*** تاپیک صندلی داغ ویژه پانی ***

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadi
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 914

پانی عزیز وگرامی از صداقت وتلاش شما در تمامی مدتی که در این فروم قلم میزنی و با عشق و احترام وحوصله .دیگران را راهنمایی می کنی بینهایت سپاسگزارم

ضمنا از آمن عزیز بخاطر طرح سوالهای خوبشان تشکر می کنیم و هم چنین مدیران محترم این سایت. همگی خسته نباشید.

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

خسته نباشد دوستان و همراهان عزیز..<:-p<:-p

برنامه امشب ما به دلیل کمبود وقت به صورت یکپارچه و بدون تنفس برگزار شد...:">:">
      از همه دوستان ممنونم که با ما همراه بودند ....@};-@};-@};-
      از پانی عزیز تشکر می کنم و براشون آرزوی موفقیت و شاد کامی را در کنار خانواده عزیزشون دارم
      به افتخار پانی عزیز...=D>=D>=D>

همچنین به اتفاق عوامل پشت صحنه از شما تا برنامه ای دیگر در تاپیک صندلی داغ خداحافظی می کنیم..=;=;

تا درودی دیگر ...بدرود..=;=;
      to continue, please follow me on my page

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

منم جا داره تقدیر و تشکر کنم از همه دوستان عزیز بورسی که امشب من و آمن عزیز رو همراهی کردند.@};-

آمن عزیزم واقعا خسته نباشید
        @};-

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
          پانی عزیز وگرامی از صداقت وتلاش شما در تمامی مدتی که در این فروم قلم میزنی و با عشق و احترام وحوصله .دیگران را راهنمایی می کنی بینهایت سپاسگزارم

ضمنا از آمن عزیز بخاطر طرح سوالهای خوبشان تشکر می کنیم و هم چنین مدیران محترم این سایت. همگی خسته نباشید.
          ممنونم شادی عزیز...حضور دوستانی مثل شما مایه دلگرمی منه ....:):):)
          to continue, please follow me on my page

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

در اصل توسط shadi پست شده است View Post

شادی جان از لطفت بسیار سپاسگذارم و به شما و همه خانمهای فعال در جامعه افتخار میکنم.@};-

نظر

در حال کار...
            X