کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طوفان من در خیلی از رشته ها مطالعه دارم
از شدت دانش حتی نمیتونم سرم را بلند کنم!!!!
اما از شوخی بگذریم
در بین 12 علامت خوک ها ساده ترین هستند
و همراه با بزها معمولا قربانی می شوند
خوک ها مهربان و ساده و بدون استراتژی بلند مدت و متکی به دیگران ( خودت نگاه کن از خیلی از افراد کمک می خوای و همجنین اعتماد می کنی این مهمترین خصلت خوک ها است)
خوک با اراده هستند ولی بدون افق بلند مدت
البته موقعیت کلی نمودار ات را باید ببینم
ولی شانتس اوردید متولد عقرب هستید
جدی و تیزهوش و بدبین و با اراده
بدبینی عقرب از سادگی خوک جلوگیری می کند و احتمال فریب را بسیار کاهش می دهد
البته ساعت تولد هم مهم است
من خودم یک میمون با ساعت گربه هستم
همین که الان در تاپیک سینما می نویسم به خاطر ساعت گربه ام است که هنر دوست است
گربه و خوک و بز مثلث هنر و زیبایی شناسی هستند
میمون و اژدها و موش هم مثلث خلاقیت و اعتماد به نفس و هوش و شروع کردن هستند
باقی علامت های تولدت را نمی دونم
اما ساعت دقیق تولدت و محل تولد برام بنویس تا سر فرصت اگر وقت کردم طالع دقیق ات را بگیریم البته تو تاپیک عمومی نمی گیم و خصوصی برایت می فرستم.
یک نکته دیگر چون سن ات هنوز زیر 30 سال است
سینما را کمتر دنبال کن
چرا که سینما در کنار محاسنش یک جور معایب بزرگی هم داره
مثل عدم واقع گرایی و حساسیت زیاد نسبت زیبایی ها و ...
سبب میشه در زندگی واقعی ان جنگدگی را از دست بدهید
چون به هر حال سینما یک شاخه زنانه است
کتاب های اقتصاد و فلسفه و سیاست بسیار شما را جلو می اندازه
با کارگردان استوود ( همون که سه گانه دلار را بازی کرد)
تیم رابینز ( بازیگر اصلی رستگاری در شاوشنگ)
شان پن ( برنده اسکار در این فیلم شد البته همسر خواننده معروف مدونا)
بسیار زیبا است
( این فیلم از نظر فرهنگی در اثار ملی امریکا قرار گرفت)
سلام
خيلي دوست دارم فيلم رو ببينم.
از موضوعات مورد علاقمه.هنوز فرصت نكردم
ولي بطور اتفاقي فيلمي به همين عنوان "سقوط" "FALL" محصول 2022 هست ديدم
داستان دوتا دخترخانم صخره نورده و موضوعاتي كه در ادامه زندگيشون پيش مياد.
بنظرم هيجان خيلي خوبي داره و جنبه هاي آموزشي هم غير مستقيم و تاثيرگذار.
آيتم لاشخور هم در اين فيلم بسيار جالب بود.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
سلام
خيلي دوست دارم فيلم رو ببينم.
از موضوعات مورد علاقمه.هنوز فرصت نكردم
ولي بطور اتفاقي فيلمي به همين عنوان "سقوط" "FALL" محصول 2022 هست ديدم
داستان دوتا دخترخانم صخره نورده و موضوعاتي كه در ادامه زندگيشون پيش مياد.
بنظرم هيجان خيلي خوبي داره و جنبه هاي آموزشي هم غير مستقيم و تاثيرگذار.
آيتم لاشخور هم در اين فيلم بسيار جالب بود.
مرسی ققنوس اقا
فیلم را ببینید خیلی زیبا است
به خصوص از معدود فیلمهایی در مورد جنگ جهانی است
که خود المانها ساختند و نه رقبای انها
این فیلمهایی که معرفی کردم اگر چه جدید نیستند اما انصافا تاپ های سینما هستند
فیلمی هم که شما معرفی کردید وقت کردم می بینم و بعد نظر می دهم
جناب EURASIA
فيلم Downfall را ديدم.
تقريبا شبيه يك مستند تاريخي جانب نگر بود از روزهاي آخر عمر هيتلر و گوبلز و ...
بنظر من شبيه ساختن فيلمهاي دستوري خودمون بود براي كوبيدن مطلق و مستقيم يك تفكر
زشت و كريه نشان دادن مطلق آن جمع و تاكيد بر يهودي ستيزي و كشتن بيدليل مردم.
قصدم دفاع كردن از هيتلرو تفكرات او نيست(البته جاي بحث دارد) ولي تفكرات كودكانه زيادي بر فيلم غالب بود.
جديدا اگر توجه كرده باشيد(مثلا سريال دگرديسي) حتي خون آشامها نيز از زندانبانهاي گشتاپو بوده اند.
به نوعي تبليغاتي كه در آن به دروغهاي اينچنيني روي مي آورند.
در متني از فيلم هيتلر مي گويد:"دموكراسي غربي در حال نابودي است و ما به نظم شرقيها باختيم"
چمله اي كه شايد خنده دار باشد.نظم شرقي!
چرا بايستي كشورهايي كه در حال حاضر هم جزو ليدرهاي دنيا هستند(آلمان،ژاپن،ايتاليا)در آن زمان كنار هم قرار بگيرند.بر عليه آمريكا و انگليس.
يعني غافل بوده اند و يا كند ذهن!
در آن مقطع چه اتفاقاتي در دنيا افتاده بود كه آنها باخبر شده بودند؟آيا واژه يهودي ستيزي پوششي نبوده براي جهت دهي افكار عمومي !
صحبت از واقعيتهاي آن دوره بسيار است و فريبكاري آمريكا و انگليس كه مجالش اينجا نيست.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
جناب EURASIA
فيلم Downfall را ديدم.
تقريبا شبيه يك مستند تاريخي جانب نگر بود از روزهاي آخر عمر هيتلر و گوبلز و ...
بنظر من شبيه ساختن فيلمهاي دستوري خودمون بود براي كوبيدن مطلق و مستقيم يك تفكر
زشت و كريه نشان دادن مطلق آن جمع و تاكيد بر يهودي ستيزي و كشتن بيدليل مردم.
قصدم دفاع كردن از هيتلرو تفكرات او نيست(البته جاي بحث دارد) ولي تفكرات كودكانه زيادي بر فيلم غالب بود.
جديدا اگر توجه كرده باشيد(مثلا سريال دگرديسي) حتي خون آشامها نيز از زندانبانهاي گشتاپو بوده اند.
به نوعي تبليغاتي كه در آن به دروغهاي اينچنيني روي مي آورند.
در متني از فيلم هيتلر مي گويد:"دموكراسي غربي در حال نابودي است و ما به نظم شرقيها باختيم"
چمله اي كه شايد خنده دار باشد.نظم شرقي!
چرا بايستي كشورهايي كه در حال حاضر هم جزو ليدرهاي دنيا هستند(آلمان،ژاپن،ايتاليا)در آن زمان كنار هم قرار بگيرند.بر عليه آمريكا و انگليس.
يعني غافل بوده اند و يا كند ذهن!
در آن مقطع چه اتفاقاتي در دنيا افتاده بود كه آنها باخبر شده بودند؟آيا واژه يهودي ستيزي پوششي نبوده براي جهت دهي افكار عمومي !
صحبت از واقعيتهاي آن دوره بسيار است و فريبكاري آمريكا و انگليس كه مجالش اينجا نيست.
سلام جناب ققنوس
نقد شما را خواندم
بسیار خوب
به صورت کلی حق با شما است رسانه ها شاخه اصلی در دست غرب سرمایه داری است و انها در مجموع به رقبا بیشتر می تازند
اما
چند نکته:
1- فیلم از نظر هنر قشنگ و زیبا ساخته شده بود
2- برونو گانز در نقش هیتلر خیلی خوب عمل کرد
3- غربی ها بیشتر اعتقاد داشتند این فیلم جنبه مثبتی از هیتلر نشان داد
مثلا دیوید دنبی از نیویورکر می گفت از دیکتاتور انسان قابل قبولی نشان داده شده است
یا هرمان گرامل از لوفاته می گفت فیلمی ندیده که اینقدر مردم (المان ) به دولتشان وفادار باشند و اینقدر اضطراب و هیجان باشد و در عین حال زنده
منظور کلی این است که منتقدان بیشتر بر منصفانه بودن فیلم تاکید دارند
( به جز چند دیالوگ مثل انجا که هیتلر گفت تقصیر مردم است که قبول کردند با من مشارکت کنند پس باید هزینه بدهند و .... که چهره منفی از هیتلر نشان می داد)
در مورد نکته ایی که اشاره داشتید که چرا کشورهای المان و ژاپن و ایتالیا با هم و در کنار هم مقابل انگلیس و متفقین باشند مگر اگاه به شرایط زمان نبودند
من دلیلش را این طور تفسیر می کنم
علت اصلی ان این بوده که عامل مشترک این سه کشور بازندگی در جنگ جهانی اول بوده و باج های سنگینی که این سه کشور داده بودند و سبب تحقیر شدن انها شد
و سرخوردگی که شکست بر هر سه کشور ایجاد کرد سبب تنفر و در عین حال اتحاد انها شد
جنگ به طور کلی چندان به دموکراسی یا دیکتاتوری مرتبط نیست بلکه منافع ملی و کشورگشایی انگیزه اصلی بوده است.
اما این اتحاد اصلا به سود هیتلر نبود چرا که ژاپن قوی و شجاع بوده اما در شرق اسیا و در مکان دوردست که کمکی به المان نمی کرده و حتی سبب ورود امریکا به جنگ شد ( جمله ژاپه به پرل هاپر)
ایتالیا هم که نزدیک بوده تقریبا بی عرضه بود و مدام شکست می خورده حتی از افریقایی ها
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
سرزمین اوباش (به انگلیسی: Mob Land) یک فیلم اکشن، جنایی و دلهرهآور کانادایی به نویسندگی و کارگردانی نیکلاس ماگیو در اولین کارگردانی خود با بازی جان تراولتا، استیون درف، اشلی بنسون، کوین دیلون و شایلو فرناندز است
به صورت کلی حق با شما است رسانه ها شاخه اصلی در دست غرب سرمایه داری است و انها در مجموع به رقبا بیشتر می تازند
اما
چند نکته:
1- فیلم از نظر هنر قشنگ و زیبا ساخته شده بود
2- برونو گانز در نقش هیتلر خیلی خوب عمل کرد
3- غربی ها بیشتر اعتقاد داشتند این فیلم جنبه مثبتی از هیتلر نشان داد
مثلا دیوید دنبی از نیویورکر می گفت از دیکتاتور انسان قابل قبولی نشان داده شده است
یا هرمان گرامل از لوفاته می گفت فیلمی ندیده که اینقدر مردم (المان ) به دولتشان وفادار باشند و اینقدر اضطراب و هیجان باشد و در عین حال زنده
منظور کلی این است که منتقدان بیشتر بر منصفانه بودن فیلم تاکید دارند
( به جز چند دیالوگ مثل انجا که هیتلر گفت تقصیر مردم است که قبول کردند با من مشارکت کنند پس باید هزینه بدهند و .... که چهره منفی از هیتلر نشان می داد)
در مورد نکته ایی که اشاره داشتید که چرا کشورهای المان و ژاپن و ایتالیا با هم و در کنار هم مقابل انگلیس و متفقین باشند مگر اگاه به شرایط زمان نبودند
من دلیلش را این طور تفسیر می کنم
علت اصلی ان این بوده که عامل مشترک این سه کشور بازندگی در جنگ جهانی اول بوده و باج های سنگینی که این سه کشور داده بودند و سبب تحقیر شدن انها شد
و سرخوردگی که شکست بر هر سه کشور ایجاد کرد سبب تنفر و در عین حال اتحاد انها شد
جنگ به طور کلی چندان به دموکراسی یا دیکتاتوری مرتبط نیست بلکه منافع ملی و کشورگشایی انگیزه اصلی بوده است.
اما این اتحاد اصلا به سود هیتلر نبود چرا که ژاپن قوی و شجاع بوده اما در شرق اسیا و در مکان دوردست که کمکی به المان نمی کرده و حتی سبب ورود امریکا به جنگ شد ( جمله ژاپه به پرل هاپر)
ایتالیا هم که نزدیک بوده تقریبا بی عرضه بود و مدام شکست می خورده حتی از افریقایی ها
درود EURASIA جان
در مورد دوران آلمان بعد از جنگ جهاني اول موافق هستم وليكن ژاپن و ايتاليا كه از متفقين جنگ جهاني اول بودند و
اتفاقا جنگ جهاني اول موقعيت هاي زيادي براي ژاپن جهت نفوذ در چين و توسعه قدرت فراهم كرد.
خلاصه عرض كنم متحدين جنگ جهاني دوم كه در حال حاضر از ليدرهاي فعلي اقتصاد و فن آموري و توسعه هستند
در زمان خودشان هم بودند پس مردم ناشي يا كودني نبودند.
چه چيزي در زمان خودشان ديدند يا درك كردند كه مجبور شدند تا نهايت ريسك مردم و رفاه و اقتصاد و ....
جلو بروند و با خاك يكسان بشوند. نهايتا هم به جرم يهودي ستيزي و سوزاندن يهوديان و .... كه مسخره است.
اين همان چيزي است كه واقعيت فعلي دنياست.
كنترل دنياي فعلي توسط آمريكا و انگليس و روسيه
و بقيه دنيا مانند ژاپن و آلمان و ايتاليا و .... برده و دنباله روي آنها.
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
سرزمین اوباش (به انگلیسی: Mob Land) یک فیلم اکشن، جنایی و دلهرهآور کانادایی به نویسندگی و کارگردانی نیکلاس ماگیو در اولین کارگردانی خود با بازی جان تراولتا، استیون درف، اشلی بنسون، کوین دیلون و شایلو فرناندز است
علیرضا جان دیشب نصف فیلم را دیدم
اما چون خوابم می امد باقیش گذاشتم برای امشب
نصف فیلم را که دیدم بسیار زیبا بوده است
شما تو فیلم خوش سلیقه هستی یا حداقل سلیقه تون بسیارشبیه من است
فیلمهای هم که انتخاب می کنی هم دیالوگ هم تصویر برداری هم نورپردازی یا بازیگر محوری هم موضوع جذاب مثل پول یا روانشناسی یا انگیزه پیشرفت و ... واقعا مناسب هستند
در عین حال کوپی برداری نمی کنی یعنی فیلمی که دیگران تعریف می کنند بیایی معرفی کنی بلکه فیلم جدید را تو سایت می نویسی.
شما تو فیلم خوش سلیقه هستی یا حداقل سلیقه تون بسیارشبیه من است
فیلمهای هم که انتخاب می کنی هم دیالوگ هم تصویر برداری هم نورپردازی یا بازیگر محوری هم موضوع جذاب مثل پول یا روانشناسی یا انگیزه پیشرفت و ... واقعا مناسب هستند
در عین حال کوپی برداری نمی کنی یعنی فیلمی که دیگران تعریف می کنند بیایی معرفی کنی بلکه فیلم جدید را تو سایت می نویسی.
درود...سپاس از لطف شما
خوشحالم که از فیلم خوشتون اومده...دیالوگهای قشنگی داره این فیلم...مرز بین بی گناهی و گناهکار بودن چقدر باریک هست هر چند ممکنه انگیزه ها برای ارتکاب گناه متفاوت باشه!!!
نظر