دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • غزاله
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 343

بهنام صفوی قطعه ” سوال ” را به مناسبت ماه رمضان به صورت اینترنتی منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار گلدتیکت، قطعه “سؤال” تیتراژ برنامه جشن رمضان به سفارش شبکه ۵ تلویزیون با صدای بهنام صفوی منتشر شد.

http://www.goldticket.ir/%D8%B3%D8%A...-%D8%B4%D8%AF/
    آخرین ویرایش توسط غزاله؛ 2013/08/12, 21:21.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

تیزر دیدنی آلبوم «دوست دارم» با صدای گروه «سون»

dl.musicema.com/video/7%20Final%20Mov.mp4
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

قطعه «محرمِ اسرار» با صدای بهنام صفوی و شهرام شکوهی

https://dl.musicema.com/music/tracks...e%20Asraar.mp3
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• غزاله
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 343

محسن یگانه شهریورماه سال جاری در اراک به صحنه می رود.

به گزارش خبرنگار گلدتیکت، محسن یگانه چهارم و پنجم شهریور ماه سال جاری در اراک به اجرای برنامه می پردازد..

در این کنسرت قطعاتی از آلبوم “رگ خواب” اجرا می شود، همچنین یک ریمیکس شاد و پر انرژی را هم از آلبوم های قدیمی تر برای مخاطبانش اجرا می کند.

سروش اسدی، پیام طونی، فیروز ویسانلو، حسن فراهانی، مهران سراجیان، رامین زواری، سعید برادران و مجتبی شکاری به عنوان نوازندگانی هستند که با نوای سازهایشان محسن یگانه را همراهی خواهند کرد.

در آلبوم “حباب” تنظیم قطعات توسط مهران عباسی، علی ثابت، شهاب اکبری، آرین بهاری و علی رهبری انجام شده و آهنگسازی و سرایش ترانه تمام قطعات برعهده محسن یگانه بوده است.

نظر

• غزاله
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 343

آلبوم جدید بهنام علمشاهی اواخر شهریور از سوی انتشارات آوای نکیسا منتشر می شود.

به گزارش خبرنگار گلدتیکت، بهنام علمشاهی اواخر شهریور آلبوم جدید خود را که هنوز عنوان آن مشخص نشده است را از سوی انتشارات آوای نکیسا روانه بازار موسیقی می کند.

این آلبوم شامل هشت قطعه است که پیام هوشمند و زانیار آهنگسازی این اثر موسیقایی را برعهده داشته اند و اشعار توسط مریم اسدی، مسعود امامی و علی بحرینی سروده شده است.

اولین آلبوم این خواننده ” بگوبگو ” بود و پس از آن بلافاصله دومین اثرش هم به نام ” یه دنده ” روانه بازار شد، پس از آلبوم ” نیستی تو ” مدتی به استراحت پرداخت تا با نگاهی جدید به موسیقی پاپ ، بازگشتی پرفروغ داشته باشد.

نظر

• غزاله
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 343

˝اکسیژن˝ منتشر شد

آلبوم جدید بابک جهانبخش با عنوان ˝اکسیژن˝ روانه بازار موسیقی شد.

آلبوم "اکسیژن" با صدای بابک جهانبخش از سوی انتشارات اکسیر نوین روانه بازار موسیقی شد.

آهنگسازی قطعات این آلبوم به عهده بابک جهانبخش، پیام هوشمند، عماد طالب زاده بوده است و تنظیم قطعات توسط کوشان حداد، میلاد هاشمی، بابک جهانبخش، پیام هوشمند، رضا تاجبخش، انوشیروان تقوی، اشکان آبرون، معین راهبر انجام شده است.

محسن شیرالی، یاحا کاشانی، بابک جهانبخش، علی بحرینی، ترانه مکرم، مریم اسدی، بیتا طاعی ترانه سرایی قطعات این آلبوم را بر عهده داشته اند.

همچنین فیروز ویسانلو، بهنام حکیم، انوشیروان تقوی، مسعود همایونی، نیما رمضان، بابک ریاحی پور، رضا تاجبخش، بابک جهانبخش، یاشار خسروی، میلاد درخشانی، حسین شریفی، امید حاجیلی، پیام طونی، سید افشین موسوی از اعضا و نوازندگانی هستند که در این اثر موسیقایی با این خواننده پاپ همکاری کرده اند.
              آخرین ویرایش توسط غزاله؛ 2013/08/15, 14:52.

نظر

• غزاله
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 343

اجرای زنده کویتی پور و آهنگران در برج میلاد

دو مداح برجسته دوران دفاع مقدس، در پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت حاضر میشوند و به اجرای زنده بخشی از آثار خود میپردازند.

به گزارش هنرآنلاین به نقل از ستاد خبری جشنواره موسیقی مقاومت، برای نخستین بار صادق آهنگران و غلامعلی کویتیپور دو مداح برجسته دوران دفاع مقدس، در برج میلاد تهران حاضر میشوند و همراه با سایر برنامه های پنجمین جشنواره موسیقی مقاومت به اجرای زنده آثار خود میپردازند.

این دو مداح علاوه بر اجرای زنده در فضای باز مجموعه برج میلاد تهران، از خاطرات دوران مقدس و تجربیات تلخ و شیرین خود در آن ایام، سخن خواهند گفت.

پنجمین دوره جشنواره بینالمللی موسیقی مقاومت با حضور گروههای داخلی و خارجی، در سبکهای مختلف موسیقایی از روز 23 تا 26 مردادماه برگزار میشود.

علاقهمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جشنواره موسیقی مقاومت به آدرس defencemusic.ir مراجعه کنند.

نظر

• غزاله
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 343

علیرضا قربانی در لندن به روی صحنه میرود

عليرضا قرباني خواننده موسيقي ايراني با گروه باران در لندن به روي صحنه ميرود.

به گزارش موسيقي ما اين كنسرت كه با عنوان «نواي دوستي، قصيده عشق» به روي صحنه ميرود، قطعاتي از فرشاد محمدي و بر اساس اشعار مولانا اجرا خواهد شد. عليرضا قرباني و گروه باران ساعت 19:30 دقيقه به وقت محلي در سالن «باربيكن» به صحنه خواهند رفت.

محمدرضا ابراهيمي(تار، سهتار، عود)، حميدرضا خبازيفر(تار، سهتار)، سامان صميمي(كمانچه)، حميد قنبري(تنبك، پركاشن)، حسين ذهاوي(دف، پركاشن) و فرشاد محمدي(سنتور) عليرضا قرباني را در اين اجرا همراهي ميكنند.

اين برنامه با حمايت گروه هنري باران در لندن برگزار ميشود.

همچنين ابن گروه در تاريخ 19 اكتبر در زوريخ سوييس و در سالن ميلر به روي صحنه خواهند رفت.

منبع:گلدتیکت

نظر

• غزاله
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 343

گروه شمس به خوانندگی سهراب پورناظری كنسرت میدهند

گروه شمس به سرپرستي كيخسرو پورناظري و با خوانندگي سهراب پورناظري در روزهاي 7 و 8 شهريور در كاخ نياوران كنسرت ميدهد. قطعات اين كنسرت از ساختههاي كيخسرو، تهمورس و سهراب پورناظري بر روي اشعار مولانا، هومن ذكايي، حسين منزوي و رهي معيري انتخاب شده است.

تهمورس پورناظري، درباره اين كنسرت گفت:« اين كنسرت در دو بخش موسيقي معاصر ايران و موسيقي تنبور اجرا ميشود.»

آهنگساز گروه شمس در ادامه تصريح كرد:« اين اجرا با اجراهاي سابق گروه شمس متفاوت است. به ويژه در فرم آهنگسازي و گروهنوازي بخش اول مشهود است كه در اين بخش هر قطعه با تركيب سازهاي متفاوت و براساس فرمهاي مختلف موسيقي آهنگسازي شدهاست.»

مدير هنري گروه شمس درباره بخش تنبور اين كنسرت افزود:«اين بخش كنسرت بر اساس فضاي كنسرت بزرگداشت مولانا در سال 1386 است و در واقع طراحي اين بخش به دليل پاسخ به نيازي بود كه مخاطبان از گروه شمس داشتند و از سوي ديگر اين حال و هوا، براي گروه شمس هم جذاب است. اما در بخش آهنگسازي و گروه نوازي تفاوتهاي ويژهاي در اجرا خواهيم ديد كه با توجه به سابقه تنبور نوازي گروه شمس در سالهاي گذشته نقطه عطف ديگري در گروه نوازي تنبور محسوب ميشود.»

نظر

• غزاله
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 343

آلبوم «دیوار» شهریور به بازار میآید

عضو اصلی گروه دیوار در گفت و گو با موسیقی ما از انتشار آلبوم جدید گروه موسیقی دیوار خبر داد. بابک ریاحی پور در گفت وگو با موسیقی ما از انتشار آلبومد جدید موسیقی ما در آینده نزدیک خبر داد و در این رابطه گفت: گروه موسیقی دیوار قصد دارد آلبومی که از مدتها پیش قولش را داده بود و موفق به انتشار آن نشده بود را روانه بازار موسیقی کند. به همین دلیل این روزها را سخت درگیر کارهای تولید کارهای این آلبوم هستیم تا بتوانیم حداقل تا پایان امسال موفق به انتشار آن شویم.

ریاحی پور در ادامه گفت: آلبوم گروه دیوار علاوه بر قطعات صوتی که دارد، شامل چهار کلیپ صوتی نیز هست که اجرای قطعات گروه را همراه با تصویر برای علاقه مندان در یک پکیج به آنها تقدیم خواهیم کرد. همچنین یک گالری عکس موسیقی زنده از تمامی کنسرتهایی که تاکنون گروه دیوار برگزار کرده است، در این پیکج مالتی مدیا منتشر خواهد شد و به دست علاقه مندان خواهد رسید.

این نوازنده همچنین خاطر نشان کرد:از آنجایی که این آلبوم چند منظوره قرار است توسط شرکت اکسیر نوین منتشر و در شهریور ماه روانه بازار موسیقی ایران شود، صحت و سقم این خبر به دوش این شرکت است و من و هیچ یک از اعضای گروه دیوار پاسخگوی این موضوع نخواهیم بود. به همین دلیل اگر خدایی ناکرده تاخیری در انتشار این آلبوم اتفاق افتاد، تقصیر گروه دیوار نیست.

نظر

• غزاله
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 343

راستین وقاری به یاد اسرای جنگ میخواند

راستین وقاری فردا به مناسبت آزادی اسرای جنگ در شبکه جام جم می خواند و به آنها عیدانه تقدیم میکند.

راستین وقاری،خواننده و آهنگساز در گفت و گو با خبرنگار موسیقی هنرآنلاین گفت: فردا 27 مرداد ماه ساعت 10 صبح در برنامه "آفتاب مهربانی" که مجری آن مسعود روشن پژوه است با اجرای دو قطعه حضور دارم.

وی افزود: نخستین قطعه ای که اجرا می کنم،"ایران " نام دارد که سه مرحله زمانی یعنی جنگ،سازندگی و روزهای کنونی را روایت می کند.

وقاری خاطرنشان کرد:قطعه دیگر"عیدانه" نام دارد که شاعر آن ایرج قنبری است و آن را ابراهیم رنج کش تنظیم کرده اند.این قطعه برای آزادی اسرای هشت سال دفاع مقدس است که آزاد شده اند،ساخته شده است.

گفتنی است،راستین وقاری چندی پیش آلبوم "حرف دل" را منتشر کرد که با استقبال خوبی مواجه شد و هم اکنون مشغول جمع آوری یک اثر موسیقایی دیگر است.

نظر

• غزاله
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 343

تند اکبر گلپایگانی به خبر انتشار آلبومی مشترک با حضور ایشان

استاد گلپا: بگوئید ده میلیون تومان میدهم، آن سیدی را برای من بیاورد!

ستاد اکبر گلپایگانی (گلپا) خواننده قدیمی کشورمان در واکنشی تند نسبت به درج خبری مبنی بر انتشار آلبومی مشترک با حضور ایشان در یکی از رسانهها، از رسانههای داخلی تقاضا کرد که نسبت به انتشار اخبار ایشان با وسواس و دقت بیشتری عمل کنند تا زمینه برخی سوءاستفادهها برای افراد سودجو مهیا نشود.

«احسان فدایی» روز گذشته در گفتگو با یکی از رسانه ها مدعی شده بود که در حال تدارک آلبومی مشترک با استاد گلپا است و جزئیاتی بدین شرح از این همکاری را مدعی شده بود: «آهنگهای این کار ضبط شده و قرار است یک کار دوصدایی با استاد گلپا منتشر کنیم. این آلبوم شامل 8 ترک است که 4قطعه آن را آقای گلپا خواندهاند و 3 قطعه دیگر را بنده اجرا کردهام. همچنین یک کار مشترک نیز در این آلبوم اجرا کردهایم. آهنگساز این آلبوم فضلالله توکل و شاهین خسروآبادی هستند و ترانهسرایی آن را نیز فضلالله توکل و باران تفرشی بر عهده داشتهاند. این کار مجوز گرفته و امیدوارم تا یکماه دیگر منتشر شود.»

اکبر گلپایگانی درباره این خبر در گفتوگو با «موسیقی ما» گفت: «من به نمایندگی از خودم میخواهم که شما از این دوستمان بخواهید که CD این اثر را که مدعی شدهاند تولید هم شده برای شما یا من بیاورند و من حاضرم 10 میلیون تومان نقد برای این اثر بدهم! نقل این صحبتها غیرحرفهای است و من نمیدانم چرا برخی رسانهها بدون هیچ استنادی اقدام به انتشار این اخبار میکنند. نه قراردادی بسته شده و نه کاری تولید شده. من این خبر را از پایه تکذیب میکنم.»

استاد گلپا همچنین درباره صحبتهایی مبنی بر مخالفتاش درباره پخش آثار و صدای خود از شبکه آموزش نیز توضیح داد: «ببینید من ایرانی هستم و در این کشور زندگی میکنم و دوست دارم تحت حمایت همین حکومت، سالهای باقیمانده عمرم را زندگی کنم. اصلا اهل این قبیل رفتارها نیستم، ولی مخالفتی با پخش آثارم از این برنامه ندارم.»

وی درباره پیگیریاش از مسئولین فرهنگی دولت جدید مبنی بر فعالیت رسمی در کشور نیز توضیح داد: «من هیچ تعلقی به هیچ جناح و باند و گروهی ندارم و همین 2 سال پیش هم مجوز آثارم صادر و وارد بازار هم شد. چند وقت پیش هم برخی از دوستان مثل جناب نوربخش و عاطفی برای برگزاری مراسم بزرگداشت، سراغ من آمدند. منتها من اعتقادم این است که بایستی در این شرایط به جوانانِ عاشق موسیقی، مشاوره بدهم و کمکشان کنم. من 17 سال خواننده برنامه «گلهای جاویدان» بودم. فکر میکنم نوبت درخشش جوانان است. آقای عبدالوهاب شهیدی و شهرام ناظری و امثال من جایگاهی دارند که باید حفظ شود. باید چراغی باشیم که راه جوانان را روشن کنیم و در دوره اخیر این بهترین راه برای ادامه روند هنری ماست.»

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

قطعه «خوشبختی» با صدای حمید عسکری

https://dl.musicema.com/music/tracks...hoshbakhti.mp3
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• غزاله
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 343

کیوان ساکت در سمنان بداهه نوازی میکند

کیوان ساکت یکم شهریورماه سال جاری در سمنان به صحنه میرود.

کیوان ساکت،نوازنده تار و سه تار در گفت و گو با خبرنگار موسیقی هنرآنلاین گفت: هم اکنون در حال تمرین برای برگزاری کنسرت هستیم که این کنسرت جمعه یکم شهریور در سمنان برگزار می شود.

این نوازنده تار با اشاره به اینکه این کنسرت در دو سانس برگزار می شود، تاکید کرد: این اجرا به بداهه نوازی اختصاص دارد که بخشی از این اجرا شامل بداهه نوازی تار، سه تار و پیانو می شود.

ساکت در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین بهنام ابوالقاسم (پیانو)، درشن آنند (تبلا)، کیارش ساکت (سه تار) از اعضا و نوازندگان این گروه هستند، همچنین من به عنوان نوازنده تار و سه تار با این گروه همکاری می کنم.

کیوان ساکت در ادامه افزود: همچنین کتاب "ردیف افشاری و بیات ترک و ابوعطا" به زودی از سوی انتشارات تصنیف منتشر می شود.

این نوازنده تار در ادامه بیان کرد: این اثر یک جلدی است و دارای 120 صفحه است. همچنین این کتاب جنبه آموزشی دارد.

ساکت در ادامه تاکید کرد: به طور کلی ردیف های قدیمی در عین حال که ارزشمند هستند اما امروزه به دلایل مختلف قابلیت اجرای صحنه ای را ندارند به همین دلیل تصمیم گرفتم ردیفی را بنویسم که قابلیت اجرای صحنه ای را داشته باشد.

نظر

• غزاله
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 343

کنسرت رضا صادقی در بندر انزلی

رضا صادقی 31 مرداد و یکم شهریورماه سال جاری در بندر انزلی به صحنه میرود.

رضا صادقی 31 مرداد و یکم شهریورماه سال جاری در بندر انزلی به اجرای برنامه می پردازد که رهبری ارکستر این خواننده پاپ به عهده پویا نیک پور است.

در این کنسرت قطعاتی چون نترس، دوست دارم خدا، عاشقتم، ادعا، کفش آهنی، بخند، حس خوب، دروغ بگو دل، آدم آهنی اجرا میشود.

همچنین قرار است این خواننده پاپ در چند شهر دیگر به صحنه رود که به زودی اخبار دقیق آن انعکاس مییابد.

گفتنی است، رضا صادقی ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت ماه در سالن همایش های برج میلاد به صحنه رفت که این کنسرت با استقبال مخاطبان مواجه بود.
                                منبع :گلدتیکت

نظر

در حال کار...
                                X