کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
3- امسال چند تا نوسان منفی گرفتی؟ ( میدونم مثبت هاشو یادت نمیاد نپرسیدم.)
4- در روز وقتی میخوای از سهمی نوسان بگیری، ایا دندان گردی هم میکنی؟ مثلا حتما باید 6 درصد بگیرم، یا به 2 درصد هم راضی میشی؟
چند درصد سرمایتو گذاشتی برای نوسانگیری؟
3- امسال چند تا نوسان منفی گرفتی؟ ( میدونم مثبت هاشو یادت نمیاد نپرسیدم.)
4- در روز وقتی میخوای از سهمی نوسان بگیری، ایا دندان گردی هم میکنی؟ مثلا حتما باید 6 درصد بگیرم، یا به 2 درصد هم راضی میشی؟
چند درصد سرمایتو گذاشتی برای نوسانگیری؟
شرمنده که سوالاتم همش بورسی بود.
1.قضیش برمیگرده به زمانی که در بورس 24 عضو شدم
اول ادی وحید بود بعد دیدم کسی دیگه هم همین ادی رو داره اومدم یه 20 اضافه کردم
از همون موقع دیگه هر جا عضو شدم با همین نام کاربری بوده.
2.اگر تمرکز داشته باشم و حوصله هفته ای حداقل 10 بار ولی در غیر اینصورت معامله نمیکنم چون نتیجش ضرره اگر بخوام بدون تمرکز معامله نوسانگیری کنم
3.نوسان منفی کوچیک زیاد بوده ولی ضرر قابل توجهم 2مورد بوده
4.حدودا 20درصد سرمایه رو برای نوسان اختصاص دادم منتها بیشتر نوساناتم چون روزانست یا نهایتا تا 3روز اعتباری هم میخرم.
نه طمع کار نیستم وقتی میخرم سریع نقطه سر به سرو محاسبه میکنم و اگر بالاتر از اون رفت یه بخشی رو با سود کم رد میکنم تا اگر مابقیش ضرر کرد زیاد متضرر نشم.
البته من همونطور که گفتم بیشتر سرمایمو برای میان مدت و یا کوتاه مدت اختصاص میدم و نوسان فقط 20 درصد است.
بدبختانه یا خوشتختانه معمولا به این جور تاپکها سر نمیزنم چون میترسم ... ):D ولی وقتی دیدم وحیدو نشوندین رو صندلی فهمیدم که داغی این صندلی یه چیزی تو مایه های تراکتور سازی تبریز میخواد بشه:d (وحید جان بمیرم برات چی میکشی )
حدود ده دقیقه پیش وارد سایت شدم ولی از وقتی که اومدم دارم این تایپکو میخونم همه تقریبا همه ی سوالاتو پرسیدن ولی ظاهرا اون سوال اساسی پرسیده نشده ;)
وحید جان کی انشالله .... بــلـــــه ;)
در صورتیکه وراث دیگه ای ویا وراث ذکور وجود نداشته باشه سهم الارث مفهومی نداره
نتیجه گیری:فرمایش خانم بوف کور عزیز درسته
طبیب جان دیگه در این حدشو میدونم
من هم همینشو سوال کردم که ببینیم اگر بقیه وراث هستن کیا هستن و اگر نیستن تکلیف معلوم بشه.
در بند سوم و قضیه فرق داره.
حالا جای بحثش اینجا نیست;)
بدبختانه یا خوشتختانه معمولا به این جور تاپکها سر نمیزنم چون میترسم ... ):d ولی وقتی دیدم وحیدو نشوندین رو صندلی فهمیدم که داغی این صندلی یه چیزی تو مایه های تراکتور سازی تبریز میخواد بشه:d (وحید جان بمیرم برات چی میکشی )
حدود ده دقیقه پیش وارد سایت شدم ولی از وقتی که اومدم دارم این تایپکو میخونم همه تقریبا همه ی سوالاتو پرسیدن ولی ظاهرا اون سوال اساسی پرسیده نشده ;)
وحید جان کی انشالله .... بــلـــــه ;)
1- می گن پدر و مادر و خانوادمون رو انتخاب نمی کنیم ام دوستامون رو می تونیم؛چند تا دوست حقیقی داری که بتونی روی کمکشون همه جوری حساب کنی؟اسم ببرید(
حتی اگه ما نشناسیم) چقدر دوستاتون از نظر اخلاق و رفتار به خودتون شباهت دارن؟
2- چند تا از دوستان در پیام خصوصی خواستار معرفی کامل شما شدن؟یعنی فامیلی تون رو هم بفرمایید؟
3- توی زندگی از چی فرار می کنید؟
4- ماشین ،خونه،حساب بانکی خوب هم دارید؟ آخه با ناهید جان می خواییم براتون بریم خواستگاری اگه خدا بخواد (اینم برای جناب حامد 24 عزیز که فکر نکنه سوالی از
قلم من افتاده...:D
1- می گن پدر و مادر و خانوادمون رو انتخاب نمی کنیم ام دوستامون رو می تونیم؛چند تا دوست حقیقی داری که بتونی روی کمکشون همه جوری حساب کنی؟اسم ببرید(
حتی اگه ما نشناسیم) چقدر دوستاتون از نظر اخلاق و رفتار به خودتون شباهت دارن؟
2- چند تا از دوستان در پیام خصوصی خواستار معرفی کامل شما شدن؟یعنی فامیلی تون رو هم بفرمایید؟
3- توی زندگی از چی فرار می کنید؟
4- ماشین ،خونه،حساب بانکی خوب هم دارید؟ آخه با ناهید جان می خواییم براتون بریم خواستگاری اگه خدا بخواد (اینم برای جناب حامد 24 عزیز که فکر نکنه سوالی از
قلم من افتاده...:D
5- بزرگترین گاف زندگی تون؟
این مجری چقدر سوال داره:-w
1.ضمن احترام به همه دوستان عزیز بورسی که خیلی برام عزیز هستن
ولی دوستای اصلیم 2نفر هستند که خارج از بورس هستن
با اینکه نمیشناسین ولی چون گفتین اسم ببرم میگم
1.محمدباقر حیدری
2.جواد اجاقلو
تا حد زیادی بهم شبیه هستند
2.دوستان صمیمی فکر کنم بدونن
3.از چیزی فرار نمیکنم.
4.نه دست و بالم باز نیست چیزی در چنته ندارم:-?
5.امتحان رو اشتباهی رفته بودم یعنی یه درس دیگه خونده بودم بجاش:D
میگن چند نفر به یه نفر اینه ها :d
وحید جان یجورایی دلم برات میسوزه
اون طور که بوش میاد مجری برنامه رانتش قویه تونسته زمان برنامرو افزایش بده ، احتمالا تا خود صبح همچنان رو صندلی هستی ;))
نظر