دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟
Collapse
X
-
-
با آهنگسازی مهیار علیزاده و به خوانندگی علیرضا قربانی
تور کنسرتهای اروپایی «حریق خزان» برپا میشود
تور اروپایی کنسرت «حریق خزان» به آهنگسازی مهیار علیزاده و خوانندگی علیرضا قربانی برگزار میشود.
علیزاده با اعلام این خبر درباره جزئیات این برنامهها گفت: «پس از برگزاری کنسرت شهر وین که چند ماه پیش برگزار شد و استقبالی که مخاطبان از اجرای حریق خزان داشتند، تصمیم بر آن شد که برنامهٔ جدیدی به صورت یک تور گسترده در نوامبر ۲۰۱۳ میلادی در چند شهر بزرگ اورپا برگزار کنیم. این کنسرتهای پیاپی ۲۸ آبان ۱۳۹۲ آغاز میشوند و حدودا ۱۵ روز به طول میانجامند.»
وی در ادامه افزود: «اجراها همگی با صدای علیرضا قربانی و آنسامبل موسیقی هنری ایرانی به روی صحنه میروند. به علت مشکلاتی که در جا به جایی ارکستر بزرگ وجود دارد، ما با آنسامبل کوچکتری سفر میکنیم.»
مهیار علیزاده درباره کشورهایی که میزبان تور کنسرتهای «حریق خزان» خواهد بود، بیان داشت: «اجراها برای کشورهای آلمان، اتریش، سوئد و چند کشور دیگر در نظر گرفته شدهاند که اطلاعات تکمیلی به زودی منتشر خواهد شد. همچنین در تلاشیم قبل از برگزاری تور اروپایی، همین کنسرت را شهریور ماه در تهران به روی صحنه ببریم.»افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
ویدئویی از اجرای همایون شجریان در پاریس
http://www.mediafire.com/?dtiqvqypb550grhto continue, please follow me on my page
نظر
-
کنسرت محمدرضا شجریان در لس آنجلس برگزار می شود
نظر
-
آخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2013/04/21, 08:19.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/04/21, 14:18.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
نظر
-
9 و 10 اردیبهشت ماه در برج میلاد
کنسرت «بابک جهانبخش» برگزار میشود
خواننده آلبوم «من و بارون» در روزهای 9 و 10 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش های برج میلاد بروی صحنه می رود.
محمد رضا خانزاده (مدیر عامل شرکت اکسیر نوین) ضمن اعلام این خبر به «موسیقی ما» گفت : «عصر دیروز آخرین مراحل اخذ مجوز کنسرت بابک جهانبخش با موفقیت انجام شد و این خواننده در روزهای 9 و 10 اردیبهشت ماه در سالن همایش های برج میلاد بروی صحنه خواهد رفت.»افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
(کوروش بزرگ)
نظر
-
وقتی اشکان خطیبی خواننده میشود
اشکان خطیبی:آلبوم موسیقی "ترافیک" از وزارت ارشاد مجوز گرفته است، گفت: تنها در انتظار فرصت مناسب برای انتشار این آلبوم هستیم. ابتدا قرار بود "ترافیک" را اسفند ماه وارد بازار کنیم که به دلیل شلوغیهای آخر سال از این تصمیم منصرف شدیم.چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
به زودی و در قالب یک آلبوم اتفاق میافتد
همکاری بهروز صفاریان و هومن نامداری در آلبوم مهرداد نصرتی
مهرداد نصرتی از همکاری خود با بهروز صفاریان در قالب یک آلبوم خبر داد و در این باره به موسیقی ما گفت: «زندگی واقعی» عنوان آلبومی است که از مدتها پیش ساخت و تولید آن را آغاز کردهام که در تنظیم قطعات آن از همکاری جمعی از بهترین موزیسینهای ایران نیز بهرهمند شدهام.
این آهنگساز در ادامه گفت: از آنجایی که ساخت این آلبوم زمان زیادی را از من گرفته است، همچنان درگیر ساخت آن بوده تا کاری درخورتوجه و قابل تامل به دست مخاطبان موسیقی برسانم. به همین دلیل سعی کردهام با وسواسی که در انتخاب همکاران خود دارم از حضور دوستانی استفاده کنم که از حرفهایها و همچنین ایده آلیستهای این عرصهاند. همکاری من با دوستان دیگر نیز در همین راستا و با همین هدف شکل گرفته است.
نصرتی خاطر نشان کرد: تمامی ملودیهای این قطعات را خودم ساختهام و در تنظیم آنها هنرمندانی همچون بهروز صفاریان، هومن نامداری، فرشاد حسامی، امیرجمالفرد و رامین عبدالهی با من همکاری داشته اند. ترانههای این قطعات را دوستان ترانه سرایی همچون حسین غیاثی، مونا برزویی، روزبه آزادی، یلدا انگالی و امیر پیرنهان سرودهاند.
و همچنین احتمال همکاری با سیروان خسروی نیز در این آلبوم وجود دارد.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر