قطعه «رویای روزهای بارانی» با صدای روزبه نعمت اللهی
دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟
Collapse
X
-
«شکاک» با صدای «علی اسدی»افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
به زودی و توسط شرکت فرهنگی-هنری ایران گام؛امین رستمی از انتشار آلبوم جدید خود خبر داد و در این باره به سایت موسیقی ما گفت: دومین آلبوم خود را که سبکی پاپ دارد، توسط شرکت فرهنگی-هنری ایران گام روانه بازار موسیقی خواهم کرد.
«آی تو» با صدای امین رستمی منتشر میشود
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
آلبوم «همین» رضا صادقی تا پاپان دی منتشر میشود
«رضا صادقی» خواننده پاپ کشورمان از انتشار آلبوم موسیقی «همین» تا پاپان دیماه امسال خبر داد.
به گزارش فارس، «رضا صادقی» خواننده پاپ در خصوص آلبوم جدیدش اظهار داشت: کار آهنگسازی آلبوم موسیقی «همین» پاپان یافته و امیدوارم تا پاپان دی ماه امسال منتشر شود.
وی افزود: در حال حاضر این آلبوم در حال گذراندن مراحل اداری خود است و امیدوارم به زودی شاهد انتشار آن باشیم.
صادقی در خصوص اجرای کنسرت جدیدش در تهران گفت: الان یکسری مشکلات کاری دارم که باید حل شود. فکر نکنم بتوانم ایام نوروز کنسرتی برگزار کنم.to continue, please follow me on my page
نظر
-
سالار عقیلی خبر داد؛
«میخانه خاموش» بازار موسیقی را روشن میکند
آلبوم موسیقی «میخانه خاموش» با صدای خواننده مطرح موسیقی سنتی روانه بازار موسیقی خواهد شد. این خواننده درخصوص جزییات این آلبوم گفت: آلبوم «میخانه خاموش» یک آلبوم صوتی-تصویری است که در واقع اجرایی از گروه دستان در شهریوماه است که طی روزهای ۱۶ و ۱۸ در برج میلاد تهران برگزار شد.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
«یلدا» با صدای مازیار فلاحی منتشر شد
http://musiceiranian.ir/images/news-...lahi-Yalda.mp3to continue, please follow me on my page
نظر
-
به دنبال استقبال از کنسرت آبان ماه؛
خنیا با صدای پری ملکی روی سن رودکی میرود
پری ملکی از برگزاری کنسرت خود در دی ماه امسال خبر داد و در این باره گفت: من و دوستانم در قالب گروه خنیا در تالار رودکی تهران به صحنه رفته و اجرای برنامه خواهیم کرد. وی درباره این اجرا اظهار داشت: در این کنسرت برای اولین بار قرار است از سنتور ژاپنی استفاده کرده و در واقع به نوعی این ساز را به اهالی موسیقی و مردم معرفی کنیم.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
شهرام شکوهی برای کودکان سرطانی خواند
«شهرام شکوهی» در جدیدترین فعالیت موسیقایی خود، خوانندگی تیتراژ یک مینی سریال چهار قسمتی را انجام داده است. سریال «به خاطر مونا» به نویسندگی و کارگردانی «مرتضی کوشایی» و تهیه کنندگی «مرتضی محمدی» از سه شنبه تا جمعه (19 تا 22 دی)، روی آنتن شبکه سوم سیما می رود و قطعه ی «برو» با صدای شهرام شکوهی به عنوان تیتراژ پایانی آن پخش می شود. فاطمه گودرزی، همایون ارشادی و رضا توکلی از جمله بازیگران این سریال هستند و وحید طالب لو نیز در آن حضوری افتخاری داشته است.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
خواننده لسآنجلسی با ترانه 'محکوم' وارد بازارمیشود!
حبیب محبیان از خوانندگان لسآنجلسی که سالها در آن سوی آبها فعالیت میکرد، در سایه غفلت مسئولین وزارت ارشاد با ترانه 'محکوم' وارد بازار ایران میشود!to continue, please follow me on my page
نظر
-
خواننده گروه آریان از ایران رفت
علی پهلوان خواننده، آهنگساز و ترانه سرای گروه موسیقی موسیقی آریان برای مدتی از ایران رفت.
این خواننده که ۴ سال است اقامت کشور استرالیا را دارد، برای تمدید آن بایستی حداقل شش ماه در این کشور زندگی کند.
پهلوان در گفتگویی که قبلا با رسانهها داشته، درباره برنامههای آتی خود و تصمیمش برای ادامه فعالیتهایش در داخل ایران گفته بود: «من ۴ سال است که اقامت استرالیا را دارم، همسرم آنجا مشغول به تحصیل است. هنوز تصمیم برای ماندن ندارم اما همه تصمیمات مربوط به رفتن و برنگشتن من به شرایط برمیگردد، باید ببینم شرایط به چه صورتی است. الان کاری که در زمینه موسیقی انجام میدهیم فقط به دلیل عشق ما به موسیقی است. خب اینکه سالی یکبار کنسرت برگزار میشود یا کتاب بعد از مدتها مجوز چاپ میگیرد یا آلبوم آریان ماههاست که هنوز منتشر نشده، همه اینها اتفاقی است که باعث میشود تو نتوانی برای آیندهات برنامهریزی کنی.to continue, please follow me on my page
نظر
-
سلام خدمت دوستان
طبق روال زمان قدیم دوباره تصمیم گرفتم برای روزهای تعطیل بعضی از تاپیک ها را موقت به بخش اصلی انتقال بدم
برای آغاز هم تاپیک دانلود موسیقی و اخبار رو انتخاب کردم;;)
منتظر قطعات خووووب شما برای دانلود هستیم @};-@};-@};-@};-@};-to continue, please follow me on my page
نظر
-
قطعه «برو» با صدای شهرام شکوهی منتشر شد
دانلود
http://musiceiranian.ir/images/news-...koohi-Boro.mp3to continue, please follow me on my page
نظر
-
قطعه جدید کاوه آفاق با نام «کلنجار»
کاوه آفاق: وقتی با هر خوبیِ من، پاسخ بدی بود...!
کاوه آفاق خواننده قطعه معروف «شال»، قطعه ی جدیدش به نام «کلنجار» را از طریق «موسیقی ما» منتشر نمود. این خواننده با انتشار تنها چند قطعه توانسته طرفداران بی شماری برای خود دست پا کنند.
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
از من بگذر با صدای بانو مرضیه
http://s3.picofile.com/file/74076145...D9%87.mp3.htmlچو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
در قالب تیتراژ برنامه جدید «احسان علیخانی» برای قهرمانان ملی
قطعه دو صدایی «محسن چاوشی» و «فرزاد فرزین» منتشر میشود
قطعه دو صدایی «محسن چاوشی» و «فرزاد فرزین» که برای برنامه جدید «احسان علیخانی» تولید و ضبط شده، سه شنبه شب گذشته توسط این دو خواننده در استودیویی در غرب تهران ضبط شد و از اواخر همین ماه در تیتراژ برنامه جدید احسان علیخانی پخش خواهد شد.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر