کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سمفونی «کارون» با حضور عزت الله انتظامی روی صحنه رفت
سمفونی کارون ساخته مجید انتظامی شب گذشته توسط ارکستر سمفونیک تهران به خوانندگی سالار عقیلی در تالار وحدت اجرا شد.در این کنسرت که با حضور «حمید شاهآبادی» معاون هنری ارشاد، «علی ترابی» مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، «عزتالله انتظامی» و «مصطفی پورتراب» در تالار وحدت اجرا شد، ارکستر سمفونیک تهران به روی سن آمد و با حضور سالار عقیلی و مجید انتظامی ...
سانس های تمدیدی کنسرت رضا صادقی با شور و حرارت فراوان در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار شد
اجرای متفاوت آقای مشکی پوش ...
آقای مشکی پوش پس از هفت ماه، این بار به همت موسسه صوت «آوای هنر» از هفته گذشته در تهران بروی سن رفت تا دیداری جدید را با مخاطبان پر و پا قرص اش داشته باشد. دیداری که این بار مزه و طعم دیگری داشت و رضا صادقی با احساسی متفاوت و به قول معروف «پوست انداخته» ، نزد هوادارنش بازگشته بود تا باز هم تداعی خاطراتی را بکند که به دلایل عجیب و پرحاشیه، هفت ماه دوستدارانش را در حسرت آنها می دید. صادقی در ابتدای برنامه رو به سالن گفت :
10 سانس اجرای مازیار فلاحی در برج میلاد به پایان رسید
مازیار فلاحی و گروهش دو شب پیش در 2 سانس در سالن اصلی همایشهای برج به روی سن رفتند و به 10 سانس اجرایشان در این سالن پایان دادند. باز هم دکوری متفاوت؛ دکوراستیج مازیار پر بود از سیب و رازقی های سفید و شمعدان های چوبی که به خوبی در روی استیج خودنمایی می کردنند...
نشست رونمایی آلبوم من و بارون؛
بابک جهانبخش: این آلبوم را خیلی دوست دارم
بابک جهانبخش، خواننده پاپ آلبوم «من و باورن»در نشست رونمایی از این آلبوم که ظهر دیروز برگزار شد،گفت: به نظرم آلبوم «من و بارون» بهترین آلبومی است که تا کنون از من و با صدای من منتشر شده است. این آلبوم تجربهای جدید بوده و با آرامشی که دوست عزیزم و تهیه کننده آن محمدرضا خانزاده به من دادند، به سلیقه خودم جمع آوری شده و در واقع اولین آلبومی است که ...
مدیر شرکت فرهنگی هنری آوای نوین از برگزاری کنسرت محمد اصفهانی در شهر اصفهان خبر داد.محسن نوید پور درباره این کنسرت گفت: این کنسرت در روزهای 22 و 23 تیرماه یعنی پنجشنبه و جمعه همین هفته در تالار رودکی ملک شهر اصفهان برگزار می شود.
محسن یگانه، رضا صادقی، علی لهراسبی، حمید عسکری و علی اصحابی برای «بانو» خواندند
آلبوم موسیقی «بانو» شامل هشت قطعه با مضمون عفاف و حجاب است که ترانههای آن را محسن یگانه، رضا صادقی، علی لهراسبی، حمید عسکری، علی اصحابی، قاسم افشار، چنگیز حبیبیان و شاهین رامین خواندهاند. این آلبوم صبح امروز طی مراسمی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حضور «سید محمد حسینی»، توسط «حمید شاهآبادی» معاون امور هنری وزیر رونمایی شد.
پس از مدتها، دو اثر جدید از بنیامین را اینجا دانلود و گوش کنید؛
قطعات «آشوب» و «تا حالا عاشق شدی» با صدای بنیامین
پس از مدتها بنیامین بهادری، خواننده و آهنگساز آلبومهای «بنیامین 85» و «بنیامین 88» که در حال تولید سومین آلبوم رسمی خود است، دو قطعه ی جدید را در اختیار هوادارانش قرار داده است. «آشوب» و «تا حالا عاشق شدی؟» عناوین این قطعات جدید هستند. ترانه ی این دو قطعه توسط سید فرید احمدی - ترانه سرای همیشگی آثار او - سروده شده است. ...
بنیامین و حمید عسکری «الهه ناز» را د صدایی اجرا کردند
شب گذشته بنیامین بهادری کنسرت بزرگداشت مدیر سابق سایت هواداری اش «علی رحیمی کناری» را با نام «به یاد یک مسافر» بروی صحنه برد تا در شبی که به دلایل نامعلوم، سانس اول این کنسرت لغو شده بود، بنیامین اجرای جدیدش را در حضور پر شمار طرفدارانش برگزار کند.
این برنامه که بر خلاف سایر اجراها و برنامه های شرکت «ترانه شرقی» با بیش از نیم ساعت تاخیر شروع شد غافلگیری ها و اتفاقات جالب توجه فراوانی را به خود دید که عجیب ترین آن حضور غیر منتظره «حمید عسکری» بروی سن بود که بنیامین هنگام اجرای یکی از قطعاتش، به یک باره به جلوی سن آمد و از عسکری خواست که در اجرای قطعه «الهه ناز» با او همخوانی کند.
عسکری که به همراه همسرش در ردیف اول سالن نشسته بود، ابتدا شوکه شد و چند لحظه ای مات و مبهوت به بنیامین نگاه کرد ولی پس از شنیدن شور و شوق حاضرین در سالن بروی سن رفت و این قطعه در میان استقبال شدید دوستداران موسیقی از سوی این دو خواننده اجرا شد تا لحظات بکری را در سالن اجرای برنامه شاهد باشیم.
گفتنی ست پیش از این نیز بنیامین با محسن یگانه بروی سن حاضر شده بود و با این خواننده قطعه «سکوت» را همخوانی کرده بود.
بزودی گزارش کامل این کنسرت همراه با گزارش تصویری مربوطه در «موسیقی ما» منتشر خواهد شد. سری اول عکس های یلدا ذبیحی از این اجرا را اینجا ببینید ....
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
آلبوم چکناواریان و شهرام ناظری اواخر تیرماه منتشر میشود
حاصل همکاری لوریس چکناواریان و شهرام ناظری که چند سال پیش و با حضور ارکستر سمفونیک ارمنستان اجرا شده بود، 24 تیر وارد بازار موسیقی میشود.
حمید اسفندیاری، مدیر انتشارات آوای باربد با اعلام این خبر گفت:قرار بود این اثر موسیقایی خرداد ماه وارد بازار موسیقی شود،اما به دلیل مشکلات چاپی این آلبوم شنبه ۲۴ تیر وارد بازار موسیقی می شود،همچنین این اثر در مراحل بسته بندی قرار دارد.
فوادحجازی: علیرضا عصار هرگز برای تلویزیون نمیخواند
آهنگساز و تنظیمکننده آلبومهای علیرضا عصار، که هم اکنون ساخت موسیقی یک مجموعه تلویزیونی را بر عهده دارد، برای اجرای آن در جستجوی یک گزینه مناسب برای خوانندگی است.
فواد حجازی در گفتگو با خبرنگار موسیقی هنرآنلاین گفت: موسیقی مجموعه تلویزیونی "ممکن است برای شما هم اتفاق بیفتد" را به تازگی ساختهام که برای اجرای بخش کلامی آن به دنبال گزینه مناسب هستم.
اعتراض خواننده «همه چی آرومه» به وزارت ارشاد ، تلویزیون و ده نمکی
حمید طالبزاده با اعتراض به اینکه در فیلم «همه چی آرومه» از یکی از قطعات موسیقی او بدون دریافت هیچ اجازهای استفاده شده است، نسبت به مجوز فعالیت نداشتنش در حالیکه اثر او در فیلمهای دارای مجوز پخش، استفاده میشود انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، این خواننده با اعلام این مطلب، گفت: قطعه «همه چی آرومه» که چند سال گذشته توسط بنده اجرا شده بود بارها و بارها در فیلمهای متعدد مورد استفاده قرار گرفته بدون اینکه اطلاعی به من بدهند.
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر