اسپیلبرگ رئیس داوران جشنواره کن ۲۰۱۳ شد

برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن بالاخره استیون اسپیلبرگ را راضی کردند تا ریاست هیات داوران بخش مسابقه اصلی این جشنواره را به عهده بگیرد.
به گزارش خبرآنلاین، ژیل ژاکوب رئیس جشنواره فیلم کن در بیانیهای که روز پنجشنبه در وبسایت این جشنواره منتشر شد، توضیح داده که سالهاست تلاش میکند کارگردان آمریکایی برنده اسکار ریاست داوران یک دوره جشنواره را به عهده بگیرد، اما او همیشه در حال کار بوده، اما سال آینده بالاخره در دسترس است.
ژاکوب گفت: «پس از اولین نمایش جهانی «ئیتی» در جشنواره کن 1982 ارتباطی فراموشنشدنی بین من و اسپیلبرگ شکل گرفت. از آن زمان اغلب از او میخواستم رئیس داوران جشنواره شود، اما او همیشه در حال فیلمبرداری بود. برای همین وقتی امسال به من گفتند ئیتی با خانه تماس گرفته، متوجه شدم و بلافاصله گفتم، بالاخره!»
اسپیلبرگ که این هفته برای فیلم «لینکلن» نامزد اسکار بهترین کارگردانی بود، اما برنده نشد، مسئولیتی را قبول کرده که امسال نانی مورتی فیلمساز ایتالیایی به عهده داشت. او و همکارانش در بخش مسابقه بینالملل برنده جایزه نخل طلایی و دیگر جوایز این بخش را انتخاب میکنند.
اسپیلبرگ در بیانیهای گفت: «کن که معتبرترین جشنواره در نوع خودش است، همیشه جایگاه سینما را به عنوان یک رسانه میانفرهنگی تثبیت کرده است.»
نظر