*عجیب و غریب*

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علامه
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 429

    #61
    در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
    خدا واسه هیچ کس نیاره.خیلی ضایست بخوای با این تیپ پابرهنه بدویی. :d
    فکر کنم عکس این بیچاره شده یه عکس بین المللی:d
    هرجا میری عکسش هست

    نظر

    • behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

      #62
      رکورد شکنی عجیب پیرزن 100 ساله و شجاع

      وریس لانگ پیرزن 100 ساله انگلیسی با کاری بسیار عجیب خود تعجب همه را برانگیخته است.



      دوریس لانگ مادر بزرگ 100 ساله انگلیسی برای نشان دادن آمادگی جسمانی و سلامت خود از برج تلویزیون لندن بالا رفت تا تعجب همه را برانگیزد







      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

      نظر

      • behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

        #63
        عجیب ترین سازهای موسیقی



        سازهای موسیقی به گروههای مختلف تقسیم می شوند ولی این سازها شاید در هیچ گروهی قرار نگیرند.

        به گزارش «24»، سازهای موسیقی به گروههای مختلف تقسیم می شوند و هر یک به شیوه خاص صوتی و موسیقایی تولید می کند ، یعنی جسم مرتعش در هر گروه و طرز مرتعش شدن آن ، با گروه دیگر تفاوت دارد.

        سازهای زهی( Cordophones )، سازهای بادی ( Aerophones ) و سازهای بادی ( Aerophones ) دسته های اصلی سازهای موسیقی محسوب می شوند ولی ابزارهای زیر شاید در این دسته قرار بگیرند ولی کمی عجیب هستند. خودتان آنها را در دسته های فوق قرار دهید.











        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

        نظر

        • behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

          #64
          درآمد 30 میلیون تومانی یک گدا فقط در یک روز



          کمیته امنیتی عربستان برای مبارزه با تکدی گری به پلیس شهر الریاض دستور بازداشت کوتاه قدترین گدای شهر که پدرش وی را هر روز در یکی از خیابان های رها می کند، صادر کرد. به نقل از روزنامه الریاض این دختر 25 ساله 50 سانتیمتر قد دارد.

          کمیته امنیتی عربستان درباره علت دستگیری این دختر چنین گفت: بسیاری از مردم به دلیل کوتاهی قد وی به او ترحم کرده و به او کمک می کنند و او بدین ترتیب جیب آنها را خالی می کند. تحقیقات این کمیته نشان می دهد که در برخی روزها این دختر کوتاه قد بیش از 30 میلیون تومان در ماه درآمد دارد. به اعتراف خود این دختر، یک شهروند عربستانی در یک روز 500 هزار تومان به وی کمک کرده است.
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

          نظر

          • آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

            #65
            پیراهن سه بعدی آدیداس از راه رسید!

            تیم فوتبال لیون فرانسه چند روز پیش در فینال جام حذفی نه تنها فاتح این جام شد و هوادارانش را خوشحال کرد بلکه با پیراهنی وارد میدان شد که همه را شگفت زده کرد.

            به نوشته تماشا، تیم فوتبال لیون فرانسه چند روز پیش در فینال جام حذفی نه تنها فاتح این جام شد و هوادارانش را خوشحال کرد بلکه با پیراهنی وارد میدان شد که همه را شگفت زده کرد. درواقع شرکت آدیداس به همراه این باشگاه پیراهنی برای بازیکنان لیون طراحی کرده که سه بعدی است و لوگوی این باشگاه به صورت برجسته مشخص خواهد بود.



            به گزارش «کرونوفوت» این پیراهن مثل فیلم های سه بعدی است که بدون استفاده از عینک مخصوص، برجستگی آن قابل رویت نخواهد بود.

            آدیداس پیش از فینال جام حذفی این پیراهن و عینک های مخصوص آن را (که یک شیشه اش قرمز و شیشه دیگرش فیروزه ای) است به بازیکنان لیون داد تا آنها جلوتر از بقیه شگفت زده شوند. نکته قابل عرض درباره این فناوری جدید اینکه عینک های سه بعدی ساخته شده هم توسط شرکت آدیداس فراهم شده که به بینندگان تلویزیونی و همچنین تماشاگران حاضر در ورزشگاه اجازه می دهد از این ابتکار جدید لذت ببرند.
            to continue, please follow me on my page

            نظر

            • آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

              #66
              در این کشور دامادها جهیزیه می دهند!

              در این منطقه خانواده عروس حق شرکت در مراسم را ندارند!

              به گزارش خبرنگار «24» از کشور عراق برخی رسوم این کشور در نوع خود منحصر بفرد و البته جالب است.

              یکی از مراسم عجیب عراقی ها به ازدواج در این کشور بر می گردد.به گفته یکی از شهروندان عراقی که اخیرا ازدواج کرده است، در این منطقه خانواده عرو س حق شرکت در مراسم عروسی را ندارند و تنها پدر و مادر وی می توانند در جشن شرکت کنند! آنها براین عقیده اند که خانواده دختر به دلیل اینکه فرزند خود را از دست داده اند و وی عضو خانواده دیگر شده به دلیل ناراحتی شان نباید در جشن عروسی حاضر شوند.

              موضوع جالب دیگر درباره ازدواج در عراق به میزان مهریه دختران که کاملا با ایران متفاوت است برمی گردد.

              یکی از جوانان عراقی به خبرنگار ما گفت:« رسم ما براین است که مبلغی را در ابتدای عروسی به عروس مس دهیم و مبلغ باقی مانده حکم مهریه را دارد.»

              این فرد در ادامه گفت:« عرف مبلغ مهریه در اینجا حدود 7 میلیون دینار عراقی که حدودامی شود 11 میلیون تومان و مبلغی هم که در ابتدا به عروس داده می شود بیشتر از سه، چهار میلیون دینار نیست که البته این مبالغ توافقی است.»

              اما جالب ترین بخش از مراسم عروسی عراقی ها آنجایی است که بجای عروس ، داماد باید جهزیه بدهد و خانواده عروس وظیفه ای در قبال تهیه جهیزیه ندارند!
              to continue, please follow me on my page

              نظر

              • آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

                #67
                نصب بیلبورد برای عذرخواهی شوهر از زن

                یک مرد در شهر " کاهرامان ماراش " ترکیه با نصب یک بیلبورد بزرگ در شهر از همسرش عذرخواهی کرد.

                به گزارش عصر ایران در این بیلبورد نوشته شده است: " همسر عزیزم " ابرو " ، همه مردم کاهرامان ماراش شاهدند که چقدر دوستت دارم. با وجود این علاقه زیاد بابت شکستن قلبت و ناراحت کردن تو از تو و خانواده ات عذرخواهی می کنم . خواهش می کنم مرا ببخش . تو را همیشه دوست داشته و خواهم داشت."

                نصب این بیلبورد در کنار ساختمان فرمانداری "کاهرامان ماراش" توجه عابران را به خود جلب کرده است.
                to continue, please follow me on my page

                نظر

                • behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

                  #68
                  این تصاویر عجیب از کدام شهر است؟



                  مردم برخی مناطق این شهر به این شکل برق را به منازل خود می برند که ...

                  به گزارش خبرنگار «24»، این تصاویر از شهر مقدس کربلا و برخی محله های قدیمی آن گرفته شده است که نوع عجیب و نادر سیم کشی برق را در این محلات نشان می دهد.

                  جالب اینکه در این مناطق وقتی سیم برق منزلی قطع می شود دیگر صاحب خانه به دنبال محل قطع اتصال نمی رود و یک سیم دیگر از دکل اصلی به منزل خود می کشد!







                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

                  نظر

                  • behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

                    #69
                    بالکن های هیجان انگیز

                    ساختمانهای عجیب و غریب یکی از رشته های رقابتی در حوزه طراحی و معماری است.

                    به گزارش «24»، صنعت ساختمان و معماری یکی از رشته های پرطرفدار و جذاب در دنیای امروزی است که ساختمانهای عجیب و غریب یکی از نکات جذاب این رشته محسوب می شود.

                    یکی از محل های رقابت متخصصان این حوزه ساخت ساختمانهای منحصر به فرد است که در زیر یک سری از همین ساختمانها با بالکن های عجیب آورده شده است.



                    بالکن زیرزمینی. این بالکن در ژاپن توسط طراحی به نام یوکیهارا سوزوکی ساخته شده است.



                    بالکن برج ویلیس. در شیگاکو واقع شده است و حدود 103 طبقه دارد.



                    بالکن های شبیه فنجان چای



                    بالکن VM. این خانه به شکل حروف انگلیسی VM ساخته است.



                    بالکن بلوک. این ساختمان در اسلوونی ساخته است که برای زوجهای جوان توصیه می شود.



                    بالکن پارک ماشین. می توانید خودروی شخصی خود را در این بالکن ساختمان پارک کنید. مانفرد دیک طراح آلمانی این ساختمان را در مناطق شهری توصیه می کند.
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

                    نظر

                    • behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

                      #70
                      عبادت از کلیسای استخوانی تا صخره نوردی



                      در جهان کلیساهایی وجود دارد که چندان نمی توان از آنها برای مراسم مذهبی استفاده کرد.


                      به گزارش «24»، در کشورهای مختلف جهان مسیحیان در ساخت عبادتگاه های خود خلاقیت های عجیب و غریبی از خود نشان می دهند. در کشورهای مختلف کلیساهایی ساخته می شود که چندان مورد استفاده مراسم مذهبی قرار نمی گیرد ولی همیشه جذابیت های خاص خود را دارد.

                      کلیسای ساخته شده از استخوان



                      کلیسایی در گرجستان که مخصوص صخره نوردان است



                      کلیسای بادی در آمستردام هلند



                      کلیسای برفی در آلمان



                      کلیسایی که تانک است



                      کوچکترین کلیسای جهان در نیویورک

                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

                      نظر

                      • ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

                        #71
                        طوطی گمشده با گفتن آدرس خانه اش به پلیس، به صاحبش برگردانده شد


                        -یک طوطی کوچک گمشده پس از آنکه آدرس منزل مالک خود را به پلیس گفت، به محل سکونتش در توکیو، پایتخت ژاپن بازگردانده شد.

                        به گزارش بی بی سی ،صاحب این طوطی که زنی ۶۴ ساله است گفت که دو سال پیش هنگام خرید آن، آدرس خانه را به او آموخته بود. به گفته پلیس، او در گذشته نیز یک طوطی دیگر داشت که گم شده بود و دیگر نمی خواست این اتفاق تکرار شود. این طوطی نر روز یکشنبه ۲۹ آوریل، به مقامات پلیس تحویل داده شده بود اما دو روز طول کشید تا سرانجام آدرس خود را به آنها گفت. او روز یکشنبه از منزل صاحبش در غرب توکیو فرار کرده بود. اما همان بعد از ظهر او را در هتلی و در نزدیکی خانه پیدا کرده بودند. طوطی را در حالی که روی شانه یکی از مهمانان هتل چمباتمه زده بود، گرفتند و تحویل پلیس دادند. پلیس نیز او را صحیح و سالم به صاحبش بازگرداند.
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                        نظر

                        • behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

                          #72
                          تجربه زندگی در لانه موش



                          در هتل طراحی شده توسط طراح فرانسوی می توانید شبیه موشهای زندگی کنید.


                          به گزارش «24»، به گفته «یوان فلاکرنو» طراح دکوراسیون و معماری داخلی بعضی اوقات آدم دلش می خواهد بداند حیوانات خانگی اش چگونه زندگی می کنند و چه تجربه ای دارند.

                          این طراح فرانسوی در جدیدترین کار خود هتل ویلایی طراحی کرده است که تجربه زندگی شبیه همسترهای خانگی را فراهم می کند.

                          در هتل طراح 42 ساله لانه هایی که موشها و همسترها زیر خاک حفاری می کنند شبیه سازی شده است و می توان گاهی اوقات هم مثل موش زندگی کرد.

                          ویلای همستر در سال 2009 طراحی شد که هم اکنون به مرحله اجرا در شهر نانس در غرب فرانسه رسیده است و با هزینه ای معادل 150 یورو می توانید یک شب را در این لانه موش یا هتل همستر سپری کنی





                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #73
                            پجت هيچ پيشينه قابل توجهي در رياضيات نداشته و همچنين از سابقه علمي خاصي برخوردار نيست. در عوض اين استعداد از يك راز پزشكي صادق ايجاد شده كه دانشمندان در سراسر جهان در پي شناخت آن هستند.
                            يك دانشجوي ترك تحصيلي پس از يك دعواي خياباني و تحمل ضربات بسيار به مغزش، اكنون از يك نبوغ منحصر به فرد ریاضیاتي برخوردار شده كه وي را قادر به مشاهده فرمولهاي رياضي و رسم آنها به شكل نمودارهاي خارقالعاده و پيچيده كرده است.

                            به گزارش ايسنا، جيسون پجت 41 ساله تنها فرد در جهان است كه از اين مهارت برخوردار بوده و به گفته كارشناسان در اثر آسيب مغزي به اين استعداد دست پيدا كرده است.

                            آنها بر اين باورند كه آسيب وارد شده بر مغز پجت باعث اين نبوغ قابل توجه در آمار و ارقام مانند جان نش، رياضيدان معروف شده است.

                            پجت هيچ پيشينه قابل توجهي در رياضيات نداشته و همچنين از سابقه علمي خاصي برخوردار نيست. در عوض اين استعداد از يك راز پزشكي صادق ايجاد شده كه دانشمندان در سراسر جهان در پي شناخت آن هستند.

                            پجت با رسم نمودارهايي كه آنها را «فراكتال» ناميده، قادر به توليد يك نمونه بصري از فرمول پي است.

                            محققان و عصبشناسان براي درك بهتر كاركرد مغز پجت، وي را به فنلاند برده و آزمايشاتي بر روي مغز وي انجام دادند.

                            طبق اسكنهاي مغزي، اين آسيب در مناطق خاصي رخ داده كه بسياري از مردم به آن دسترسي ندارند. اين محققان وي را يك دانشمند اكتسابي دانستهاند كه در برخي از حوزههاي خاص از نبوغ برخوردار است.











                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

                              #74
                              دختری عجیب که 13 روز سال می توان او را دید !

                              هندو ها و بودا های نپالی این دختر بچه را مانند می پرستند.



                              به گزارش تک ناز، نام این دختر اکنون کوماری است که به معنای دوشیزه می باشد و خدایی است که باعث خوشبختی است و شیطان را از آدمی دور می کند.



                              وی تنها 13 روز در سال در معرض دید عموم است و بقیه سال را در معبد به سر میبرد و کسی اجازه دیدن وی را ندارد. او از سن سه سالگی و از سال 2010 به این مقام رسیده است. نام واقعی وی مانیکا شایکا است. او بعد از گذراندن ۳۲ تست و به تکامل رسیدن از این طریق به این مقام رسید!!!

                              به گزارش تک ناز دادگاهی در نپال خواستار برگرداندن حقوقی انسانی این دختر که از زندگی عادی مثل بچه ها محروم است شده است.



                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

                              نظر

                              • behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

                                #75
                                کنسرت موسیقی معلق در برزیل

                                کنسرت موسیقی معلق در شهر سائوپائولو در فضای باز در معرض عموم برگزار شد.







                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

                                نظر

                                در حال کار...
                                X