کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
البته خواستم بگم که اکثر دوستان بورسی رو بنده باهاشون ارتباط دارم و خدای ناکرده اگه از کسی نام میبرم حمل بر بی احترامی به بقیه دوستان نشه ساده ساده مصطفی عزیز اریو کیوان و ....
با تشکر
بله دکتر عزیز با دکتر مهربان تو سایت بورکس اشنا شدم و ارادت من به ایشان هم به خاطر چزوندن همیشگی حمید هستش !!!اما در کل بنده خدمت دکتر عزیز جناب طیب و کاپیتان ارادت خاصی دارم
خب من اومدم . مهدی همه ی سوالای منو جواب بده وگرنه فردا شیشه های مغازت میریزه
دوم هم اینکه تو 5000 تا کهرام رو همین الان پولشو نقدی بده. من یه ماه رو خانم آمن کار میکنم میارمش رو صندلی داغ
(بخاطر این میگم نقدی بده چون میترسم تا یه ماه دیگه کهرام بشه 50 تومن=)) )
خب من اومدم . مهدی همه ی سوالای منو جواب بده وگرنه فردا شیشه های مغازت میریزه
دوم هم اینکه تو 5000 تا کهرام رو همین الان پولشو نقدی بده. من یه ماه رو خانم آمن کار میکنم میارمش رو صندلی داغ
(بخاطر این میگم نقدی بده چون میترسم تا یه ماه دیگه کهرام بشه 50 تومن=)) )
امن جان این حمید رو مسدود کن من 70000 تا کهرام رو میدم!!:d
1-فرض کن همین حالا از آسمون یه پول درست و حسابی به دستت میرسه (مثلا یه میلیاد)
در شرایط حال حاضر با این پول چکار میکنی
ملک میخری ؟سهام میخری ؟ ماشینتو عوض میکنی ؟ یه سفر اروپایی میری ؟
قشنگ توضیح بده،مو به مو
فقط اون قسمت خرید سهامش خیلی مهمه،میخوام ببینم چقدرش رو سهام میخری
2-فرض کن از یه سهمی تعداد بالا داری که 100 میلیون صف خرید داره
کارگزارت به اشتباه تمام سهام تو رو میفروشه،در حالی که میخواستی یه سهم دیگه رو بفروشی
این وسط یه 50-40 تومنی هم ضرر میکنی
واکنشت چیه ؟
3-پشت بهترین ماشینی که نشستی چی بوده و چند تا باهاش پر کردی ؟
فقط خالی نبند که من حواسم هست :d
بعدشم باید بگی چرا به نظرت بهترین ماشینه،به نسبت ماشینهای هم رده خودش ؟
4-کلا چقدر اهل دعوایی،منظورم بزن بزنه نه داد و بیداد الکی X-(
بدترین دعوایی که داشتی چه وقتی و سر چی بود ؟
زدی یا خوردی ؟
5-توی جام جهانی و جام باشگاههای اروپا از کدوم تیم خوشت میاد و طرفدارش هستی ؟
باید بگی چرا ؟
6-میدونم که استقلالی هستی (با اون تیم ضایعتون) :-&=))
وقتی اون بازی پارسال که 2 به 0 جلو بودین رو در عرض کمتر از 10 دقیقه 3 به 2 به پرسپولیس باختین ، چه حسی داشتی ؟
7-به نظرت برای ازدواج و شروع یه زندگی خوب چقدر پول لازمه ؟
میدونم هر کسی نظری داره ولی من دارم نظر تو رو می پرسم
باید عدد دقیق بدی با جزییات
مثلا برای خونه یا ماشین چقدر پول لازمه،(حداقل)
البته سایر موارد هم هست
8-بیشترین تعداد سکه ای که حاضری برای مهریه قبول کنی،چقدره ؟
فقط راستش رو بگو
خیلیها اولش میگن 5 تا سکه ولی آخرش 2012 تا میزنن =))
در ضمن نظر واقعی خودت رو هم در مورد مهریه بگو
9-توی مدرسه شاگرد زرنگ بودی یا تنبل
چند بار تک آوردی و توی چه درسی
فقط نگو نه که شاکی میشم X-(
10- چه مبلغی به عنوان درآمد ماهانه برات راضی کننده هست،عدد بگو
5 تومن،10 تومن،20 تومن،چقدر ؟
در حال حاضر از کارت و میزان دریافتی ماهانه ای که داری راضی هستی یا نه؟ چرا ؟
1-به طور کامل همه رو سهام میخرم!!!
2-اون کارگزار که هیچی کل شرکت کارگزاریشون رو باید فراموش کنید که اصلا وجود داشتن!!!!
3-از نظر من بهترین ماشین ماشین امریکایی هستش بنده پشت کامارو Ss مدل 2010 نشستم که به نظر من بهترین ماشین بوده اما با پونتیاک ترانس ام 220 تا رفتم!!!البته الان پرشیا دارم:(
4-زیاد دعوا نمیکنم مگه از حقم دفاع کنم اما اگر دعوا کنم یا خودم نقص عضو میشم یا طرف!!
5-از تیم اینتر میلان خوشم میاد که متاسفانه امسال خوب کار نکرده و دلیلشم اینه که اکثر استقلالیها اینتر میلانی هستن
6-کاملا حسم معمولی بود اینقدر برده بودیم که دیگه...:D
7-برای شروع ازدواج حداقل 50 میلیون لازم هست که 20 میلیون پول رهن بدی 10 میلیون ماشین بخری 20 میلیون هم خرج عروسیت!!!!!!
8-1 عدد به نیت خدای یکتا:D
9-بنده درسم عالی بود و رتبه دو رقمی کنکور بودم!!!!
10-والا بسته به سرمایه ای که دارم حداقل ماهی 5 میلیون!!!و خدا رو شکر لقمه نونی میرسه که از گشنگی نمیریم!!
1- بهترین و بدترین سهمی که تا حالا خریدی چی بوده ؟
2----تا حالا چند تا مجمع شرکت کردی ؟
بهترین و بدترینش کدوم بوده ؟
3- تا حالا شده از کارگزارت برای خرید و فروش مشورت بگیری و ضرر کنی ؟
4- تا حالا شده با مشاوره ای که دادی باعث ضرر طرف مقابل بشی ؟
واکنش اون نفر چی بوده ؟
5- نظرت در مورد سرمایه گذاری روی ملک،طلا و سهام چیه ؟
کدومش بهتره ؟
1-بهترین خبهمن و بدترین خساپا
2-4تا مجمع رفتم که بهترینش ولساپا بوده و بدترینش خگستر
3-فقط یک بار که اولین و اخرین بارم شد!!!!!
4-بله واکنش ایشون چیز خاصی نبوده البته بعد از سود کردن تو سهم بعدی واکنشش خیلی خاص بوده!!!
5-والا به نظر من ملک و طلا مثل یه سری شغل ها کار هرکسی نیست البته سخت نیست ها اما هر کسی نمیتونه تو این صنف ها باشه
....خوب سلام به همه دوستان بویژ] خودم و مهدی و حمید و امن عزیز ....
..جناب علیرضا جمالی عزیز...سرعت این سایتو درستش کن....در ضمن نمیدونم چرا این پروفایلی که باید این گوشه باشه میپره اون گوشه....واقعا به امن تبریک میگم که نشون میده چقدر کاردانه و چه ابتکار جالبی به خرچ داده....
...من 14 سوال دارم...7 جدی....7 شوخی....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
پرسش های جناب مجید 20 عزیز که همیشه و همیشه من رو مورد لطف و محبت خودشون قرار دادند...
1-این طور که معلوم هست میگه فعلا نقد رو بچسب یا فعلا به سود 5% قانع باش تا 50%!!!
2-از خیلی کارها پشیمونم که مهمترینش این بود که میتونستم یک دوست چند ساله رو نگه دارم اما نگه نداشتم تو زندگی حسرت نمیخورم هیچ وقت وقتی یک جاندار به خصوص ماهی های قرمز یا گربه ای یا هر حیون دیگه به طور مزلومانه میمیره دلم میگیره واسه همین همون دو روز اول ماهیهای تنگ رو میندازم تو رودخونه!!1
3-خدا رو شکر به اکثر تصمیماتی که گرفتم عمل کردم اما هنوز به اهداف مورد نظرم نرسیدم
4-در مجمع ولساپا دوستان زیادی رو ملاقات کردم که بهترین خاطره بورسیم هستش
5-بزرگترین کلاه در خرید یک دستگاه اپارتمان سرم رفت که حداقل متری 200 هزار گرونتر بهن انداختن!!!
6-بزگترین تجربه زندگیم همین فعالیت در بورس هست که حسابی ادم رو ابدیده میکنه
7-بزرگترین ارزوم حمله ایران به کشورهای عربی و لت و پار کردنشون هست البته اون کشورهای عربی که شاخ بازی دارن در میارن الهی امین:d
....خوب سلام به همه دوستان بویژ] خودم و مهدی و حمید و امن عزیز ....
..جناب علیرضا جمالی عزیز...سرعت این سایتو درستش کن....در ضمن نمیدونم چرا این پروفایلی که باید این گوشه باشه میپره اون گوشه....واقعا به امن تبریک میگم که نشون میده چقدر کاردانه و چه ابتکار جالبی به خرچ داده....
...من 14 سوال دارم...7 جدی....7 شوخی....
سلام بر جناب مهربان
ممنونم از اظهار لطف و محبت شما ....
با اینکه از قوانین صندلی داغه که سوالات قبل از مصاحبه پرسیده بشه اما با توجه به اینکه شما اولین باری است که این تاپیک رو مطالعه می فرمایید...مشکلی نیست و فکر می کنم دوستان عزیزم هم بتونند این استثناء را برای دکتر مهربان عزیز قائل شوند؛یک دکتر از نوع مهربانش که بیشتر نداریم...
خوب ، مهدی جان ! نوبتی هم باشه نوبت منه >:)
حالا دیگه به پارک دوبل خانمها میخندی ،؟ حالا دیگه رفتی جایی مهمونی اگه دخترشون شربت آورد شما ازش می پرسی شما درست کردین اگه گفت آره می زاری سر جاش می گی ممنون میل ندارم ؟؛ آخه بد جنسی تا چه قدرx-(
1-چند بار تا حالا از دست دخترها لنگه کفش خوردی ؛؟ راستشو بگو وگرنه از مامانت می پرسم چند بار خونی و مالی رفتی خونه=))=))=))=))=))
2- چرا رشته تحصیلتو کشتیرانی انتخاب کردی دوست داشتی یا اتفاقی بود ؟ چرا ادامه ندادی ؛دلت نمی خواست کاپیتان بشی و جای کاپیتان ما رو بگیری8-|
3-رشته ورزشیتو دوست داری وتا حالا شده ازش جایی اتفاقی استفاده کرده باشی و الان عذاب وجدان اونو داشته باشی:-&
4- عکسی که تو آواتارت ازش استفاده کرده بودی تو کنار دریا در انزلی بود؟
5-آیا خانوادهات شاهد مصاحبه ات هستند و هی سطل سطل آب می ریزن سرت تا از داغی صندلی کم کنند؟
6-میدونی که روز مادر نزدیکه ،بهترین وزیباترین جمله ای که به مامانت می تونی کادو بدی چیه؟ و بهترین توصیه به دوستانی که هنوز پدر ومادر نشدن چیه؟:d:d:d:d
نظر