اقا تو این تاپیک فقط اهنگهای ایرانی میزارید؟؟؟
دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاقا تو این تاپیک فقط اهنگهای ایرانی میزارید؟؟؟
ممنون از شماحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
پوسترهای آلبوم علی لهراسبی با وانت از سطح شهر جمع آوری شد!
یک روز قبل از انتشار آلبوم «تصمیم» با صدای علی لهراسبی، همه پوسترهای تبلیغاتی این آلبوم از سطح شهر تهران جمع آوری شدند.
پانا در این باره نوشت: آلبوم «تصمیم» که قرار بود از ساعات اولیه ظهر دیروز به صورت گسترده در تهران توزیع شود، حاشیه های فراوانی را در دو ماه اخیر به خود دیده و این حاشیه ها حتی تا یک روز قبل از انتشار رسمی خود نیز ادامه داشت تا اینکه پوسترهای تبلیغاتی این آلبوم با یک وانت از منطقه «فرجام» تهران، جمع آوری و پائین کشیده شد!
پیگیری ها درباره علل و دلایل این اتفاق به نتیجهای نرسید ولی به نظر میرسد همکاری لهراسبی با شادمهر عقیلی در این آلبوم باعث بوجود آمدن برخی حساسیتها درباره «تصمیم» شده است و بروز این اتفاقات بیربط به این همکاری جنجالی نیست.چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
-
ترانه آدمک برفی از مازیار
http://www.4shared.com/audio/sknkjPOl/Adamak_barfi.html
ای آدمک برفی!ای مظهر بی حرفی
تو باغ پریدن،بال و پر من باش
یک گوشه چشمی
داشتی به من ای کاش
گلواره تبسم کن شهزاده غمگینم
من کی تو چشم تو
برق عشق می بینم؟
دردی اگه شلاق بر پیکر من باش
یک گوشه چشمی
داشتی به من ای کاش
تا دست عطوفت بکشی روی سر من
از تو جون پرواز میگیره بال و پر من
با من به ازین باش
ای چشمه بی آب
یک ذره محبت از تو،مگه تو خواب
قلبت اگه سنگ بوده
باید آب شده باشه
چشمات پیش لالایی من خواب شده باشه
احساس تو کوتاه زنجیر تو باشه
تا عاطفه من شمشیر تو باشه
گلواره تبسم کن
شهزاده غمگینم
من کی تو چشم تو،برق عشق می بینم
دردی اگه شلاق،بر پیکر من باش
مجنون شده حال من،رحم کن بر زوال من
تو باغ پریدن بال و پر من باش
یک گوشه چشمی
داشتی به من ای کاشto continue, please follow me on my page
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام دوستان عزیز
تاپیک انتخابی این هفته "اخبار موسیقی ؛نت روی خط سل" هست ...از همه دوستان که در تاپیک انتخابی هفته گذشته یعنی سیر و سفر مشارکت کمی :d داشتند؛ممنونم :d;;):))to continue, please follow me on my page
نظر
-
ترانه خوانی محمدرضا فروتن برای رضا صادقی
محمدرضا فروتن و رضا صادقی در «بی خداحافظی» احمد امینی هم بازی هستند. «بی خداحافظی» که در بخش مسابقه سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر قرار دارد داستان سه جوان را روایت میکند که هر کدام برای رسیدن به هدفی از بندر عباس عازم تهران می شوند.to continue, please follow me on my page
نظر
-
خواجه امیری،مازیار فلاحی و... در جشنواره موسیقی فجر
گروههاي موسيقي پاپ امسال در بخش جنبي جشنواره موسيقي فجر شركت دارند؛به گونه اي احسان خواجه امیری، بنیامین، گروه آریان،محسن یگانه، بهنام صفوی و مازیار فلاحی در برج ميلاد به صحنه مي روند.
سالن اصلی مرکز همایشهای برج میلاد تهران از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ بهمن ماه میزبان این گروهها با ۱۲ اجراهاي گروههاي پاپ خواهد بود.to continue, please follow me on my page
نظر
-
فروش بلیت های بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر آغاز می شود
فروش بلیتهای بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از شنبه ۸ بهمن ماه در ۱۶ مرکز فروش آغاز می شود. بلیتهای جشنواره بیست و هفتم موسیقی فجر از شنبه ۸ بهمن ماه به صورت اینترنتی از طریق سامانه فروش www. t-nar. ir و همچنین به صورت گیشهای در مراکزی چون ققنوس (تجریش): ۲۲۷۳۸۰۰۷، ۲۲۷۲۸۰۰۷، پرشیا (میدان ولیعصر): ۸۳۸۸۰، ۷۷۸۶۳۱۳۳، ۲۲۱۴۲۶۹۰، گیشه تالار وحدت (خیابان استاد شهریار): ۷- ۶۶۷۰۵۱۰۱، فروشگاه موسیقی سیاه و سفید (میدان انقلاب): ۶۶۹۷۱۶۰۳، ۶۶۹۵۲۴۹۷، کهن (میدان هفت تیر): ۸۸۵۹۲۷۷۱، آوای مهر میهن (خیابان ستارخان): ۴۴۲۶۰۶۲۵، ۴۴۲۶۶۳۸۰، ۴۴۲۰۹۱۸۲، سیمرغ (میدان ونک): ۱۰ خط: ۸۸۲۰۳۰۳۱، پاسارگاد (سعادت آباد): ۸۸۶۸۵۱۰۴، ۸۸۶۸۶۵۹۷، دارینوش (قلهک):: ۲۲۰۰۰۴۰۰، موسیقی آنجلس (شهرک غرب): ۸۸۰۸۸۳۵۹، هرمس (شریعتی): ۲۲۲۲۱۸۷۳، دل پخش (خالد استانبولی): ۸۸۱۰۴۰۲۱، ۸۸۷۱۷۳۵۰، ارسباران (پل سیدخندان: داخلی۲۳۰): ۲۰-۲۲۸۷۲۸۱۸ به فروش میرسد.
گفتنی است بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به دبیری دکتر حسن ریاحی از ۲۴ تا ۳۰ بهمن ماه در تهران، کرج، قزوین، گرگان، شیراز و یاسوج برگزار میشود.چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مهران آتش به نام گل یا پوچ
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دهم بهمن ماه؛
ارکستر بادی تهران برای کودکان نیازمند میخوانند
موسیقی ما- محسن هردان: ارکستر بادی تهران به نفع کودکان نیازمند (موسسه نیکوکاری مهرآفرین) در روز معرفی سفیر جدید این موسسه روی صحنه میروند. این مراسم روز دهم بهمن ماه در تالار میلاد نمایشگاههای بین المللی ایران (تهران) برگزار خواهد شد.
در معرفی این برنامه نوشتهاند:
مسافری ست در آستانه و میآید...
به سال ششم از فعالیتهای مجموعه مهرآفرین رسیدهایم و قرارست در وعدهگاه میلاد، یک بار دیگر، نماد نیکوکاری و حرکت برای همنوعان نیازمند را بشناسیم؛ در مراسمی و آئینی روشن و سپید که برخاسته از نهاد و فطرت پاک ایران و ایرانی؛ و شایسته اوست.
آن شب، در پیشگاه خوبان و نیکان روزگار و در برنامهای بسیار ویژه، سفیر جدید و گروه سفیریاران مهرآفرین را برای فعالیتهای فرهنگی و نیکوکاری طی سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ معرفی میکنیم.
با حضور و اجرای زنده استثنایی: ارکستر سازهای بادی تهران
زمان: دهم بهمن ماه ۱۳۹۰
مکان: سالن میلاد نمایشگاههای بین المللی ایران (تهران)
توضیح: برای شرکت در برنامه فوق، داشتن کارت دعوت الزمی ست؛ علاقه مندانی که مایلاند در این مراسم حضور بهم رسانند، هر چه زودتر باید با بخش یاوران موسسه تماس بگیرند؛ زیرا فقط تعدادی (محدود) کارت برای حضور در برنامه موجود هست
تماس با واحد یاوران: ۸۸۲۰۶۷۰۸ - ۸۸۲۰۶۷۰۹
چهار راه جهان کودک برج امیر پرویز. طبقه ششم، واحد ۶۱، از ۹ صبح الیچارلز
در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید.
اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندازد ولی دردناک است.
نظر
نظر