیشه در مهمانیها من را ناراحت میکند، زیرا همهی خانمهای حاضر در مهمانی توجه ویژهای به او دارند و زمانی که از وی میخواهم، در شان سنش لباس بپوشد، اعتراض میکند و نمیپذیرد.

شوهر این زن نیز که از اظهارات همسرش ناراحت شده بود خطاب به قاضی گفت: در خانواده ما داشتن موی سفید ارثی است. من نمیخواهم با داشتن این ارث، زودتر پیر به نظر برسم و به همین دلیل موهای خود را رنگ گیاهی میکنم، اما فکر نمیکنم این مساله آنقدر بزرگ باشد که همسرم را به جدایی راضی کرده است.

وی با بیان اینکه همسرم از من میخواهد همیشه کت و شلوار بر تن کنم، گفت: من به دلیل شغلی که دارم در تمام ساعات اداری کت و شلوار میپوشم اما زمانی که از اداره خارج میشوم تمایل به استفاده از شلوار جین و کت چرم یا هرگونه لباسی که شبیه کت و شلوار نباشد دارم، اما همسرم به من با اعتراض میگوید که اینگونه پوششها در شان سن من نیست و نباید از کت چرم استفاده کنی.

مرد ادامه داد: گاهی اوقات از همسرم میخواهم که با یکدیگر به گردش برویم اما هر بار با بهانه تراشیهای مختلف امتناع میکند و زمانی که من با دوستانم به گردش میروم من را متهم به بیتوجهی نسبت به خود میکند، در حالی که بیتوجهیهای او باعث شده است که من اوقات فراغت خود را با دوستانم بگذرانم. هر زمان که به منزل باز میگردم زنم با پرسش سوالهای مختلف من را عصبانی و متهم به ازدواج مجدد میکند، در حالی که بعد از گذشت چند ساعت خودش اعتراف میکند که چنین تهمتی را فقط به علت عصبانیت فراوان مطرح کرده است.

زن 32 ساله نیز در ادامه گفت: همسرم با افرادی معاشرت میکند که کوچکتر از وی هستند و من این اضطراب را دارم که آنها همسرم را گمراه کنند اما همسرم هیچگاه متوجه نگرانیهای من نمیشود.

قاضی دادگاه حکمی مبنی بر طلاق صادر نکرد و خطاب به زوج جوان گفت: مشکل شما آنقدر پیچیده نیست که تنها راه حل آن جدایی باشد. شما میتوانید این مساله را با کمی تامل حل کنید، زیرا زندگی با ارزشتر از آن است که بخواهید تنها به دلیل اختلاف سلیقه از یکدیگر جدا شوید.

نظر

• مجيد رادمنش
                  مدیر (6)
                  • Oct 2010
                  • 4902

در مصر رخ داد

73 كشته در جريان يك ديدار فوتبال

جام جم آنلاين: به گفته مقامات امنيتي مصر دستكم 73 نفر در درگیری هواداران دو تیم فوتبال در شهر "پورت سعید" در اين كشور کشته شده اند. به گزارش جام جم آنلاين به نقل از آسوشيتدپرس، مقامات امنيتي مصراعلام كردند: پس از مسابقه میان باشگاه های برتر "المصری" و "الاهلی" در چهارشنبه شب هواداران دوتيم به داخل زمين هجوم آورده و با يكديگر درگير شدند.

به گفته مقامات مصري تاكنون دستكم 73 نفر در اين حادثه كشته شده اند. اما بیم آن می رود که شمار تلفات افزایش یابد زیرا صدها نفر نیز مجروح شده اند.معاون وزیر بهداشت مصر گفته است كه این بزرگترین فاجعه در تاریخ فوتبال این کشور است. بر اساس گزارش ها، تعدادي از ماموران امنیتی نیز در این درگيري جان خود را از دست داده اند. براساس تازه ترين گزارش هاي رسيده، قبل از آغاز اين درگيري مرگبار، تیم "المصری" موفق شد تیم الاهلی را سه بر یک شکست دهد.

به گفته مقامات امنیتی، تماشاگران طرفدار تیم "المصری"، تیم میزبان این رقابت، لحظاتی پس از پایان بازی به زمین هجوم آوردند. شبکه تلویزیونی الجزیره نیز گزارش داد که تماشاگران تیم "المصری" با سنگ، مواد آتش زا و بطری به هواداران و بازیکنان تیم "الاهلی" حمله کردند. ساعتها پس از پایان بازی درگیریها در درون استادیوم "قاهره" شهر پورت سعید و همچنین خیابانهای اطراف ادامه یافت. تماشاگران دو تیم "الاهلی" و "المصری" پیش از این نیز در جریان مسابقات مختلف فوتبال با هم درگیر شده بودند اما به نظر میرسد این شدید ترین درگیری در تاریخ دو باشگاه است.

یکی از بازیکنان تیم الاهلی به تلویزیون دولتی مصر گفته است که بازیکنان تیمها برای ساعاتی در یک محل محافظت شده در درون ورزشگاه نگه داشته شدند. الجزیره گزارش میدهد که پس از انقلاب در مصر و سقوط رژیم حسنی مبارک، خشونتها در مسابقات فوتبال مصر افزایش چشمگیری داشته است. یک شاهد عینی حاضر در ورزشگاه در گفتوگو با تلویزیون مصری اهلی گفت: «این فوتبال نیست. این یک جنگ است و مردم پشت سر ما کشته میشوند. اینجا هیچ نیروی امنیتی و آمبولانسی نیست. این یک شرایط وحشتناک است که هرگز فراموش نخواهد شد.» در همین حال هواداران دو آتشه تیم "الاهلی" در وبسایت رسمی خود نوشتهاند که برای انتقامگیری آماده میشوند. به گزارش الجزیره بازیهای فوتبال در مصر تا اطلاع ثانوی لغو شدهاست. همچنین این احتمال وجود دارد که تعداد کشتهشدگان افزایش یابد.

نظر

• مجيد رادمنش
                    مدیر (6)
                    • Oct 2010
                    • 4902

جزئیات ربوده شدن زائران ایرانی در سوریه

حادثه > خارجی - راننده اتوبوس زائران ایرانی در سوریه که مورد حمله مردان مسلح قرار گرفته بود، جزئیات ربوده شدن11 نفر از مسافران اتوبوس را شرح داد. ۱۱ زائر ایرانی بامداد چهارشنبه گذشته در مسیر حماه به دمشق، در شمال سوریه، به دست افراد مسلح ربوده شدند.

زائران در قالب کاروانی از استان لرستان و بهصورت آزاد راهی سوریه شده بودند که دچار این حادثه شدند. راننده اتوبوس زائران ایرانی ربودهشده، در گفتوگو با فارس در تشریح حادثه گفت: ربایندگان 7نفر بودند که کلاشینکف، کلت کمری و نارنجک در اختیار داشتند. آنها تمامی لوازم مسافران، از مواد خوراکی گرفته تا اشیای گرانقیمت، پاسپورتها و حتی موبایلهایشان را به سرقت بردند. وی ادامه داد: افراد ناشناس ساعت 3:30 بامداد روز چهارشنبه اقدام به این کار کردند و 11 زائر ایرانی را در جاده بینالمللی حلب به حماه درحالیکه به سمت دمشق حرکت میکردیم، ربودند.

وی تصریح کرد: حادثه زمانی رقم خورد که 5 نفر از مسافران اتوبوس به مسیری که از آن حرکت کردیم اعتراض کردند و زمانی که به خاطر اعتراض مسافران از سرعت اتوبوس کاستیم، افراد مسلح که در کمین ما بودند شروع به تیراندازی به اتوبوس کردند. ما هم مجبور شدیم اتوبوس را متوقف کنیم و افراد مسلح، من و کمک راننده را بهشدت ضرب و شتم کرده و پس از آن شروع به بازرسی اتوبوس کردند. آنها ما را به جای نامعلومی بردند و حوالی 15 کیلومتر از سمت شرق جاده بینالمللی دور کردند.راننده اتوبوس اظهار داشت: افراد مسلح مردان را پیاده کردند و زنان را در اتوبوس نگه داشتند. سپس ما را به سوی دمشق برگرداندند و با ربودن 11 مسافر، متواری شدند. یک هفته قبل از این حادثه نیز ۱۱عضو جوان یک کاروان مرودشتی از استان فارس که راهی سوریه شده بودند، در منطقه خان شیخون در شمال این کشور از سوی مردان مسلح ربوده شدند. تلاش مقامات ایران و نهادهای مربوطه در دمشق برای آزادی این زائران ادامه دارد.

نظر

• مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

زلزله بخش هایی از گیلان را لرزاند

رشت - زمین لرزه ای كاملاً محسوس، شنبه شب بخش هایی از استان گیلان را لرزاند.

به گزارش شنبه شب ایرنا، زمین لرزه ای كاملاً محسوس بخش هایی از استان گیلان از جمله شهرهای رشت، انزلی و فومن را لرزاند.

این زمین لرزه كه حوالی ساعت 23 و 40 دقیقه شنبه شب روی داد، شیشه تمامی خانه ها را لرزاند.

پیگیری های خبرنگار ایرنا از خسارات احتمالی این زمین لرزه ادامه دارد

================================================== ==============

سقوط ۲۵ بهمن در جاده چالوس طی سه روز

جاده کرج به چالوس روز جمعه تا ساعت ۱۳ مسدود بود که سرانجام با تلاش نیروهای راهداری استان هم اکنون این مسیر باز است.

مهر: معاون راهداری اداره کل راه و ترابری استان البرز از سقوط ۲۵ بهمن در طی سه روز گذشته در جاده کرج به چالوس خبر داد.

محمد مکوندی، اظهار داشت: در طی سه روز گذشته ۲۵ بهمن در جاده کرج به چالوس سقوط کرده است.

وی گفت: جاده کرج به چالوس روز جمعه تا ساعت ۱۳ مسدود بود که سرانجام با تلاش نیروهای راهداری استان هم اکنون این مسیر باز است.

معاون راهداری اداره کل راه و ترابری استان البرز افزود: در حال حاضر روستای جوستان و گراب طالقان به دلیل سقوط بهمن مسدود است ولی سایر محورهای استان باز است.

مکوندی ادامه داد: تاکنون تلافات جانی و یا مصدومی در این محور گزارش نشده ولی روز جمعه تعداد زیادی خودرو در برف و کولاک گرفتار شده بودند که اکثر خودروها مسیر را برگشته و از ادامه مسیر باز ماندند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر عوامل راهداری در حال احداث سقفهای بتنی بروی جاده هستند که فعالیت عمرانی آن هنوز ادامه دارد.

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

ناکامی 35 قایق دزدان دریایی در حمله به نفتکش ایرانی

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: با هوشیاری دریادلان نیروی دریایی ارتش، حمله 35 فروند قایق دزدان دریایی به نفتکش ایرانی ناکام ماند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، دریادار دوم سید محمود موسوی افزود: عصر امروز، یک فروند نفتکش ایرانی در حوالی تنگه باب المندب، مورد حمله 35 فروند قایق دزدان دریایی قرار گرفت که ناوگروه رزمی نیروی دریایی توانست با ایمنی کامل از منطقه خطر عبور و به سمت بندر مقصد حرکت کند.

دریادلان نیروی دریایی ارتش توانستند با اجرای آتش به موقع و پرحجم، قایقهای دزدان دریایی را متواری کنند و این نفتکش را بدون آسیب نجات دهند.

نظر

• مجيد رادمنش
                          مدیر (6)
                          • Oct 2010
                          • 4902

مرگ روزانه سه تهراني بر اثر تصادف رانندگي

جام جم آنلاين: روزانه سه نفر و ماهانه 78 شهروند تهراني بر اثر تصادف جان خود را از دست ميدهند و اين در حالي است كه آمارها نشان ميدهد روزانه 60 ايراني نيز در تصادفات جاده اي جان خود را از دست ميدهند.

رييس پليس تصادفات راهور تهران در گفتوگو با ايلنا با بيان اين كه تعداد قربانيان 10 ماه گذشته نسبت به آمار مشابه سال پيش كه 915 نفر بوده، 134 مورد كمتر شده است، افزود: دي ماه امسال 51 نفر به دليل تصادف كشته شدهاند كه اين آمار نسبت به مشابه سال پيش 27 درصد كاهش نشانميدهد.فيروز گودرزي مهر اين را هم گفت كه تصادفات در دي ماه سال پيش 70 كشته بر جا گذاشته بود و امسال 19 نفر كمتــــر شده و به 51 كشته رسيده است.

از سوي ديگر، رييس مركز تحقيقات پزشكي قانوني چندي پيش با بيان اينكه روزانه 60 ايراني در تصادفات جاده اي كشته ميشوند، گفت: در 9 ماه امسال، 16 هزار و 437 نفر در حوادث رانندگي جان خود را از دست دادهاند و اين آمار در مقايسه با مدت زمان مشابه سال گذشته كه 19 هزار و 176 نفر در تصادفات رانندگي كشته شدند، 3/14 درصد كاهش نشان ميدهد.

محمود خدادوست، با بيان اينكه 12 هزار و 795 نفر از تلفات رانندگي در 9 ماه نخست امسال مرد و 3642 نفر زن بودند، اظهار كرد: 10 هزار و 50 مورد از مرگهاي تصادفات در جادههاي برونشهري، 4735 نفر در تصادفات درونشهري، 1525 نفر در جادههاي روستايي و محل مرگ 127 نفر نامعلوم گزارش شده است.

وي در مورد استانهايي كه بيشترين تلفات رانندگي را در 9 ماه امسال داشتهاند، افزود: بالاترين آمار تلفات حوادث رانندگي با 1377 كشته در استان خراسان رضوي ثبت شده و تهران با 1305 و فارس با 1297 نفر در رتبههاي بعدي قرار دارند.

همچنين اسدالله جولايي، رييس ستاد ديه كشور نيز با بيان اين كه تعداد كشتههاي تصادفات قابل قياس با كشتههاي جنگ تحميلي نيست گفت: از ۱۵ خرداد ۴۲ و همچنين در طول جنگ تحميلي و بيش از ۲۳۰ هزار نفر از هموطنانمان شهيد شدند ولي طي ۳۲ سال تعداد كشته هاي رانندگي به بيش از 800 هزار نفر مي رسد.

نظر

• مجيد رادمنش
                            مدیر (6)
                            • Oct 2010
                            • 4902

تا اطلاع ثانوي

محور کرج - چالوس مسدود شد

جام جم آنلاين: محور کرج - چالوس در استان البرز به علت بارش شدید برف، کولاک و احتمال سقوط بهمن از ساعت 20 و 45 دقیقه (چهارشنبه 19 بهمن) تا اطلاع بعدی مسدود شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن 88255555 پاسخگوی وضعیت راههای کشور و یا امداد رسانی احتمالی به هموطنان است.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

شغل بسکتبالیست ملیپوش: دستفروشی در میدان امام حسین

ایرج خدری عضو پیشین تیم ملی بسکتبال ایران که با قامت ۲۱۵ سانتیمتریاش در رقابتهای قهرمانی آسیا نیز بازی کرد، پس از مصدومیت شدید ناگزیر شد ورزش حرفهای را کنار بگذارد و اینک برای تأمین معاش، به دستفروشی در میدان امام حسین رو آورده است.

خدری نه بیمهای دارد و نه مقرری مشخصی. به دلیل ناتوانی در راه رفتن، روی دستهایش حرکت میکند. بخش خبری شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی، گزارشی از او پخش کرده که در آن، نمیتواند بغض خود را نگه دارد و مقابل دوربین اشک میریزد.

هنگام حضور محمدعلی کلی، بوکسور آمریکایی در ایران، عکسی از خدری در نشریات منتشر شد که با او دارد شوخی میکند و به طرف مشهورترین بوکسور تاریخ گارد گرفته است. کلی نیز با نگاهی تحسینآمیز، قامت این ملیپوش جوان ایرانی را برانداز میکند.

خدری در سال ۱۹۹۰ و رقابتهای جوانان آسیا در ناگویا، تیم ملی را همراهی کرد. بهزاد افرادی، سعید تابشنیا، آلک پتروسیان، سرژیک کبری و کارن مکوندی از دیگر اعضای مشهور آن تیم سبزپوش بودند.

مکوندی دربارهاش میگوید: «اولین بار او را در اردوی جوانان در دانشگاه صنعتی شریف دیدم. بچه بندر بود ولی با همان لهجه جنوبیاش بچهها را سر کار میگذاشت. کودکی بازگوش بود که در بدن بسکتبالیستی غولآسا به دام آفتاده است.»

حالا ۲۲ سال از اردوی دانشگاه شریف گذشته و از آن جوان رعنا، مردی چهل ساله و رنجور باقی مانده. دوربین تلویزیون به خانهاش رفته تا او را که اکنون زمین گیر شده، به تصویر بکشد. ایرج با ته ماندهای از همان شوخ طبعی که کارن مکوندی یادآوری کرد، از فدراسیون بسکتبال تشکر میکند که وقتی به آنها مراجعه کرده برایش چایی آوردهاند!

دیگر هم تیمیهای ملی پوش ایرج خدری در این عکس، حالا کجا هستند؟ کارن مکوندی بازیکن سابق تیم ملی و باشگاه پرسپولیس، در رسانههای حرفهای این ورزش مثل تلویزیون و سایت رسمی nba به تحلیل بسکتبال مشغول است.

مکوندی همچنین گرداننده مهمترین رسانه مجازی بسکتبال به زبان فارسی، با عنوان «یادداشتهای توپ سرگردان» است.

از دیگر حضار این تصویر، میتوان به یک مهندس ارشد در بزرگترین کارخانه اتومبیل سازی دنیا، یک کارخانه دار، یک مدیر اجرایی در بزرگترین شرکت مخابراتی آسیا، مربی یکی از تیمهای لیگ برتر، مربی تیم بسکتبال پایه، مالک رستوران و... اشاره کرد.

مکوندی میگوید: «به غیر از دو نفر، هیچ کدام از ما تخممرغهای زندگیمان را در سبد لرزان بسکتبال آن روزهای ایران نگذاشتیم. آن روزها کاسه بسکتبال از کاسه هر گدایی خالیتر بود! آن دو نفر هم آنقدر سختکوش بودند که در انتهای زندگی ورزشیشان دستمزدهای چند صد میلیون تومانی نصیبشان شد.»

پایگاه اینترنی شبکه خبر صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با انعکاس وضعیت اسفناک خدری نوشته است: «مسئولین فدراسیون، ملی پوش سابق را که به دلیل نیاز مالی و زمین گیر شدن در خیابان دستفروشی میکند، به دروغگویی متهم کرده وهدف او را باج گیری از فدراسیون دانستهاند. حتی پا را فراتر گذاشته و میگویند او عضو تیم ملی نبوده! حال آنکه سایت رسمی فدراسیون بسکتبال نیز اسم او را در لیست ادوار گذشته تیمهای ملی آورده است.»

به نوشته این سایت شبکه خبر، اینها «گوشهای بسیار کوچک و قابل بازگویی، از وضعیت اسفبار فرهنگی و اخلاقی» در بسکتبال ایران است.

در همان مصاحبهای که تلویزیون ایران از خدری پخش کرد، محمود مشحون رییس فدراسیون بسکتبال تاکید کرد؛ این فدراسیون هر چه در توان داشته برای خدری و بهبود وضعیت معیشتی او انجام داده. اما ایرج خدری که متاهل است و فرزندی هم دارد، میگوید در میدان امام حسین، در فضایی ۳۰ در ۳۰ سانتیمتر! مشغول دستفروشی است.

کارن مکوندی درباره عمدهترین دلیل وضعیت کنونی هم تیمی سابق خود میگوید: «بیکسی و حساب کردن روی حرف کسانی که حرفشان دو پول سیاه نمیارزد، آن جوان رعنا را اکنون به مردی تبدیل کرده که دوربین تلویزیون ایران او را سوژه ملودرام شبانهاش کرده تا خوراکی باشد برای تحریک حس ترحم بینندگانش.»

در پی پخش این گزارش از صداوسیما و بازتاب آن در رسانههای مکتوب داخلی، تاکنون وزارت ورزش و امور جوانان یا سازمانهای ذیربط که مسئولیت امور مربوط به پیشکسوتان را برعهده دارند، واکنشی نشان ندادهاند.

سازمان تربیت بدنی در دوران ریاست محسن مهرعلیزاده، صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی را تشکیل داد. اما این صندوق بعداً با اتهام اختلاس از جانب برخی اعضای خود مواجه شد. دلیل تشکیل صندوق این بود که بر اساس سوابق ورزشکاران، مستمری ماهیانهای به آنها تعلق بگیرد. اما این صندوق همواره از ارائه تعهداتش بازماند.

به تعویق افتادن پرداختها، میزان ناچیز مستمری، ابهام در کلاسبندی عناوین ورزشی و نادیده گرفتن تعهدات، از جمله انتقادات اصلی قهرمانان ورزشی به نحوه مدیریت این صندوق پرماجرا و جنجالی بوده است.

قهرمانان ورزشی با کنایه به عنوان صندوق حمایت از قهرمانان ورزشی میگویند که این صندوق به جای اینکه صندوق حمایت از قهرمانان باشد، صندوق اهانت به قهرمانان شده است.

عباس جدیدی، قهرمان کشتی آزاد جهان، فقط یکی از قهرمانان پرشماری بود که از وضعیت این صندوق انتقاد کرد و به خبرگزاری ایپنا گفت: «خدمات این صندوق شامل حال از ما بهتران است و هیچگاه قهرمانان واقعی و پیشکسوتان زحمتکش، از این صندوق اعلام رضایت نکردند.»
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

ریزش ساختمان 5 طبقه در تهرانپارس + عکس

گود برداری غیر اصولی روز گذشته موجب تخریب ساختمان 5 طبقه در تهرانپارس شد.

در این حادثه که به علت گودبرداری غیر اصولی رخ داده بود 75 درصد یک ساختمان پنج طبقه تخریب و دو نفر جان خود را از دست دادند. آتش نشانان پنج ایستگاه به همراه گروه نجات، سازمان هلال احمر و شهرداری با انجام 23 ساعت عملیات آواربرداری و امداد و نجات جنازه یک زوج را از زیر خاک بیرون آورده و تحویل پزشکی قانونی دادند.

http://khabarfarsi.com/ext/2048610

نظر

در حال کار...
                                X