دانلــــــــود موسیقی+تازه های خبر؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

رضا صادقی قطعه جددیدش «بی خداحافظی» را به «خسرو شکیبایی» تقدیم کرد

تقدیم به روح بزرگ صدای «خانه های سبز»...

https://dl.musicema.com/music/tracks...hodahafezi.mp3
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

قطعه «حس آرامش» با صدای «محمد علیزاده»

https://dl.musicema.com/music/tracks...0%5B320%5D.mp3
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

قطعه «هنرمند قدیمی» با صدای مجتبی روغنی

https://dl.musicema.com/music/tracks...andghadimi.mp3
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

قطعه «منِ سردرگم» با صدای «کیان مقدم»

https://dl.musicema.com/music/tracks...rdar%20Gom.mp3
          (کوروش بزرگ)

نظر

• غزاله
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 343

ا افتخاری در گفتوگو با موسیقی ما از نامه دیروزش به شجریان میگوید؛
            وقتی آقای شجریان کار نمیکند من هم نمیتوانم کار کنم

موسیقی ما - علی رضوی: صبح دیروز علیرضا افتخاری خواننده موسیقی ایرانی نامهای را خطاب به محمدرضا شجریان منتشر کرد که خیلی زود سوژه اصلی رسانه و شبکههای اجتماعی شد. نامهای که لحن محبت آمیزی داشت اما کمی عجیب به نظر میرسید. افتخاری از استاد محمدرضا شجریان خواسته بود که خود را به او بنمایاند!

بعد از انتشار این نامه افتخاری در گفتوگویی با سایت موسیقی ما درباره دلایل انتشار این نامه توضیحاتی داد. او در پاسخ به این سؤال که آیا پیغامی از سوی شجریان دریافت کرده است که اینگونه به آن جواب داده گفت: «نمیتوانم بگویم پیغامی هست یا نیست. در واقع این نامه اظهار محبت من به آقای شجریان بود. ما از یک خانوادهایم و طبعا من هم مانند افراد دیگر خانواده آقای شجریان را دوست دارم.

افتخاری همچنین در مورد اینکه آیا اختلافی بین او و شجریان وجود دارد که چنین نامهای را منتشر کرده، گفت:«چرا نباید حالت دوستی و برادری داشته باشیم؟ بعضیها میپرسند که تو از آقای شجریان دلخوری؟ من از ایشان دلخور نیستم. من از خودم دلخورم.»

افتخاری در ادامه در مورد انگیزههای اصلیاش برای این اقدام میگوید: «دوست دارم فضای موسیقی بازسازی شود. میخواهم که صمیمیتها و محبتها بین این خانواده بیشتر شود. خانواده که میگویم شما(رسانهها) هم شاملش میشوید. شما باید سعی کنید که فضای موسیقی مهربانتر بشود. چرا نباید همه زیر یک سقف جمع شویم و از وجود همدیگر بهرهمند شویم؟ چرا نباید استاد شجریان در ایران بخواند؟ ماهیگیرها و بناها و پیشهورها هم با هم آواز میخوانند و کار میکنند. چرا نباید ما همآواز باشیم؟ چرا شجریان نباید از حال من خبر داشته باشد؟ بیست سال است که من شجریان را ندیدهام و این واقعا خوشایند نیست.»

افتخاری در پاسخ به این سوال که در آن قسمت از نامه که از آقای شجریان خواستهاید خودش را به شما بنمایاند انتظار چه کاری را از ایشان داشتید؟ میگوید: «رسم ادب این است که بزرگتر باید دست کوچکتر را بگیرد. در یک مجلس وقتی وارد میشوید تا بزرگتر دستش را دراز نکند کوچکتر نباید دستش را دراز کند. ایشان جایی دستشان را دراز نکردند که ما دست ایشان را بگیریم.»

افتخاری در پاسخ به اینکه چه اتفاقی افتاده است که شما این نیاز را احساس کردید گفت: «ما اهالی موسیقی باید با هم باشیم. اگر با هم باشیم هر اتفاقی بیفتد هنرمند را اذیت نمیکند. اما ما الکی بهانه میگیریم و از هم دور میشویم.»

افتخاری در ادامه در مورد کمکاری سالهای اخیرش گفت:«میتوانستم کار کنم، اما دل و دماغ کار کردن نداشتم. وقتی آقای شجریان کار نمیکند من هم نمیتوانم کار کنم. وقتی در یک بازار همه مغازهها بسته باشد، شما چطور میتوانید به تنهایی مغازه خودتان را باز کنید؟ ما این مغازهها را باز کنیم، آب و جارو کنیم، تا دوباره این بازار رونق بگیرد.»

افتخاری در واکنش به این مطلب که ممکن است استاد شجریان ممنوعالکار بوده و منع قانونی برای انجام فعالیت هنری داشته باشند گفت:«آقای شجریان ممنوعالکار نیست. چه کسی میتواند به ایشان بگوید کار نکن؟ چه کسی میتواند مجوز ایشان را صادر کند یا نکند؟ شجریان خودش کارهای خودش را امضا میکند. ایشان اگر بخواهند دوباره میتوانند در ایران فعالیت کنند.»

نظر

• غزاله
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 343

انتشار قطعه «من سردرگم» با صدای کیان مقدم

http://musiceiranian.ir/images/news-...Sardar-Gom.mp3

نظر

• ماهور
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1239

کلیپ «مرد قصه ها» با صدای «رضا صادقی»

چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• غزاله
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 343

انتشار «به همین زودی» از سیروان خسروی/ دانلود کنید

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

قطعه «می سوزم آتیشم» با صدای فریدون

https://dl.musicema.com/music/tracks...%20Atisham.mp3
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

دموی آلبوم «اکسیژن» با صدای «بابک جهانبخش»

https://dl.musicema.com/music/demo/D...m%20Oxygen.mp3
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

همه بلیتهای کنسرت 27 مرداد در چند ساعت فروخته شد؛

رکوردشکنی جالب سیروان

همه ی بلیت های کنسرت 27 مرداد سیروان خسروی در برج میلاد، در حدود چند ساعت به فروش رسید. این اتفاق را باید یک رکوردشکنی جالب در موسیقی پاپ کشور دانست که پیش از این مشابه آن رخ نداده است.

سیروان خسروی در گفت و گو با خبرنگار «موسیقی ما» ضمن ابراز خرسندی از چنین اتفاقی اظهار داشت: «برای من هم فروش بلیت ها در سه-چهار ساعت، عجیب بود! چنین اتفاقی سابقه نداشته و نمی دانم چطور باید از لطف هواداران عزیزم سپاسگزاری کنم. واقعاً من را غافلگیر کردند. همه ی تلاشم را برای جبران محبت های هوادارانم به کار خواهم گرفت».

محمد حاتم پور نیز در خصوص این اتفاق به خبرنگار ما گفت: «همانطور که چند روز پیش در گفت و گو با موسیقی ما بیان کردم، به دلیل تداخل با کنسرت رشت، قصد نداشتیم برای 27 مرداد بلیت فروشی کنیم. اما به خاطر پیگیری های هواداران سیروان، با تهیه کننده ی کنسرت رشت و سازمان های مربوطه مذاکره کرده و هماهنگی های لازم را انجام دادیم و توانستیم مجوزهای 27 مرداد ماه را اخذ کنیم. بلیت فروشی تقریباً ساعت 2 بعد از ظهر آغاز شد و ساعت 5 بعد از ظهر بلیت ها تمام شد. از این رو، منتظریم تا مجوزهای نهایی کنسرت 2شهریور نیز اخذ شود تا بلیت فروشی آن را آغاز کنیم».

گفتنی است این کنسرت تفاوتهایی با سایر کنسرتهای سیروان از جمله در دکور و... خواهد داشت که برای غافلگیری هواداران سیروان، فعلاً جزئیات آن اعلام نخواهد شد.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

قطعه ی دو صدائه ی این دو هنرمند به زودی منتشر می شود؛

بهنام صفوی و شهرام شکوهی «محرمِ اسرار» می شوند

دو ستاره ی سالهای اخیر موسیقی پاپ کشور، در حال تهیه ی یک قطعه ی دو صدائه هستند. این قطعه که «محرم اسرار» نام دارد، طی روزهای آینده با صدای بهنام صفوی و شهرام شکوهی منتشر می شود.

بهنام صفوی در گفت و گو با «موسیقی ما» در خصوص این قطعه گفت: «خیلی وقت بود که قصد داشتم کار جدیدی انجام دهم و چنین فکری در سر داشتم. محمد کاظمی این همکاری را پیشنهاد کرد و من استقبال کردم و پس از در میان گذاشتن با شهرام شکوهی، او هم استقبال کرد و تصمیم گرفتیم این قطعه را تولید کنیم. ترانه را محمد کاظمی سروده، ملودی را من ساخته ام و تنظیم هم به صورت مشترک توسط غلامرضا صادقی و من صورت گرفته است. ضمناً قصد دارم این آهنگ را در آلبوم جدیدم قرار دهم».

گفتنی است بهنام صفوی پیش از این در قطعه ی «هنوزم عاشقتم» (از آلبوم رمانتیک) و تک آهنگ «صحنه سازی» با شهاب رمضان همخوانی کرده بود که بازتاب خوبی نیز در میان هواداران این دو هنرمند داشت. چند ماه پیش خبری در خصوص انتشار قطعه ی دوصدائه شهرام شکوهی و میلاد ترابی نیز مطرح شد، اما این قطعه که قرار بود تیتراژ مجموعه ویدئویی «شام ایرانی» باشد، منتشر نشد.

در شرایطی که اوضاع موسیقی پاپ کشور و روابط اهالی آن با یکدیگر چندان ایده آل نیست، چنین همکاری هایی را باید به فال نیک گرفت. قطعه «محرم اسرار» را در روزهای آینده از «موسیقی ما» دریافت نمایید.

صفوی این روزها با گروهش مشغول تمرین برای کنسرت آینده اش است که 12 شهریور ماه در برج میلاد برگزار خواهد شد.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

قطعه «من واست جون می دم» با صدای شهاب رمضان

https://dl.musicema.com/music/tracks...on%20Midam.mp3
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• غزاله
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 343

قطعه شنیدنی «تنها» با صدای رحیم پوردرخش منتشر شد

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

قطعه «ایده آل» با صدای «علی شوکت»

dl.musicema.com/music/tracks/Ideal.mp3
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X