سینــــــما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پوستر فیلم «پارانویا» با بازی هریسن فورد و گری اولدمن

اولین پوستر تریلر «پارانویا» به کارگردانی رابرت لوکتیک منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گری اولدمن، لیام همسورث، امبر هرد، هریسن فورد، امبت داویتس، جاش هالووی، ریچارد دریفوس و جولین مکماهون در این فیلم بازی میکنند که 16 اوت (25 مرداد) روی پرده سینماها میرود.
    داستان «پارانویا» درباره دو میلیونر است که مدیریت دو شرکت پرقدرت را به عهده دارند و هر یک میکوشد دیگری را نابود کند. زمانی که جوانی آیندهدار بین این دو قرار میگیرد، جاسوسبازی حکم بازی مرگ و زندگی برای بقا را پیدا میکند.

رابرت لوکتیک کارگردان این فیلم سازنده فیلمهایی چون «Legally Blonde»، «21»، « Monster-in-Law» و «حقیقت زشت» است.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

بیماری عجیب برد پیت چیست؟

این روزها اخبار هنرمندان دنیا پر شده از خبرهای حاشیه زندگی برد پیت. آقای بازیگر چند وقتی است که پشت هم بد میآورد. آن از احتمال ابتلا به سرطان زنش و این هم از خودش که دارد با یک بیماری عجیب و غریب میسوزد و میسازد. برد پیت هفته گذشته بعد از مدتها اعتراف کرد که بیماری روانی عجیبی دارد و مردم باید او را به خاطر واکنشهای خاصاش ببخشند. البته این وسط نوع بیماری خاص آقای بازیگر بیشتر از هر چیزی سروصدا راه انداخت. او مبتلا به اختلالی است که فقط دو درصد مردم دنیا ممکن است به آن دچار باشند؛ اختلال کوری چهره!

کار به جایی رسیده بود که داشت اعتبارش را از دست میداد. برای همین در مصاحبه با مجله اسکوایر قضیه را برای مردم توضیح داد و خیال خودش را راحت کرد: «من میدانم که خیلی از مردم از من متنفرند برای اینکه فکر میکنند من آدم مغرور و گنده دماغی هستم و نمیخواهم جواب سلامشان را بدهم. آنها رفتار من را به حساب بیاحترامی میگذارند. اما داستان این است که من همه تلاشم را برای شناسایی آنها میکنم ولی گاهی واقعاً نمیتوانم کسی را از روی چهرهاش بشناسم. اینجاست که دیگر به یک آدم مغرور و بیادب تبدیل میشوم. زمانی این راز من بود اما حالا میگویم که من واقعاً نمیتوانم چهره کسی را تشخیص بدهم!» اعتراض بازیگر هالیوود عجیب بود و از آن عجیبتر واکنش طرفداران و منتقدانش. آنهایی که کشته مرده بازیهای او هستند، این روزها در هالیوود نگران نشستهاند که مبادا آن روز کذایی برسد و آقای بازیگر حتی دیگر قیافه خودش را هم نشناسد. منتقدانش هم این اعتراض عجیب را به حساب بازار گرمی گذاشتهاند و میگویند او فقط برای اینکه همسرش احساس غم و اندوه نکند، دارد به خودش چنین انگ بزرگی میچسباند! البته بعد از مصاحبه یکی از عصبشناسهای معروف آمریکا از برد پیت دعوت کرد تا برای تشخیص بیماریاش از مغز او تصویربرداری کند. به این ترتیب دیر یا زود ته قضیه کوری چهره آقای بازیگر هم رو میشود اما این وسط شاید بشود کوری چهره برد پیت را ساختگی دانست اما تکلیف باقی بیماریهای روانی بازیگران هالیووود و آدم حسابیهای دنیا چه میشود؟

ترس از کره مربا

فوبیا یک جور بیماری روانی عجیب است. یعنی معمولا از موقعیتهای و ابزارهایی میترسند که دیگران در حالت معمولی از آنها هیچ ترسی ندارند
      خیلی از ستارگان مشهور دنیا با انواع و اقسام فوبیاها سروکار دارند. اولین آنها هم کسی نیست جز وودی آلن. کمدین و کارگردان مشهور یک جورهایی مجموعهای از انواع و اقسام ترسهای عجیب است که البته خودش از صحبت کردن درباره آنها ابایی ندارد. به قول خودش اصلا چیزی روی زمین نیست که او از آن نترسد. فکرش را بکنید. آقای کارگردان از حشرات، اشعه خورشید، سگها، گوزن، رنگهای روشن، ارتفاع، اتاقهای کوچک، جمعیت و سرطان میترسد. بدتر از همه اینکه او از بچهها هم به شدت ترس دارد و نزدیک هیچ بچه کم سن و سالی نمیرود. کره بادام زمینی هم حال آقای بازیگر را بد میکند! ماتیو مک کانایی بازیگر فیلم «مای جادویی» هم ترس عجیبی از درهای گردان و تونلها دارد. این جور که خودش میگوید، وقتی میخواهد از در گردانی رد شود، همیشه باید کسی همراهش باشد وگرنه از ترس حتما یک آبروریزی بزرگ راه میاندازد. آقای بازیگر از تونلها ترس دارد و تا امروز فقط یک بار از تونل رد شده و بعد که با خودش فکر کرده ممکن است چه خطرهایی برایش داشته باشد کلا دیگر بیخیال تونل و مترو و... شده است. نیکول کیدمن بازیگر استرالیایی هم ترس عجیبی از حشرات دارد. البته ترس خانم بازیگر بیشتر از پروانه است وگرنه او از مار و عنکبوت ترسی ندارد. میگویند آلفرد هیچکاک کارگردان مشهور هم ترس زیادی از تخم مرغ داشته. او حتی یک بار هم حاضر نشد لب به تخم مرغ بزند و حتی به دوروبریهایش هم اجازه نداد هیچ وقت جلویش نیمرو بخورند. ناتالی وود بازیگر زن معروف آمریکایی هم ترس عجیبی داشت. او به شدت از مایعات به خصوص آب میترسید. آن هم در حد بسیار بالایش. طوری که هرازگاهی به خاطر عدم نوشیدن کافی مایعات یا مشکل در قورت دادن آنها کارش به بیمارستان میکشد.
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

جمشید مشایخی: خانهنشین شدهام / سینما خوابیده است

جمشید مشایخی معتقد است: «همه چیز سینما به هم ریخته و اختلافات زیاد است، بنابراین امیدوارم از وضعیت فعلی خارج شویم.»

این بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر، تلویزیون با بیان اینکه یک سال و نیم است که خانهنشین شده، ادامه داد: «یکی دو پیشنهاد بود که راضیام نکرد. متاسفانه همه چیز به هم خورده است و کسی به تعهدش پایبند نیست.»

وی ادامه داد: «کاری به نام «اولین باران پاییزی» به تهیه کنندگی سیمافیلم برای تلویزیون انجام دادم که هنوز نیمی از دستمزد من را بعد از گذشت بیش از یکسال ندادهاند و من هم اخلاقم به گونهای نیست که بخواهم پیگیر حقوقم باشم.»

مشایخی در بخش دیگری از سخنانش، گفت: «اغلب مردم عصرها به خانه میآیند و سریالهای بیربط ماهواره را میبینند. در حالی که باید خودمان آنقدر کار خوب داشته باشیم که مردم رغبت نکنند سراغ آنها بروند.»

بازیگر «کمالالملک» گفت: «ما هنرمندان بزرگی داریم که بتوانند کار خوب انجام دهند ولی متاسفانه همه بیکار هستند و سینما خوابیده است.»

جمشید مشایخی در بخش پایانی سخنانش از ناصر تقوایی یاد کرد و گفت: «کارگردانان بزرگی مانند ناصر تقوایی مدتها است که کار نکردهاند. خانه سینمایی هم بود که به هم زدند و با بستن آن همه چیز به هم خورده است، اما امیدوارم در دوره جدید این مشکلات حل شود و سینما دوباره رونق بگیرد.»
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

استقبال غیر منتظره از فیلم فرهادی در سینما آزادی

ظرفیت پیشفروش اینترنتی بلیت «گذشته» اصغر فرهادی در سینما «آزادی» تا انتهای شب خریداری شد!

رضا سعیدیپور مدیر سینما «آزادی»، دربارهی استقبال مخاطبان از جدیدترین فیلم اصغر فرهادی دراین سینما بیان کرد: تا ظهر چهارشنبه 29 خردادماه ظرفیت پیشفروش اینترنتی بلیتهای ما تا سانس پایانی شب به پایان رسیده و ما اکنون به دلیل مراجعات گسترده برای خرید بلیت از طریق سایت، بخشی از ظرفیت بلیتهای حضوری را به پیشفروش اینترنتی اضافه کردیم.

وی ادامه داد: فکر میکنم سینما «آزادی» در روز اول اکران «گذشته» تمام سانسهایش کاملا پر باشد و این اتفاقی بسیار هیجان انگیز است. با وضعیتی که امروز مشاهده کردم فکر می کنم 10 سینمای تهرانی اکرانکنندهی «گذشته» با استقبال بسیار زیادی روبرو شوند و اکثر سانسهایشان پر از تماشاگر باشد.

سعیدیپور در پایان ضمن ابراز خرسندی از استقبال بسیار خوب مخاطبان از فیلم «گذشته» بیان کرد: من پیشبینی میکردم که استقبال مخاطبان ایرانی از فیلم آقای فرهادی خیلی خوب باشد اما باید اعتراف کنم که این سیل تماشاگر از اولین سانس نمایش این فیلم جاری شود. امیدوارم که این روند همینطور ادامه داشته باشد.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

بازیگری که میخواهد رابرت دنیرو آسیا باشد

جکی چان سوپراستار هنگ کنگی اعتقاد دارد بازیگران فیلمهای اکشن عمر مفید دارند، اما میخواهد مردم در درجه اول او را یک بازیگر خوب بدانند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازیگر 59 ساله روز سهشنبه به مناسبت آغاز جشنواره شش روزه فیلمهای چینی در دهلی نو با حضور در یک نشست مطبوعاتی به پرسشهای خبرنگاران پاسخ داد.

جکی چان در این نشست با اشاره به اینکه حاضر است سرعت خود را تغییر بدهد، گفت: «قبلا از اکشن لذت میبردم، اما الان از بازیگری لذت میبرم.»

جشنواره فیلمهای چینی که امسال اولین دوره آن است، توسط هیئت مدیره جشنوارههای فیلم هند راهاندازی و با نمایش «زودیاک» تازهترین فیلم چان آغاز شد.

چان گفت: «بازیگران فیلمهای اکشن عمر مفید دارند. بازیگران عموما تا 70 یا 80 سالگی کار میکنند. من میخواهم مردم بگویند جکی بازیگر خوبی است که میتواند در صحنههای اکشن هم بازی کند. میخواهم رابرت دنیرو آسیا باشم.»

چان در پاسخ به این پرسش که آیا قصد ندارد در فیلمی بالیوودی بازی کند، گفت: «امیدوارم کارگردانان هندی به من نقشهای خوب بدهند و فقط نخواهند در فیلمها مبارزه کنم. من نه تنها یک مبارز بلکه یک بازیگر خیلی خوب هستم. ضمنا میتوانم بخوانم و برقصم. این را به تهیهکنندگان خود بگویید!»

چان قبلا هم به هند سفر کرده است. او سال 2003 در فیلم «اسطوره» با مالیکا شراوات بازیگر هندی همبازی بود.

او گفت: «برای فیلمبرداری یک ماه اینجا در هند بودم. در این مدت خیلی تلویزیون نگاه میکردم و مجذوب رقص و آواز فیلمهای بالیوودی شده بودم.»

چان از کمدی موفق «سه ابله» با بازی امیر خان به عنوان یکی از فیلمهای بالیوودی محبوب خود نام برد و گفت: «موسیقی فیلم را دوست داشتم. فکر میکنم فیلمهای هندی بهترین طراحی حرکات را در دنیا دارند، اما خیلی از سرگرمیسازان خوب هندی به دنیا معرفی نشدهاند. فکر کنم برای فیلمهایتان در سطح جهانی به اندازه کافی تبلیغ نشده است.»

او درباره نحوه همکاری هند و چین گفت: «ما برای همکاری به اینجا آمدهایم. خیلی دوست دارم در یک تولید مشترک همکاری کنم، اما فیلمنامه خیلی مهم است.»

چان درباره دیگر پروژههای خود گفت: «منتظر فیلمنامه «گوشتهای دم توپ 3» هستم. باید از سیلوستر استالونه بپرسم در این فیلم هستم یا نه.»
            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

مجسمه بروس لی در لس آنجلس رونمایی شد

یک مجسمه برنزی از بازیگر و فوق ستاره فیلمهای رزمی در محله چینیها در لس آنجلس نصب شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجسمه هفت فوتی بروس لی روز شنبه با حضور صدها نفر در سنترال پلازا شهر لس آنجلس رونمایی شد.

شانون لی، دختر بروس لی گفت این مجسمه که اثر هنرمندی در گوانگژو در چین است، اولین تندیس یادبود پدرش در ایالات متحده است.

رونمایی از مجسمه لی همزمان با چهلمین سال مرگ او و هفتاد و پنجمین سالگرد محله چینیها انجام شد.

مجسمه لی از سوی بنیاد بروس لی که یک گروه غیرانتقاعی است و برای حفظ میراث او تاسیس شده، اهدا شد. این مجسمه هنوز به طور کامل نصب نشده و قرار است برای نصب یک پایه بتونی مبلغی حدود 150 هزار دلار جمعآوری شود.

بروس لی، بازیگر، کارگردان، تهیهکننده و فیلمنامهنویس سال 1940 در سانفرانسیسکو در آمریکا به دنیا آمد. پدر و مادرش چینی بودند.

لی در 18 سالگی به آمریکا رفت و بازی در مجموعههای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی را آغاز کرد. نفش کاتو در مجموعه تلویزیونی «زنبور سبز» یکی از مهمترین نقشهای او در این دوران بود.

لی همان زمان سومین آکادمی هنرهای رزمی خود را در محله چینیها افتتاح کرد.

او در مقطعی کوتاه در فیلمهای رزمی چون «رئیس بزرگ»، «مشت خشم»، «راه اژدها»، «اژدها وارد میشود» و «بازی مرگ» بازی کرد و در نهایت در 20 ژوئیه 1973 در 33 سالگی درگذشت.

لیندا همسر بروس لی گفت او بر اثر عوارض ناشی از ورم مغز که به خاطر حساسیت به دارویی به نام «Equagesic» بود، از دنیا رفت.

بسیاری از مفسران، منتقدان، اهالی رسانه و رزمیکاران بروس لی را تاثیرگذارترین رزمیکار و یک نماد فرهنگی میدانند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

بازیگر معروف چهار هزار یورو جریمه شد

دادگاهی در پاریس ژرار دوپاردیو بازیگر فرانسوی را به جرم رانندگی در حالت مستی به پرداخت چهار هزار یورو محکوم کرد و گواهینامه او را به حال تعلیق درآورد.

به گزارش خبرآنلاین، دوپاردیو که این اواخر به خاطر رفتار نامتعارف خود به دفعات در صدر اخبار بوده، هنگام صدور حکم در دادگاه حضور نداشت.

پس از آنکه در نوامبر پیش دوپاردیو با اسکوتر خود تصادف کرد، پلیس متوجه شد میزان الکل خون او سه برابر حد قانونی است.

دوپاردیو 64 ساله ستاره فیلمهایی چون «1900»، «سیرانو دو برژراک»، «کارت سبز» و «فتح بهشت» است و از او به عنوان یکی از بهترین بازیگران نسل خود یاد میشود.

در آن حادثه که 29 نوامبر روی داد کسی آسیب ندید، حادثهای که میتوانست دو سال زندان برای دوپاردیو به همراه داشته باشد. گواهینامه دوپاردیو هم به مدت شش ماه به حال تعلیق درآمد.

او این روزها در روسیه در یک تریلر جنایی بازی میکند و فیلم جدیدش «راسپوتین» هم در این دوره جشنواره فیلم مسکو به نمایش درمیآید.

ستاره «آستریکس و اوبلیکس» اخیرا بیشتر به خاطر کارهای خود در پشت دوربین در صدر اخبار بوده است.

زمستان پیش دوپاردیو در واکنش به تصمیم دولت فرانسوا اولاند، رئیس جمهور سوسیالیست فرانسه درمورد وضع مالیات 75 درصدی برای کسانی که درآمد بیش از یک میلیون یورو دارند، خانهای در مرز بلژیک خرید و تابعیت روسی پذیرفت.

این ماه هم او گفت قصد دارد با دریافت پاسپورت الجزایری به هدف خود برای اینکه یک «شهروند جهانی» باشد، نزدیکتر شود.

سال 2011 نیز زمانی که دوپاردیو با هواپیما از پاریس راهی دوبلین بود، با ادار کردن در یک بطری بار دیگر خبرساز شد.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

محمدعلی کشاورز از بیمارستان مرخص شد

علی کشاورز برادر محمدعلی کشاورز بازیگر ارزنده سینما ، تئاتر و تلویزیون درباره وضعیت جسمانی وی گفت: «وضعیت جسمانی ایشان رو به بهبود است و امروز صبح (شنبه) با نظر پزشکان مرخص شدند.»

وی در ادامه گفت: «ایشان وضعیت جسمانی خوبی دارند و هم اینک در منزل از ایشان مراقبت میشود.»

کشاورز از چهارشنبه دو هفته گذشته در بیمارستان بستری شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت و هفته گذشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عیادت وی رفت.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

داونی جونیر در دو فیلم دیگر «انتقامجویان» بازی میکند

رابرت داونی جونیر برای تکرار نقش تونی استارک/آیرون من در دو فیلم دیگر «انتقامجویان» قرارداد امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برابر با توافق رسمی داونی جونیر با مسئولان شرکت مارول، او در فیلمهای «انتقامجویان 2» و «انتقامجویان 3» هم بازی خواهد کرد.

جاس ویدن بازمیگردد تا دنباله «انتقامجویان» را که پرفروشترین فیلم سال 2012 بود، بنویسد و کارگردانی کند.

در «انتقامجویان» برای اولین بار گروهی از ابرقهرمانان قصههای مصور انتشارات مارول مانند آیرون من (داونی جونیر)، تور (کریس همسورث)، بیوه سیاه (اسکارلت جوهانسن)، نیک فیوری (ساموئل ال. جکسن)، هوکای (جرمی رنر)، کاپیتان آمریکا (کریس ایوانز) و هالک (مارک روفالو) گرد هم آمدند.

این فیلم اکنون با 1.51 میلیارد دلار پس از «آواتار» و «تایتانیک» سومین فیلم پرفروش تاریخ سینماست.

در دنباله «انتقامجویان» تعدادی از شخصیتهای فیلم اول بازمیگردند و چند چهره جدید از شخصیتهای مارول هم حضور دارند.

فیلمبرداری دنباله «انتقامجویان» مارس 2014 در استودیوهای پاینوود-شپرتن در بریتانیا آغاز خواهد شد. این فیلم اول مه 2015 روی پرده سینماها میرود.

داونی جونیر اولین بار سال 2008 در فیلم «آیرون من» تولید مارول استودیوز و دیزنی به نقش تونی استارک مخترع نابغه ظاهر شد. او این نقش را در «آیرون من 2» و «آیرون من 3» هم تکرار کرد.

فیلم سوم سه مه امسال اکران شد و تاکنون با 1.2 میلیارد دلار فروش در سطح جهانی، موفقترین فیلم مجموعه «آیرون من» و پنجمین فیلم پرفروش تاریخ سینماست.

داونی جونیر ماه مه در مصاحبهای اذعان کرد پارسال برای بازی در «انتقامجویان» حدود 50 میلیون دلار دستمزد دریافت کرد.

این بازیگر 48 ساله نیویورکی سالها با اعتیاد به مواد مخدر دست و پنجه نرم میکرد، اما در دهه 2000 توانست با فیلمهایی چون «گاتیکا»، «شب بخیر و موفق باشید» و بعدها «تندر استوایی»، سری فیلمهای «آیرون من» و «شرلوک هلمز» موقعیت کاری خود را احیا کند.

داونی جونیر دو بار برای فیلمهای «چاپلین» و «تندر استوایی» نامزد اسکار بوده است. «قاتلین بالفطره»، «بازگشت»، «در رویاها»، «پسران شگفتانگیز» و «زودیاک» از دیگر فیلمهای اوست.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

پیمان معادی با پردرآمدترین بازیگر زن هالیوود در سال 2012 همبازی میشود

بازیگر فیلم برنده اسکار «جدایی نادر از سیمین» در فیلمی سینمایی با کریستن استیوارت ستاره سری فیلمهای «گرگ و میش» همبازی میشود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این فیلم «اردوی اشعه ایکس» (Camp X-Ray) نام دارد و پیتر ستلر آن را بر مبنای فیلمنامهای از خودش کارگردانی خواهد کرد.

کریستن استیوارت در این فیلم نقش یک سرباز جدید به نام کول را بازی میکند که بین او و علی (پیمان معادی)، یکی از زندانیان گوانتانامو که هشت سال است، در زندان به سر میبرد، دوستی نامعمول شکل میگیرد.

«اردوی اشعه ایکس» را جینا گوان و سوفیا لین تهیه میکنند.

معادی فیلم «آخرین شوالیهها» (The Last Knights) به کارگردانی کازواکی کیریا را در مرحله پس از تولید دارد که در آن با مورگان فریمن و کلایو اوئن همبازی است.

او این روزها در فیلم سینمایی «ملبورن» به کارگردانی نیما جاویدی بازی میکند و در مقام کارگردان فیلم «برف روی کاجها» را روی پرده سینماها دارد.

حضور سینمایی معادی به عنوان بازیگر با فیلم «درباره الی» ساخته اصغر فرهادی آغاز شد و او با نقش آفرینی در فیلم «جدایی نادر از سیمین» به کارگردانی فرهادی موقعیت خود را تثبیت کرد.

معادی برای این فیلم جایزه خرس نقرهای بهترین بازیگر مرد را از جشنواره فیلم برلین دریافت کرد.

استیوارت پارسال پردرآمدترین بازیگران زن هالیوود شناخته شد.

او برابر با فهرست مجله فوربس از مه 2011 تا مه 2012 حدود 34.5 میلیون دلار درآمد داشت که بخش زیادی از مبلغ به خاطر 12.5 میلیون دلار دریافتی استیوارت بابت هر کدام از دو فیلم «ماجرای دنبالهدار گرگ و میش: سپیدهدم» بود.

استیوارت پارسال در فهرست فوربس بالاتر از چهرههایی چون کامرون دیاز، ساندرا بولاک، آنجلینا جولی، چارلیز ترون، جولیا رابرتز و سارا جسیکا پارکر قرار گرفت.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

پوستر جدید فیلم اصغر فرهادی رونمایی شد

تازه ترین پوستر فیلم «گذشته» به کارگردانی اصغر فرهادی را محمدحسین هوشمندی طراحی کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «گذشته» از 29 خرداد در سینماهای تهران اکران شده است.

داستان درباره مردی ایرانی به نام احمد است که چهار سال پس از جدایی از همسر فرانسویاش به در خواست او راهی پاریس میشود تا مراحل اداری طلاقشان را طی کرده و ثبت کنند. او در مدت اقامت کوتاهش متوجه آشفتگی لوسی دختر همسر سابقش میشود. تلاش او برای کمک به لوسی پرده از رازی در گذشته برمیدارد.

بره نیس بژو، طاهر رحیم و علی مصفا از بازیگران فیلم فرانسوی «گذشته» هستند.
                        بژو برای بازی در این فیلم جایزه بهترین بازیگر زن را از شصت و ششمین جشنواره فیلم کن دریافت کرد و جایزه کلیسای جهانی نیز به اصغر فرهادی برای ساخت این فیلم اهدا شد.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

دو پروژه سینمایی پروانه نمایش گرفتند

جلسه شورای صدور پروانه نمایش دوشنبه 27 خرداد ماه با حضور اکثریت اعضاء تشکیل شد و با نمایش دو فیلم سینمایی موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فیلم «عقاب صحرا» به تهیهکنندگی عباس اکبری و کارگردانی مهرداد خوشبخت و فیلم «چتر سبز» به تهیهکنندگی و کارگردانی ناصر رفاهی عناوین پروژههایی است که از این شورا پروانه نمایش دریافت کردهاند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

«نابودگر» سال 2015 بازمیگردد

اولین فیلم سهگانه جدید «نابودگر» 26 ژوئن 2015 روی پرده سینماها میرود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکتهای پارامونت، اسکایدنس و آناپورنا در تولید قسمت بعدی مجموعه سینمایی موفق «نابودگر» (Terminator) همکاری میکنند.

«نابودگر» بعدی اولین فیلم یک سهگانه جدید خواهد بود.

اولین «نابودگر» سال 1984 به کارگردانی جیمز کامرون با بازی آرنولد شوارتزنگر در نقش اصلی اکران شد و سه دنباله به همراه داشت. فیلم آخر با عنوان «رستگاری نابودگر» سال 2009 توسط شرکت برادران وارنر در بازار توزیع شد و در دنیا 371 میلیون دلار فروخت.

هنوز مشخص نیست شوارتزنگر در سهگانه جدید «نابودگر» هم حضور داشته باشد، هرچند او اخیرا در یک مصاحبه گفت خوشحال خواهد شد اگر بار دیگر در نقش نابودگر مقابل دوربین برود.

او در سه فیلم اول «نابودگر» بازی کرد و در «رستگاری نابودگر» هم حضوری کوتاه داشت، اما هنوز برای بازی در فیلم جدید که عنوانش اعلام نشده، قرارداد امضاء نکرده است.

فرماندار سابق ایالت کالیفرنیا به تازگی برای بازی در فیلم «مگی» با موضوع با مبارزه با زامبیها قرارداد امضا کرده است.

شوارتزنگر همچنین تریلر اکشن «خرابکاری» با عنوان قبلی «10» را در مرحله پس از تولید دارد که 24 ژانویه 2014 اکران میشود. فیلم «نقشه فرار» (با عنوان قبلی «مقبره») با بازی او هم 18 اکتبر امسال به نمایش درمیآید.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

نیکی کریمی، پارسا پیروزفر و حامد بهداد در یک فیلم

فیلم سینمایی «زندگی جای دیگری است» به کارگردانی منوچهر هادی هفته آینده کلید میخورد.

فهرست بازیگران این فیلم تکمیل شده و گروه آخرین مراحل پیش تولید را سپری میکنند.

حامد بهداد، نیکی کریمی، یکتا ناصر و پارسا پیروزفر بازیگران اصلی «زندگی جای دیگری است» هستند که تهیهکنندگی آن را سید امیر سید زاده برعهده دارد.

این سومین فیلم بلند سینمایی منوچهر هادی بعد از «قرنطینه» و «یکی میخواد باهات حرف بزنه» است.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: داود، بهیار مجرب بیمارستان است که بیماران مبتلا به مرگ را احیا میکند اما اکنون مرگ به سراغ او آمده است...

فهرست عوامل اصلی «زندگی جای دیگری است» عبارتند از: کارگردان: منوچهر هادی، نویسندگان: منوچهر هادی، بابک کایدان، پدرام کریمی، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، طراح صحنه و لباس: آتوسا قلمفرسایی، طراح گریم: سودابه خسروی، صدابردار: جهانگیر میرشکاری،دستیار اول کارگردان و برنامهریز: نغمه نظری، دستیار دوم کارگردان: شهاب محسنی نژاد، مدیر تدارکات: پرویز کاظملو، جانشین تولید: مهرداد متولی، منشی صحنه: رضا بقایی، عکاس: آرش صادقی، مجری طرح: مجتبی متولی، سرمایهگذاران: حامد سلگی، سید امیر سید زاده، بازیگران: حامد بهداد، نیکی کریمی، یکتا ناصر و پارسا پیروز فر. تهیه کننده: سید امیر سیدزاده.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

اکران یک فیلم به نفع بیماران سرطانی

عواید حاصل از اکران فیلم سینمایی «آقای الف» اولین فیلم سهبعدی تاریخ سینمای ایران در برنامهای ویژه به بهبودیافتگان و بیماران سرطانی اختصاص مییابد.

به گزارش روابط عمومی اکران فیلم سینمایی «آقای الف» در این برنامه ویژه که روزهای سهشنبه تا پنجشنبه 11 تا 13 تیر ساعت 20 در سینما فرهنگ برگزار میشود، عوامل فیلم به همراه علاقهمندان و در کنار بیماران و بهبود یافتگان سرطانی به تماشای «آقای الف» مینشینند.
                                همچنین روز پنجشنبه جمعی از هنرمندان سینما، تئاتر و تلویزیون با حضور در سینما فرهنگ «آقای الف» را روی پرده تماشا میکنند.

این برنامه با همکاری موسسه سپاس، اولین موسسه ارتقابخشی سطح کیفی مبتلایان به سرطان و بهبود یافتگان برگزار میشود و بنا بر توافقات به عمل آمده بهای بلیت به شکل همت عالی با حداقل 10 هزار تومان برای روزهای سهشنبه و چهارشنبه و 15 هزارتومان برای روز پنجشنبه تعیین شده است.

عوامل سازنده فیلم سینمایی «آقای الف» عبارتند از کارگردان: علی عطشانی، بازیگران: پوریا پورسرخ ، شاهین نجومی، لیلا اوتادی، مهدی فقیه، مهران رجبی، خشایار راد، مهدی مقدم و نیما شاهرخشاهی. طراح3D: بابک محقق، فیلمنامه: امیرعلی محسنین، مدیر تصویربرداری: محمد فضیله، مسئول تروکــــاژ: آیدین آریایینژاد، منشی صحنه: شیدا یوسفی، روابط عمومی اکران: لاله محمودی، ندا تهرانی، عکاس: بابک برزویه، مدیر تولید: عباس کلانتری، مدیر صدابرداری: حمیدرضا اسلامینژاد، طراح چهرهپردازی: امیر ترابی، طراح صحنه و لباس: امیرحسین غلامی، تهیهکننده: سعید شرفیکیا
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X