کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این روز ها که بازار در تب و تاب ریزش گرفتار شده گفتم شاید بد نباشه که این تاپیک در بخش اصلی بیاد ...
البته امیدوارم هیچ کس بیمار نشه و کارش به دکتر و بیمارستان نکشه ... آنهم با این گرانی سرسام آور ...
به هر حال می توانیم از وجود دکتر مهربان بیشتر استفاده ببریم .
....اولین مریضش که باید بستری بشه خودتی....
....دوستان و عزیزانی که در فروم بورسی فعالیت دارند....
...هر گونه سوال و مشکل پیرامون مسایل بهداشتی و درمانی داشتید بنده در خدمتتون هستم....
....حتی اگر مسایلی نبود که بشه در خودتاپیک عنوان کرد در پی ام...
...اما اگر سوال یا مشکلی وجود داشت حتما شرح حال کامل ارایه بشه...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
....اولین مریضش که باید بستری بشه خودتی....
....دوستان و عزیزانی که در فروم بورسی فعالیت دارند....
...هر گونه سوال و مشکل پیرامون مسایل بهداشتی و درمانی داشتید بنده در خدمتتون هستم....
....حتی اگر مسایلی نبود که بشه در خودتاپیک عنوان کرد در پی ام...
...اما اگر سوال یا مشکلی وجود داشت حتما شرح حال کامل ارایه بشه...
حالا این مندی اگه بخواد اون امراض بخصوصی که از روش نیاد در معرض عموم قرار بده و حرف و حدیثی براش پیش نیاد تکلیفش چیه؟ این دوستمون که پی ام نداره اخه
به به میبینم که دکتر اینجا هم مطب زده
نمیدونم چرا اینقدر دکترها دنبال پولند. صبح بیمارستان . از همونجا تو بورس هم کارمیکنن بعد از ظهر مطب و شب هم تو این تاپیک.
ایول فکر اقتصادی که میگن همینه
خوب دکی جون به مریض داریم توپ. واسش یه نسخه بنویس. شبندر عزیزمونه. ردیفش کن توروخدا.
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
چی فکر میکردیم چی شد .... اما در مورد سوالت در مورد تخصص ما به همین عکس بسنده میکنیم ..بیشترم خاصی توضیح میدیم ....:D
....اولا اوشکول اون قمبله نه قنبل....ولی مندسن اگر یه روزی یه جایی دستم بهت برسه یه آمپولی بهت بزنم که یاد قضای حاجت که بیافتی اشک تو چشمات جمع بشه........
...ممد شماره این نفله دهن سرویس رو داری؟؟....
....محمد رضا خان اناری و مهرداد عزیز.....
....بعنوان اولین مطلب میخوام در مورد آندرو پویز که یایسگی مردونه هست مطلب بزارم...میدونم که بکار همه اتون میاد....
سلام
دکی جان حالا تخصصت چی هست که ازت سوال بپرسیم؟ :D
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
....اولا اوشکول اون قمبله نه قنبل....ولی مندسن اگر یه روزی یه جایی دستم بهت برسه یه آمپولی بهت بزنم که یاد قضای حاجت که بیافتی اشک تو چشمات جمع بشه........
...ممد شماره این نفله دهن سرویس رو داری؟؟....
در موارد پزشکی از قنبل استفاده میشه....ولی قمبل در موارد غیر پزشکی استفاده میشهL-) (بیشتر در حومه ی قزوین)...;)
مسلم بدان که نتنها دستت بلکه هیچ کدام از اعضای حیاتیت به تماس با ما مشعوف نخواهد شد...:D
البته ما حاضریم بر سر شما منت نهیم و اعضای حیاتی خود را به سوی شما رهسپار سازیم ....
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
....محمد رضا خان اناری و مهرداد عزیز.....
....بعنوان اولین مطلب میخوام در مورد آندرو پویز که یایسگی مردونه هست مطلب بزارم...میدونم که بکار همه اتون میاد....
منظورت از مهرداد من که نیستم؟ من حالا خیلی مونده به اونجا برسم فکر کنم یه 50 سالی بکشه ;)
نظر