سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

زمان پیش فروش بلیتهای فیلم فجر

پیش فروش اینترنتی بلیتهای سی اُمین جشنواره فیلم فجر از سه شنبه 27 دی ماه به صورت اینترنتی آغازخواهد شد.

به گزارش مهر، سیمون سیمونیان مسئول پیش فروش بلیتهای سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر با اعلام این خبر افزود: پیش فروش اینترنتی بلیتهای جشنواره از سه شنبه 27 دی ماه آغاز میشود و به مدت سه روز ادامه پیدا میکند. قیمت هر سری ده تایی بلیت مسابقه سینمای ایران، مسابقه فیلمهای اول و آیینه سینمای ایران 40 هزارتومان خواهد بود. همچنین، مسابقه سینمای بین الملل 30 هزار تومان است و سایر بخشهای خارجی شامل جشنواره جشنوارهها، جلوهگاه شرق، سینمای سعادت و مرور سینمای بین الملل 20 هزار تومان خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه برمسابقه سینمای ایران، فیلمهای بخشهای "نگاه نو" (فیلمسازان اول) و "آینه سینمای ایران" (خارج ازمسابقه)، سینمای حقیقت( فیلم های مستند بلند)؛ بخش بینالملل شامل "جام جهاننما"(مسابقه بینالملل)، "جلوه گاه شرق"(مسابقه سینمای آسیا)، "سینمای سعادت"(کشورهای جهان اسلام) و "جشنواره جشنوارهها" نیز به صورت اینترنتی به فروش خواهد رسید.

به گفته وی پیش فروش بلیتها به مانند سالیان قبل ازطریق وب سایت های fajrticket.irو fajrticket.comصورت خواهد گرفت. مخاطبان پس از خرید، برای دریافت بلیتهای خود در تاریخهای 29 و 30 دی ماه و اول بهمن ماه با در دست داشتن کد رهگیری و کارت شناسایی معتبر به پردیس سینمایی ملت ( تهران - خیابان ولیعصر- بزرگراه نیایش - مقابل بزرگراه کردستان) مراجعه کنند.
    to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

حمید فرخ نژاد از بازی در "محمد(ص)" انصراف داد

حمید فرخنژاد در فیلم «محمد» (ص) مجید مجیدی مقابل دوربین نمیرود.

این بازیگر که پیش از این اعلام شده بود در فیلم مجیدی نقش ابوسفیان را بازی میکند، خودش میگوید؛ به دلیل تقارن با فیلم «استرداد» در آن پروژه حضور نخواهد داشت.
      فیلمبرداری «استرداد» به کارگردانی علی غفاری و تهیهکنندگی محسن علیاکبری از اوایل بهمن در مسکو آغاز میشود.

نظر

• مجيد رادمنش
        مدیر (6)
        • Oct 2010
        • 4902

فیلم لحظه گرفتن جایزه گلدن گلوب توسط اصغر فرهادی:

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

خانه قاجاری هدیه تهرانی در شیراز

خانه قاجاری هدیه تهرانی در شیراز با مشارکت مردم و بی آنکه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در کار دخیل باشد، مراحل احیا را تا حدودی پشت سر گذاشته است. در حالی که صحبتهایی مبنی بر حمایت مالی از آن مطرح شده بود.

به گزارش ایسنا، خانه «کشمیری» در سال 1379 در فهرست آثار ملی ثبت شد و حدود سه سال پیش به تملک هدیه تهرانی بازیگر سینما درآمد.

کیارش اقتصادی نظریهپرداز خوشهسار بومی که در احیای این خانه مشارکت داشته است، درباره آخرین وضعیت آن توضیح داد: «این خانه با مشارکت مردم در حد آبرومندی احیا شده است؛ ولی اقامتگاه مسافران بهشمار نمیآید، بلکه یک «احیاخانه» است.»

او ادامه داد: «جنس «احیاخانه»ها از نوع اقامتگاههای بومی نیست؛ ولی علاقه مندان به احیا یا زندگی در فضاهای تاریخی برای مدتی میتوانند به این خانه ها وارد شوند و ضمن زندگی کردن در آنها، برای احیای این خانه های قدیمی کمک کنند.»

نظر

• سرداربورسی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 458

حذف تصویر گلشیفته فراهانی از وبسایت مجله فرانسوی

در پی واکنش منفی امروز افکار عمومی و رسانه ها در خصوص انتشار تصویر عریان هنرپیشه سابق سینمای ایران در وبسایت یک نشریه فرانسوی، تصویر گلشیفته فراهانی به دلایلی نامشخص از سایت این مجله حذف گردید.

به گزارش فارس، این اقدام گلشیفته به قدری ناباورانه بود که حتی حامیان وی نیز در ابتدا این تصویر را غیرقابل باور و ساختگی عنوان کردند؛ اما منبع انتشار خبر به اندازهای موثق بوده است که جای هر شک و شبههای را درباره تصویر این زن از بین میبرد.

انتشار عکس نیمه برهنه «گلشیفته فراهانی» در فیسبوک و پس از آن دیگر سایتهای اینترنتی واکنش بسیاری از سینما دوستان را برانگیخت که چرا بازیگری که یک روز خوش درخشیده بود، با پناه بردن به سینمای غرب، امروز افتخارش این است تا به حراج گذاشتن نجابتش، عکسش بر جلد یک مجله فرانسوی منتشر شده است.
            ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
            نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

پیشنهادافروغ درباره ماجرای گلشیفته فراهانی

یکی از موضوعاتی که در روزهای اخیر باعث وهن سینمای ایران شده و تاسف بسیاری از اهالی فرهنگ و سینما را برانگیخته است مسئله ی گلشیفته فراهانی و عمل مستهجن اوست. جدا از اینکه این اتفاق اصلا به نفع گلشیفته فراهانی نبوده اما باید دید که چرا ماجرا به اینجا کشیده می شود و یک بازیگر که با امکانات کشور به اینجا رسیده است اینگونه به فرهنگ ملی و دینی خود پشت می کند.

به گزارش آوینی فیلم در این باره گفتگو کردیم با دکتر عماد افروغ، جامعه شناس و نظر ایشان را جویا شدیم.

افروغ در شروع از مصاحبه کردن امتناع ورزیده و علت آن را اینطور بیان کرد: من در موضوعی که در برنامه ی پارک ملت مطرح کرده و بحث مردم سالاری دینی و حقوق مردم را از دیدگاه امیرالمومنین گفتم با سیلی از تهمت ها و فضاسازی ها مواجه شدم و به نظر بنده فضای نقد آزاد در کشور ما خیلی مناسب نیست و من می ترسم سر این موضوع دوباره قصه ای مثل برنامه ی پارک ملت ایجاد شود.

وی در ادامه گفت: من در اینجا می توانم فقط به چند نکته ی کوتاه اشاره کنم. اعتقاد من است که ماجرا می توانست به اینجا کشیده نشود اگر فضا آزاد بود من حرف هایم را راحت تر می زنم.

این استاد جامعه شناسی کشور افزود: خدا رحمت کند مرحوم ملاقلی پور را. وقتی که من فیلم میم مثل مادر را تماشا کردم ایشان را به کمیسیون فرهنگی مجلس دعوت کردیم و از ایشان تشکر کردیم. این کارگردان به ما می گفت که فیلم من فروش نمی کند و نیاز به حمایت دارد. ما هم نامه ای زدیم به صدا و سیما و از آن ها خواستیم که شرایط اکران در سیما فراهم شود. آن فیلم یکی از دلایل تاثیرگذاریش بازی خانم گلشیفته فراهانی بوده است.

عماد افروغ ادامه داد: حال چه می شود که کار به اینجا می رسد. به نظر بنده باید ساعت ها روی این موضوع کار کرد و حرف زد. این سوال برای همه ایجاد می شود که چرا یک بازیگر با این توانایی و این همه سرمایه گذاری به کشور و ملت و فرهنگ خود پشت می کند. آیا این کار او از سر لجبازی با ما نیست؟ ایا این کار او فقط دلیل شخصی دارد؟آیا برای مسائل مالی است؟ ما چه می توانستیم انجام دهیم که چنین اتفاقی نیفتد.

این نماینده ی سابق در مجلس شورای اسلامی در پایان این مصاحبه کوتاه به خبرنگار آوینی فیلم اینگونه پیشنهاد داد: به نظر بنده ما یک میزگردی از اهالی فرهنگ و سینما برگزار کرده و با تفکر شهید آوینی این مسئله را بررسی نماییم.

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

دلیل سانسور "تا ثریا" از زبان ضرغامی

رییس سازمان صداوسیما ـ در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه گفته میشود سریال «تا ثریا» با حذفیاتی روبهرو بوده، با تایید تلویحی این موضوع، از سریال «تا ثریا» و همچنین «شیدایی» و اهدافی که قصد انتقال آن را داشتند، دفاع کرد و آنها را سریال موفقی دانست.

به گزارش ایسنا، ضرغامی در پاسخ به پرسش ذکر شده در حاشیهی جلسه هیات دولت گفت: جزئیات مربوط به مجموعهی سریالها و مباحث اینچنینی را مسؤولان مربوطه در معاونت سیما باید پاسخ دهند اما مجموعههای اشاره شده با هدفگذاری مشخصی تولید و پخش شدهاند و هدفهایی را دنبال میکردند؛ مثلا در سریال «شیدایی» بحث در مورد مزمت دروغ بود که این موضوع به خوبی منعکس شد. اثرات دروغ گفتن و همچنین در مورد اهمیت انسجام خانواده مسائلی را مطرح کرد که به خوبی منتقل شد و من از آقای عسگرپور به خاطر تولید این سریال تشکر میکنم و در مجموع این کار موفقی بود.

رییس سازمان صداوسیما همچنین با اشاره به پخش سریال «تا ثریا» از شبکه اول سیما و با اشاره به اهداف این سریال در مزمت ربا و شرکتهای هرمی گفت: در واقع در این سریال نشان داده شد که اگر افراد وارد این مقولات شوند به خاک سیاه کشیده میشوند و پیام خود را به درستی منتقل کرد و سریال آموزندهای بود.

ضرغامی در ادامه صحبتهای خود گفت: اگر یک سریال در مجموع فضای دراماتیکش به گونهای باشد که حالت غم و اندوه را زیاد کند ممکن است سریال توسط مسؤولان مربوطه مورد جرح و تعدیل قرار گیرد.

وی گفت: در مجموع دو سریال ذکر شده بر اساس هدفگذاریهای انجام شده تمام شد و اگر این مجموعه یا هر مجموعه دیگری به همین دلیل که عرض کردم یعنی در واقع فشردهتر شود به خاطر اینکه پیامش بهتر و درستتر منتقل شود، یک مساله عادی است و چیز جدیدی نیست.

البته در این بین یکی از خبرنگاران نیز به ضرغامی انتقاد وارد کرد که چرا روز گذشته در هنگام پخش سریال «شوق پرواز» و در موقعی که خبر شهادت یکی از خلبانان در این سریال داده شد، سریال قطع شد و در وسط آن آگهی در ارتباط با پوشک بچه و چیپس پخش شد که ضرغامی انتقاد این خبرنگار را پذیرفت و گفت که اگر چنین کاری انجام شده بدسلیقگی بوده است.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

اکران "روز رستاخیز" با سه نام و سه زبان در سال آينده

فيلم سينمايي 'روز رستاخيز' ساخته احمدرضا درويش با سه نام و سه زبان مختلف در سال آينده اکران ميشود/ فيلم مقطع تاريخي مرگ معاويه تا شهادت امام حسين(ع) را روايت ميکند
                  نسیم: تدوين فيلم سينمايي «روز رستاخيز» توسط «طريق انور» تدوينگر معروف و نامزد دريافت اسکار (براي فيلم سينمايي سخنراني پادشاه) در لندن در حال انجام است و درويش ظرف 25 روز آينده براي فاينکات نهايي عازم انگليس خواهد شد. زبان اصلي فيلم سينمايي «روز رستاخيز» فارسي خواهد بود و به زبانهاي عربي و انگليسي دوبله و اکران خواهد شد. يوم الحُرّيه (روز آزادي) نام عربي فيلم و He who said no (آنکه گفت نه) نام انگليسي فيلم خواهد بود.

نظر

• سرداربورسی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 458

«قهوه تلخ» چند میلیارد تومان فروخت؟

به گزارش شبکه ایران خشایارالوند نویسنده «قهوه تلخ» با انتقاد از اینکه تهیه کننده دستمزدهای عوامل این مجموعه را پرداخت نمی کند در گفت و گو با همشهر جوان در آمد حاصل از فروش این مجموعه را 42 میلیارد تومان عنوان کرده است.
                    ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                    نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• ناهید
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 1419

"جشنواره موسیقی،تئاتر و فیلم فجر"

حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                      خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                      خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

ناهید جونم خواجه امیری روز اول دو سانس برنامه داره توی برج میلاد ،تو هستی که ؟!!!

نظر

• ناهید
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 1419

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                          آمن جونم قرار شد کدوم ساعت باشیم و چندتا از کنسرتها رو من باید نظارت کنم ;;):d

نظر

• ناهید
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 1419

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
                            ناهید جونم خواجه امیری روز اول دو سانس برنامه داره توی برج میلاد ،تو هستی که ؟!!!
                            با سانس دو موافقم عزیزم ولی محسن یگانه رو بیشتر ترجیج میدم >:d<;;)

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

من می گم خواجه امیری،یگانه،فلاحی،ارکستر ملی،گروه ژیوار،مازیار فلاخی،گروه لیان خیلی عالیه ...یه جور برنامه بریزیم که با هم هماهنگ کنیم برج هم بریم...وای ناهید گروه ژیوار باید دستمال هم با خودمون ببریم ....:d:d:d:d:d

نظر

• ناهید
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 1419

راستی آمن جونم آب معدنی کمیاب شده نکنه احتکار کردن برای اون شب که دیگه ......؟:d ولی برج میلاد با تالار وحدت فرق داره دیگه بهانه ایی نیست:-> البته فک کنم بهانه ایی نیست

نظر

در حال کار...
                                X