اخبار حوادث
Collapse
X
-
پاسخ : اخبار
کشف گور دسته جمعی زایران ایرانی عتبات که توسط داعش به شهادت رسیدند
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
** مشکلات روحی و روانی در جامعه رو به افزایش است
هاشمی تصریح کرد: مشکلات روحی و روانی در جامعه رو به افزایش است و امیدواریم در این زمینه فکر جدی شود زیرا بطور مثال با وقوع حادثه اسیدپاشی برخی آسیب ها قابل جبران نیست.
فرمانده ناجا: تایید 7 یا 8 مورد اسیدپاشی در اصفهان
عامل، یک نفر است
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
روزنامه جمهوری : وقتی عده ای بی مسئولیت،برای این و آن حكم مرگ وزندان می دهند،حادثه اصفهان پیش می آید
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود با اشاره به حادثه اسیدپاشی در اصفهان نوشت:
آنچه در اصفهان رخ داده ، بايد مسئولين نظام جمهوري اسلامي را در بخشهاي مختلف اجرائي، تقنيني و قضائي متوجه واقعيتهائي كند.
اول آنكه بعد از 36 سال حاكميت نظام جمهوري اسلامي، متأسفانه هنوز فرهنگ قانونپذيري نهادينه نشده و به جاي آن، قانون گريزي درحال رشد است! اين فرهنگ غلط را بايد ميراث شوم آن دسته از مسئولين دانست كه عليرغم وظيفه ذاتي خود در مسئوليتهائي كه بودند....
.
دوم آنكه بعضي زبانها و قلمها همواره درحال ترويج فرهنگ خودسري هستند. قضاوتهاي خودسرانه درباره موضوعات مختلف و صادر كردن احكام مرگ و زندان و شلاق و تكفير و ارتداد براي اين و آن توسط افرادي كه نه در منصب قضا هستند و نه مسئوليتي درباره موضوعاتي كه درباره آنها سخن ميگويند و مينويسند برعهده دارند، بسيار خطرناك است....
.
.
چهارم آنكه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، واقعه اصفهان را هشداري تلقي كنند كه ميتواند به آنها در جريان بررسي طرح حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منكر براي پي بردن به نقاط ضعف اين طرح كمك نمايد. اين طرح، منتقدان زيادي دارد كه بايد به انتقادهاي آنها توجه شود تا از هرگونه زمينهسازي براي قانوني شدن افراط جلوگيري گردد...
.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط گیلان پست شده است View Postدختر قربانی اسیدپاشی به وزیر بهداشت:
زیبایی و چشمانم را به من بازگردانید
زندگی از من گرفته شد
http://fararu.com/fa/news/211360
نامرد و بی وجدان حداقل کم هم نریخته , ....اسید سمت چپ صورت را کنده و رفته تو به نظر میرسد نصف صورت را در خود حل کرده است !
خیلی وحشتناک و غیر قابل جبران است ,مخصوصا برای خانمها که به یک خال روی پوست هم حساس هستند .آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/10/24, 23:49.هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
:(=((@};-
مرتضی پاشایی درگذشت
به گزارش ایسنا، این خوانندهی پاپ صبح جمعه (23 آبانماه) در بیمارستان «بهمن» تهران دار فانی را وداع گفت.
مراسم تشییع پیکر این هنرمند موسیقی یکشنبه (25 آبانماه) از مقابل تالار وحدت به سمت قطعهی هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار میشود.
مرتضی پاشایی متولد 1363 از چندی پیش با بیماری سرطان معده دست و پنجه نرم میکرد.
=========================
آهنگ زیبای جاده یکطرفه
آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/11/14, 12:57.هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
پاسخ : اخبار حوادث
کد خبر: ۴۸۹۳۷۹
تاریخ انتشار:عامل جنایت خیابان ایتالیا که پدر و خواهر خود را به قتل رسانده است، بعد از انکارهای اولیه سرانجام جرمش را پذیرفت.۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲-08 April 2015
به گزارش شرق، ساعت ١٩:٣٠ روز یکشنبه هفته جاری، کشف اجساد متعلق به دونفر از اعضای یک خانواده از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ١١٠ به کلانتری فلسطین اعلام و با حضور مأموران در محل و انجام بررسیهای اولیه مشخص شد اجساد متعلق به یک پدر و دختر است و مرد ٦٤ساله به نام «حسن» بر اثر اصابت ضربات چاقو به قفسه سینه و دختر ٢٨ساله بهنام «آریندخت» نیز بر اثر خفگی ناشی از انسداد مجاری تنفسی به قتل رسیدهاند. این پرونده به دستور «احمدبیگی»- بازپرس شعبه هفتم دادسرای ویژه قتل تهران - در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
پسر ٢٤ساله خانواده به نام هوتن که در اظهارات اولیهاش عنوان کرده بود پس از ورود به خانه با صحنه جنایت روبهرو شده و موضوع را به پلیس اطلاع داده، در مرحله بعدی تحقیقات به کارآگاهان گفت: «شنبه در منزل یکی از دوستان و بستگان خود به نام اشکان بودم و حتی با هم به سینما رفتیم تا اینکه یکشنبه پس از دیدن مسابقه فوتبال، اشکان با ماشین مرا به منزل رساند. وقتی در خانه را باز کردم، با جسد پدرم روبهرو شدم که در داخل آشپزخانه افتاده بود بعد از آن جنازه خواهرم را پیدا کردم.»
کارآگاهان در ادامه از اشکان پرسوجو کردند که او ضمن تایید اظهارات هوتن گفت: «ظهر شنبه من و هوتن بین ساعت ١٥ تا ١٧ با یکدیگر بودیم و بعد از آن هوتن گفت به خانه خودش میرود. بعد از جداشدن از هوتن سراغ کارهای خودم رفتم و وقتی به خانه برگشتم با هوتن هماهنگ کردم که شب برای خوردن شام بیرون برویم. همانموقع بهصورت کاملا تصادفی یکی از دوستان مشترک ما به نام پرهام با من تماس گرفت و خواست آن شب را همراه من و هوتن باشد. با ماشین به سمت خانه پرهام رفتم و بعد از سوارکردن او دنبال هوتن رفتیم و او در میدان فلسطین سوار ماشین شد. هوتن رفتاری عادی داشت و مثل همیشه میخندید. بعد از کمی دورزدن، ساعت ٢٣:٣٠ به سینما رفتیم و پس از پایان فیلم در ساعت ١:٣٠ بامداد هوتن به خانه ما آمد و شب را در آنجا ماند. فردای آن روز بعد از صرف ناهار و دیدن مسابقه فوتبال، به سمت منزل هوتن رفتیم و او مقابل خانه پیاده شد. کمتر از پنجدقیقه بعد، هوتن با من تماس گرفت و از من خواست به خانهاش بروم. زمانیکه وارد ورودی خانه آنها شدم، هوتن در حالتی شوکزده گفت: «بابام.» با دیدن پدر هوتن که در آشپزخانه افتاده بود، از آپارتمان خارج شدم و به ١١٠ زنگ زدم.»
پرهام نیز پس از حضور در پلیس آگاهی، اظهارات اشکان را درخصوص رفتن به سینما تایید کرد. در شرایطی که هوتن مدعی بود زمان وقوع جنایت در خانه حضور نداشته، وجود آثار جراحت روی دستانش باعث شد کارآگاهان در این خصوص به تحقیق از وی بپردازند.
هوتن پس از اظهارنظرهای متناقض در نهایت عنوان کرد هنگام درگیری با خواهرش و زمانی که آریندخت با چاقو به او حمله کرده، از ناحیه دو دست مجروح شده. وی توضیح داد: «ساعت ٢٠روز شنبه با آریندخت درگیر شدم. خواهرم با چاقو به سمتم حملهور شد و من برای دفاع از خودم چاقو را از او گرفتم. نیمساعت بعد پدرم به منزل آمد و پس از آن، من از خانه بیرون رفتم و در میدان فلسطین، اشکان همراه پرهام بهدنبالم آمد و آن شب دیگر به خانه برنگشتم.»
هوتن درباره علت این درگیری نیز گفت: «برای تماشای تلویزیون با خواهرم درگیر شدم و او را داخل اتاق حبس کردم اما خواهرم از اتاق خارج شد و با چاقوی آشپزخانه به سمتم حمله کرد که دستانم آسیب دید. اینبار خواهرم را در اتاق خودم حبس و در اتاق را قفل کردم. با پدرم تماس گرفتم تا سریع به خانه بیاید و زمانیکه پدرم وارد خانه شد، من بیرون رفتم.»
هوتن که خود را بیگناه معرفی میکرد، سرانجام در جریان تحقیقات تخصصی پلیس به قتل پدر و خواهرش اعتراف کرد. او درباره انگیزهاش و نحوه ارتکاب دو جنایت به کارآگاهان گفت: «ساعت ١٨ روز شنبه بهخاطر تماشای تلویزیون با خواهرم درگیر شدم و او را داخل اتاق حبس کردم اما او با چاقوی آشپزخانه از اتاق خارج و به سمتم حملهور شد. چاقو را از آریندخت گرفتم و او را مجددا داخل اتاق حبس و در اتاق را قفل کردم اما در حالیکه بسیار عصبانی بودم، به اتاق رفتم و او را خفه کردم. قصد داشتم برای صحنهسازی خواهرم را حلقآویز کنم اما موفق به این کار نشدم. در همین زمان پدرم وارد شد و به آشپزخانه رفت. چراغ آشپزخانه هنوز خاموش بود و پدرم از قتل خواهرم اطلاع نداشت. از پشتسر به او حملهور شدم و با همان چاقویی که از خواهرم گرفته بودم، به پدرم حمله کردم و چند ضربه به او زدم. پس از تعویض لباسها از منزل خارج شدم. حدود ساعت ٢٠:٣٠ بود که اشکان و پرهام دنبالم آمدند و با هم به سینما رفتیم و تا فردای روز جنایت، تا پایان بازی فوتبال در خانه اشکان ماندم.»
نظر
-
معاون روحانی:
افزایش شمار کودكان خیابانی و دختران فراری
شهرداری تهران:
کارتن خوابی به سمت زنانه شدن میرود
چند ساعت پرسه در جایی که خیلیها نمیدانند جزئی از پایتخت است؛
اینجا کودكان، «تهرانی» زاده میشوند، ولی «هیچ جایی» هستند!
نظر
-
مادر بی رحمی که نوزاد کوچکش را درون ماکروفر گذاشت ,به اعدام محکوم شد.
باشگاه خبرنگاران جوان: مادر بی رحمی که نوزاد کوچکش را درون ماکروفر گذاشت ,به اعدام محکوم شد.
کایانگ مادر 34 ساله ایست که دختر دو ماهه ی خود را درون ماکروفر گذاشت تا او را به قتل برساند. کایانگ که مادر سه فرزند دیگر هم هست، رمقی برای فرزند چهارم نداشت. او که در طول بارداری موفق به سقط جنینش نشد، بعد تولد نوزادش تصمیم به کشتن او می گیرد.
کایانگ فرزندش را به مدت 5 دقیقه درون ماکروفر گذاشت و درجه آن را زیاد کرد تا از مردن او مطمئن شود.. نوزاد دو ماهه به قدری سوخته بود که امکان احراز هویت او امکان پذیر نبود.
کایانگ گفت: لحظه ای که نوزادم را کشتم، بیماری ام عود کرده بود . اما تیم پزشکی پزشک قانونی اعلام کردند متهم به هیچ نوع بیماری ای مبتلا نیست و جنایت او در حال کاملا عادی رخ داده است. در تحقیقات گسترده تر مشخص شد نوزاد به مدت 7 دقیقه درون ماکروفر بود.
پلیس کالیفرنیا اعلام کرد: کایانگ به اتهام قتل و حمله به کودکش به اعدام محکوم شد.
قاضی پرونده نیز گفت: امیدوارم حکم سخت این مادر سنگدل از بروز فاجعه ها ی این چنینی جلوگیری کند.
نظر
-
مردی که با ایجاد صفحه در شبکه اجتماعی تانگو، خود را زن صیغهای معرفی کرده و با مردهایی که از نظر مالی مناسب بودند، دوست شده و پس از اغفال، از آنان اخاذی میکرد، در عملیات کارشناسان پلیس فتای کرمانشاه شناسایی و دستگیر شد.
روزنامه شرق: مردی که با ایجاد صفحه در شبکه اجتماعی تانگو، خود را زن صیغهای معرفی کرده و با مردهایی که از نظر مالی مناسب بودند، دوست شده و پس از اغفال، از آنان اخاذی میکرد، در عملیات کارشناسان پلیس فتای کرمانشاه شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ علی شفیعی، رئیسپلیس فتای استان کرمانشاه، گفت: شخصی با دردستداشتن مرجوعه قضائی به پلیس مراجعه و از مزاحمت و اخاذی اینترنتی شکایت کرد بههمیندلیل بررسی پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.
این مقام انتظامی بیان کرد: شاکی در تحقیقات اولیه اظهار کرد از طریق شبکه اجتماعی تانگو با فردی با عکس و نام دختر که حاضر به انجام ازدواج موقت بود، آشنا شده و پس از مدتی، مجرم اعتماد وی را جلب کرده و در پی آن تعدادی عکس و اطلاعات خصوصی بین آنان ردوبدل شده است. رئیسپلیس فتای استان کرمانشاه به ادامه اظهارات شاکی پرداخت و گفت: شاکی در توضیحات خود عنوان کرد فرد مجرم از او خواسته مبلغی پول را به حسابش واریز کند در غیر اینصورت تصاویرش را در اینترنت منتشر خواهد کرد، شاکی هم در ابتدا مبلغ را پرداخت کرده، اما چون مجرم مبالغ بیشتری را تقاضا کرد، به همین دلیل با طرح شکایت به پلیس فتا مراجعه کرد تا از اخاذیهای بیشتر جلوگیری شود.
سرهنگ شفیعی اظهار کرد: پلیس با یکسری اقدامات سایبری شبانهروزی و بررسی صفحه متهم، مظنون را که پسری جوان با مدرک سیکل و شغل کارگری بود، در یکی از شهرستانهای استان کرمانشاه شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر کرد و تحت بازجویی قرار داد. وی با اشاره به اینکه دیگر شاکیان نیز شناسایی و پرونده تکمیل به همراه متهم به دادسرا تحویل داده شد، گفت: متهم پس از دستگیری به جرمش اعتراف و اذعان کرد خود را زن صیغهای معرفی کرده و با مردهایی که از نظر مالی مناسب بودند، در شبکه اجتماعی تانگو دوست میشد و پس از اغفال، از آنان اخاذی میکرد. رئیسپلیس فتای استان کرمانشاه به کاربران توصیه کرد: با اعتماد بیجا به افرادی که در فضای مجازی با آنها آشنا میشوند، آبرو و حیثیتشان را به خطر نیندازند، زیرا مجرمان با چهرههایی موجه و پیشنهادهایی فریبنده در کمین هستند تا آبرو و اموال دیگران را به تاراج ببرند.
نظر
-
پدربزرگی، نوه 9 ساله اش را در حمام درون آب خفه کرد و قبل از آمدن مادر کودک به آرامی نشست و سیگاری رول کرد.
خبرآنلاین: پدربزرگی، نوه 9 ساله اش را در حمام درون آب خفه کرد و قبل از آمدن مادر کودک به آرامی نشست و سیگاری رول کرد.
در دادگاه لینکلن گفته شد که استوارت گرین 65 ساله چگونه الکس رابینسون را دو روز قبل از کریسمس زمانی که مادر پسر به خرید بوقلمون رفته بود، کشت.
همچنین دادستان به هیئت منصفه گفته است که گرین مشکلاتی روانی داشته و از اینکه در خانه ای که برایش طراحی شده بود تا مستقل زندگی کند، متنفر بود.
میشل ایوانز توضیح داد که متهم قبل از آزاد شدنش از بیمارستان، چگونه پرستارانش را مورد آزار و ازیت قرار داده بود.
داستان این قتل چنین تعریف شده است: الکس روز 23 دسامبر سال گذشته میلادی به همراه پدربزرگش تنها گذاشته شد، او با «ایکس باکس» بازی می کرد که مادرش خانه را ترک کرد. خانم گرین به خانه آمد و پدرش را دید که روی صندلی به آرامی نشسته بود. به گفته دادستان او به دخترش گفته: "من الکس را در آب حمام خفه کردم." خانم گرین فریاد زد و فاجعه شروع شد.
مادر سریعا به حمام رفت جایی که پر از اسباب بازی های کودکش بود، الکس را از حمام در آورد و دید لب هایش کبود شده است.
پدربزرگ وقتی پلیس آمد سریعا اعتراف کرد که خودش اینکار را کرده، پس از آن در پاسگاه پلیس گفت: من تحمل زندان را ندارم، آیا به بیمارستان می روم؟!
این پرونده هنوز مختومه نشده است.
نظر
-
عصر امروز صورت گرفت؛حمله به وزیر کشور دولت اصلاحات
حضور وزیر کشور دولت اصلاحات در ورامین با حاشیه هایی مواجه شد.
کد خبر: ۵۴۸۴۸۰
تاریخ انتشار:۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۳-19 November 2015
حضور وزیر کشور دولت اصلاحات در ورامین با حاشیه هایی مواجه شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حجتالاسلام موسوی لاری که عصر امروز برای سخنرانی در جمع اصلاحطلبان ورامین به این شهر سفر کرده بود، در هنگام ورود به سالن همایش با افرادی مواجه شد که به دنبال ممانعت از سخنرانی وی بودند.
هنگام ورود وزیر کشور دولت اصلاحات به سالن چند نفری با سر دادن شعارهایی به سمت وی هجوم بردند که موجب شد عمامه وی از سر او بیافتد.
نظر
-
تصادف جاده قزوین-کرج با یک کشته و 12 مصدوم
برخورد 15 دستگاه خودرو با یکدیگر در لاین جنوبی آزاد راه قزوین - کرج یک کشته و 12 مصدوم برجا گذاشت .
کد خبر: ۵۴۸۴۹۶
تاریخ انتشار:۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۶-19 November 2015
برخورد 15 دستگاه خودرو با یکدیگر در لاین جنوبی آزاد راه قزوین - کرج یک کشته و 12 مصدوم برجا گذاشت .
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، برخورد 15 دستگاه خودرو با یکدیگر در لاین جنوبی آزاد راه قزوین - کرج یک کشته و 12 مصدوم برجا گذاشت .
به گفته معاون امداد و نجات هلال احمر استان قزوین در این تصادف که لحظاتی پیش رخ داد مجروحان برای مداوا به بیمارستان ولی عصر شهر آبیک منتقل شدند .
گفتنی است بارش باران در این محور هم اکنون ادامه دارد .
نظر
نظر