در اصل توسط Simaei پست شده است
View Post
**عکس هنرمندان**
Collapse
X
-
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
-
از راست
حميد متبسم،جلال الدين كزاري و همايون شجريان.........رونمايي از پروژه موسيقايي سيمرع
to continue, please follow me on my page
نظر
-
همايون خرم..........آهنگساز امشب در سر شوري دارم،تو اي پري كجايي
نظر
-
گروه موسيقي كامكار و خانواده
نظر
-
کنسرت شجریان در سال 84
از راست.....محمدرضا شجریان،حسین علیزاده و کیهان کلهر
نظر
-
کیهان کلهر.........نوازنده کمانچه،آهنگساز آلبوم معروف"شب،سکوت،کویر"با صدای شجریان
نظر
-
آمن خانم محترم
مدت یک هفته است ( دقیقا از ساعت و دقیقه و ثانیه ای که شما این تاپیک را به بخش اصلی آورده اید ) دچار افسردگی شدید و یاس نا امیدی وحشتناکی بر من مستولی شده است.
روزی نبوده که سر بر دیوار نکوفته و نعره زنان سر به بیابان نگذاشته ام.
اعلام و اخطار میکنم چنانچه تا ساعت 20 امشب عکس هنرمند بزرگ و شهیر و نابغه و مردمی و تاریخ به مانند تا کنون ندیده و یکی یدونه یعنی بنده را در این تاپیک نگذارید خونم بر گردنتان خواهد بود و منتظر عواقب ناگوارش باشید :d: D: D<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postآمن خانم محترم
مدت یک هفته است ( دقیقا از ساعت و دقیقه و ثانیه ای که شما این تاپیک را به بخش اصلی آورده اید ) دچار افسردگی شدید و یاس نا امیدی وحشتناکی بر من مستولی شده است.
روزی نبوده که سر بر دیوار نکوفته و نعره زنان سر به بیابان نگذاشته ام.
اعلام و اخطار میکنم چنانچه تا ساعت 20 امشب عکس هنرمند بزرگ و شهیر و نابغه و مردمی و تاریخ به مانند تا کنون ندیده و یکی یدونه یعنی بنده را در این تاپیک نگذارید خونم بر گردنتان خواهد بود و منتظر عواقب ناگوارش باشید :d: D: D
جناب سقراط از احوالتان برایمان گفتید دلمان گرفت...خواستم رخی از شما در تاپیکمان بگذارم دیدم بهتر است خود زحمت بکشید و رخی از خود در این تاپیک بنمایید؛البته ذکر هم بفرمایید هنرتان در چیست تا من و دوستانتان از این بعد حواسمان باشد به روح لطیفی چون شما...... اینها مزاح بود به دل نگیرد .............................:D:D:D<:-p....
جالب برایتان بگوییم که خودم هم دلم برای خود می سوزد؛چرا که این تاپیک ها را به بخش گفت وگو منتقل می کنم و می بینم دوستان اون را رویت می کنند اما در یغ ار فشار دادن دکمه تشکر .............حالا چه برسد بخواهند مشارکت هم داشته باشند......و جالب تر اینکه من هم مثل شما هنرمندم؛چرا که در این اوضاع بد اقتصادی و .........تاپیک هنر و هنرمند و شعر و شاعری راه انداخته ام...........مملکته داریم ها
این گلها برای خودم هست ........@};-@};-@};-@};;-@};-@};-@};-@};-....=D>;;)to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post
جناب سقراط از احوالتان برایمان گفتید دلمان گرفت...خواستم رخی از شما در تاپیکمان بگذارم دیدم بهتر است خود زحمت بکشید و رخی از خود در این تاپیک بنمایید؛البته ذکر هم بفرمایید هنرتان در چیست تا من و دوستانتان از این بعد حواسمان باشد به روح لطیفی چون شما...... اینها مزاح بود به دل نگیرد .............................:d:d:d<:-p....
جالب برایتان بگوییم که خودم هم دلم برای خود می سوزد؛چرا که این تاپیک ها را به بخش گفت وگو منتقل می کنم و می بینم دوستان اون را رویت می کنند اما در یغ ار فشار دادن دکمه تشکر .............حالا چه برسد بخواهند مشارکت هم داشته باشند......و جالب تر اینکه من هم مثل شما هنرمندم؛چرا که در این اوضاع بد اقتصادی و .........تاپیک هنر و هنرمند و شعر و شاعری راه انداخته ام...........مملکته داریم ها
این گلها برای خودم هست ........@};-@};-@};-@};;-@};-@};-@};-@};-....=d>;;)
به قول قدیمیها اجرکم عند الله :d
الان دارم آلبوم شب سکوت کویر رو گوش میدم.
جلای روح است. مانده ام با وجود چنین موسیقیهایی که انسان رو به مبدا هستی می بره بعضی ها گوشهاشون و ایضاً روحشون رو با دوپس دوپس خراش میدن!!!!:d<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
شیون فومنی (میر احمد سید فخری نژاد) از شاعران محبوب و مشهور خطه ی شمال
روحش شاد
تو کی تی دیل بواسته
بکاراَ گیر ئیذه تی چشمِ نورا
سفیدمایی نیدین کالِه کپوراَ
تو کی تی دیل بواسته نان کشتاَ
کله آتش نکون چوبی تنوراَ
برگردان فارسي
تو که هوس کرده ای
روشنائی چشمت را بلا استفاده نگذار
ماهی کوچک و بی رنگ را ماهی سفید نبین
تو که هوس کرده ای که نان کشتا (نوعی نان محلی)بخوری
دیگر در تنور چوبی آتش نیفروز[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postشیون فومنی (میر احمد سید فخری نژاد) از شاعران محبوب و مشهور خطه ی شمال
روحش شاد
تو کی تی دیل بواسته
بکاراَ گیر ئیذه تی چشمِ نورا
سفیدمایی نیدین کالِه کپوراَ
تو کی تی دیل بواسته نان کشتاَ
کله آتش نکون چوبی تنوراَ
برگردان فارسي
تو که هوس کرده ای
روشنائی چشمت را بلا استفاده نگذار
ماهی کوچک و بی رنگ را ماهی سفید نبین
تو که هوس کرده ای که نان کشتا (نوعی نان محلی)بخوری
دیگر در تنور چوبی آتش نیفروز