دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟
Collapse
X
-
آهنگ ستاره ....شادمهر....قديمي....واسه آدماي عاشق خيلي خوبه اشكشونو در مياره....عاشقم نباشيد عاشقتون ميكنه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
نمی دونم تا حالا صدای قمرالملوک وزیری رو گوش دادید یا نه؟این آهنگ مربوط به حدود 80 ساله پیش است
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postنمی دونم تا حالا صدای قمرالملوک وزیری رو گوش دادید یا نه؟این آهنگ مربوط به حدود 80 ساله پیش است
http://p30city.net/redirector.php?do...ahar.H.128.mp3
یه شخصیت کاملا برجسته که استاد مرتضی نی داوود ( سازنده مرغ سحر و ای ایران ) رو شیفته خودش کرد..
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مهتاب گلفام پست شده است View Postدر اصل توسط بنان پست شده است View Postمهتاب جان دستت درد نكنه عجب آهنگهاي خاطره انگيزي بخصوص پروين فقط هركار ميكنم دانلود نميشه البته شايد من كمي عقب افتاده هستم يه راهنمايي بكني ممنون ميشم
برای دانلود ویدیو و یا صوت آنلاین که لینک دانلود رو اون سایت نمیذاره برامون دو راه وجود داره:
1-استفاده از نرم افزارایی که مخصوص این کار هستن.
مثلا orbit downloader با استفاده از گزینه grab++ .وقتی grab فعال باشه اکثر ویدیو یا صوت یا فلشی که در حال اجرا باشه رو لینک دانلودشو استخراج میکنه برامون.
2- بدون نرم افزار:
روی صفحه ای که پلیر اون فایل صوتی وجود داره راست کلیک میکنیم و view page source رو انتخاب میکنیم در صفحه باز شده از edit گزینه find رو انتخاب میکنیم.
در مورد سایت مورد نظر ما که پسوند فایلهاش mp3 هست .mp3 رو در find وارد میکنیم.
و لینک مورد نظر بدست می یاد.
-------------------------------------------
در لینک اول :
هشتاد یادگار از «پرویز وکیلی»، شاعر ترانههای ماندگار -----نمیشه از این راه استفاده کرد
اما در صفحاتی مثل لینک دوم:
دوبیتیهای «مهدی اخوانثالث» (صدای شاعر) با آواز «صدیق تعریف»
این روش جواب میده و لینک دانلودش اینه:
نظر
-
در اصل توسط مهتاب گلفام پست شده است View Post
هر چقدر تشکر کنم کمه
بی اغراق شب تا صبح در خاطراتم گم شده بودم .
مخصوصا دکلمه "وارتان - احمد شاملو"
بازهم ممنونآخرین ویرایش توسط bluetooth؛ 2012/01/10, 22:39.[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
*شب مهتــــاب*
از: مهران مدیری
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
تیتراژ کارتون میتی کومان
یکی از کارتونهای مورد علاقه من در زمان کودکی
برای من که خاطرات خیلی خوبی رو به همراه داره
امیدوارم برای دوستان هم همین طور باشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Post
بنده هم یک موزیک بدون کلام تقدیم می کنم به دوستان سایت
امیدوارم که خوشتون بیاد
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postفوق العاده بود ممنونم ؛ اهنگ سازش فکر می کنم ونجلیز باشه درسته ؟
بنده هم یک موزیک بدون کلام تقدیم می کنم به دوستان سایت
امیدوارم که خوشتون بیاد
http://wdl.persiangig.com/pages/down...0Track%202.wma
نظر
-
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postنه ببخشید پیتر گابریل اهنگ سازش بود :)
لبهٔ تاریکی (به انگلیسی: Edge of Darkness) نام آلبوم موسیقی متنی از اریک کلپتون و مایکل کارمن است که برای مجموعهٔ تلویزیونیای به همین نام در ۱۹۸۵ تهیه و منتشر شد و جایزهٔ آیور نوولوی بهترین ترانه نویسی و آهنگسازی و جایزهٔ بفتای بهترین موسیقی را در ۱۹۸۶ به خود اختصاص داد.آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/01/11, 14:38.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
مادر
با صدای سامی یوسف به دو زبان انگلیسی و فارسی(تصویری) :
سامی یوسف (Sami Yusuf) با نام اصلی سیامک رادمنش (متولد تیر ۱۳۵۹ در تهران) تهیه کننده، آهنگساز، ترانه سرا و خواننده اهل بریتانیا است که در ترانه هایش به مضامین اسلامی می پردازد. او از سوی مجله تایم به عنوان «بزرگترین ستارهٔ راک اسلام» و از سوی مجله گاردین «ستاره راک مقدس» معرفی شده است.
نظر
نظر