عید رفتیم خونه ی عموم ، بعد از 2 ساعت که نشستیم میگه: عیدی می خوای؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ مامور مالیاتم، پول میدی یا مالیاتتو دوبلش کنم؟
پـَـَـ نــه پـَـَــــ
Collapse
X
-
ماه رمضونی ۶ صبح رفتم تهران، ۹ شب برگشتم خونه خسته و کوفته میپرسم مامان شام چی داریم؟ میگه گشنته ؟ چند ثانیه سکوت میکنم، چشامو میبندم و یه نفس عمیق میکشم . آروم و با طمانینه میگم : بله گشنمه!
ستاد ترک پـَـ نـَـ پـَـ، واحد مستقر در منزللا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
تو برف و بوران کنار جاده دبه چهار لیتری رو بزور نگه داشتم تکون میدم، یارو زده بقل میگه بنزین می خوای؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ دبه چسبیده به دستم خواستم کمک کنی جداش کنم! یارو هم گازشو گرفت رفت تا صبح یخ زدم تو جاده ولی ارزش پـَـ نـَـ پـَـ رو داشت!لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
بچه داییم به دنیا اومده. همه خوشحال و اینا.
مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟
پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه نیـــــو فولدرThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
دارن گوسفندرو قربونی میکنن ... یه آفتابه آوردن که بش آب بدن ...
اومده میگه میخوان با آفتابه بش آب بدن؟!
پَ نه پَ آفتابه آوردن ببرنش دستشویی استرسش از بین بره ...The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
با دوستم ...یک دسته گل و یک جعبه شیرینی گرفتیم
رفتیم خانه سالمندان ... مسئولش ما رو دیده میگه اومدین عیادت ...؟؟؟
په نه په ..... اومدیم دو تا از این پیر مرد ها رو به فرزندی قبول کنیمThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
نظر