ترین ها ...؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

با عجیب ترین روشهای درمانی دنیا آشنا شوید

به گزارش پایگاه خبری شین هوآ؛ عجیبترین درمانهای دنیا به قرار زیر است:

1- عقرب درمانی در شرق چین

«عقرب درمانی» طبی سنتی در شرق چین است که با قراردادن عقربهای مردهای روی قسمتهای بیمار بدن فرد، اقدام به درمان میکنند. قاید سنتی این طب حاکی از آن است که سم ضعیف شده عقرب مرده، میتواند بیماریهای عفونی، پوستی و میگرن را درمان کند.

2- گل درمانی در چین

شهر «آنشان» در شرق چین یکی از مراکز بزرگ گل درمانی است. ساکنان این منطقه بر این باورند که مواد معدنی موجود در انواع گل این منطقه، میتواند دردهای روماتیسمی، عصبی و سرطانی را درمان کند.

3- گوساله درمانی در کامبوج

اهالی دهکده «ترانگ پر» در شمال غرب «غنوم پن» کامبوج بر این باورند که گوساله مرده، خواص فراوان درمانی دارد. برخی عقاید آنها حاکی است که ریختن آب روی گوساله مرده و نوشیدن آن آب میتواند انواع بیماریهای روحی و روانی را درمان کند. آنها معتقدند؛ روح گوساله مرده در جسم یک تمساح قدرتمند رسوخ میکند و نوشیدن این آب، فرد بیمار را قدرت میبخشد.

4- درمان با ادرار گوساله در کامبوج

اهالی دهکده «کومپاک» در جنوب پایتخت کامبوج اعتقاد زیادی به نیروهای درمانی حیواناتی همچون گاو، مار و لاک پشت دارند. در این شهر کوچک اهالی از ادرار گاو برای درمان برخی بیماریها استفاده میکنند و تاثیر آن را برتر از داروهای جدید شیمیایی میدانند.

5- بادکش در شانگهای

بیماران در شهر شانگهای چین، پس از درمانهایی شبیه به طب سوزنی و انواع ماساژ، از درمان بادکش برای خارج کردن گرمای بدن استفاده میکنند.

6- درمان خاص ستون فقرات در چین

این شیوه درمانی ستون فقرات در یکی از بیمارستانهای شهر هیفی چین کاربرد دارد و برخی از بیماران رضایت خود را از آن نشان دادهاند.

7- درمان با سنگ جادویی در اندونزی

اهالی شهر «جومبانگ» در شرق جاوا اندونزی، اعتقاد دارند سنگ جادویی پسربچه 9 سالهای به نام «محمد پوناری» خاصیت درمانی دارد. قراردادن سنگ جادویی با دست «محمد» در یک لیوان آب، میتواند به این آب، خاصیت درمانی بخشد. به گفته محمد؛ این سنگ حین یک بارندگی شدید از آسمان افتاده و او در حال حاضر مالک آن است. پیش از این گزارشاتی درباره خاصیت مغناطیسی شهاب سنگهای آسمانی ارائه شده است، ولی درباره خاصیت درمانی آن؟

8- درمان عشاء ربانی در غنا

گروهی از پیروان مکتب «بوسون» در غنا، بر این باورند که نوعی درمان با مراسم عشاء ربانی دارند که میتواند بیماریهای روحی و روانی فرد را درمان کند. این درمان همواره با مراسم خاص حرکتهای فیزیکی همراه است.

9- دلفین درمانی در پرو

ساکنان شهر لیما در پرو معتقدند، امواج صوتی با فرکانس بالا دلفینها روی کودک تولد نیافته تاثیر مثبت داشته و موجب میشود، تواناییهای عصبی و ذهنی کودکان افزایش یابد.

10- ماهی درمانی در ژاپن

در ژاپن گونههای خاصی از ماهی به نام «گارا روفا آبتوساس» معروف به دکتر ماهی وجود دارد که از بیماریهای پوستی انسانها تغذیه کرده و باعث درمان مشکلات پوستی آنها میشود. در حال حاضر، یکی ازهتلهای مجلل توکیو با نگهداری 1000 دکتر ماهی در یک استخر، این خدمات درمانی را برای درمان بیماریهای پوستی، ارائه میدهد.

11- بلعیدن ماهی زنده در هندوستان

برخی از مردم حیدرآباد هندوستان معتقدند؛ بلعیدن ماهی زنده، میتواند بیماریهای آسم و اختلالات تنفسی ریوی را درمان کند.

12- نیش زنبور درمانی در غرب چین

ساکنان غرب چین مخصوصا در ناحیه شیان، از نیش زنبور و زهر ضعیف ان برای درمان روماتیسم و آرتروز استفاده میکنند.

13- حجامت در فلسطین

ساکنان شهر «هبرون» در کرانه باختری بر این باورند که حجامت میتواند جایگزین بسیاری از داروهای شمیایی باشد.

14- گردو درمانی در چین

ساکنان شهر شنیان در شرق ایالت شاندونگ چین با قراردادن گردو روی چشمها و قراردادن برگهای درختان موکسا، درگوش بیمار و آتش زدن آن، اقدام به درمان بیماریهای سر و گردن میکنند.

15- زالو درمانی در روسیه

«زالو درمانی» از زمان مصر باستان به عنوان یک شیوه درمانی کاربرد داشته است. در حال حاضر در مسکو از این شیوه درمانی برای درمان بیماریهای خونی بهره میبرند. بررسیهای اخیری که روی بزاق زالوها انجام شده نشان میدهد، بزاق زالوها با ورود به خون همانند یک صافی ناخالصیهای خون را پاک میکند.

16- بادکش با شاخ کرگدن در چین

اهالی شهر «نانینگ» درچین با استفاده از شاخ کرگدن توخالی، اقدام به بادکش بدن جهت درمان دردهای عضلانی میکنند.

17- شن درمانی در لیبی

اهالی شهر «سیوا» در لیبی معتقدند؛ شنهای این منطقه از خاصیت درمانی روماتیسم، مفاصل و ناتوانیهای جنسی برخوردار است.

18- مار درمانی در اسپانیا

اهالی شهر تالمی اسپانیا با استفاده از شاه مارها به ماساژ درمانی میپردازند. آنها معتقدند، حرکات موجی شکل مارها روی بدن انسان علاوه بر احساس آرامش فیزیکی، میتواند از انرژی مارها نیز بهره ببرد.

19- لاک پشت درمانی در کامبوج

مردم روستای «کاندال» درکامبوج، از لاک پشت برای درمان بیماریهای پوستی و جوشهای چرکی استفاده میکنند. به عقیده آنها؛ تماس لاک پشت باپوست میتواند باعث درمان این بیماریها شود.

20- رابر نتی در هند

«رابر نتی» یک حرکت یوگا است که در هند برای درمان سرماخوردگی، آسم و بیماریهای گوش و حلق و بینی استفاده میشود.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

یکی از گرانقیمت ترین حیوانات در باغ وحش های مختلف دنیا، خرس های پاندا هستند. کشور چین هرکدام از این خرس های پاندا را به مبلغ 2 میلیون دلار به باغ وحش هایی در سن دیگو، آتلانتا، واشنگتن و ممفیس می فروشد.

همشهری سرنخ نوشت: تا به حال هیچ نوع خرسی در دنیا با این قیمت خرید و فروش نشده است و به همین خاطر پانداها در لیست گرانقیمت ترین حیوانات دنیا قرار گرفته اند. البته به غیر از مبلغی که مسوولان باغ وحش باید برای هر پاندا بپردازند، ساخت محل زندگی مخصوص برای آنها و همچنین رژیم غذایی شان هم برای آنها بسیار پرهزینه است.

این هزینه چیزی در حدود 600 هزار دلار در هر سال است. البته کشورهای دیگری نظیر تایلند و استرالای که خودشان هم خرس پاندا دارند. تنها مبلغ 300 هزار دلار برای خریداری هر پاندا به چین می پردازند.

این حیوانات هم مانند دیگر هم نوعان خودشان بسیار عادی و معمولی به نظر می رسند، تنها شاید یک خصوصیت در آنها وجود داشته باشد که آنها را از دیگران جدا کرده و باعث می شود تا به قیمت های بسیار بالایی فروخته شوند.

قیمت هایی که شاید تا سال های سال هیچ کدام از هم نوعانشان نتوانند رکورد آنها را بشکنند. البته اسم تعدادی از حیوانات میلیون دلاری هم به خاطر کمیاب بودن یا در معرض انقراض قرار داشتن، در لیست گرانقیمت ترین حیوانات دنیا ثبت شده است.

ماهی، 396 هزار دلار

در ژانویه 2011 یک ماهی تن در توکیو به قیمت 396 هزار دلار فروخته شد و لقب گرانقیمت ترین ماهی دنیا را گرفت. البته این ماهی غول پیکر، بزرگ ترین ماهی بلوفینی بود که تا به حال توسط صیادان در توکیو صید شده بود.

این ماهی بلوفن 342 کیلوگرم وزن داشت و در یک مزایده به روش رسید. قبل از این در سال 2001 ماهی بلوفین دیگری در توکیو به مبلغ 237 هزار دلار فروخته شده بود که به این بزرگی هم نبود. این ماهی به رستورانی در هنگ کنگ فروخته شد.

تنها غذایی که در این رستوران سرو می شود سوشی است و هر قطعه سوشی که با این ماهی درست شده باشد نیز به مبلغ 40 دلار به فروش می رسد. از گوشت این ماهی می شد صدها سوشی بیشتر از یک ماهی بلوفین معمولی درست کرد که همین برای صاحب رستوران ارزش بسیار زیادی داشت. همچنین این ماهی غول پیکر هم به خاطر اندازه و هم قیمتش در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد.

اسب، 16 میلیون دلار

قیمت بیشتر اسب ها بستگی به سرعت، نژاد و لیاقتشان در میدان مسابقه دارد. اما این مشخصات تا چه حدی می تواند بر قیمت یک اسب تاثیر بگذارد. در سال 1985 یک اسب مسابقه در سیاتل به قیمت 13 میلیون دلار فرخته شد که در آنزمان گرانقیمت ترین اسب دنیا لقب گرفت.

پس از آن هرگز کسی گمان نمی کرد که اسب دیگری بتواند این رکورد را بشکند. اما در سال 2006 این رکورد توسط کره اسبی 2 ساله از فلوریدا شکسته شد. این اسب هک استالیون نام داشت پس از دوبار پیروزی در مسابقات اسب سواری در کنتاکی، در یک حراجی فروخته شد.

استالیون توانست از 154 اسب رقیب خود با فاصله ای چشمگیر جلو بزند. این اسب تنها دو سال پس از فروش در مسابقات شرکت کرد و هر بار هم پیروز میدان بود. تا اینکه پس از پیروزی در مسابقه آخر و کسب 10 میلیون دلار جایزه برای صاحبش برای همیشه بازنشسته شد.

شتر، 3 میلیون دلار

یک شتر کویتی به نام بدرور در سال 2011 به مبلغ 3 میلیون دلار فروخته شد و به همین خاطر به عنوان گرانقیمت ترین شتر جهان در کتاب رکوردهای گینس هم ثبت شد. طبق گفته های صاحبش این شتر بسیار زیبا و منحصر به فرد است و همین موضوع آن را از دیگر شترها متمایز می کند. البته این قیمت مربوط به گوشت، شیر و دیگر محصولاتی که می توان از یک شتر به دست آورد نیست بلکه به خاطر نژاد آن است که از نوع خاصی است. زاد و ولد این نوع شتر در سال خیلی بیشتر از شترهای معمولی است و همین باعث می شود تا صاحب جدیدش بتواند به سرعت گله ای از این نوع شتر داشته باشد. شیخ محمدبن راشد صاحب جدید این شتر بود که آن را از یک حراجی به نفع خیریه خریداری کرد. البته این پول به خاطر پرداخت به خیریه خیلی بیشتر از قیمتی بود که این شتر می ارزید.

سگ، یک میلیون و 600 هزار دلار

بیگ اسپلش نام گرانقیمت ترین سگ دنیاست که پس از اینکه توسط مردی چینی خریداری شد به هنگ دانگ تغییر نام داد. این سگ 11 ماهه با موهای قرمزش در مارس 2011 توسط صاحب یک معدن زغال سنگ خریداری شد.

نژاد این سگ تبتی به طور معمول یکی از گران ترین نژادهای سگ در دنیاست اما هیچ کدام از آنها تا به حال با چنین قیمتی خریداری نشده بود. «لولیانگ» پرورش دهنده این سگ در مصاحبه با دیلی میل گفت: «من برای پرورش این سگ ها تا به حال پول بسیار زیادی خرج کرده ام. حتی بیشتر پولی را که از فروش آنها دریافت می کنم برای مجهزکردن محل زندگی و غذای آنها صرف می کنم. بیگ اسپلش علاوه بر زیبایی بسیار باهوش است اما دلیلی اصلی گرانی آن علاقه شدیدی است که چینی ها به تازگی به این نوع سگ پیدا کرده اند و حاضرند هر مقدار پول برای به دست آوردن یکی از آنها بپردازند.»

گاو، یک میلیون و 200 هزار دلار

میسی یک گاو کاملا معمولی است ولی موضوعی که باعث شد تا به گرانقیمت ترین گاو دنیا تبدیل شود، محل زندگی او بود. میسی در گاوداری هولستین پرورش پیدا کرد که بزرگ ترین و مشهورترین مرکز عرضه لبنیات در کانادا به حساب می آید. به همین خاطر است که دامداران گاوهای آن را از بهترین نوع گاوها می دانند و معتقدند که این گاوها تغذیه سالمی دارند.

میسی در سال 2009 و زمانی که سه سال داشت، در یک حراجی به مبلغ یک میلیون و 200 هزار دلار فروخته شد. این دومین باری بود که یک گاو به قیمتی بسیار بالا خریداری می شد. اما قیمت میسی 800 هزار دلار گران تر از قیت گاو قبلی بود.

صاحب این گاو، بلایس تامپسون در زمان فروش گاوش گفت: «میسی یکی از بهترین نمونه های گاو در شمال آمریکاست و به خاطر سن کمش بسیار ارزشمند است. حتی هم اکنون ما برای پرورش گاوهایی با مشخصات میسی از ژن او استفاده می کنیم.»

گوسفند، 376 هزار دلار

دور نوال گران ترین گوسفندی است که تا به حال در دنیا فروخته شده است. گراهام موریسون صاحب این گوسفند 8 ماهه اسکاتلندی گفت: «دور نوال یکی از بهترین نوع گوسفندان در دنیاست که بیشترین میزان پشم را دارد. این گوسفند ها بدنی بسیار مقاوم دارند و حتی ارزش آنها بیشتر از قیمتی است که دور نوال فروخته شد. زیرا هر سال از فروش پشم آن مبلغی چندبرابر قیمت خریداری شده نصیب صاحبش خواهد شد.»

قبل از این گوسفند، گران ترین گوسفندی که در دنیا خریداری شده بود، یک گوسفند استرالیایی بود که در سال 1989 به مبلغ 335 هزار دلار به فروش رسید. تا اینکه بالاخره پس از 20 سال دورنوال توانست رکورد آن را بشکند. موریسون هنوز هم در تلاش است تا گوسفندانی با همان مشخصات پرورش داده و به قیمت بسیار بالا بفروشد.

کبوتر، 328 هزار دلا

هوژن یو که یک سرمایه دار چینی است برای شرکت در مسابقات کبوتران در سال 2011، یک کبوتر هلندی را به مبلغ 328 هزار دلار خریداری کرد. مبلغی که تا به حال حتی برای بهترین نوع کبوتر در دنیا نیز پرداخت نشده است. جالب اینجاست که او حتی کبوتر را از نزدیک هم ندیده بود و آن را از طریق وب سایت خریداری کرد. به غیر از این کبوتر بقیه 245 کبوتر دیگر قرار داده شده در سایت، جمعا به مبلغ 2 میلیون دلار فروخته شدند و همین امر باعث شد تا کبوتر یو به عنوان گرانقیمت ترین کبوتر جهان شناخته شود.

البته بخت با یو یار بوده و با همین کبوتر توانست در مسابقه پیروز و مبلغ 1/1 میلیون دلار جایزه بگیرد. او صاحب یکی از بزرگ ترین کلکسیون های کبوترهای مسابقه در چین است و قصد دارد تا با خرید کبوتران هلندی این نوع را برای مسابقات پرورش دهد.

موش، 269 هزار دلار

در نگاه اول یک موش کاملا معمولی به نظر می رسد مانند بقیه موش ها، اما یک تفاوت بزرگ با هم نوعان خود دارد و آن هم آزمایشاتی است که دانشمندان سوئدی روی این موش انجام داده اند.

آنها معتقدند این موش که تی جی 2576 نام دارد، می تواند کلیدی اساسی برای حل مشکل آلزایمر باشد. این دانشمندان توانستند کاری کنند که این موش در ابتدا دچار آلزایمر شده و حالا موفق شده اند تا با چندین روش درمانی جلوی کوچک شدن مغز این موش را گرفته و موضوعاتی را دوباره به آن یادآوری کنند.

این موش برای تحقیقات بیشتر به مرکز علمی دیگری در همان سوئد به مبلغ 269 هزار دلار فروخته شد و به همین خاطر گرانقیمت ترین موش جهان لقب گرفت.

شیرهای سفید، 138 هزار دلار

توله شیرهای سفید از کمیاب ترین و گرانقیت ترین انواع شیرها در دنیا هستند که بیشتر در جنوب آفریقا یافت می شوند. البته این شیرها آلبینو نبوده و نژادشان به این شکل است. به خاطر کمیاب بودن این نوع شیرها، به دام انداختن و گفتن آنها نیز بسیار سخت است.

حتی گاهی شیرهای آلبینو به اشتباه جای این شیرهای سفید به دام می افتند که باتوجه به رنگ چشمانشان می توان نمونه اصلی را از آنها تشخیص داد. این شیرها برای اولین بار در سال 2003 فروخته شدند اما در آن زمان هیچ کس ارزش واقعی آنها را به درستی نمی دانست.

در سال 2009 نیز نمونه ای دیگر از این شیرها که توسط یک شکارچی آمریکایی به دام افتاده بود به قیمت 138 هزار دلار به فروش رسید و به همین خاطر لقب گرانقیمت ترین شیر دنیا را گرفت. طبق تحقیقات به طور کلی 300 عدد از این شیرها در سراسر دنیا وجود دارند که با شکار بی رویه منقرض خواهند شد.
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

گوش خراش ترین بوق جهان !!

یك مخترع در تلاش برای آنچه كه ایمنی بیشتر دوچرخهسواران عنوان كرده، نوعی بوق ساخته كه صدای آن با صدای تیكآف یك هواپیمای كنكورد برابری میكند!

به گزارش تکناز به نقل از (ایسنا)، این بوق از یك استوانه دستگاه تنفس هوای غواصان تولید شده و به انتشار صدای 178 دسیبل میپردازد.

یانیك رید 41 ساله كه به دوچرخه سواری بسیار علاقمند است، پس از مشكلات مكرر توسط خودروها و كامیونها به طراحی این بوق با نام «Hornster» پرداخته است.

این مخترع لندنی به اجرای اصلاحات بسیار بر روی یك دوچرخه اتریشی پرداخته و یك بوق بادی سهگانه Airchime KH3A لوكوموتیو آمریكایی بر روی آن نصب كرده است.

در مقایسه، یك جت جنگی اف 14 به تولید صدای 130 دسیبل پرداخته و صدای فرود هواپیمای كنكورد حدود 119 دسیبل است.

صدای این بوق از فاصله 30 متری هنوز بسیار بلندتر از صدای استاندارد 110 دسیبلی یك كامیون است.

این صدا به قدری بلند بوده كه خود رید در زمان راندن این دورچرخه از هدفون استفاده میكند.

این بوق با همكاری سازمان حملونقل محیطی برای تاكید بر خطرات پیشروی دوچرخهسواران در جادههای شهری ساخته شده است.

به نظر میرسد كه مقصر بیشی از نیمی از تصادفات مرگبار دوچرخهسواران در لندن، كامیون ها باشند.

این بوق اكنون با قیمت حیرتانگیز نزدیك به 5000 پوند به فروش میرسد.
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

معروف ترین چهره هایی که سیگار را ترک کردند

ایران ۱۲ میلیون سیگاری دارد که در سال بیش از ۶۲ میلیارد نخ سیگار دود می کنند و البته هر روز ۲۰۰ نفر از آنها به خاطر مصرف سیگار جانشان را از دست می دهند. سیگاری هایی که خیلی از آنها برای ترک دست به دامن موسسات ترک سیگار می شوند و دست آخر باز هم رفیق روز و شب شان فندک است و پاکت سیگار.

به گزارش مهر، اما در این میان، چهره های شناخته شده ای هم هستند که فاصله اراده تا عملشان یک لحظه بوده و با یک تصمیم زندگی شان را از هر نوع وابستگی به سیگار پاک کرده اند.

آخرین سیگاری که امام کشید

شاید جالب ترین ماجرای ترک سیگار، مربوط به امام خمینی (ره) باشد که خاطره آن را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار میکشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»

یا مهریه یا ترک سیگار

درباره سیگاری شدن و ترک سیگار شهید مهدی شاه آبادی هم برادر ایشان، آیت الله نصرالله شاه آبادی خاطره ای را نقل می کنند و می گویند: «۸-۷ ساله که بودیم فکر میکردیم هر کسی سیگار بکشد مرد است. گاهی یواشکی سیگار از وسایل مرحوم پدرم برمیداشتیم و میرفتیم میکشیدیم. روزی عیدیهایمان را برداشتیم و دو تایی با هم رفتیم و یکی یک پاکت سیگار ۱۰ تایی که ۱۰ شاهی قیمتش بود گرفتیم. یک شاهی هم دادیم و ۲ تا کبریت خریدیم. نزدیک منزلمان خرابهای بود به نام قهوه خانه. آن جا رفتیم و دوتایی روبروی هم نشستیم و هر کسی با کبریت خودش سیگارها را آتش زد و کشید. ۱۰ سیگار من و ۱۰ سیگار آقا مهدی کشید. تمام که شد، آمدیم بلند شویم سرمان گیج رفت. افتادیم و به حالت اغما فرو رفتیم.خانواده از اینطرف و آنطرف گشتند و ما را پیدا کردند. دیدند دور وبر ما ته سیگار ریخته است. دهنمان را بو کردند و دیدند بله، سیگار کشیدیم. آبلیمو خوراندند و به هوش آمدیم.وقتی به هوش شدیم نگفتیم سیگار بد است؛ گفتیم ما بد کشیدیم! باید درست کشید! خلاصه هر دومان سیگاری شدیم تا وقتی که هر دو ازدواج کردیم؛ اما خانم اخوی، مخالف با سیگار بود.از خود اخوی شنیدم که با خانمش قرار گذاشتند خانم از مهریه صرفنظر کند ایشان هم از سیگار و همین کار را هم کردند و ایشان دیگر سیگار نکشیدند. ولی چون خانم من از این حرفها نزد، من الان سیگاری هستم!»

اگر سیگار نباشد سینه را می خواهم چه کنم؟

ترک سیگار آیت الله حـجـت شاید یکی از غیرمنتظره ترین ترک هایی باشد که روایت می شود. استاد مطهری در این باره می نویسند: «آیت الله حجت یک سیگاری ای بود که تا کنون نظیر او را ندیده بودم. گاهی سیگار او از سیگار دیگر بریده نمی شد. بعضی اوقات هم که می برید بسیار مدتش کوتاه بود. طولی نمی کشید که مجددا سیگاری را آتش می زد. در اوقات بیماری اکثر وقتشان صرف کشیدن سیگار می گشت. وقـتی مریض شدند و او را برای معالجه به تهران بردند، در تهران اطبا گفتند چون بیماری ریوی دارید باید سیگار را ترک کنید و به سینه تان ضرر دارد. ایشان ابتدا به شوخی فرموده بودند: من این سینه را برای کشیدن سیگار می خواهم. اگر سیگار نباشد سینه را می خواهم چه کنم؟ عرض کردند: به هر حال سیگار برایتان ضرر دارد و واقعا مضر است، ایشان فرموده بودند: واقعا مضر است؟ گفته بودند: بله واقعا همینطور است. فرموده بودند: دیگر نمی کشم... یک کلمه نمی کشم کار را یکسره کرد. یک حرف و یک تصمیم، این مرد را به صورت یک مهاجر از عادت قرار داد.»

بگو همسایه سیگار بکشد

شهید همت هم یکی از کسانی بوده که در جوانی سیگار می کشید اما به خاطر یک جمله، تصمیم می گیرد برای همیشه سیگار را کنار بگذارد. یکی از نزدیکان او در کتاب «به مجنون گفتم زنده بمان» ماجرای ترک سیگار شهید همت را ابنطور تعریف می کند: «روز خواستگاری یا زمان خواندن خطبه عقد بود که مادرم گفت: قول می دهد سیگار هم نکشد. خانمش هم گفت مجاهد فی سبیل الله که نباید سیگار بکشد. سیگار کشیدن دور از شان شماست! وقتی برگشتیم خانه رفت جیب هایش را گشت: سیگارهایش را درآورد له کرد و برد ریخت توی سطل آشغال. گفت تمام شد. دیگر هیچ کس دست من سیگار نمی بیند. همین هم شد. خانمش می گفت: دو سال از ازدواجمان می گذشت. رفتم پیشش گفتم: این بچه گوشش درد می کند: این سیگار را بگیر یک پک بزن دودش را فوت کن توی گوشش. گفت: «نمی توانم قول دادم دیگر سیگار نکشم. گفتم: بچه دارد درد می کشد! گفت: ببر بده همسایه بکشد و توی گوشش فوت کند. دیگر هم به من نگو.»

شیخ فضل الله دهانت بوی سیگار می دهد!

اما به جز شهید همت، شهید محلاتی هم جزو ترک سیگار کرده ها به حساب می آید که به خاطر خوابی که دید، سیگار را برای همیشه ترک کرد. عده ای از دوستان او درباره این اتفاق می گویند که ایشان تا حدود دو سال قبل از شهادت، گاه و بیگاه سیگار می کشید. بارها نذر کرده بود که سیگار نکشد و سیگار را ترک می کرد، اما همیشه در نذرهایش یک استثنا وجود داشت که اگر به زندان رفت، حق کشیدن سیگار را داشته باشد. در زندان های رژیم شاه، شکنجه های روحی و جسمی آن قدر سخت و طاقت فرسا بود که خیلی ها این فشارها را بدون سیگار نمی توانستند تحمل کنند.

این موضوع سبب شده بود که سیگار هرچند گاه در زندگی او خودنمایی کند. اما مدتی قبل از شهادت خوابی دید که برای همیشه سیگار را کنار گذاشت. پایگاه اطلاع رسانی ایثار و شهادت در این باره می نویسد: «یک روز وقتی از خواب برخاست، گفت: من هرگز سیگار نمی کشم. وقتی علت را پرسیدند، گفت: خواب دیدم که با حضرت امام خویشاوند شده ام و امام به منزل ما آمده اند. گروهی از مردم هم در محضر ایشان حضور داشتند من جلو رفتم تا در گوش امام چیزی بگویم اما امام فرمود: شیخ فضل الله دهانت بوی سیگار می دهد! من در خواب خیلی ناراحت شدم و بدون بیان مطلبی به امام، عذر خواستم و به عقب برگشتم و یک پاکت سیگاری هم که در جیب داشتم، به درویشی که در گوشه ای نشسته بود دادم.» شهید محلاتی بعد از دیدن این خواب سیگار را برای همیشه ترک کرد.»

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

برج شانگ های مرتفع ترین ساختمان چین به 303.5 متر رسید. بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ارتفاع این برج در اتمام مراحل ساخت به 632 متر خواهد رسید.

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

ساخت دوباره ی هرم بزرگ مصر چه قدر خرج دارد؟

حتی با داشتن جرثقیل، هلی کوپتر، تراکتور و کامیون، ساختن هرم بزرگ جیزه بسیار سخت است. ساخت آن در ۴۵۰۰ سال پیش آن قدر تعجب آور است که بعضی از افراد فکر می کنند این هرم توسط موجودات فضایی ساخته شده است. در حال حاضر نظریه ی ساخته شدن از داخل به بیرون، بهترین نظریه در رابطه با نحوه ی ساخت هرم بزرگ جیزه است. با استفاده از این نظریه ما می توانیم با خرج کردن ۵ بیلیون دلار یک هرم جدید بسازیم!

هر ضلع هرم بزرگ جیزه ۲۳۰ متر و ارتفاع آن ۱۴۶ متر است. این هرم از ۲٫۳ میلیون قطعه سنگ هر کدام به وزن ۳ تن تشکیل شده و وزن کل هرم ۶٫۵ میلیون تن است. بر طبق داستان، هرم در طول ۲۰ سال ساخته شده است. این یعنی که در هر پنج دقیقه از هر روز و هر شب، یک قطعه سنگ باید در جای خود قرار می گرفته است که این کار نیاز به هزاران برده داشته است. بر اساس نظریه ی قدیمی، هرم به وسیله ی یک سطح شیب دار بسیار بلند ساخته شده است. برای این که همچین سطح شیب داری برای بالا بردن سنگ ها مناسب باشد، حداقل باید ۱٫۶ کیلومتر طول داشته باشد و وزن آن هم دو برابر وزن خود هرم خواهد بود.

جین پیر هودین درباره ی نحوه ی ساخت هرم بزرگ جیزه نظریه ای ارائه داده است که هر روز اعتبارش بین باستان شناسان و مصر شناسان بیشتر می شود. هودین گفت: مصریان یک سوم پایین حجم هرم را با استفاده از یک سطح شیب دار خارج از هرم ساخته اند ولی بقیه کار هرم را با استفاده از یک سطح شیب دار در داخل هرم ادامه داده اند. در این صورت کارگران همین طور که آرام آرام بالا می رفتند سنگ ها را در جای خود قرار می دادند و حتی می توانستند از سنگ های سطح شیب دار خارجی هم استفاده کنند تا چیزی هدر نرود. هودین می گوید: حتی اگر این نظریه درست نباشد، باز هم بهترین و مناسب ترین راه برای ساختن دوباره ی هرم است.

در ساختن هرم در زمان حال و زمان مصر باستان دو فرق اساسی وجود دارد. اولا به جای کارگرانی که با طناب، سنگ ها را بالا می کشند می توان از یک وسیله ی موتور دار استفاده کرد. دوما این که برای بالاترین قسمت هرم می توان از یک جرثقیل استفاده کرد.

همان طوری که جرثقیل ها به بالای یک آسمان خراش برده می شوند، یک هلی کوپتر می تواند، یک جرثقیل را در سطح صاف بالای هرم قرار داد و آن جرثقیل، مصالح ساختمانی و سنگ هایی که کامیون ها از طریق سطح شیب ار داخلی بالا می آورند را در جای خود قرار می دهد. امکان ندارد که بتوان کل بنا را با استفاده از جرثقیل ساخت زیرا آن جرثقیل به اندازه ی کافی برای بردن مصالح را از پایگاه به بالای هرم، بلند نیست.

در زمان باستان، هرم بزرگ جیزه به وسیله ی ۴۰۰۰ کارگر و در طول ۲۰ سال با استفاده از قدرت بدنی، غلتک و طناب ساخته شده است. در حال حاضر می توان با استفاده از ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کارگر و در طول ۵ سال و به وسیله ی هلی کوپتر، کامیون و جرثقیل و ۵ بیلیون دلار هرم را ساخت.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

مادر 111 ساله ای در آمریکا توانست ششمین نسل بعد از خودش را ببیند

مادر 111 ساله ای در آمریکا توانست ششمین نسل بعد از خودش را ببیند.او رکوردار طول عمر و دیدن ندیده اش!! می باشد.
                Mollie Wood مادر 111 ساله ای است که تاکنون دوبار جایزه یکی پیرترین مادرهای دنیا را به وی اعطا کرده اند. اما امسال جشن روز مادر وی رنگ و بوی دیگری داشت، چرا که تنها هفت هفته پیش ،فرزندِ فرزندِ فرزندِ فرزندِ فرزندش را که به اصطلاح خودمان ندیده اش را دید.
                او بدین طریق توانست رکورد دار طول عمر و دیدن ششمین فرزند دختر نسل خودش را بشکند چرا که در 100 سال پیش تاکنون کسی به این رکورد دست نیافته بود. این نسل یکی از حیرت انگیزترین نسلهای آمریکایی بوده چرا که همه آنها عمرهایی نسبتا طولانی داشته تا جایی که 4 نسل قبل از این پیرزن 111 ساله، عمری در حدود 169 سال داشته اند.
                خانواده ویرجینیا هم اکنون نیز همگی در آمریکا ساکن هستند. خانم Woodدر سال 1901 در شارلوتسویل به دنیا آمد. دختر 88 ساله این پیرزن می گوید:مادرم 3 سال است که زمینگیر شده است و نمی تواند از پس کارهایش برآید.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

گرانترين مواد روي زمين

زعفران
                  1 گرم = 11 دلار

طلا

1 گرم = 56 دلار

رودیوم

1 گرم = 58 دلار

پلاتین

1 گرم = 60 دلار

متانفتامین

1 گرم = 100 دلار

شاخ کرگدن

1 گرم = 110 دلار

هروئین

1 گرم = 130 دلار

کوکائین

1 گرم = 215 دلار

ال اس دی

1 گرم = 3000 دلار

پلوتونیوم

1 گرم = 4000 دلار

پاینتی

1 گرم = 9000 دلار یا 1 قیراط = 1800 دلار

تافیت (نوعی یاقوت)

1 گرم = بالای 20000 دلار

تریتیوم

1 گرم = 30000 دلار

الماس

1 گرم = 55000 دلار

کالیفرنیوم
                  1 گرم = 27 میلیون دلار

نوعی پاد ماده
                  1 گرم = 62.5 تریلیون دلار
                  زعفران
                  1 گرم = 11 دلار

طلا

1 گرم = 56 دلار

رودیوم

1 گرم = 58 دلار

پلاتین

1 گرم = 60 دلار

متانفتامین

1 گرم = 100 دلار

شاخ کرگدن

1 گرم = 110 دلار

هروئین

1 گرم = 130 دلار

کوکائین

1 گرم = 215 دلار

ال اس دی

1 گرم = 3000 دلار

پلوتونیوم

1 گرم = 4000 دلار

پاینتی

1 گرم = 9000 دلار یا 1 قیراط = 1800 دلار

تافیت (نوعی یاقوت)

1 گرم = بالای 20000 دلار

تریتیوم

1 گرم = 30000 دلار

الماس

1 گرم = 55000 دلار

کالیفرنیوم
                  1 گرم = 27 میلیون دلار

نوعی پاد ماده
                  1 گرم = 62.5 تریلیون دلار

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

معماری شگفتانگیزِ خانه در حال سقوط

آخرین اثر معمار نوگرای کرهای «دو هو سو» تحسین و شگفتی متخصّصان را برانگیخت.
                    خانة در حال سقوط» سازهای پیچیده با نمایی کاملاً ساده و سنتی است که بر فراز ساختمانی مدرن و امروزی ساخته شده است.

«خانة در حال سقوط» در عین استحکامِ زیاد، دارای کمترین سطح تماسِ ممکن با بنای زیرین است. همین امر فوراً حالت ریزش و سقوط را در ذهن بیننده تداعی میکند و او را متقاعد میسازد که علی القاعده باید حادثهای همچون زلزله این نتیجه را به بار آورده باشد.

در واقع بیشترین قسمت خانه در هوا معلق است. این حالت در وهله اول، احتمال سقوطِ قریب الوقوع آن را در ذهن بیننده تقویت کرده، تعجب و هراس او را برمیانگیزد.

طراحی و ساخت «خانة در حال سقوط»، با هزینهای بالغ بر یک میلیون و سیصد هزار دلار، هفت سال به طول انجامیده است. این بنای جالب و دلانگیز، بر فراز ساختمان مدرن ژاکوب هال در کالیفرنیا، علاوه بر شهرت جهانی برای طراح خود، برای منطقه لطافت و زیبایی و برای ساکنین حظّ بصر به ارمغان آورده است.

نظر

• قاتل بروسلی
                      كاربر فعال
                      • Feb 2012
                      • 684

چاقترين گربه جهان كه حدود 13 كيلوگرم وزن دارد در كلينيك حيوانات نيويورك تحت رژيم شديدي قرار گرفت.

به گزارش ايسنا، كاركنان كلينيك حيوانات نيويورك كه پس از انتقال «اسپانگ باب» به اين مركز براي اسكان آن با مشكل روبرو شدند، رژيم غذايي سختي را براي اين گربه در نظر گرفتند.

كاركنان اين كلينيك در تلاش هستند «اسپانگ» 9 ساله را كه وزني برابر با يك كودك 4 ساله دارد، به حركت كردن تشويق كنند تا هر دو ماه حدود يك كيلوگرم وزن كم كند.

«اسپانگ» پس از مرگ چاقترين گربه جهان به وزن 17 كيلوگرم، اين عنوان را به خود اختصاص داد.

به گفته «كندرا مارا» مدير اين كلينيك، «اسپانگ» پس از انتقال صاحبش به آسايشگاه سالمندان به اين مركز آورده شده است.

به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه سان، «كندرا مارا» گفت: واقعا نميدانيم كه اين گربه چگونه اينقدر چاق شده است اما به نظر ميآيد صاحبش غذاي زيادي را در اختيار او گذاشته است.
                      کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                      ندایی آمد که :
                      او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

گران ترین پنیر جهان با شیر الاغ !!

گران ترین پنیر جهان، پنیر تهیه شده از شیر الاغ است.

به گزارش تکناز به نقل از عصر خبر ، با وجود اینکه بسیاری فکر می کنند گاوهای هلند، گران ترین پنیرهای جهان را تولید می کنند اما هم اکنون از شیر الاغ های صربستان گران ترین پنیر جهان تولید می شود.

گران قیمت ترین پنیر جهان که با قیمت هر کیلو 1255 دلار (1000 یورو) به فروش می رسد از شیر الاغ های صربستان تهیه می شود. الاغ هایی که این شیر را تولید می کنند در منطقه ای معین و تحت مراقبت و نظارت ویژه در حومه شهر بلگراد نگهداری می شوند.

شیر این الاغ ها با کیفیت است و قیمت هر لیتر آن به 40 یورو می رسد.

قبلا برخی از آرایشگاه های آلمان از شیر گاو و الاغ برای زیبایی پوست استفاده می کردند.

همچنین قبایلی در پرو وجود دارند که معتقدند نوشیدن شیر الان به افزایش عمر انسان ها منجر می شوند. آنها به همین دلیل به صورت مستمر، شیر الاغ می نوشند.

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

زبان درازترین پستاندار جهان

برای نخستین بار دوربینهایی با کیفیت بالای ویدئویی از زبان درازترین پستاندار جهان که یک گونه کمیاب از خفاش است، در حین مکیدن شهد یک گل لوله ای شکل تصاویری ضبط کرده اند.
                          به گزارش مشرق به نقل از مهر، این گونه از خفاش که نام علمی آن " Anoura fistulata " بوده و در سال 2005 در اکوادور کشف شد دارای درازترین زبان در میان پستانداران است.

این موجود حدود 5 سانتیمتر طول دارد اما طول زبان آن به 9 سانتیمتر می رسد، زبانی که یک و نیم برابر طول بدن این خفاش است. خفاش Anoura fistulata وقتی که از شهد گل Centropogon nigricans تغذیه نمی کند زبان خود را در قفسه سینه خود نگهداری می کند.

در ویدئو HD جدیدی که این هفته از سوی نشنال جغرافی منتشر شده این جاندار در حال مکیدن شهد گل با زبان دراز خود دیده می شود.

ناتان موچالا زیست شناسی که به کشف این گونه در جنگل مه آلود آندین کمک کرد، اظهار داشت: این خفاشها می توانند پروازهای نزدیک به زمین داشته باشند و از این نظر شبیه مرغ مگس خوار هستند.

در تصاویر کلوزآپ این ویدئو زبان این خفاش چون یک مار وارد گردن بلند گل می شود و زمانی که زبان به شهد می رسد زبان تغییر شکل می دهد و اطراف آن خاردار و دارای برآمدگی می شود.

موچالا از دانشگاه نبرسکا لینکولن اظهار داشت: درست پیش از اینکه خفاش زبان خود را به سرجای اولیه باز گرداند برآمدگی های اطراف آن از بین می روند و موجب می شود که شهد گل را تاجایی که می تواند بالا بکشد.

فیلمبردارهای نشنال جغرافی برای گرفتن این تصویر از درازترین زبان دنیا به اکوادور سفر کردند جایی که موچالا و گروه وی با خفاشی که به دام انداخته بودند منتظر آنها بودند.

فیلمبرداری در یک چادر ویژه صورت گرفت که در آن خفاش بتواند آزادانه پرواز کند. برای گرفتن تصویر زبان یک حفره کوچک در پایه ایجاد شد ، آنها دوربین را داخل این حفره قرار دادند و تصاویر کلوزآپ زیبایی تهیه کردند.

در ابتدا این خفاشها به واسطه حضور انسانها و نور شدید دوربین ترسیده بودند و به گل نزدیک نمی شدند اما سرانجام برای خوردن این شهد به گلها نزدیک شدند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

پردرآمدترین ورزشکار المپیکی ایران کیست؟

این ورزشکار گرچه درآمدش به درآمد فوتبالیست ها نمی رسد اما در بین کاروان ایران شاید نفر اول باشد.

به گزارش «24»، در بین ورزشکاران ایرانی که به المپیک لندن اعزام می شوند، بهداد سلیمی امید اول مدال آوری کاروان شاید پردرآمدترین لقب بگیرد .

نظر

• ماهور
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1239

تهران هشتمین شهر ارزان جهان

10 شهر ارزان جهان بنا بر اطلاعات اکونومیست به شرح زیرند:

1. مسقط/ عمان

2. داکا/ بنگلادش

3. الجزیره/ الجزایر

4. کاتماندو/ نپال

5. پاناماسیتی/ پاناما

6. جده/ عربستان سعودی

7. دهلی نو/ هند

8. تهران/ ایران

9. بمبئی/ هند

10. کراچی/ پاکستان
                              چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

تصاویر جالب از بزرگترین استخر سرباز جهان

«کریستال لاگون» بزرگترین استخر سرباز جهان در »الگاربو» شیلی قرار دارد؛ این استخر با نیم مایل مساحت و ظرفیت 66 گالون آب بزرگترین استخر به اندازه یک دریاچه آب در خود نگه می دارد.

(کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X