سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ماهور
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1239

فیلم های خوب دیگری که می توانید در جشنواره فیلم فجر ببنید:

* خرس به کارگردانی خسرو معصومی

* نارنجی پور به کارگردانی داریوش مهرجویی

* بی خداحافظی به کارگردانی احمد امینی

*یک عاشقانه ساده به کارگردانی سامان مقدم
    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

این تاپیک رفته بود به قهقرای صفحه بعد و معلومه صاحب خونه هاش یعنی ناهید جان و آمن جان نیستن:)]:-w
      ای نامردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااا =(( همه کنسرت خوبا رو خودتون برید :(:( بلیت درجه پنجاش رو هم بدین من برم X-(X-(X-(X-(

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

شهدای فیلم «بوسیدن روی ماه» دخترباز بودند

یکی از اعضای هیئت داوران سی امین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد متاسف هستم برای این کارگردان و تهیه کنندهای که خودشان را منتسب به نظام نشان می دهند، اما در فیلم شان در خانه مادر شهید عکس رهبر و امام نیست.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

اکبر عبدی: گفتم من عمه همسر آقای عبدی هستم!

اکبر عبدی با بازی درخشانی که در اولین ساخته سینمایی رضا عطاران یعنی «خوابم میآد» از خود به نمایش گذاشت هیات داوران بخش سینمای ایران این دوره از جشنواره را مجاب کرد که بدون هیچ شک و تردیدی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را به او اهدا کنند، سیمرغی که به گفته عبدی حکم زنگوله پای تابوت را برایش دارد و او باید خیلی زودتر از اینها و برای فیلمهایی مثل «ای ایران» به کسب سیمرغ نائل میشد.

به گزارش شبکه ایران، اکبر عبدی در گفتوگویی با «نسل امروز» اعلام کرده که این سیمرغ را به همراه جایزه مالی جشنواره به تنها فرزندش المیرا، اهدا کرده است. بخشهای برگزیده این گفتوگو را در ادامه میخوانید.

گفتم من عمه همسر آقای عبدی هستم

از ابتدا هم قدرت ریسک بالایی که رضا عطاران داشت باعث شد این اتفاق بیافتد. روزی که رضا به خانه ما آمد به من گفت که میخواهم بشوی مادر من! دوست دارم طوری نقش را در بیاوری که اگر اسمت را به عنوان بازیگر این نقش نزنیم، تماشاگر متوجه نشود یک مرد نقش مادرم را بازی کرده است. ما رفتیم و آقای امیدواری و دوستانشان خیلی زحمت کشیدند و تست گریم من را اجرا کردند. من آن روز با همان چادر نمازیس که در فیلم دیدید و گریم ایمام امیدواری به خیابان آمدم و هیچکس حتی شک هم نکرد که من زن باشم. با همان لباس و گریم به منزلم رفتم و نگهبان ساختمان از من پرسید با کی کار دارید؟ گفتم با آقای عبدی، گفت شما؟ گفتم من عمه همسر آقای عبدی هستم اما نمیدانم منزل ایشان کدام طبقه است. نگهبان ساختمان من را تا دم در خانه همراهی کرد(خنده) به نظر من رضا خیلی خوب استانداردهای کمدی را میشناسد.

مادر رضا به خانم ودادیان و البته مادر خودم شباهتهایی داشت

ما نمیخواستیم اما در نهایت این اتفاق افتاد که مادر رضا به خانم ودادیان و البته مادر خودم شباهتهایی داشت.

گیتی جاه کارمند بانک بود و من در بازار تهران شاگردی می کردم

من اینقدر که به جایزه گرفتن ایشان(گیتیجاه) خوشحال شدم برای خودم شاد نشدم.آقای گیتی جاه بیش از سی سال کارمند بانک بودند. آن زمان من در بازار تهران شاگردی میکردم و سریال مراد برقی هم پخش میشد و ناصر یکی از نقش های محوری آن را به عهده داشت. من آن ایام هر روز به بانک سپه میرفتم و ایشان را از دور نگاه میکردم و با خودم میگفتم خدایا یعنی میشود من هم مثل ایشان روزی در تلویزیون باشم.

قاضیانی یک هنرمند تمام عیار است

بازی خانم قاضیانی را در «روزهای زندگی» دیدم و فکر میکنم ایشان سزاوار سزاوار کسب سیمرغ بودند. خانم قاضیانی در هر کاری که حضور داشتند بازی خوبی از خودشان به نمایش گذاشتند. نکتهای که فکر میکنم از ویژگیهای این خانم هست این است که خانم قاضیانی خیلی باشعور و فکر بالا کارهایشان را انتخاب میکنند. نه من با ایشان فامیل هستم و نه برخورد زیادی با ایشان داشتم اما به نظرم واقعا یک هنرمند تمام عیار است.

از فرهاد(اصلانی) دلخور هستم

بازی فرهاد(اصلانی) را ندیده بودم چون یک مقدار از سر سریال «امام علی(ع)» دلخور هستم چون ایشان با نقشه آقای شریفی نیا رفتند و جای من صحبت کردند، اگر یک گوینده حرفهای بود من دلخور نمی شدم اما حرف زدن فرهاد اصلانی به جای نقش من نه تنها کمکی به من نکرد بلکه شاید به من لطمه هم زد. آقای اصلانی شما باید با من هماهنگ می شدید و از من سوال میکردید که چرا نقش را خودتان دوبله نکردید؟ بازی خانم یکتا ناصر را هم متاسفانه ندیدم و نمیتوانم نظری در مورد ایشان داشته باشم.

عذاب وجدان گرفتم که خودم را جای بازیگر امیرو جا زده بودم

نقش امیرو در «ساز دهنی» امیر نادری نقش بود که دوست داشتم بازیاش کنم! حتی با شیطنت چند جا گفتم که بازیگر آن نقش من هستم. البته بعد از مدتی که بزرگتر و بالغ تر شدم دیدم بازیگری که این نقش را بازی کرده بود عالی و شاهکار نقش را در آورده بود و شاید اگر من این نقش را بازی میکردم این اثر را روی مخاطب نمیگذاشت و بعد عذاب وجدان گرفتم که خودم را جای بازیگر امیرو جا زده بودم.

در فیلم جیرانی نقش یک شخصیت دوجنسه را بازی خواهم کرد

من دوست دارم نقش یک شخصیت دوجنسه را بازی کنم که فکر میکنم یک نوع کمدی تلخ و سیاه هم هست. انشالله آقای جیرانی این طرح را خواهند نوشت و کارگردانیاش خواهند کرد و من هم در آن بازی خواهم کرد. یک طرح قصه هم دارم که انشالله تا چند وقت دیگر یکی از دوستان زحمت نوشتن اش را خواهد کشید. این طرح داستان یک پسر است که یکجورهایی دچار عقب ماندگی ذهنی است و در ویلایی در شمال سرایدار است و اتفاقاتی بین او و دختر صاحب ویلا می افتد که خط اصلی داستان را تشکیل میدهد. دوست دارم این قصه را در سینما کارگردانی کنم.
          to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

آل پاچینو نامزد بدترین بازیگر سال شد

«آل پاچینو»، بازیگر سرشناس هالیوود نامزد جایزه «تمشک طلایی» بدترین بازیگر سال هالیوود شد.

نامزدهای جوایز «تمشک طلایی» که هرسال به بدترینهای هالیوود اعطا میشود درحالی معرفی شدند که در بخش بدترین بازیگران مرد، حضور «آل پاچینو» تعجببرانگیز است.

«آل پاچینو» برای بازی در فیلم «جک و جیل» نامزد عنوان بدترین بازیگر مرد هالیوود شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در بخش بدترین بازیگران هالیوود همچنین نام «نیکول کیدمن» در کنار «آدام سندلر» به چشم میخورد.

«آدام سندلر»، بازیگر و تهیهکننده سرشناس هالیوود با فیلم «جک و جیل» در 11 بخش نامزد دریافت جایزه «تمشک طلایی» شده است که از این لحاظ رکورددار به حساب آید.

«نیکول کیدمن» برای بازی در فیلم «فقط با او برو» و «نیکلاس کیج » هم برای بازی در سه فیلم «فصل ساحره»، «عصبانی راندن» و «تعدی» نامزد دریافت این جایزه هستند.

«نیکول کیدمن» درحالی نامزد عنوان بدترین بازیگر زن هالیوود شده است که در کارنامه افتخارات او جایزه اسکار و خرس نقرهای جشنواره برلین برای فیلم «ساعتها»به چشم میخورد.

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

سیاست ضد اسرائیلی دامن اصغر فرهادی رو گرفت

اصغر فرهادی پس از دریافت جایزه گفت: هم اکنون بسیاری از ایران در سراسر جهان در حال تماشای ما هستند و من تصور می کنم که انها خیلی شاد باشند.

به گزارش انتخاب، وی افزود: ایرانیان فقط به خاطر یک جایزهى مهم یا یک فیلم یا یک فیلمساز خوشحال نیستند انها خوشحالند، چون در روزهایى که سخن از جنگ، تهدید، و خشونت میان سیاستمداران در تبادل است نام کشورشان ایران از دریچهى باشکوه فرهنگ به زبان مىآید. فرهنگ غنى و کهنی که زیرگرد و غبار سیاست پنهان مانده است.

فرهادی گفت: من با افتخار این جایزه را تقدیم به مردم کشورم می کنم، مردمی که به تمام تمدن ها و فرهنگ ها احترام می گذارند و از دشمنی متنفر هستند.

واشنگتن پست نوشت: در حالی که فرهادی بر روی صحنه در حال سنخرانی بود، دوربین سریعا استیون اسپیلبرگ حامی سرسحت اسرائیل را نشان داد. این اقدام نشان تنده تنشی بود که اوایل هفته پیش آمد. فرهادی در رویدادی که مربوط به اسکار بود شرکت نکرد.
              در ان جلسه، کارگردان های بهترین فیلمنامه غیرانگلیسی زبان از جمله جوزف سدار، کارگردان اسرائیلی حضور داشتند. فرهادی عدم حضور در آن جلسه را کسالت عنوان کرده بود.

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

نوه امام خميني (ره)موفقيت فرهادي در مراسم اسكار را به وي تبريك گفت

در متن پيام تبريك مرتضي اشراقي خطاب به فرهادي آمده است :هنر و هنرمندی که در خدمت فرهنگ و مردمش باشد و پیام انسان دوستی آنان را به گوش جهانیان برساند لیاقت دریافت چنین جوایزی را داراست.

ایلنا: مرتضي اشراقي نوه بنيانگذاركبير انقلاب اسلامي موفقيت اصغر فرهادي در مراسم اسكار 2012 را تبريك گفت .

به گزارش خبرنگار ايلنا متن پيام تبريك مرتضي اشراقي بدين شرح است :

جناب آقای اصغر فرهادی

هنر و هنرمندی که در خدمت فرهنگ و مردمش باشد و پیام انسان دوستی آنان را به گوش جهانیان برساند لیاقت دریافت چنین جوایزی را داراست. اینجانب این پیروزی را صمیمانه به شما و دیگر دوستان و همکاران هنرمندتان و تمام اهالی فرهنگ و هنر ایران، تبریک عرض می نمایم. امیدوارم در تمام مراحل زندگی و در ادامه فعالیتهای هنریتان پیروز و سربلند افتخار آفرین باشید.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

تهمینه میلانی تهدید به قتل شد

تهمینه میلانی تهدید به قتل شده است؟! این کارگردان و تهیه کننده سرشناس نمیداند به کدامین گناه و کینه در شرایط خطرناکی قرار گرفته است!؟ زندگی این زن هنرمند از چندی پیش توفانی شده است چرا که گروهی ناشناس و نامرئی با روشهای مختلفی وی را تهدید به مرگ میکنند و سعی دارند به وی ضربه بزنند.

به گزارش روزنامه ایران، پیامک های تهدیدآمیز، نخستین گام مزاحمان تهمینه میلانی، برای به وحشت انداختن وی بود و در حالیکه تصور میشد تهدیدها در همان حد sms بماند اما شکستن شیشه های خودروی این کارگردان سرشناس نشان داد که خطر بر سر وی و خانواده اش سایه افکنده است.
                  این هنرمند هر بار شیشه خودرویش را تعویض میکرد باز با حمله گروه ناشناس مواجه میشد به گونه ای که مشخص بود تهدیدکنندگان وی را تعقیب میکنند و در جاهای مختلف شیشه خودرویش را میشکنند. در پیامک ها آشکارا نوشته شده بود که «تو را خواهیم کشت!» و تهمینه میلانی که میدید تهدیدها جدی هستند چارهای ندید جز مراجعه به پلیس و طرح شکایت تا از این فضای وحشتناک نجات یابد. میلانی که گفتار جسورانه ای دارد این بار وقتی پای در کلانتری 101 تجریش گذاشت پریشان و نگران بود. وی به مأموران گفت که با هیچ کس اختلافی ندارد و نمیتواند مظنون را معرفی کند.
                  پلیس با دستور بازپرس پرونده از دادسرای شمیرانات تهران، دست به تجسس های اطلاعاتی ویژه ای زد و در حالیکه پی برده بود عامل تهدیدات آشنایی کاملی به محل زندگی تهمینه میلانی دارد، رفتارهای وی را تحت نظر گرفت و توانست ردپایی از یک مرد را به دست آورد. با وجود این سرنخ قوی، مأموران نتوانستند عامل تهدیدها را دستگیر کنند و پرونده پس از صدور کیفرخواست در اختیار قاضی شعبه 1054 دادگاه جزایی و عمومی تهران قرار گرفت.
                  عامل تهدید با عدم حضور در جلسه دادگاه باز ناشناس ماند تا این که قاضی در حکمی غیابی وی را بخاطر توهین و تهدید به تحمل 91 روز زندان و 74 ضربه شلاق محکوم کرد. این پرونده پس از صدور حکم در اختیار شعبه چهارم اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه تهران و محکوم تحت تعقیب قضایی قرار گرفت.
                  بنابراین گزارش در حال حاضر تلاشها برای شناسایی خانه و مخفیگاه مرد مزاحم ادامه دارد تا پس از دستگیری، این مرد روانه زندان شود. بر اساس آنچه از پیامهای تهدیدآمیز مشخص است، انگیزه مرموز وی است. این مرد در پیامهای تهدیدش انگیزه های مرموزی را مطرح میکند که عجیب به نظر میرسد.

سکوت تهمینه میلانی
                  وقتی خبرنگار شوک با تهمینه میلانی تماس گرفت، وی که بشدت مشوش به نظر میرسید با بیان اینکه وی و خانواده اش چند ماهی تحت تأثیر این مزاحمتها و تهدیدها قرار داشتند از بیان توضیحات بیشتر خودداری کرد و گفت: فقط امیدوارم قوه قضائیه و پلیس برای دستگیری این مرد یا افراد جدیت نشان دهند.

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

لیلا حاتمی: لباسم را خودم انتخاب کردم / هیچکس نمی توانست از کنار ما بی تفاوت عبور کند

سینما - شرق نوشت:

لیلا حاتمی که هفته پیش روی فرش قرمز «کداک تیهتر» لس آنجلس برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» حاضر بود، چند روزی است به ایران بازگشته است. او در این گفتوگوی کوتاه درباره موفقیت فیلم اصغر فرهادی در بخش اسکار بهترین فیلم خارجیزبان صحبت کرده که بخشهایی از آن را میخوانید.

- منتظر بودم اسم فیلم را اعلام کنند و بعد دیگر راحت شدم!

- وقتی ساعت برگزاری مراسم نزدیک شد، مضطرب شدیم و بعدش فکر میکنم به دلیل رهایی آنقدر خسته شدیم که حتی حس شادی کردن را هم نداشتیم.

- فرش قرمزهای دیگر به دلیل جشنواره بود و حالت جشن و شادی را داشت. ولی من روی فرش قرمز کداک تیهتر بیشتر حس ورود به یک محیط آکادمیک را داشتم.

- لباس من در فرش قرمز همهاش با سلیقه خودم درست شده بود. از انتخاب پارچه تا رنگ و مدلی که برای دوخت انتخاب شده بود. همهاش سرتاسر سلیقه و انتخاب خودم است.

- تمام مهمانان جوایز اسکار عاشق فیلم «جدایی نادر از سیمین» بودند و هیچکس نمیتوانست بیتفاوت از کنار گروه «اصغر فرهادی» رد شود.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

سریال محمدرضا گلزار رونمایی شد

مجموعه «ساخت ایران» به کارگردانی محمد حسین لطیفی جمعه 12 اسفند در سینما آزادی رونمایی شد.
                      به گزارش خبرآنلاين، در اين مراسم دو قسمت ابتدایی مجموعه «ساخت ايران» قبل از توزیع در شبکه نمایش خانگی ، پخش شد.
                      مجموعه «ساخت ایران» به کارگردانی محمدحسین لطیفی با بازی محمدرضا گلزار، امین حیایی، فرهاد اصلانی، گوهر خیراندیش، بهنام تشکر و... برای شبکه نمایش خانگی تولید شده است.
                      در اين مراسم كه مجري آن مهران رجبي بود، گوهر خیر اندیش بازيگر سينما و تلويزيون، ضمن تبریک به اصغر فرهادی برای دریافت جایزه اسکار گفت: «به دلیل اینکه همیشه سخت انتخاب می کنم در کمتر مجموعهای حاضر میشوم اما قصه این مجموعه را بسیار دوست داشتم و اگر در این سریال کمتر مقابل چشمان شما هستم به دلیل شرایط فیلمنامه است.»

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

پرفروش ترین فیلم سال سینمای ایران

فیلم سینمایی «اخراجیها ۳» ساخته مسعود دهنمکی با فروش پنج میلیارد و 900 میلیون تومانی در سینماهای تهران و شهرستانها صدرنشین اکران سال ۹۰ است.

به گزارش فارس، با نزدیک شدن به پایان سال 90، هشت فیلم میلیاردی اکران سال معرفی شدند.

* اخراجیها ۳

بنابراین گزارش، در صدر این فهرست که آمار آن بر اساس فروش در سینماهای تهران و شهرستانهاست، فیلم سینمایی «اخراجیها ۳» ساخته مسعود دهنمکی قرار دارد. این فیلم که از تاریخ ۲۶ اسفندماه ۸۹ به نمایش عمومی درآمد، در سینماهای تهران به فروش دو میلیارد و 300 میلیون تومان دست پیدا کرد و در شهرستانها نیز 3 میلیارد و 600 میلیون تومان فروخت. این فیلم در مجموع در سینماهای تهران و شهرستان توانست به فروش 5 میلیارد و 900 میلیون تومان دست پیدا کند.

* ورود آقایان ممنوع

در رده دوم این فهرست، فیلم سینمایی فیلم سینمایی «ورود آقایان ممنوع» ساخته رامبد جوان قرار دارد. این فیلم نیز که در تاریخ ۲۵ خردادماه به نمایش عمومی درآمد، در تهران به فروش دو میلیارد و 410 میلیون تومان دست پیدا کرد و در شهرستانها هم یک میلیارد و 450 میلیون تومان فروخت.

کمدی رامبد جوان در مجموع در سینماهای تهران و شهرستان به فروش 3 میلیارد و 860 میلیون تومان رسید.

* جدایی نادر از سیمین

بر پایه این گزارش، «جدایی نادر از سیمین» ساخته اصغر فرهادی در رده سوم فیلمهای میلیاردی سال قرار دارد. این فیلم هم همزمان با «اخراجیها3» از ۲۶ اسفندماه سال ۱۳۸۹ به نمایش عمومی درآمد و در سینماهای تهران به فروش دو میلیارد و 100 میلیون تومانی دست پیدا کرد و در سینماهای شهرستانها هم توانست یک میلیارد تومان بفروشد.

فیلم اسکاری اصغر فرهادی در مجموع تهران و شهرستان توانست به فروش سه میلیارد و 100 میلیونی دست پیدا کند.

* شیش و بش
                        در رده چهارم این فهرست، فیلم سینمایی «شیش و بش» ساخته بهمن گودرزی قرار دارد. این فیلم که ۱۷ شهریورماه به اکران عمومی درآمد، در سینماهای تهران به فروش یک میلیارد و سیصد میلیون تومان دست پیدا کرد و در سینماهای شهرستانها هم به فروش 700 میلیون تومانی دست پیدا کرد. فیلم بهمن گودرزی در مجموع سینماها تهران و شهرستانها توانست به فروش دو میلیارد تومان فروش کند.

* سعادت آباد

فیلم سینمایی «سعادتآباد» ساخته مازیار میری هم که ۲۰ مهرماه به اکران عمومی درآمد، در سینماهای تهران به فروش یک میلیارد و 50 میلیون تومان دست پیدا کرد و در شهرستانها هم توانست ۳۵۰ میلیون تومان بفروشد.

فیلم میری در مجموع تهران و شهرستان توانست به فروش یک میلیارد و 400 میلیون تومانی دست یابد و در رده پنچم قرار گرفت.

* یه حبه قند

«یه حبه قند» ساخته رضا میرکریمی که همزمان با فیلم میری از 20 مهرماه اکران شد، در تهران به فروش 970 میلیون تومانی دست پیدا کرد و در شهرستانها هم 280 میلیون تومان فروخت. فیلم میرکریمی توانست در مجموع یک میلیارد و 250 میلیون تومان بفروشد و در رده ششم قرار گرفت.

* مردان مریخی، زنان ونوسی

در رده هفتم، فیلم سینمایی «مردان مریخی، زنان ونوسی» ساخته کاظم راستگفتار قرار دارد. این فیلم دوم شهریورماه به نمایش عمومی درآمد و در سینماهای تهران به فروش 788 میلیون تومانی دست پیدا کرد و در شهرستانها هم 300 میلیون تومان فروخت.

فیلم کاظم راستگفتار در مجموع تهران و شهرستانها به فروش یک میلیارد و 88 میلیون تومان دست پیدا کرد.

* اخلاقتو خوب کن

فیلم سینمایی «اخلاقتو خوب کن» ساخته مسعود اطیابی در رده هشتم قرار داد و آخرین فیلم میلیاردی سال به حساب میآید. این فیلم که ۲۳ آذرماه نمایش عمومی خود را در سینماها آغاز کرد، در تهران به فروش 700 میلیون تومانی دست پیدا کرد و در شهرستانها هم توانست 350 میلیون تومان بفروشد.

فیلم مسعود اطیابی در مجموع سینماهای تهران و شهرستانها به فروش یک میلیارد و 50 میلیون تومانی دست یافت.

نظر

• ماهور
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1239

«قهوه تلخ» رفع توقیف شد
                          فرهنگی - با رفع مشکلات پیشآمده برای سریال «قهوه تلخ»، سازندگان این سریال ادامه آن را در همان زمان نامعلوم تاریخی میسازند.

به گزارش فارس، پس از انتشار نسخه قاچاق سری 26 مجموعه «قهوه تلخ»، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخت ادامه این سریال را به حالت تعلیق درآورد تا تکلیف نسخه قاچاق روشن شود.
                          پس از گذشت چند ماه سرانجام تکلیف مجموعه «قهوه تلخ» روشن شد و تهیهکنندگان مجموعه قصد دارند قسمتهای جدید این سریال را بسازند. علیرغم برخی اخبار منتشر شده مبنی بر پایان «قهوه تلخ» در دو قسمت اخیر، سازندگان آن قصد دارند داستان را به روال قبل ادامه دهند.

همچنین سازندگان این مجموعه، از رفتن به آینده پشیمان شدند و قرار است در سری 26 و 27فقط داستان در زمان حال روایت شود و دوباره اهالی «قهوه تلخ» به دربار خودشان برگردند.

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

سلحشور : دخترم مجذوب بت هالیوود شده که به اصغر فرهادی تبریک گفته

فرج الله سلحشور در گفت وگو با یک سایت سینمایی در باره تبریک دخترش به اصغر فرهادی واکنش نشان داد.

بخشی از این گفت وگو را باسایت سینمانگار می خوانید:

دختر شما نیز با پیامی افتخار آفرینی فرهادی را تبریک گفت،آیا شما از این اقدام با خبر هستید ؟

بله در جریان این تبریک هستم.

این حرکت را تایید می کنید ؟

خیر بنده به هیچ عنوان این اقدام فرزندم را تایید نمی کنم واز این کار متاثر هستم واعتقاد دارم وی مانند سینماگرانی که هالیوود برای آنها تبدیل به بت شده است ،او نیز به این درد و مشکل دچار شده است وبرای همین باید دنبال چاره بگردم.

پس با این اوصاف شما برای آزادی فکر ارزش قائل هستید وبه نظر وی احترام می گذارید؟

خیر،بنده برای هر فکر وآزادی فکری ارزش قائل نیستم و من فقط برای آزادی های فکری که دارای ارزش باشند ودر راستای انقلاب و دین قرار داده شده باشند ارزش قائل هستم و به نظر بنده نام واصطلاح آزادی فکر فقط در ظاهر قشنگ است.

نظر شما درباره بازگشت وتجلیل از فرهادی چگونه است؟

بنده نظر خود را زمان گلدن گلوب دادم ولی یک سئوال دارم که چرا اصغر فرهادی مانند ورزشکاران ودیگر مردم هنگامی که نام رژیم صهیونیستی در میدان رقابتی و دیگر میادین به زبان آمد صحنه را ترک نکرد وانصراف نداد؟آیا این نشان از حمایت وی از اسرائیل نیست؟به نظر بنده وی اصلا نباید اجازه می داد فیلمش در اسکار حضور یابد چون تمام سینمای هالیوود و اسکارمتعلق به رژیم صهیونیستی است .

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

جنجال نمایش فیلم فرهادی در مصر به بهانه تبلیغ شیعه

نمایش فیلم جدایی نادر از سیمین در مصر جنجال ساز شد .

به گزارش عصر ایران همزمان با لغو نمایش این فیلم اسکاری ایران در دانشگاه قاهره هنرمندان مصری به این اقدام دانشگاه اعتراض کردند.

گفته می شود این تصمیم دانشگاه قاهره در پی اعتراضات برخی دانشجویان سلفی صورت گرفته که معتقدند این فیلم تبلیغ تشیع می باشد !

"جبهه خلاقیت " یک نهاد مدافع آزادی بیان و هنر در مصر با محکوم کردن این اقدام دانشگاه قاهره اعلام کرده است که تصمیم به لغو نمایش این فیلم یک فاجعه است که نشان می دهد تا چه حد افراط گرایی توسط برخی دانشجویان به دانشگاه های مصر رسیده است.

این نهاد مدافع آزادی هنر در بیانیه ای افزوده است : " دانشجویان اسلامگرایی که خواستار لغو نمایش این فیلم شده اند باید بدانند که بلند شدن صدای آنها در امروز نتیجه انقلابی است که خواستار آزادی است و این شرم آور است که آنها این آزادی را سرکوب می کنند.

بر اساس قوانین مصر هر فیلمی برای اکران شدن باید مجوز کتبی دولتی داشته باشد و درغیر این صورت اکران فیلم های بی مجوز مجازات زندان دارد .

گفتنی است هنرمندان مصری برای جلوگیری از لغو نمایش این فیلم در دانشگاه قاهره قرار است با رییس این دانشگاه و نیز دانشجویان مخالف پخش این فیلم نشستی را برگزار کنند.

هنوز معلوم نیست که وقتی سلفی ها اکران محدود فیلم اصغر فرهادی را در دانشگاه قاهره بر نمی تابند در قبال اکران عمومی این فیلم در سینماهای مصر چه واکنشی خواهند داشت .

نظر

• آمن خادمی
                                مدیر
                                • Jan 2011
                                • 5243

هدیه تهرانی و مهنار افشار چگونه بازیگر شدند؟

دانستن درباره چگونگی ورود ستاره​های سینما به حرفه بازیگری برای خیلی ها جالب و خواندنی است بویژه آنهایی که عشق سینما هستند!

به گزارش «24آنلاین»، بعضی استعدادهای سینمایی قبل از هرگونه عرض اندامی نیاز به دیده شدند دارند اما گاهی ستاره​ها به طور کاملا اتفاقی وارد عرصه سینما شده​اند. «هدیه تهرانی» بازیگر محبوب و شناخته شده سینما درباره چگونگی ورودش به عرصه بازیگری اینچنین می گوید:​«در فروشگاه در حال قدم زدن بودم و می خواستم برای کارهای دکوراسیونم حصیر بخرم که سنگینی نگاه دو نفر را لابه​لای قفسه​ها روی خودم احساس کردم؛ ازیتا حاجیان و محمدرضا شریفی​نیا که آنها هم برای خرید به فروشگاه آمده بودند. من در ابتدا به پیشنهاد حاجیان برای بازی جواب «نه» دادم اما حاجیان و شریفی​نیا شماره تماس مادرم را گرفتند و تماس شان با ما قطع نشد. رفتن به دفتر سینمایی هدایت فیلم و عکس «رضا رخشان» برای تست گریم کافی بود تا وارد حرفه بازیگری شوم. من هم مانند خیلی​های دیگر با مسعود کیمیایی شروع کردم. «سلطان» نخستین فیلمم با قرارداد 600 هزار تومانی بود.»

براساس این گزارش و آنطور که جام​جم نوشته، مهناز افشار دیگر بازیگر محبوب زن سینمای ایران نیز درباره چگونگی ورودش به سینما می​گوید: «3سال پیش از ورود به سینما، در موسسه​ای غیرانتفاعی، کار تدوین را زیر نظر مجید میرفخرایی دنبال می کردم و همان جا«علی شاه حاتمی» را که برای کاری آمده بود، دیدم و هم برای فیلم «دوستان» او انتخاب شدم.

نظر

در حال کار...
                                X