خلاقیـتهای هنــــــــــری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

تصاویر زیر با لوازم و قطعات دور ریختنی توسط یک هنرمند ایجاد شده . تصویر اول تصویر خود هنرمند است. بعضی قسمتها بزرگنمایی شده اند تا متوجه دقت هنرمند در بکارگیری قطعات بشوید

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

آقا کیوان ؛پس کی نقاشیهای خودتون رو به نمایش می زارید ؟ می ترسید اونا رو به یادگار ازتون بگیریم ؟
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
        آقا کیوان ؛پس کی نقاشیهای خودتون رو به نمایش می زارید ؟ می ترسید اونا رو به یادگار ازتون بگیریم ؟
        اخه اولا نقاشی هام خلاقیت هنری حساب نمی شوند!
        دوما اصلا در حد یک کار هنری نیستند! خجالت آوره بگذارم به خدا :">
        ولی باشه چشم...از امشب به تدریج لابلای مطالبم میگذارم. ولی دیگه به بزرگی خودتون ببخشید دیگه :">

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

خب همونطور که گفتم لابلای مطالب به تدریج تابلوهامو می گذارم. در ابتدا مختصری در مورد شیوه کارم توضیح بدم.
          بنده کلا هیچ علاقه ای به نقاشی تابلو و رنگ روغن نداشتم! تا زمانیکه شبکه 4 مدتی کارهای باب راس را نشون میداد!
          بدجوری قلقلک داد که چگونه می توان با ایجاد ضربه و به سرعت و به صورت wet on wet در حالتیکه رنگها هنوز خیس هستند ، مناظر زیبایی خلق نمود .سرانجام در مرداد 88 با تهیه لوازم بوم ،سه پایه ، رنگ و قلم موی نقاشی اولین نقاشی خود را روی بوم ایجاد کردم...

3 تابلوی اول خود را با دیدن تابلوهای او و به تقلید از روش او کار کردم و پس از آن به سراغ ایده ها و طرح های خود رفتم و البته در بعضی از آنها همچنان از روشهای ضربه زنی باب راس الهام می گرفتم.

تابلو 1 : Start
          شاید به عقیده بسیاری این تابلو به عنوان اولین اثر من بدون آموزش خیلی خوب بوده باشد! ولی از نظر خود من اینچنین نبود. افتضاح بود!
          در اینجا من نتوانستم آنگونه که باید به صورت wet on wet کار کنم و در بعضی جاها رنگها با یکدیگر مخلوط می شد و جزئیات بهم می ریخت. نحوه به دست گیری قلم مو و ترکیب رنگها نیز برایم نا آشنا بود..ولی از انجایی که دوست دارم خودم همه چی را امتحان کنم ، این تابلو فقط بعنوان اولین کارم برایم هیجان انگیز بود.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

تابلو 2 : Ross
            خب اینجا کمی وضع بهتر شد و در تابلو دوم دیگه دستم رونتر شده بود.
            نام این تابلو را ross نامیدم چراکه توانستم به راحتی و به صورتی هیجان انگیز تابلویی همانند تابلوهای باب راس را خلق کنم ، البته من به دلیل شرایط کاری و کمبود زمان وبه ندرت بتوانم فرصت کنم تابلویی را ظرف یک روز و به سرعت باب راس به اتمام برسانم و البته هدف من نیز چنین کاری نبود بلکه بکارگیری روشهای او بود.
            در این تابلو مشکلات قبلی بر روی تابلوی اولم حل گشت و توانستم کوهی برجسته توسط کاردک و بوته هایی شاد و درخشان با ضربه های قلم مو و ابرهایی شناور در آسمان با حرکت پیچشی قلم مو ایجاد کنم.

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

کیوان جان نمیخوام تعریف الکی کنم
              چون از این کار خیلی بدم میاد
              ولی به نظرم کارت خیلی هم خوبه
              بهت تبریک میگم ;)
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

آقا عالین ،حرف ندارن ،من از نکته نظرهای نقاشی هیچی نمی دونم ولی هر چیزی که زیبا باشه واز دیدنش لذت ببرم و اون کار از دست من بر نیاد تحسین می کنم نقاشیهای شما زیبا و چشم نوازند ؛ منتظر بقیه نقاشیهاتون می مونیم .موفق باشید
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

خلاقیت در عکاسی با ماه!‎

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

به به آقای کیوان
                    شما نقاش هم بودین؟؟؟
                    خیلی عالی بود نقاشی ها ....خیلی
                    کلی هنرمند بودین و ما خبر نداشتیم
                    براتون بهترین ها رو آرزومندم.........
                    to continue, please follow me on my page

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

ضمن تشکر از اظهار لطف و محبت همه دوستان

ساخت مجسمه غول پیکر با لوازم خانگی دور ریختنی!
                      در مجسمه ربات فوق می توانید ماشین لباسشویی ، اجاق گاز، پنکه، ماکروفر و دیش ماهواره و پروژکتورهای صنعتی پیدا کنید!!
                      دندانهاش هم ماوس کامپیوتر هستند.

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

تابلو 3 : دریچه
                        تابلو سوم من آخرین کارم از روی نمونه کارهای باب راس بود و فقط میخواستم نقاشی بیضی روی بوم را امتحان کنم و در عین حال با رنگهای متضاد از 2 تابلوی اول نقاشی کنم. وهمچنین تکنیک ماسک را در اینجا امتحان کردم که بعدا در تابلوهای دیگرم مورد استفاده قرار دادم.
                        در این 3 تابلو احساس کردم چیزی که میخوام را از باب راس آموختم. اون تحریکم کرد و باعث شد من قلمو را بدست بگیرم. از این به بعد تصمیم گرفتم هر ایده ای که به ذهنم اومد یا تصویری که جذبم کرد را بکشم ولی تا حد امکان از روشهای سرعتی باب راس استفاده کنم و تابلوهامو نه ظرف نیم ساعت ، ظرف یک تا حداکثر چند روز تمام کنم. در مطالب بعدی توضیحات بیشتری میدهم.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

هنر روی پوست تخم مرغ

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

تابلو 4 : درخت

همونطور که گفتم از این تابلو به بعد تصمیم گرفتم ایده ها و الهامات ذهنی خود را بر روی بوم بیاورم.
                            در انتهای کوچه ما درختی بود تک و تنها ولی سرسبز و با نشاط و پر حجم. این طرح در ذهنم نقش بست . تصاویر زیادی از درختها را نگاه کردم تا طرحی شبیه آنچه می بینید بوجود بیاورم.
                            در ترسیم برگها و سنگچینها از همان روش ضربه زنی با قلم مو استفاده کردم و البته به تابش نور و درخشش و سایه ها هنگام ضربه زنی نیز توجه کردم. بدنه درخت را نیز با کاردک کشیدم. این تابلو را یکروزه کشیدم. کلی بهم حال داد چون طرح خودم بود.
                            به این تابلوم یک حس خوبی دارم!

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

هنر با میله
                              یک هنرمند با برشهایی از میله در طول و اندازه های مختلف و قراردادن کنار یکدیگر تصاویر برجسته ای از پرتره ایجاد کرده است.
                              اگر از کنار تابلوها نگاه کنید متوجه برجستگی خواهید شد.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

تابلو 5 : ببر بنگال
                                یک سبک متفاوت ، دنیای فانتزی من!
                                شاید به دید خیلی ها کارتون و شخصیتهای کارتونی یا دنیای فانتزی مناسب کار روی بوم نباشد! ولی من هیچ مرز و بومی را نمی شناسم. کارتون و فانتزی بخش مهمی از دنیای درونی من است و دوست داشتم این تجربه را هم داشته باشم. برای درک این تابلو ام باید ذهنیت فانتزی شبیه خودم باشد وگرنه شاید از دید یک هنرمند مضحک به نظر برسد!
                                کارکتر فوق مربوط به دوران کودکی ام است. البته ان کارکتر بسیا ساده و 2 بعدی بود. من سعی کردم آنرا شادمانه تر و برجسته و تکمیل شده ظاهر کنم.
                                و اما برای منظره جنگل زمینه نیز تصاویر زیادی از درختان و برگها و سایه روشنهای تصاویر جنگل را مرور کردم و خلق منظره مورد نظرم از یک جنگل چندان ساده به نظر نمی رسید خصوصا که برای بار اول میخواستم از زمینه سیاه استفاده کنم. تمام برگها را چه بزرگ ، چه کوچک را با ضربات قلمو ایجاد کردم. شاید کشیدن برگها ساده تر بود اما میخواستم حتما با همان روش باشد. همچنین میخواستم پرتوهای نور خورشید را به وجود بیاورم که مجبور بودم ریسک کنم و روی نقاشی کشیده شده این حرکت را بزنم.
                                در نهایت هارمونی سبز و نارنجی را به وجود آوردم و یک شات از جناب ببر در دنیای خیالی ام گرفتم و بر بوم نقش بستم.

نظر

در حال کار...
                                X