دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابي چارلتون
    عضو فعال
    • May 2011
    • 993

يه آهنگ زير خاکي رو پيدا کردم از رامش

اسمر اسمر رامش

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

مهناز افشار هم خواننده شد

موج گرایش هنرمندان عرصه سینما به سمت موسیقی ادامه دارد و از قرار معلوم محبوبیت و گستردگی مخاطب دنیای موسیقی، ولع حضور هنرمندان عرصه سینما در این وادی را بیش از پیش افزایش داده است.

به گزارش جام نیوز، پس از امین حیایی، محمد رضا گلزار، شهاب حسینی، نیکی کریمی و... در تازه ترین تجربه هنرمندان در دنیای موسیقی ، «مهناز افشار» به عنوان همخوان و دکلمه کننده ترانه ها در آلبوم جدید روزبه نعمت اللهی حضور یافته و این عرصه را نیز تجربه کرد.

این در حالی ست که از مدت ها قبل خبر حضور این بازیگر توانا در آلبوم «بهران رادان» به گوش می رسید که با تائید این خبر از سوی مدیر هنری آلبوم رادان ، خبر حضور افشار در آلبوم روزبه نعمت اللهی می تواند جالب توجه باشد.

آلبوم نعمت اللهی «رویای روزهای بارانی» نام دارد که با 13 قطعه با اشعاری از مولانا، نیما یوشیج، اخوان ثالث، میثم یوسفی، لیلا رضایی، حسین غیاثی، مسرور نعمت الهی و شاهکار بینش پژوه و حضور موزیسین هایی چون رضا تاجبخش، فردین قره گزلو، پیام قربانی و مرتضی ساعدی در آخرین مراحل تولیدی اش به سر می برد و تا اواخر آبان ماه در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.
      to continue, please follow me on my page

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

کنایه جالب احسان خواجه امیری به نیروی انتظامی

جشنواره فیلم ویدیویی تهران در حالی روز گذشته ـ 28 خرداد ماه ـ آغاز شد که بازهم حضور گشت ارشاد در اطراف مکان برگزاری مراسم بسیار پررنگ بود.

حضور گشت ارشاد در بیرون تالار ایوان شمس هنگام برگزاری این مراسم موجب شد که تعداد قابل توجهی از مهمانان و علاقهمندان امکان حضور در محل برگزاری مراسم را نیابند.

به گزارش ایسنا، احسان خواجه امیری ـ خواننده سرشناس تیتراژهای سریالهای تلویزیونی ـ هنرمندی بود که در این مراسم به روی صحنه رفت و تعدادی از کارهایش را برای حاضران اجرا کرد.

او در جریان این اجرا گفت: این روزها کنسرت گذاشتن سخت نیست، سخت ترین کار کنسرت آمدن است.

همچنین محمد سلوکی مجری شناخته شده تلویزیون که اجرای برنامه را برعهده داشت هم به این موضوع اشاره کرد و گفت: از دوستان نیروی انتظامی میخواهم تا در این بخش از گرمای بیرون از سالن به داخل بیایند و شاهد اجرای کنسرت باشند.

هفتهی گذشته بهمن کارگر در مراسم افتتاح باشگاه خبرنگاران پلیس که با حضور وزیر ارشاد و جمعی از هنرمندان برگزار شد، در سخنان صریحی هشدار داده بود از این پس، هر جشنواره و جشنی که در کشور مغایر با ارزشها باشد همانند نمایشگاه مواد غذایی بسته میشود.
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

نه بسته ام به کس دل
          نه بسته کس به من دل
          چو تخته پاره بر موج
          رها رها رها من

ز من هر آن که او دور
          چو دل به سینه نزدیک
          به من هر آنکه نزدیک
          از او جدا جدا من

نه چشم دل به سویی
          نه باده در سبویی
          که تر کنم گلویی
          به یاد آشنا من

ستاره ها نهفته
          در آسمان ابری
          دلم گرفته ای دوست
          هوای گریه با من
          هوای گریه با من

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

نه بسته ام به کس دل
            نه بسته کس به من دل
            چو تخته پاره بر موج
            رها رها رها من

ز من هر آن که او دور
            چو دل به سینه نزدیک
            به من هر آنکه نزدیک
            از او جدا جدا من

نه چشم دل به سویی
            نه باده در سبویی
            که تر کنم گلویی
            به یاد آشنا من

ستاره ها نهفته
            در آسمان ابری
            دلم گرفته ای دوست
            هوای گریه با من
            هوای گریه با من

خواننده همایون شجریان
            شاعر سیمین بهبهانی

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

بهار بهار
              صدا همون صدا بود
              صدای شاخه ها و ریشه ها بود
              بهار بهار
              چه اسم آشنایی
              صدات میاد … اما خودت کجایی
              وابکنیم پنجره ها رو یا نه
              تازه کنیم خاطره ها رو یا نه
              بهار اومد لباس نو تنم کرد
              تازه تر از فصل شکفتنم کرد
              بهار اومد با یه بغل جوونه
              عید آورد از تو کوچه تو خونه
              حیاط ما یه غربیل
              باغچه ما یه گلدون
              خونه ما همیشه
              منتظر یه مهمون
              بهار اومد لباس نو تنم کرد
              تازه تر از فصل شکفتنم کرد
              بهار بهار یه مهمون قدیمی
              یه آشنای ساده و صمیمی
              یه آشنا که مثل قصه ها بود
              خواب و خیال همه بچه ها بود
              آخ … که چه زود قلک عیدیامون
              وقتی شکست باهاش شکست دلامون
              بهار اومد برفارو نقطه چین کرد
              خنده به دلمردگی زمین کرد
              چقد دلم فصل بهار و دوست داشت
              واشدن پنجره ها رو دوست داشت
              بهار اومد پنجره ها رو وا کرد
              من و با حسی دیگه آشنا کرد
              یه حرف یه حرف ‚ حرفای من کتاب شد
              حیف که همش سوال بی جواب شد
              دروغ نگم ‚ هنوز دلم جوون بود
              که صبح تا شب دنبال آب و نون بود

بهار بهار
              شعر:محمد علي بهمني

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

تو آسمون زندگیم ستاره بوده بیشمار
                اما شبای بی کسی یکی نمونده موندگار
                ستاره های گم شده هر شب من هزار هزار
                اما همیشگی تویی ستاره دنباله دار
                ای آخرین تنهاترین آواره عاشق
                هرشب عمرم همراه با من ستاره عاشق
                ای تو آشنای ناشناسم
                ای مرهم دست تو لباسم
                دیوار شبم شکسته از تو
                از ظلمت شب نمی هراسم
                انگار که زاده شده با من
                عشقی که من از تو می شناسم

ابراهیم عابدی

نظر

• بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

آهنگ آرامش بخش "گل ارکيده" از ايليا منفرد

نظر

• ماهور
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1239

همکاری بهرام رادان با محسن چاوشی و رضا یزدانی در آلبوم دوم

در پى موفقیت آلبوم «روى دیگر» «Other Side»، بهرام رادان کار روى آلبوم دومش را با نام «روى جدید» New Side آغاز کرد. علی باذل مدیر برنامه های بهرام رادان در پى اعلام این خبر افزود: آلبوم«روى جدید» باز هم در سبک و سیاق روى دیگر خواهد بود، گرچه از سبکهایى که مورد توجه هواداران بوده، بیشتر استفاده میشود.

استفاده از چند هنرمندى که از دوستان بهرام هستند و مجال همکارى با آنها را در آلبوم اول نیافتیم نیز جزو برنامه هاى اصلى ست. دوستانى مثل محسن چاووشى و رضا یزدانى.

براى آهنگسازى آلبوم هم از«شهاب اکبرى» و«آریا عظیمىنژاد» و«همایون نصیری» دعوت خواهد شد و مدیریت هنرى کل آلبوم هم مجددا برعهده کیوان هنرمند خواهد بود.

باذل در مورد کلیپ هاى آلبوم روى دیگر گفت: این امر منوط به دریافت مجوزهاى مربوطه است که زحمت آن بر عهده آقاى على اوجى ست و امیدواریم به محض مهیا شدن مجوزها پخش آن را آغاز کنیم.

در آخر باذل درباره بازتاب آلبوم روى دیگردر اهالى موسیقى گفت: اتفاقى که پیش بینى میکردیم افتاد. نظرات دو سوى موافق و مخالف داشت و نکته جالب استقبال تعداد قابل توجهى از هنرمندان بنام کشور بود که این مهم باعث شد تا روند تولید روى جدیدرا زودتر از موعد به جریان بیاندازیم.

باذل اظهار امیدوارى کرد تا همزمان با انتشار آلبوم جدید، مقدمات برگزارى کنسرت نیز آماده گردد.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

لغو یک کنسرت به خاطر تفکیک جنسیتی

فرهنگی - کنسرت احسان خواجه امیری که قرار بود در شهرستان «نور» برگزار شود، لغو شد.

به گزارش ایسنا، این کنسرت که بنا بر اعلام برگزارکنندگان و طبق مجوز دریافتی قرار بود 8 و 9 تیرماه در این شهرستان برگزار شود، بنا بر درخواست مسئولان محلی مبنی بر اینکه محل حضور و نشستن آقایان و خانمها باید کاملا جدا از یکدیگر باشد، منتفی شد.

رهبر ارکستر احسان خواجه امیری با تایید این خبر گفت: پس از اعلام این موضوع از سوی مسئولان شهرستان نور تصمیم گرفتیم این کنسرت اصلا برگزار نشود.

نظر

• ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

پیانو نوازی بازیگر سینما در کنسرت خواننده پاپ

فرزاد فرزین از پیانو نوازی حسام نواب صفوی در کنسرت خود خبر داد.

به گزارش شبکه ایران فرزاد فرزین از پیانو نوازی حسام نواب صفوی در کنسرت خود خبر داد.

فرزاد فرزین خواننده جوان پاپ کشورمان در گفت و گو با سینما پرس، گفت: در کنسرت 23 و 24 تیرماه حسام نواب صفوی با نواختن پیانو گروه را همراهی می کند.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

فرزاد فرزین یک روز پس از کنسرت 5 تیر اش در سالن برج میلاد در مورد همه حاشیه های این روزهایش گفت:

برای دعوا و درگیری که خواننده نشده ام

فرزاد فرزین باز هم در تهران روی صحنه و باز هم برنامه ای شاد و پر هیجان را برای دوستدارانش اجرا کرد تا مخاطبان اش لحظات پر نشاطی را در برنامه اش سپری نمایند. این خواننده که در آخرین ماه های سال گذشته آلبوم «شلیک» را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده بود ، این روزها در راس اخبار اهالی پاپ جای گرفته و البته چند تن از بزرگان این عرصه نیز در گفتگوهایی پر سر و صدا به موضع گیری در مورد او پرداخته اند و صحبت ها و جار و جنجالهای فراوانی را در موردش به راه انداخته اند. همه این ماجراها درست در دست هم داد تا یک روز پس از اجرای 5 تیر فرزین با او هم کلام شویم و در مورد اتفاق ها و صحبت های اخیر با او گپ بزنیم.

موضع گيري های زیادی این روزها علیه تو در رسانه های مختلف از قول همکارانت شده ولی تو روزه سکوت گرفته ای و هیچ پاسخی به آنها نمیدهی. ماجرا از چه قرار است؟

اول اين مصاحبه به تو بگويم كه قرار نيست من امروز در مورد آدم هاي مختلف حرف بزنم. هر چند اين روزها اوضاع جوري شده كه هر كسي مي خواهد در مورد دوستان دور و بري اي حرف بزند، اين وسط من به هر حال بي نصيب نمي مانم و از كرامات دوستان فيضي مي برم. ولي اصل قضيه اين است كه متاسفانه روش جديدي در بين دوستان پيدا شده كه متاسفانه وقتي هر كس هر مشكلي دارد، با تخريب بقيه سعي مي كند راه خود را همراه كند. حواسش هم نيست كه اين تك رو بودن و زياده خواهي هاي زياد از حد فقط به خود مان ضربه مي زند و وضعيت هميني مي شود كه مي بينيم.

اين را مي گذارم به اين حساب كه تو زياد از حد در بسياري مواقع سكوت كردي و بخاطر آلبومت جواب خيلي ها را ندادي .

فضاي نرمال در همه جاي دنيا به همين صورت است. يعني هيچكس براي پيشبرد اهداف اش سعي نمي كند ديگري را بكوبد. تخريب و هوچي گري هم به نظر من نشانه ضعف طرف مقابل است. دليل اصلي سكوت من همين هاست. ولي در برخي مواقع هم به قول تو شرايط باعث شد كه جواب دوستان را ندهم.

مثل زماني كه نزديك انتشار آلبوم «شليك» بود؟

مثل زمان انتشار آلبوم و ماجراي نظر سنجي هايي كه در جاهاي مختلف انجام شد و بعضي دوستان باز هم شروع كرده بودند. ولي چيزي هم كه هست اين است كه من اعتقادم اين است كه با هر كسي نبايد «دهن تو دهن» بزاري. يعني من بايد ببينم سطح كسي كه من با او قرار است وارد يك مجادله رو در رو شوم، در حد من هست يا نه ؟ اگر بود نقطه نظرات ام را به او مي گويم و وارد ديالوگ مي شوم و اگر هم نبود باالطبع اصلا جواب اش را نمي دهم.

ادامه مصاحبه در لینک زیر ..http://musicema.ir/module-pagesetter...-pid-5293.html

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

گزارش کنسرت گروه مشکی پوشان در سالن میلاد؛

رضا صادقی از آلبوم جدیدش با عنوان «عاشقتم» خواند

«رضا صادقی» خواننده موسیقی پاپ کشورمان کنسرت خود را پس از 7 ماه، ه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار کرد.این برنامه که قرار بود از ساعت 21:30 آغاز شود، با حدود 15 دقیقه تاخیر روبرو شد. در این کنسرت که رضا صادقی در آن پس از حدود 7 ماه با هوادارانش دیدار میکرد مانند همیشه با استقبال پرشور هوادارانش همراه بود. «شهرام شکوهی»، دیگر خواننده جوان موسیقی پاپ از جمله میهمانان کنسرت شب گذشته بود.

اجرای ترانههای «وایسا دنیا»، «دلم برات تنگ شده»، «تو با منی» و «بی خداحافظ» بخشی از ترانههایی بود که صادقی در این کنسرت اجرا کرد.

این خواننده پاپ کشورمان از انتشار آلبوم «عاشقتم» خبر داد که به زودی روانه بازار خواهد شد و چند قطعه از آلبوم جدیدش را هم برای حاضران در جلسه خواند که مورد استقبال قرار گرفت.

صادقی در بخشی از برنامه خود با یاد از شهدای هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد: بسیاری از افراد از جمله شهدا جان دادند تا ما جان بگیریم، باید همواره به این امر توجه ویژهای داشته و قدردان آنها باشیم.

نظر

• ماهور
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1239

محسن چاووشی «دیوونه» را به هواداران خود پیشکش میکند

محسن چاووشی هشتم مردادماه همزمان با زادروز تولد خود، قطعه جدیدش را که «دیوونه» نام دارد به هواداران خود پیشکش می کند.

این قطعه با ترانه ای از حسین صفا و تنظیم امیر جمالفرد توسط سایت رسمی این خواننده در اختیار علاقمندان قرار می گیرد. کارهای اخیر این خواننده اغلب با امیر جمالفرد انجام شده است و تنظیم کننده قطعات وی بوده است.

«از رقص رقصیدن بگیر از خنده خندیدن بگیر -- وقتی که میرقصی بخند، بخند و چشماتو ببند» بخشی از ترانه این قطعه است. این قطعه به سبک هاوس کار شده است.

قطعه «دیوونه» هشتم مردادماه در سایت http://www.mohsenchavoshi.net در دسترس هواداران این خواننده قرار می گیرد.

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

نیما مسیحا آلبوم جدید منتشر میکند

نیما مسیحا از تولید آلبوم جدید خود خبر داد و در این رابطه به موسیقی ما گفت: مدت هاست که ساخت آلبوم جدید خود را آغاز کردهام اما از آنجا که با انتشار جزییات اخبار آلبوم به مشکل بر میخوریم ترجیح میدهم فعلا در خصو جزییات آن حرفی نزنم و معرفی آن را به صورت کامل انجام خواهم داد. وی ادامه داد: در حال حاضر مشغول کار بر روی این پروژه هستم و قصد دارم به رغم دیگر آلبومهایم آن را در سکوت مطلق و به صورت کاملا سکرت تولد و راهی بازار موسیقی کنم.
                                متن کامل خبر در ...http://musicema.ir/module-pagesetter...-pid-5318.html

نظر

در حال کار...
                                X