خبرهاي جنجالي...

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

    #16
    خودکشی یک مسئول به خاطر شرایط اقتصادی!

    مشاور منطقه ای یکی از شهرهای مهم ایتالیا به علت مشکل های ناشی از بحران اقتصادی در آن کشور خودکشی کرده است!

    به گزارش انتخاب، مائوریتسیو چونینی مشاور منطقه ای امیلیا رومانیا و مشاور شهرداری بلونیا امروز صبح با به پایین انداختن خود از بالکن محل کارش در برابر ساختمان شورای اجرایی شهر بلونیا، خودکشی کرد.



    وی در یاداشتی بر روی میز کار خود نوشته است، «به فکر دختر و همسرم باشید».


    پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان نت اونو نیوز پونتو اورگ، خودکشی مسئول سیاسی، به گرداب خودکشی هایی اضافه شده است که در ساعت های اخیر به علت مشکل های ناشی از بحران اقتصادی دست به این اقدام زده اند.

    درهمین زمینه، انریکو روسی رئیس منطقه توسکان ایتالیا نیز گفت، این مرگ به همه بویژه به دنیای سیاست و هر شخصی که متعهد به انجام دادن امور نهادی کشور شده است ارتباط دارد.
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

    نظر

    • ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

      #17
      ورود مجلس به ماجرای پیامک «ایرانسل» در «ابوموسی»

      خوشآمدگویی به سبک «ایرانسل» در جزیره «ابوموسی» واکنش مجلس را برانگیخت.

      به گزارش شرق، دیروز شتاب نمایندگان برای بررسی لایحه بودجه سال 1391 هم باعث نشد ارسال پیامکهایی از سوی اپراتور ایرانسل در ابوموسی مبنی بر خوشامدگویی به کشور امارات نادیده گرفته شود. نمایندگان مجلس در دو مورد جداگانه با واکنش به این مساله نسبت به این اقدام اعتراض کرده و خواستار برخورد با عاملان این اقدام در صورت تعمدیبودن آن شدند.
      در اولین مورد «شریف حسینی» نماینده اهواز در تذکری شفاهی در صحن علنی مجلس با اشاره به این موضوع خواستار قطع دست خارجیان از شبکههای حساس مخابراتی شد.
      حسینی این تذکر را در آغاز جلسه نوبت عصر شنبه مجلس که به بررسی لایحه بودجه سال 1391 اختصاص داشت با قرائت متن پیامک ایرانسل بیان کرد. نماینده اهواز در اینباره گفت: «چه تعبیری میتوانیم از سوی این حرکت ناشایست داشته باشیم که از سوی یکی از اپراتورهای ایرانی - خارجی انجام میشود؟ این شرکت سالانه دههامیلیارد تومان برای معرفی خود به عنوان یک شرکت ایرانی هزینه میکند. از طرفی این موضوع را کنار حذف نام خلیجفارس از لیگبرتر بگذارید. این موارد باید کامل بررسی شود.» حسینی پس از آن اضافه کرد: «ما خواستار قطع دست خارجیان از شبکههای حساس مخابراتی کشور هستیم.» این نماینده مجلس تذکر خود را خطاب به وزیر ارتباطات و همه مسوولانی که در این ارتباط وظیفه قانونی دارند بیان کرد.
      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

      نظر

      • ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

        #18
        پیوند کبد رضا داودنژاد انجام شد

        پیوند کبد رضا داودنژاد امروز در بیمارستان نمازی شیراز انجام شد.

        به گزارش ایسنا، علیرضا داودنژاد ـ کارگردان و پدر این بازیگر ـ گفت: این عمل تحت نظر دکتر ملکحسینی با موفقیت انجام شده است.

        به گفتهٔ او، رضا داودنژاد اکنون در بخش مراقبتهای ویژهٔ بیمارستان بستری است.

        این بازیگر در فیلمهایی مانند «مصائب شیرین»، «بچه های بد»، «نیش زنبور» و... ایفای نقش کرده است. او ۱۳ اردیبهشتماه برای پیوند کبد به شیراز منتقل شد.
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

        نظر

        • آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

          #19
          مقدار دارایی اوباما و همسرش

          نتایج اسنادی که از سوی کاخ سفید و در خصوص دارایی های خانواده باراک اوباما، رییسجمهوری آمریکا انتشار یافته، حاکی از آن است که دارایی های سال گذشته باراک اوباما و همسر وی، میشل اوباما بالغ بر ۶ / ۲ تا ۶ / ۸ میلیون دلار است.

          به گزارش خبرگزاری آلمان ، این گزارش میافزاید که دارایی خانواده اوباما در سال ۲۰۱۰ مبلغی بالغ بر ۱/۸ تا تقریبا ۱۲ میلیون دلار برآورد شده بود.

          به گزارش ایسنا،این اسناد میافزاید که تالیفات اوباما که بخشی از آنها شامل کتابهای وی میشوند نیز مبلغی بالغ بر ۲۵۰ هزار و همین طور ۲/۱ میلیون دلار برای اوباما درآمد به دنبال داشته است.
          to continue, please follow me on my page

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #20
            رد پیشنهاد دو میلیون دلاری برای میهمانی رئالی ها در خانه یک زن کویتی !

            رئالی ها قید 2 میلیون دلار برای گرفتن عکس یادگاری را زدند.
            به گزارش خبرآنلاین یک تاجر زن کویتی حاضر شده بود که دو میلیون دلار بدهد تا بازیکنان رئال مادرید را به خانه اش ببرد و با آنها در کنار خانواده اش عکس بگیرد .
            یک وبسایت کویتی گزارش داد که این پیشنهاد از سوی رئالی ها در زمان حضورشان در این کشور نفتی خلیج فارس رد شده است .
            این تاجر زن ، حاضر بوده که برای حضور بازیکنان رئال در خانه اش 2 میلیون دلار بدهد . به گزارش روزنامه سعودی عاجل ، البته مدیران رئال این پیشنهاد را به علت کمبود وقت ، رد کرده اند .

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

              #21
              شاهین نجفی: وضع من بدتر از سلمان رشدی است

              وب سایت «خودنویس» (khodnevis) پنجشنبه 28اردیبهشت (17 May) از شرایط بد "شاهین نجفی" خواننده هتاک به ساحت قدسی حضرت امام هادی (علیه السلام) خبر داد و نوشت: «شاهین نجفی در گفتگو با روزنامهی آلمانی «تاتس»، با بیان اینکه تهدید به مرگ را بسیار جدی گرفته، گفته است که وضعیتش با نویسنده کتاب آیات شیطانی متفاوت است.»



              بر این اساس، روزنامه آلمانی در گفتگوی کوتاهی با شاهین نجفی از وضعیت و شرایط به وجود آمده برای این خواننده پرسیده است. «تاتس» از آقای نجفی در خصوص فتوای مرگ پرسیده و شاهین نجفی با بیان اینکه این فتوا علیه وی کارگردانی شده، گفته است که اما آن را جدی میگیرد. نجفی همچنین به خبرنگار تاتس گفته است که دولت آلمان از او خواسته تا کشور آلمان را ترک کند.


              این سایت در ادامه نوشت: «از شاهین نجفی در خصوص تشابه وضعیتش با سلمان رشدی پرسیده شده و وی در پاسخ گفته است که بین موقعیت او و سلمان رشدی تشابه کمی وجود دارد چراکه سلمان رشدی میتواند در زندگی مخفی خود کتاب بنویسد اما وی باید روی صحنه باشد و اکنون این موقعیت از وی سلب شده است.»


              روزنامه بیلد آلمان نیز در این باره نوشت: «شاهین نجفی از خانهٔ خود در کلن فرار کرده و ۴ روز است که پنهان شده است. او همسرش را به خانهٔ پدرش فرستاده و تور اروپای خود را کنسل کرده است.»


              به نوشته بیلد، شاهین نجفی تصریح کرده است: «من باید هر ثانیه منتظر مرگ باشم.»
              to continue, please follow me on my page

              نظر

              • آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

                #22
                حمله به یک هنرمند تئاتر در خانه خودش


                شنبه 30 اردیبهشت ماه دو مرد به چیستا یثربی و دخترش در خانه خودشان حمله کردند.

                به گزارش خبرآنلاین، چیستا یثربی نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر شنبه 30 اریبهشت ماه توسط دو مرد که یکی از آنها را شناسایی کرده است، مورد حمله قرار گرفت.

                او درباره این حادثه گفت: «صبح شنبه با دخترم در خانه بودیم و او مشغول درس خواندن بود. ناگهان صدای ضربههای شدید به در خانه آمد و چون این ضربهها مشکوک بود، در را باز نکردیم و کسی هم از پشت چشمی در قابل رویت نبود.»
                to continue, please follow me on my page

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #23
                  میلیونها نفر شاهد خورشید گرفتگی حلقوی

                  صبح امروز دوشنبه، میلیونها نفر در سواحل اقیانوس آرام شاهد نمونه کمنظیری از یک خورشیدگرفتگی و حلقهای از نور بر آسمان بودند. برای مردم توکیو این اولین خورشیدگرفتگی از سال ۱۸۹۳ تاکنون بود.
                  میلیونها نفر از ساکنان سواحل اقیانوس آرام، بامداد روز دوشنبه (۲۱ مه / ۱ خرداد) شاهد یک خورشیدگرفتگی حلقوی بودند که ابتدا بر آسمان آسیا دیده شد و سپس به سوی غرب ایالات متحده به حرکت درآمد.

                  مردم چین اولین کسانی بودند که بخشهایی از خورشیدگرفتگی را مشاهده کردند و سپس نوبت ساکنان زمین در تایوان، ژاپن و در ایالتهای مختلف آمریکا بود تا شاید برای اولین بار در زندگیشان شاهد خورشیدگرفتگی باشند.

                  در حالی که در جنوب شرقی چین آسمان ابری مانع از دید شفاف میشد، مردم توکیو پدیدهی طبیعی خارقالعادهای را نظارهگر بودند که از ۱۷۳ سال پیش تاکنون در این کشور بیسابقه بوده است.

                  خیابانها مملو از شهروندانی بود که به تماشای خورشید گرفتگی ایستاده بودند. شبکههای مختلف تلویزیونی ژاپن با پخش برنامههای زنده از این واقعه گزارش میدادند و خطوط هوایی ژاپن پروازی ویژه را برای مشاهدهی این پدیدهی طبیعی سازماندهی کردند که بلیط های آن همگی پیشفروش شدند. کنسرن پاناسونیک هم یک گروه علمی- تحقیقی را برای رویت خورشیدگرفتگی روانهی کوه فوجی کرد
                  هنرنمایی آسمان بر فراز هالیوود

                  در آمریکا ساکنان بخشهایی از ایالتهای اورگان، یوتا، آریزونا و نیومکزیکو هم توانستند شاهد خورشیدگرفتگی حلقوی باشند. خورشیدگرفتگی پس از مشاهده در آسمان تگزاس ناپدید شد.

                  تماشای خورشیدگرفتگی هزاران شهروند آمریکایی را به روستای کوچکی در ایالت یوتا که تنها ۳۵۰ سکنه دارد کشاند. تپههای هالیوود هم پذیرای هزاران آمریکایی بود که این بار چشم به هنرنمایی طبیعت در آسمان دوخته بودند.

                  خورشیدگرفتگی حلقوی زمانی روی میافتد که ماه در بیشترین فاصله مداری از زمین قرار گیرد و قطر ظاهری آن کوچکتر از قرص ظاهری خورشید به نظر برسد.

                  در خورشیدگرفتگیهای معمولی، قطر ظاهری ماه با قطر ظاهری خورشید برابر یا کمی از آن بزرگتر است که این باعث مشاهده کامل خورشیدگرفتگی میشود.

                  این پدیده هر ۳۵ سال و در مناطق مداری هر ۳۷ سال یکبار رخ میدهد.

                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

                    #24
                    حل یک مشکل بزرگ(!) توسط صداوسیما/گوگوش62ساله نیست،68ساله است




                    سایت متعلق به صداوسیما، با افشاگری! در باره یک خواننده لس آنجلسی ، کپی شناسنامه وی را منتشر کرد و ضمنا بر زشت بودن او تاکید کرد.

                    سایت باشگاه خبرنگاران در گزارش خود که توجیهی برای انتشار آن مطرح نشده بیوگرافی فائقه آتشین را منتشر کرده است.

                    در این بیوگرافی آمده است: فائقه آتشین بر اساس اسناد موجود در ثبت احوال ایران در هجدهم بهمن ماه 1329 به دنیا آمد و هنگامی که دو سال داشت مادر خود را از دست داد تا دایه ارمنی او نام گوگوش را برایش انتخاب کند.
                    to continue, please follow me on my page

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #25
                      خواننده سوئدی با پای برهنه، اروپا را تسخیر کرد

                      لورین، خواننده سوئدی توانست در رقابت با خوانندگان ۴۲ کشور اروپایی، با اختلاف امتیاز قابل توجهی به مقام اول مسابقه یوروویژن ۲۰۱۲ دست یابد. دورنهایی این مسابقه در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد.
                      روز شنبه ۲۶ مه (۶ خرداد) به وقت محلی، سالن زیبای کریستال شهر باکو در کنار دریای خزر شاهد رقابت نهایی میان خوانندگان ۲۶ کشور اروپایی در پنجاه و هفتمین دورهی مسابقات موسیقی و آواز "یوروویژن" بود.

                      لورین، نمایندهی کشور سوئد، در رقابتهای امسال با صدای مسحورکننده و رقص زیبایی که با پای برهنه اجرا کرد، توانست توجه شهروندان کشورهای مختلف اروپایی و داوران حرفهای این مسابقات را به خود جلب کند.

                      به گزارش خبرگزاری رویترز، این خواننده سوئدی که اصلیتی مراکشی (مغرب) دارد با ترانهی "سرخوشی" توانست ۳۷۲ امتیاز کسب کند. گروه "مادربزرگهای بورانوفسکی" از روسیه با ۲۵۹ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفتند.

                      صربستان و آذربایجان میزبان به ترتیب با ۲۱۴ و ۱۵۰ امتیاز سوم و چهارم شدند. نماینده آلمان نیز با ۱۱۰ امتیاز توانست در جایگاه هشتم قرار بگیرد.

                      تورج کشتگر، نمایندهی ایرانی الاصل کشور نروژ در مسابقه موسیقی و آواز یوروویژن تنها با ۷ امتیاز در میان ۲۶ کشور مرحله نهایی در مقام آخر قرار گرفت.

                      دولت آذربایجان برای ساخت سالن کریستال در ساحل دریای خزر، خانههای برخی ساکنان شهر باکو را تخریب کرده بود که اعتراضاتی را در پی داشت. مخالفان دولت آذربایجان نیز از فرصت مسابقات یوروویژن برای بیان اعتراضات خود استفاده کردند.

                      لورین، خواننده سوئدی پیش از آغاز مسابقات به دیدار فعالانی رفت که دولت را متهم میکنند در تدارک اجرای این مسابقه، برخی شهروندان را مجبور به ترک خانههایشان کرده است. مقامات دولت آذربایجان با رد این اتهامات، از لورین انتقاد کردند که این رویداد مربوط به موسیقی را به مسایل سیاسی پیوند داده است.

                      یوروویژن؛ فرصتی برای دیده شدن ستارههای جوان

                      از نکات جالب توجه این مسابقات شرکت یک خواننده یهودی به نمایندگی از کشور ترکیه بود. در همین حال مجری تلویزیون اسراییل در زمان اعلام نظر شهروندان و داوران این کشور با زبان ترکی آذربایجانی به شهروندان جمهوری آذربایجان تبریک گفت که با استقبال تماشاگران حاضر در محل برگزاری مسابقه روبرو شد.

                      مسابقه یوروویژن یک سکوی پرش برای ستارگان بعضا جوان و گمنام موسیقی نیز محسوب میشود. گروه سوئدی "آبا" در سال ۱۹۷۴ با آهنگ "واترلو" شهرت جهانی یافت. سلن دیون خواننده کانادایی نیز زمانی در کانون توجهات قرار گرفت در سال ۱۹۸۸ به نمایندگی از سوئیس در این مسابقه شرکت کرد.

                      کسب امتیاز در این رقابتها علاوه بر زیبایی اجرا به شرایط سیاسی، جغرافیایی و ریشههای مشترک برخی همسایگان باز میگردد. تاثیر ریشههای مشترک در کشورهای شرق اروپا بیشتر دیده میشود.

                      رای گیری دور پایانی از کشورهای اروپایی صورت میگیرد. نیمی از امتیازها توسط هیاتهای داوری حرفهای از هر کشور تعیین میشود. نیمه دیگر آرا نیز توسط اسام اس و تلفنهای شهروندان مشخص میشود.

                      بر این اساس شهروندان و داوران هر کشور به طور جداگانه به نامزدها امتیاز میدهند. در این مرحله هر کشور نمیتواند به نماینده خود رای بدهد. هفت نامزد چهارم تا دهم به ترتیب از هفت تا یک امتیاز کسب میکنند. خوانندگان منتخب اول تا سوم نیز ۱۲، ۱۰ و ۸ امتیاز را به خود اختصاص میدهند.

                      برنده هر دوره از مسابقات نیز میزبانی دورهی بعدی این رقابتها را برعهده خواهد داشت. به این ترتیب در سال ۲۰۱۳، سوئد میزبان مسابقه موسیقی و آواز یوروویژن خواهد بود.

                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #26
                        نخل طلای کن به میشائیل هانکه و "عشق" رسید

                        جایزه نخل طلای شصت و پنجمین دوره از جشنواره فیلم کن به میشائیل هانکه، کارگردان اتریشی برای فیلم "عشق" تعلق گرفت. او در سال ۲۰۰۹ نیز نخل طلای کن را برای فیلم "روبان سفید" از آن خود کرده بود.
                        هیئت داوران جشنواره کن شامگاه یکشنبه (۲۷ مه/ ۷ خرداد) جایزه نخل طلای کن را که پرافتخارترین جایزه این جشنواره به شمار میرود به میشائیل هانکه، کارگردان اتریشی، برای فیلم "عشق" اهدا کرد.

                        این فیلم داستان رابطهی عاطفی زن و مرد مسنی را بازگو میکند که با عشق به موسیقی زندگی هنرمندانهای را با یکدیگر تقسیم کردهاند. دوران آرام بازنشستگی این دو که در آستانهی هشتاد سالگی قرار دارند، با بیماری مرد دستخوش دگرگونی میشود.

                        هانکه در این فیلم نیز نشان داده است که استاد تصویر کردن دنیای درونی انسانها و روابط ژرف انسانی است. پیشتر نیز بسیاری از منتقدان اهدای نخل طلا به فیلم "عشق" را دور از ذهن ندانسته بودند.



                        این سینماگر اتریشی اولین بار در سال ۲۰۰۱ به خاطر فیلم "معلم پیانو" جایزه بزرگ جشنواره کن و بار دوم در سال ۲۰۰۹ به خاطر فیلم "روبان سفید" جایزه نخل طلای فستیوال را دریافت کرد.

                        فیلم "واقعیت" از ماتئو گارونه، فیلمساز ایتالیایی، به عنوان دومین فیلم برتر و "سهم فرشتگان" از کن لوچ، فیلمساز با سابقه جشنواره کن به عنوان سومین فیلم برتر از سوی هیئت داوران جشنواره کن شناخته شد. کن لوچ شش سال پیش موفق به کسب نخل طلای کن شده بود.

                        مادس میکلسن، هنرپیشهی دانمارکی برای حضور درخشنده خود در فیلم "شکار" از سوی هیئت داوران کن به عنوان بهترین هنرپیشه مرد شناخته شد.

                        کارلوس ریگاداس که با درام خانوادگی "Post Tenebras Lux" در بخش مسابقه کن شرکت داشت، جایزه بهترین کارگردان را تصاحب کرد.


                        کاسمینا استراتان و کریستینا فلوتور، دو هنرپیشه زن رومانیایی مشترکا جایزه بهترین هنرپیشه زن این دوره از جشنواره کن را برای بازی در فیلم "آن سوی تپهها" به کارگردانی کریستین مونجیو از آن خود کردند.

                        اعضای هیئت داوران جشنواره کن در این دوره را ژان پل گوتیه (طراح مد فرانسوی)، هیام عباس (بازیگر و فیلمساز فلسطینی)، امانوئل دووس (بازیگر فرانسوی)، دایان کروگر (بازیگر آلمانی) و ایوان مکگرگور (بازیگر اسکاتلندی)، آندرئا آرنولد (فیلمساز بریتانیایی)، الکساندر پین (فیلمساز آمریکایی) و رائول پک (فیلمساز اهل هائیتی) تشکیل میدادند.

                        نانی مورتی، فیلمساز و بازیگر ۵۸ ساله ایتالیایی ریاست هیئت داوران شصت و پنجمین جشنواره فیلم کن را بر عهده داشت.

                        برنده نخل طلای کن از سال ۲۰۰۲ تا کنون:

                        ۲۰۰۲: پیانیست، رومن پولانسکی
                        ۲۰۰۳: فیل، گاس ون سنت
                        ۲۰۰۴: فارنهایت ۹/۱۱، مایکل مور
                        ۲۰۰۵: بچه، لوک داردن و ژان پییر داردن
                        ۲۰۰۶: بادی که بارلی را لرزاند، کن لوچ
                        ۲۰۰۷: ۴ ماه، ۳ هفته و ۲ روز، کریستین مونجیو
                        ۲۰۰۸: کلاس درس، لوران کانته
                        ۲۰۰۹: روبان سفید، میشائیل هانکه
                        ۲۰۱۰: عمو بونمی زندگیهای گذشتهاش را به خاطر میآورد، اپیچاتپونگ ویراستاکول
                        ۲۰۱۱: درخت زندگی، ترنس مالیک
                        ۲۰۱۲: عشق، میشائیل هانکه

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

                          #27
                          شبکه «ایرانیان» لغو مجوز شد

                          مجوز شبکه «ایرانیان» به دلیل عدم رعایت پاره ای موازین باطل شده و به این ترتیب رشیدپور هم برای اینکه انگ فعالیت در یک شبکه ماهواره ای غیرمجاز به او نخورد همکاری اش با این شبکه را قطع کرد.
                          to continue, please follow me on my page

                          نظر

                          • آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

                            #28
                            ارشاد به "شام ایرانی" مجوز نداد!


                            بیژن بیرنگ کارگردان مجموعه شبکه نمایش خانگی "شام ایرانی" از عدم صدور مجوز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد برای توزیع چهار قسمت دوم این مجموعه که به رقابت و میزبانی خانمهای بازیگر اختصاص داشت، خبر داد.

                            به گزارش مهر، بیژن بیرنگ برنامهساز و کارگردان مجموعه "شام ایرانی" با اعلام این خبر در توضیح چرایی عدم کسب مجوز ارشاد برای این چهار قسمت که ویژه مهمانی بهاره رهنما، سحر زکریا، شقایق دهقان و لادن طباطبایی بود، به خبرنگار مهر، گفت: مسئولان وزارت ارشاد در بخش شبکه نمایش خانگی علیرغم وعده خود مبنیبر صدور مجوز برای نمایش این مجموعه، از صدور مجوز امتناع کردند و سرنوشت این مجموعه را در هالهای از ابهام قرار دادند.
                            to continue, please follow me on my page

                            نظر

                            • آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

                              #29
                              سخنان تکان دهنده مدیر سایت صیغه


                              مدیر سایت از نیت خیر خود برای کمک به جوانانی که مشکل ازدواج دارند سخن گفت و ادعا کرد با وجود اینکه توهین هایی بسیاری به وی شده، همچنان در ادامه این مسیر مصر است. او از برنامه هایش برای فراگیری این مسئله طبق اصول و شرع در سایر استانها سخن میگوید و مشکل اصلی خود را ناتوانی در پاسخگویی به همه مراجعه کنندگان عنوان میکند.

                              به گزارش قانون، صبح دیروز در شبکه اجتماعی فیسبوک و توییتر وبلاگی معرفی شد با عنوان «مرکز رسمی ازدواج موقت تهران» و سریع در صفحات تعداد زیادی از کاربران این شبکه ها به اشتراک گذاشته شد و نظرهای مختلفی در رابطه با آن مطرح شد. زمانی که وارد این وبلاگ میشوید عنوانی با مضمون «این وبلاگ در ستاد ساماندهی وزارت ارشاد به ثبت رسیده است» خودنمایی میکند و در معرفی آن آمده است که «مرکز رسمی ازدواج موقت جامعه مجازی پیوند (زوجیابی) تهران» و به کاربران اطمینان داده میشود که «خدمات مربوط به ازدواج موقت، خدمات خصوصی تلقی شده و اطلاعات مربوط به آن در اختیار هیچ ارگان یا سازمان دولتی قرار نمیگیرد و در هیچ کجا (بجز این مرکز) ثبت نمیشود و برای مخاطبین مشکلساز نخواهد بود.»

                              در مورد زنانی که در این سایت معرفی شده اند هم آمده است: «خدمات این مجموعه در زمینه ازدواج موقت فقط شامل خانمهای مطلقه و بیوه میشود.»

                              - مدیر سایت از نیت خیر خود برای کمک به جوانانی که مشکل ازدواج دارند سخن گفت و ادعا کرد با وجود اینکه توهین هایی بسیاری به وی شده، همچنان در ادامه این مسیر مصر است. او از برنامه هایش برای فراگیری این مسئله طبق اصول و شرع در سایر استانها سخن میگوید و مشکل اصلی خود را ناتوانی در پاسخگویی به همه مراجعه کنندگان عنوان میکند. او از فعالیت این مرکز زیر نظر یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق و مشورت با فردی روحانی و یک حقوقدان صحبت کرد.

                              - او در پاسخ به این پرسش که آیا این خانمها «عده» نگه میدارند گفت: «در این مرکز بیشتر از زنان یائسه استفاده میشود و اگر خانمی هم یائسه نباشد، شرط عدم دخول گذاشته میشود تا عده به آن تعلق نگیرد.»

                              - زمانی که از او در مورد قیمتهای مندرج در سایت سوال پرسیده میشود، با تاکید خاصی از آن به عنوان مهریه یاد کرده و ادامه میدهد: «مرکز ما به خاطر معرفی و ارتباط مراجعه کننده با خانم 40 هزار تومان دریافت میکند که خودمان هم قبول داریم رقم بالایی است و سعی در کاهش آن داریم. اما خانمهایی که با ما همکاری میکنند مهریه های مختلفی را با توجه به ویژگیهای که برخوردار هستند مد نظر دارند که از 40 هزار تومان شروع میشود تا ساعتی 100 هزار تومان.»

                              - مدیر این سایت، این اقدام را به خاطر اینکه طبق اصول و شرع اسلام است در راستای بحث خانه عفاف میداند و در خصوص تعداد مراجعان میگوید: «استقبال از این کار بالا بوده و تماسهایی که با مرکز گرفته میشود بسیار زیاد است. گاهی اوقات ما را کلافه میکنند، اما میتوان گفت در روز برای 20 مراجعه کننده قرار ملاقات صورت میگیرد. اکثر ملاقات کنندگان در رنج سنی 23 تا 28 سال هستند و اغلب تهرانی یا دانشجو در تهران هستند، هرچند که میهمان از شهرستان هم داریم.»

                              - او از همکاری چهار خانمی که هم از لحاظ اعتقادی و هم از لحاظ سلامت تاییدشده هستند سخن گفت و در رابطه با چگونگی آشنایی با آنها توضیح میدهد: «این خانم ها توسط دفاتر ازدواج و طلاق به ما معرفی میشوند. به خاطر تعداد اندکشان ما با مشکلاتی مواجه شده ایم و از دفاتر خواسته ایم اگر موردی سراغ دارند به ما معرفی کنند و در سایت خودمان اعلام کرده ایم که اگر زنی مطلقه است و شرایط آن را دارد برای رضای خدا و رفع مشکل جوانان با ما همکاری کند. به خاطر همین تعداد کم خانمها و تقاضاهای بسیار، یکی از خانمها تا مدتها وقت ندارد و برای خانمهای دیگر نیز باید چند روز دیگر وقت داد.»

                              - «این خانمها مشکلات مالی و نیاز جنسی دارند، اما بیشتر به خاطر مسائل مالی با ما همکاری میکنند هرچند که برخی از آنها با وجود اینکه کارمند بوده و در سن یائسگی هستند به خاطر اعتقادات و کمک به جوانان با ما همکاری کرده و بعضا قرار ملاقات در منازل خودشان است. آنها فرزندان بزرگسال دارند که بی خبر از این موضع هستند.»

                              - «ما کار خلاف شرع و قانون انجام نمیدهیم و نیتمان خیر است و معتقدیم که خدا هم در این راه ما را کمک خواهد کرد. اما متاسفانه اینگونه مسائل در جامعه ما فرهنگسازی نشده و برخوردهای بدی با موضوع میشود. مردم بین این کار و کار حرام زنا تفاوتی قائل نمیشوند و ما را به برخی مسائل متهم میکنند. از این توهینهای بسیاری که به ما میشود بیزارم و نگرانی در مورد فیلتر کردن سایت یا برخورد قضایی ندارم چرا که طبق دین و شرع عمل میکنم، ضمن اینکه از مشاورههای حقوقی هم بهرهمند هستیم.»

                              - «اکثرا خانم ها فقط یکبار صیغه این مردان میشوند به همین دلیل بیش از 60 الی 70 درصد از مردان مراجعه کننده با خانم های دیگر مرکز نیز قرار ملاقات گذاشته و صیغه یکدیگر میشوند.»

                              - «این کار از نظر مردم و مسئولان مخالفان بسیاری دارد و اگر هم می خواستیم در سطح شهر تراکت پخش کنیم قطعا با عرف جامعه تناقض پیدا میکرد و مشکلاتی بوجود میآورد. اما استفاده از اینترنت به خاطر فراگیری آن بسیار راحتتر است. به طور مثال در حال حاضر که با شما صحبت میکنم 180 نفر آنلاین در این سایت هستند.»

                              - «کار من برای رضای خداست و مطمئن هستم که ما را کمک میکند. در این مسیر نه تنها پشیمان نیستم بلکه عزمم نیز جدیتر شده است.»
                              to continue, please follow me on my page

                              نظر

                              • آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

                                #30
                                جانوران مستند راز بقا هم تفکیک جنسیتی شوند

                                همشهری جوان در مطلب طنزی با اشاره به بحث هایی که این روزها درباره تفکیک مجریان زن ومرد درتلویزیون می شود پیشنهادات خود را به شرح زیر اعلام کرد :

                                الف)دربرنامه های مستند راز بقا اگر جک و جانورها خزنده و پرنده وماهی و سبزیجات باشند که نروماده شان برای عوام الناس قابل تشخیص نباشد می توان تفکیک راصورت نداداما درمورد پستانداران که نرو ماده شان قابل باز شناسی است ترجیحا مستند جانوران نر درروزهای فرد ،جانوران ماده در روزهای زوج و درروزهای جمعه به طور کلی پستانداران ممنوع التصویر هستند .

                                ب)در مستندهای نجومی روزهای فرد به گفت وگو درباره ستاره ها خورشید ناهید وقمر صحبت شود البته دراین حیطه سیاره زهره به طور کلی ممنوع التصویر است اما درروزهای زوج راجع به صحابی جبار اسد مشتری ومریخ صحبت شود خالی از اشکال است .

                                ج)مجریان خانم از خواندن اخبار مربوط به آقایان و مجریان آقا از خواندن اخبار مربوط به بانوان اجتناب کنند .عین اخبار ورزشی.
                                to continue, please follow me on my page

                                نظر

                                در حال کار...
                                X