**** صندلی داغ ویژه تصمیم کبری ****

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تصمیم کبری
    Banned
    • Jul 2025
    • 1197

در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Post
    سوالات مجـــــــــری:->

جملات زیر را کامل کن!

سینا میخواهد...به یاری خدا به تازه واردها کمک کند.

من میل دارم...ماهی 20 درصد سود کنم.

خوشترین زمان...زمان سربازی برای پسران و دانشجویی برای دختران است.

میل دارم بدانم..خدا را چگونه بشناسم که بتوانم بندگیش را کنم.

در خانه ما... نیاز به دستگاه دیجیتال برای دیدن تلویزیون داریم!

سینا برای... اینده امیدوار است.

متاسفم...که نمیشه تو بورس به دیگران اعتماد کرد.

هنگام خواب... مثل زمان 15 تا 20 سالگی نمیشه از خواب لذت برد.

سینا نمی تواند...دان 5 کاراته داشته باشد.

بهترین...معامله تو بورس زمانیه که کسی به سهم مورد نظر شما فکر نمیکنه و الی صف خرید میشه.

سینا دلش...شاد شد وقتی تونست اعتماد به نفس به یکی از دوستان تالار بورسی بده و این دوستی را که 50 میلیون ضرر کرده بود را دوباره شاد ببینه.

آنچه مرا آزار می دهد... حقه بازیه بعضی از ادما تو بورس برای پیدا کردن چندر قاز سوده.

مردم... همه مخلوقات خداوند هستند و اگه باعث رنجش انان بشی خداوند خواهد فهمید.

یک پدر...همیشه دوست داره فرزندش بهتر از خودش زنگی کند.

من حس می کنم...بین 10 تا 20 درصد از بازار بورس را میفهمم.

بزرگترین ترس من...از بین رفتن ارزوهامه.

من نمی توانم...خلبان شوم.

سینا غرورش...را دوست نداره بشکنه.

پیامی را که ارسال کرده ام خیلی کوتاه است. لطفا اندازه پیام خود را حداقل 1 کارکتر کنید.

نظر

• مجيد رادمنش
      مدیر (6)
      • Oct 2010
      • 4902

سوالات خانم آمن عزیز

بخشی کوتاهی از پرسش های جناب تصمیم کبری....(با توجه به قانون صندلی داغ )
      سه سوال هم از ناهید جان قرض کردم

1- امسال کادو ولنتاین برای همسرتون چی خریدین؟و بهترین کادو از نظر همسر شما و خود شما چی بوده؟

2- به نظر شما ایا بورس می تونه کار اول آدم باشه یا فارکس؟در صووت مثبت و منفی بودن لطفا توضیح بفرمایید...

3- یکی از معضلات دنیا امروز اعتیاد به اینترنت و نوعی خانه نشینی است؛به نظر شما آیا کسانیکه که وقت زیادی را در اینترنت می گذارنند از جنبه های دیگر زندگی یعنی در جمع بودن(منظور دنیای مجازی نیست)، درک و ارتباط با تفکرات افراد مختلف جامعه،سازگاری با محیط و افراد،پذیرش و اصولا دیالوگ ذهنی با خود.. غافل نمی شوند؟!!

4- زمانیکه که با وسایل نقیله عمومی رفت و آمد می کنید اصولا چه ویژگی از افراد ذهن شما را درگیر می کند؟قیافه؟نوع حرف زدن،لباس پوشیدن و ؟؟؟؟ چرا ؟

5- بهترین کتابی که توی زندگیتون خوندین و تاثیر خیلی خوبی روی شما گذاشته چه بوده...ممنون می شم اگه بهترین نکته را برای ما بنویسید

6- از زمان انقلاب و بحبوبه های 55 تا 58 خاطره ای هم اگه در ذهن دارید،لطفا بفرمایید...

7- لگوی تبلیغاتی کدوم شرکت رو دوست دارید،چرا؟

8- نظرتون درباره بحران میانسالی (بین 40 تا 45 سال) که معمولا آقایان افسرده می شوند و احساس می کنند که پیر شدن چیست؟

9- به کدوم یک از وسایل خونه غیر از تلویزیون علاقه دارید؟

10- مهمترین درسی که به بچه هاتون میدین،چیه؟
      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• تصمیم کبری
        Banned
        • Jul 2025
        • 1197

سوالات خانم آمن عزیز

بخشی کوتاهی از پرسش های جناب تصمیم کبری....(با توجه به قانون صندلی داغ )
        سه سوال هم از ناهید جان قرض کردم

1- امسال کادو ولنتاین برای همسرتون چی خریدین؟و بهترین کادو از نظر همسر شما و خود شما چی بوده؟

2- به نظر شما ایا بورس می تونه کار اول آدم باشه یا فارکس؟در صووت مثبت و منفی بودن لطفا توضیح بفرمایید...

3- یکی از معضلات دنیا امروز اعتیاد به اینترنت و نوعی خانه نشینی است؛به نظر شما آیا کسانیکه که وقت زیادی را در اینترنت می گذارنند از جنبه های دیگر زندگی یعنی در جمع بودن(منظور دنیای مجازی نیست)، درک و ارتباط با تفکرات افراد مختلف جامعه،سازگاری با محیط و افراد،پذیرش و اصولا دیالوگ ذهنی با خود.. غافل نمی شوند؟!!

4- زمانیکه که با وسایل نقیله عمومی رفت و آمد می کنید اصولا چه ویژگی از افراد ذهن شما را درگیر می کند؟قیافه؟نوع حرف زدن،لباس پوشیدن و ؟؟؟؟ چرا ؟

5- بهترین کتابی که توی زندگیتون خوندین و تاثیر خیلی خوبی روی شما گذاشته چه بوده...ممنون می شم اگه بهترین نکته را برای ما بنویسید

6- از زمان انقلاب و بحبوبه های 55 تا 58 خاطره ای هم اگه در ذهن دارید،لطفا بفرمایید...

7- لگوی تبلیغاتی کدوم شرکت رو دوست دارید،چرا؟

8- نظرتون درباره بحران میانسالی (بین 40 تا 45 سال) که معمولا آقایان افسرده می شوند و احساس می کنند که پیر شدن چیست؟

9- به کدوم یک از وسایل خونه غیر از تلویزیون علاقه دارید؟

10- مهمترین درسی که به بچه هاتون میدین،چیه؟
        متاسفانه هنوز هیچی نخریدم.معمولا بهترین کادو تو ایران برای خانمها یه شاخه گل یا چند گرم طلا و برای اقایون یه جفت جورای یا یدونه زیر پیرهنه.

هر دو میتونن و چون من فارکس کار نکردم بورس را ترجیح میدم. شما در طول سال 4 بار بتونید 20 درصد سود کنید با تصاعد حسابی 107 درصد سود میکنید.

دقیقا همینطوره. حتی خجالتی هم میشوند.

همه موارد. مخصوصا ژشتهایی که افراد میگیرند. ( به قولی خودشونو سعی میکنند جور دیگه نشون دهند.)

دوران دبیرستان بودم و کتاب ایین دوست یابی نوشته دیل کارنگی. بهترین داستانشم این بود که یکنفر را به بیابانی پر از مار و عقرب تبعید میکنند. این مرد چند روزی از ترس این حیوانات خواب هم نداشته.بعد از مدتی میاندیشد که من باید اینجا زنگی کنم و بهترین راه عادت کردن به این زندگی میباشد. بعد از چند سال ان مرد یکی از پولدار ترین افراد امریکا میشود. از نیش مار و عقرب صاحب چنان ثروتی شده بود. زهر این حیوانات را به شرکتهای دارویی میفروخته و بعدا خودش صاحب یکی از این شرکتها شده بود.

خونه ما نزدیک پادگان جی بود و صدای تیر اندازی و خود تیرهای هوایی را رو اسمان میدیدم.

شرکت بنز. مخصوصا اونی که یارو به ازراییل میگه شرمنده که نتونستی باعث مرگم بشی.

من شنیدم سن که رسد به 50 فشار اید به چند جا. 40 تا 45 تازه اول چل چلی.

اسباب بازیهای پسرم.

دوست دارم بتونم یادشون بدم که خودشون باید تلاش کنند تا کاری را انجام دهند. ولی واقعا همچین درسی خیلی یاد دادنش سخته.

نظر

• مجيد رادمنش
          مدیر (6)
          • Oct 2010
          • 4902

سوالات مجـــــــــری:">

کارتو دوست داری ؟ در دوران بچگی دوست داشتی چه کاره بشی؟

به نظرت آدم سخت گیری هستید ؟

ایرانی مسلمان یا مسلمان ایرانی؟

شهر هرت رفتی تا حالا ؟

توی نت دنبال چی می گردید؟

تا حالا شده از چیزی بترسی ؟ بیشرین باری که ترسیدی از چی بوده ؟

يه عكس از صفحه دسكتاپت بزار .....( بعدا )

یه سهم طلایی؟

یه ضرب المثل؟

مجردا به متاهل ها میگن خوش به حالتون..متاهل ها هم به مجرد ها...جریان چیه؟

تا حالا چک برگشتی داشتی؟

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • Jul 2025
            • 1197

سوالات مجـــــــــری:">

کارتو دوست داری ؟ در دوران بچگی دوست داشتی چه کاره بشی؟

به نظرت آدم سخت گیری هستید ؟

ایرانی مسلمان یا مسلمان ایرانی؟

شهر هرت رفتی تا حالا ؟

توی نت دنبال چی می گردید؟

تا حالا شده از چیزی بترسی ؟ بیشرین باری که ترسیدی از چی بوده ؟

يه عكس از صفحه دسكتاپت بزار .....( بعدا )

یه سهم طلایی؟

یه ضرب المثل؟

مجردا به متاهل ها میگن خوش به حالتون..متاهل ها هم به مجرد ها...جریان چیه؟

تا حالا چک برگشتی داشتی؟

شغلم فلز کار صنعتی بود، یجورایی اهنگری. واقعا دوسش دارم.ولی الان کار نمیکنم. معمولا همه دوست داشتیم دکتر یا خلبان بشیم. شما چطور؟

اره بدبختی.

ایران فقط مگه مسلمون داره؟ دین دیگه ای تو این کشور نیست؟ بهتره بگیم ایرانی با خدا.

اتفاقا امروز پیش خودم فکر میکردم یجور تو صندلی داغ بگم بورس شهر هرت نیست.

چند وقت پیش امار اعلام کرده بودن که ایرانیها تو نت بیشتر دنبال سایتهای غیر اخلاقی میگردن.و تو دنیا نامبر وان هستند.

من هنوزم از جن میترسم. 14 سالم بود و تو دهات وسط قبرستون الاغی را که سوار شده بودم هنگ کرد و لامذهب ایستاد و اصلا تکون نخورد.

شپارس.

یالانچو طمع کارو الادور. ادم دروغ گو ادم طمع کار را فریب میده.

یجورایی تعارفه.

یبار به یکی ضامن شدم و چک دادم و اذیت شدم.

نظر

• مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

سوالات جناب برادران عزیز

با سلام و عرض ادب

با تشکر از مدیران این تاپیک و جناب مجید آقا که بنده همیشه خدمتشون ارادت دارم . چند سئوال از جناب تصمیم کبری .

1_ تصمیم کبری زندگی شما چه بوده و آیا از این تصمیم گیری پشیمون نشدید ؟

2_ علم بهتر است یا ثروت ؟ ( خوب میدونم این سئوال خیلی نخ نما شده )

3_ وضعیت بورس رو در سال 91 چه جوری میبینید ؟

4_اگه دست خودتون بود دوست داشتید در کدام زمان از تاریخ ایران زندگی میکردید ؟ چرا ؟

5_ یه کشور و یه شهر رو که خیلی دوست دارید ببینید نام ببرید .

6_ تا حالا شده از اینکه بورس رو انتخاب کردین پشیمون بشین ؟

7_ اگه یکی از آشناهاتون که اصلا هیچ شناختی از بورس نداره بگه میخوام تو بورس با کمک شما سرمایه گذاری کنم چه جوابی میدید ؟

نظر

• مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

همراهان عزیز و صمیمی

از قدیم گفتن تا سه نشه بازی نشه،

ظاهرا سینای عزیز از خستگی پای سیستم خوابش برده :d

انشالا فردا شب ساعت 10 ادامه گفتگو را خواهیم داشت
                :->

از اینکه تا این وقت شب مارو همراهی فرمودید صمیمانه سپاسگذارم

شب خوش ......... خدانگهدار @};-
                آخرین ویرایش توسط مجيد رادمنش؛ 2012/02/25, 02:04.

نظر

• تصمیم کبری
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 1197

سوالات جناب برادران عزیز

با سلام و عرض ادب

با تشکر از مدیران این تاپیک و جناب مجید آقا که بنده همیشه خدمتشون ارادت دارم . چند سئوال از جناب تصمیم کبری .

1_ تصمیم کبری زندگی شما چه بوده و آیا از این تصمیم گیری پشیمون نشدید ؟

2_ علم بهتر است یا ثروت ؟ ( خوب میدونم این سئوال خیلی نخ نما شده )

3_ وضعیت بورس رو در سال 91 چه جوری میبینید ؟

4_اگه دست خودتون بود دوست داشتید در کدام زمان از تاریخ ایران زندگی میکردید ؟ چرا ؟

5_ یه کشور و یه شهر رو که خیلی دوست دارید ببینید نام ببرید .

6_ تا حالا شده از اینکه بورس رو انتخاب کردین پشیمون بشین ؟

7_ اگه یکی از آشناهاتون که اصلا هیچ شناختی از بورس نداره بگه میخوام تو بورس با کمک شما سرمایه گذاری کنم چه جوابی میدید ؟
                  مجید جان شرمنده . دیدم چراغت خاموشه منم گفتم بدون خداحافظی برم تا یموقع از خواب بیدارت نکنم!!

زندگی من یه زندگی جنوب شهری بوده.از تصمیم گیری راجع به بورس پشیمون نیستم.

معمولا همه میگن علم بهتره. ولی داریم ادمایی که علم زیادی دارند و فقیر هستند. برعکس ادمای پولداری داریم که علم ندارند، ولی معلم خصوصی زبان فرانسه دارند!

فکر کنم سال سختی در پیش باشه. ولی اینو تجربه به من نشون داده که اگه 99 درصد بورس و شاخص منفی هم باشند، یک دونه شرکت و یا یک درصد از سهام مثبت معامله میشوند و صف خریدند.

20 سال زودتر و یا 20 سال دیرتر متولد میشدم.برای اینکه دوسر سوخت نمیشدم.

انگلیس . لندن.

نه ضرر سنگین کردم . ولی پشیمونی هرگز. مرغ یه پا داره.

از از سال 77 که وارد بورس شدم. خودم دیگران را تشویق به سرمایه گذاری تو بورس کردم. حتما استقبال میکنم و کمکش میکنم تا سود کنه.

نظر

• مجيد رادمنش
                    مدیر (6)
                    • Oct 2010
                    • 4902

سلامی بی انتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــها ..............

به رفقای با صفا و اهل دل بورسی

دوستان همونطور که واقفید هدف اصلی از صندلی داغ ایجاد ارتباطی صمیمی و دوستانه با مخاطب میباشد و سعی و تلاش بر اینست که با خروج ازادبیات نوشتاری رسمی و کلاسیک و با سوالهای ساده به عمق لایه های پیدا و پنهان شخصیت مقابل دست پیدا کرده و شناخت بهتری از یکدیگر داشته باشیم والبته در چارچوب آدابی که بر یک محفل عمومی حاکم است و دوستان حتما بر آن واقف هستند و بنده نیز در جایگاهی نیستم که یادآوری کنم.

اگراز دیشب همراه ما بودید براحتی میشه اینو از پاسخ سوالهای بداهه مهمان عزیزمون فهمید که آقا سینا انسانی با محبت، ساده دل، بی ریا، در عین حال خانواده دوست و بطور کلی مرد زندگیه و جا داره که به خونوادشون تبریک بگم. جریان انتخاب آیدیش هم برام خیلی جالب بود و به دوستانی که دیشب افتخار همراهیشونو نداشتم پیشنهاد میکنم تا این چند صفحه رو بخونند

سینا جان ازت ممنونم که تا اینجا همراه بودی و این مژده رو بهت میدم که سوالات دوستان به پایان رسیده و اگه این 200- 300 تا سوال رو هم جواب بدی میتونی به آرومی از روی صندلی پاشی ( وسط سوالات هم به بهونه کانکت نشدن جیم نشو که این کلکا دیگه قدیمی شده ..... با ما هم آره ...... بت میگم دنیا دست کیه
                    :d )
                    .
                    .
                    .
                    3
                    2
                    1
                    دوربین

حرکت
                    :">

نظر

• مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

بـــــــــدون مقــــــــدمه:d

خرج خونه دست مرد باشه بهتره یا زن چرا ؟

چرا سیاست پدر و مادر نمی شناسه ؟

بهترین منظره ایران ؟

نظرت در مورد ازدواج موقت چیه؟

بهترین جاده های ایران از نظر زیبایی ؟

آخرش چی میشه؟

خوش آب و هوا ترین منطقه ایران ؟

خدای نکرده اگر یک روز از عمرتان باقی مانده باشد آن یک روز را چه میکنید؟

روزی حلال ینی چی؟

آیا داشتن رانت خوبه و ظلم به دیگران نیست؟

نظر

• تصمیم کبری
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1197

بـــــــــدون مقــــــــدمه:d

خرج خونه دست مرد باشه بهتره یا زن چرا ؟

چرا سیاست پدر و مادر نمی شناسه ؟

بهترین منظره ایران ؟

نظرت در مورد ازدواج موقت چیه؟

بهترین جاده های ایران از نظر زیبایی ؟

آخرش چی میشه؟

خوش آب و هوا ترین منطقه ایران ؟

خدای نکرده اگر یک روز از عمرتان باقی مانده باشد آن یک روز را در چه میکنید؟

روزی حلال ینی چی؟

آیا داشتن رانت خوبه و ظلم به دیگران نیست؟
                        به نظر من زیاد مهم نیست. من پول خونه رو تو کشوی دراور میزارم و هر کدوم هر چی نیاز داشتیم ورمیداریم.

چون تو تاریخ نشون داده که اکثر کسانی که دنبال قدرت بوده اند ، پدر و مادر. شاید برادروخواهر. و شاید زن و بچه اشان را کشته اند.

جاده کرمان به زاهدان. کویر مرکزی.

یه پول مفتیه که به محضر دار میدن. فرقی با بدون پولش نداره. ( البته منظورم اینه که اروپاییها زندگی موقت دارن و پول محضر هم نمیدن. ) ساده تر بگم منظورم با فحشا فرق میکنه ها. فحشا چیز دیگس و زندگی موقت با یا بدون صیغه یه چیز دیگس.

جاده چالوس. گردنه حیران.

اخرش همه ما پشیمون میشیم که چرا زندگیمون سراسر جبر بود، و اختیار ما صفر!!

چند وقت پیش تو یجایی خوندم لرستان جاهایی داره که کمتر از جنگلهای شمال نیست.
                        شیشه و کراک را امتحان میکنم. ( البته جونیام سیگاری زیاد زدم. خیلی حال میداد! )

یعنی خیالت راحت باشه سر کسی را برای بدست اوردنش کلاه نزاشتی، حق کسی را نخوردی.

اره خوبه. الان من و شما و اون تازه واردی که امروز وارد بورس شده همگی رانت دارند. مال اون تازه وارده رانت دسته 20 امه، مال من و شما دسته 10 امه، تا الی دسته یکم.

نظر

• مجيد رادمنش
                          مدیر (6)
                          • Oct 2010
                          • 4902

ماشینت چیه و چند تا سرعت باهاش میری؟

یه توصیه بورسی؟

چای یا قهوه؟

شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!

از چیا متنفری؟

شیرین ترین و تلخ ترین خاطره بورسی؟

وقتی خشمگین میشی چطوری خودتو آروم میکنی؟

تا حال کار خارق العاده ای کردی؟

غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟

چطوری با مشکلات کنار میایی؟

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1197

ماشینت چیه و چند تا سرعت باهاش میری؟

یه توصیه بورسی؟

چای یا قهوه؟

شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!

از چیا متنفری؟

شیرین ترین و تلخ ترین خاطره بورسی؟

وقتی خشمگین میشی چطوری خودتو آروم میکنی؟

تا حال کار خارق العاده ای کردی؟

غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟

چطوری با مشکلات کنار میایی؟
                            ماشین ندارم متاسفانه، زندگیمو علیرضا احمدی نابود کرد. خدا نابودش کنه.

به هیش کی اعتماد نکنید. اگر طرف خدای بورس هم باشه، تو 10 تا معامله یکیش زیان ده میشه، از شانس شاید شما اون زیان ده را ترید کردید.
                            البته به حرفهای اونایی که نسبتا موفق هستند توجه کنید، و یمقدار تحقیق راجع به پیشنهادشون کنید و بعد خرید کنید.
                            اقا یه شلوار 40 تومانی میخوایم بخریم، فقط 20 تا مغازه را میچرخیم و قیمت میگیریم، اونوقت برای سرمایه گذاری میلیونی چشم بسته خرید کنیم یمقدار احمقانه است.

چای.

زاهدان. نایین. اصفهان . شیراز. استارا. بانه. مهاباد.

از دروغی که تو چشات نگاه کنن و بگن.

شیرینترین خاطره خرید دنا رو 400 تومان و فروش رو 1200 تومان در سال 78، با خواندن اطلاعیه روی دیوار تالار حافظ این سود را کردم.
                            تلخ ترینشم زیان سنگین و بر باد رفتن ارزو و امیدم در سال 84 بابت پیام.

معمولا تا چند روز کلافه میمونم.

سوم راهنمایی مردود شدم و سال بعدش شاگرد اول شدم.

ابگوشت. کباب برگ . تقریبا به اندازه 2 تا 3 نفر همه چی میتونم بپزم.

به سختی.

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

نکته مبهم کجاست؟

تعریفت از برکت تو زندگی چیه؟

به نظرت ریشه اصلی فقر در کجاست؟

بحران اقتصادی جهان کی تموم میشه ؟

نظرت راجع به ازدواج چیه؟ البته حتما قیمت سکه رو هم در نظر بگیر

وصفی از صبر و حوصله ات؟

آیا جامعه گوسفندی لیاقت حکومت گرگهاست؟

وقتی کم میاری چیکاری میکنی؟

در مجموع امسال سود کردی یا ضرر؟ چند درصد؟

اگر روزی پسرت برای اولین بار سیگار بکشه و تو ببینیش عکس العملت چیه؟

نظر

• تصمیم کبری
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1197

نکته مبهم کجاست؟

تعریفت از برکت تو زندگی چیه؟

به نظرت ریشه اصلی فقر در کجاست؟

بحران اقتصادی جهان کی تموم میشه ؟

نظرت راجع به ازدواج چیه؟ البته حتما قیمت سکه رو هم در نظر بگیر

وصفی از صبر و حوصله ات؟

آیا جامعه گوسفندی لیاقت حکومت گرگهاست؟

وقتی کم میاری چیکاری میکنی؟

در مجموع امسال سود کردی یا ضرر؟ چند درصد؟

اگر روزی پسرت برای اولین بار سیگار بکشه و تو ببینیش عکس العملت چیه؟

تعریف خداوند خیلی مبهم و سخته.

سلامتی و خوشبختی.

نداشتن درک و فهم نسبت به اطراف.

نمیدونم.

معمولا بین 1 تا 5 درصد ما ایرانیها تا اخر عمر مجرد میمونیم. پس بی خیال سکه بشید و به ازدواج مثبت فکر کنید.

قندیهای اول سال که همگی حوالی 100 بودن. اگه صبر و حوصله داشتیم الان مزدشو میگرفتیم.

نه لیلقت گرگها نیست. گرگها درنده اند. لیاقت روباهها است، روباهها با پنبه سر میبرند.

از خودم ناراحت میشم .

از اول سال حدود 40 درصد از کل سرمایم را سود کرده بودم که امروز شد 37 درصد.

اگه بتونم، خودمو میزنم به اون راه تا پسرم پیش خودش از کرده خودش خجالت بکشه.
                                ولی الان جامعه دیگه نگران سیگار کشیدن بچش نیست، نگران کراک و شیشه و اینده ای که روز به روز بدتر میشه است.

نظر

در حال کار...
                                X