کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر اجازه داشته باشم اینجا یک اظهار نظر کوچک داشته باشم و یک سوال هم از ایشان
بپرسم ( اون هم به واسطه همشهری بودن );)
به نظر بنده که تقریبا 25 سال هست که در تهران و چند سال هم در کرج ساکن هستم .
ولی جدیدا که به مشهد رفتم واقعا از نظر یک سری امکانات شهری و راحتی زندگی در مشهد
با در نظر گرفتن ترافیک و استرس شهری تهران ...
به شخصه مشهد را از نظر یک زندگی راحت و بی دغدغه بهتر دیدم .
چون دیگه واقعا تهران تبدیل به شده به شهر اتومبیل ها ....:(
ترافیک واقعا دیگه داره خسته کننده میشه .
کرج هم که باشی فرقی نداره راحت 4 یا 5 ساعت وقت گرانبها را برای رفت و آمد شهری صرف کرد؛
به علاوه استرس و اعصاب خوردکنی ماندن در ترافیک و خستگی روحی آن .#-o
مشهد از نظر امنیت و هم از نظر اشتغال و موقعیت های اقتصادی دست کمی از
تهران نداره ولی در عوض خیلی کم ترافیک شهری تهران رو داره .
حالا یک سوال از پانی عزیز دارم و اونم اینکه :
به نظر شما که یک مدت در مشهد که شهر و زادگاه خود شما بوده و مطمئنا اقوام در آن
شهر ساکن هستند...
الان چند سال هست که در تهران ساکن شده اید؟
و جسارتا در کدام محله و خیابان ؟
آیا در تهران صاحب مسکن هستید ؟
و در آخر در کدام شهر راحت تر هستید و راضی تر ؟
دوری اقوام ناراحت کننده نیست ؟
متشکرم ...>:d<
.....:d:d:d:d:d:d:d:d
**قوانین صندلی داغ**
قوانین تاپیک صندلی داغ به صورتی خواهد بود که میهمانانی که بر این صندلی تکیه می زنند از این موضوع پشمان نشوند.
1- از دوستان عزیز خواهش می کنم که سوالاتی مبنی بر زندگی خصوصی میهمانان پرسیده نشود و در صورت پرسش ، میهمان گرامی در صورت عدم تمایل می تواند پاسخ ندهند.
2- اگر با شخصی دعوا یا دلخوری داریم ،جو تاپیک رو به هم نریزیم ؛در صورت دیدین پست های اینچنین به یقین پست ها حذف خواهد شد.
3- می توانیم یه تاپیک صندلی داغ نگاه تخصصی داشته باشیم؛یعنی با توجه به تخصص افراد از آنها سوال بپرسیم.
4- سوالات عمومی را طرح و در تاپیک به نمایش دوستان می گذارم .دوستان اگر ایده ای دارند بعد از درج سوالات عمومی، می تونند پیشنهادات خودشون رو مطرح کنند.
5 – میهمانان می توانند به 5 پرسش، بدون هیچ دلیلی پاسخ ندهند.
6- ترجیحا سعی دارم میهمان در ساعت مورد نظر در سایت حضور داشته باشند و دوستان به صورت آنلاین پرسش های خود را مطرح کنند.اما اگر بعضی از میهمان امکان مطابقت وقت رو نداشتند، سوالات نوشته می شود و دوستان در اولین فرصت زحمت پاسخگویی آنها را خواهند کشید.
7- همزمان با حضور میهمان عزیز فقط به پرسش هایی که دوستان قبلا نوشته اند، پاسخ داده می شود
30-اینکه بخوام در این زمینه شخص خاصی رو معرفی کنم نمیتونم چون از سبک افراد حقیقتا اطلاعی ندارم تا بتونم اظهار نظر کنم.
منتها هر سبکی که ریشه در تکنیکال و بنیادی سهم داشته باشه رو میپسندم
و به نوسانگیری اعتقاد زیادی ندارم چون به عقیده من فرصتهای بهتر ترید رو هدر میده و در ضمن استرس زیادی بهمراه داره.
31-چه سوال سختی !!!
جناب holy ( جناب اقای دکتر عمادی) بدلیل شخصیت منحصر بفردشون در همه فرومهای بورسی حقیقتا قابل تقدیر و ستایشند.
32-بنظر خودم مهربانی گذشت احترام به بزرگتر و مسئولیت پذیری از خصوصیات خوبم هست.و بدیهام فکر نکنم خدا رو شکر به کسی جز خودم صدمه بزنه خصوصیات فردی مثل زود رنجی نگرانی وسواس و از خودگذشتگی هایی که طرف مقابلم مستحقش نبوده... از جمله این خصایص هستند.
33-خاطره که بسیاره ولی 2 خاطره ازدوران شاد کودکی دارم که هیچگاه فراموششون نمیکنم و در عین شادی و تلخی میتونست سرنوشت دیگری رو رقم بزنه...
بهترین و شادترین خاطره من مربوط به حدود 25 سال پیش هست که هنوز 7 سال هم نداشتم.من بچه ای بسیار شیطان و پر شر و شور بودمو ساخت بالون و ارزوی پرواز رویای کودکی من بود.
یادمه هر روز چند بار از پدرو مادرم پول میگرفتم تا از سوپر محل بادکنک شانسی بخرم به عشق برنده شدن بزرگترین بادکنک اونجا تا اینکه دست اخر همه بادکنهاشو خریدم تا بزرگترین بادکنک رو صاحب شدم.
و از همون لحظه نقشه ساخت بالون رو طراحی کردم و منتظر یه فرصت مناسب بودم.
یه روزکه مادرم سر ظهر رفت بیرون جعبه چوبی رو که از مدتها قبل تو زبر زمین پنهان کرده بودم به پشت بام بردم و بادکنکها تغذیه اب اشامیدنی و خواهر 3-4 سالمو با هزار بدبختی از نردبون چوبی اخر حیاط که یکی در میون پله هم نداشت بالای پشت بام بردم.
اون موقع اپارتمان خیلی کم بود و اکثر خونه ها حیاز دار و بزرگ و یه طبقه بود جعبه رو گذاشتم لب پشت بوم و خواهر کوچکم هم گذاشتم توش و براش خوراکی و اب گذاشتم تا اگه مسافرتش طولانی شد بدون اب و غذا نمونه.
تو بدترین شرایط تخمین زده بودم اگه بالون من اوج نگیره مثل کارتونهای تلوزیونی به ارامی روی زمین فرود بیاد.خواهر طفل معصومم میگفت:
خواهری اگه برم جاییکه خارجی صحبت کنن چکار کنم :d
خلاصه مادرم به موقع سررسید و حتما بقیشو خودتون میتونین حدس بزنید
خاطرات تلخ برای همه وجود داره منتها سعی کردم خاطره ای رو بگم که دوستان رو ناراحت نکنه:
حدودا 5-6 سال داشتم و شب تو حیاط خونه مادربزرگم بچه ها فوتبال بازی میکردن و منو چون دختر بودم بازی نمیدادن و منم از حرصشون منتظر بودم توپشون اوت بشه تا با سرعت توپ رو بردارم و لج پسرها رو درارم که این دفعه توپ از دیوار افتاد تو خیابون.
اخرای شب بود و خونه مادر یزرگم حاشیه خیابون قرار داشت منم جان برکف در حیاط رو باز کردم و با همه سرعتم پریدم وسط خیابون.هیچوقت چراغهای نوربالای وانتی رو که با همه سرعتش بمن نزدیک میشد, تا اخر عمرم فراموش نمیکنم.
ننمیدونم چی شد.. شاید معجزه.. شاید فرشته نگهبان... ولی درکسری از ثانیه روی زمین دراز کشیدم..هنوزم تو خواب لحظه های اخر بیهوشیمو کابوس میبینم چرخهای ماشین اهنهای زیر ماشین...وانت بطور کامل از روی من رد شده بود و من به لطف خداوند حتی یه زخم هم برنداشتم فقط از شدت ترس بیهوش شدم.
34- تحلیلگرای تکنیکالیستی رو که از خودت بالاتر میدونی کیا هستن؟
35- بنظر خودت تحلیل تو بازار ایران جواب میده؟
34-
خدا رو شکر فرصتی مهیا شد تا ادای دین بشه به اساتیدی که هم بسیار زیاد ازشون اموختم و هم خیلی ازشون فاصله دارم:
اساتید محترم جناب HOLY و اقای سعید درخشانی
استاد هالی با علم و دانش و اخلاق پسندیدشون بسیار زیاد به من اموختند.با صبر و حوصله نظراتمو میشنیدند تشویق میکردند و راهنماییهای ارزشمندی که همیشه سعی کردم به راهنماییهاشون عمل کنم.جناب هالی بینظیر در علم و اخلاق و استاد بزرگ تکنیکال ایران هستند.براشون ارزوی موفقیت دارم و هیچوقت از نظرات ارزشمندشون بی نیاز نخواهم بود.
من وقتی پارسال تکنیکال رو یاد گرفتم و فرومهای بورسی رو میگشتم با تاپیک ارزشمند "سعید درخشانی" تو بورکس آشنا شدم و هر روز با علاقه فراوان تحلیلهاشو میخوندم و بدون اینکه منو بشناسند خیلی زیاد از سبکشون یاد گرفتم .همیشه گفتم وقتی من اماتور بودم ایشون کاملا حرفه ای بودند.
و یه مدتی هست که بورسی عزیز ما تشریف اوردند و فرصتی دست داده که چارتهایی رو که در اینده محتمل میدونند بصورت اختصاصی ببینم.حقیقتا علم ,دید وسیع و هوش عالیشون قابل تقدیره و خوشحالم از اینکه از نظرات ارزشمندشون بهره مند میشم.
و البته تکنیکالیستهای بسیار خوبی داریم که نظرات همشونو با دقت میخونم و حقیقتا لذت برم.دوستانی مثل زهره عزیزم با نام بوف کور (که فعلا فارکس کار میکنند) و آقایان: جناب جمالی اقای بابک پناهی جناب مسلم اقایان محمدی جناب لرد عرشیا اقای برادران اقای گنجعلی اقای عباس زاده (mtz) اقای شریعت اقایان امیر ,فرهاد فتحی جناب بابای دارا جناب بورس جناب shigley جناب Yusef_sbm12و بسیاری از تکنیکالیستها که نظرات همشون رو بسیار عالی میدانم و بسیاری از دوستان که حافظه یاری نمیکنه ازشون یاد کنم..
35-قطعا و خصوصا در سهمهای پر معامله بازار
حمایت مقاومت الگوها موج شماری ترند لاین همه و همه در بازار حتی کم عمق ما کاملا جواب میده.
37- ایا شده از تحلیل خودت چشم پوشی کنی و بر اساس تحلیل دیگران معامله کنی؟
36-به تحلیلهای خودم اعتماد دارم وقتی تحلیلی رو انجام میدم بهمراه موج شماری قطعا بهش اعتماد میکنم
37-بله و شکست خوردم.
برای همین معتقدم باید تحلیلها و نظرات را ببینیم ولی صرفا بر اساس تحلیل خودمون ترید کنیم چون با همه زوایای پیدا و پنهان دید یک تحلیلگر اشنا نیستیم.باید همه نظرات را بدونیم ولی خودمون تصمیم گیرنده نهایی باشیم.
ببخشید این پست میزنم اگر دوست داشتین هم حذف بفرمایید
ای کارا فقط کار بچه های مشهده دِداش...! عُمرَن کس دِگه مال ایحرفا بشه...! هر جا رفتِن بگن که بچه مَحل امام رضاین ...! یادتا نِره ها...! اگه گفتَن اِمام رضا کیه بگن همو که پوشت و پناهمایه ...هَمو که ضامِن آهو رفته...هَمو که هر وَخ حاجتی دِرم مِرم دَره خانَش...! هر وَختَم که کَبکِما خروس ماخانِه از دورَم یک سِلامَم بهش نِمِدِم...!
از بچه های مِشَهد تعریف کُنِن اونجه ...بگن بامرام تر از بچه مشهدی مادَر نِزاییده...! بگن اینجه شُله درست مُکُنَن اَنگوشتاتَم باهِش مُخُوری ...! یادتا نِره ها...!
[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر