کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1- به نظر شما شفافیت اطلاعاتی در بازار بورس ایران چقدره ؟
2-بیشتری فعالان بورس عقیده دارند که کسب سود در بازار به نسبت گذشته (حدود 10 سال پیش) خیلی سخت تر شده
آیا شما هم همین نظر رو دارید ؟و اگر موافقید،چرا این گون است ؟
3-شیوه شما در معاملات چگونه است ؟
نوسان گیری یا سهامداری (میان مدت و بلند مدت)
و اگر هر دو مورد رو به کار می گیرید
تقسیم سرمایه به چه نسبتی و با چه بازه زمانی صورت می گیره ؟
4-بعضی وقتها از طرف تحلیلگران گفته میشه که بازار داره روی فلان سهم اشتباه میکنه
به نظر شما دلیل این اشتباهات چیه ؟
5-شما در معاملات خودتون بیشتر روی سهام بزرگ کار می کنید یا سهم های کوچکتر که به نسبت سرمایه پایین تری هم دارند ؟
اما برنامه رو شروع می کنیم با چند پرسش از مجری برنامه ...
اما برنامه رو شروع می کنیم با چند پرسش از مجری برنامه ...
با تشكراز مجري محترم من نميدونم مجري كه بورسي نيست اين سوالهاي بورسي رو از كجا اورده:-/
1-متاسفانه به نظر بنده شفافيت در بازار سرمايه در حد بسيار پاييني قرار دارد يا بهتر بگويم اصلا وجود ندارد متاسفانه البته اعتقاد شخصي بنده است از مجريان بازار سرمايه تا طيفي از سهامداران به خصوص حقوقيها در بينشان فساد موج ميزند(بنده مواردي مشاهده كرده ام كه ان طرفش ناپيدا فقط اين اختلاس 3 هزار ميلياردي را نبينيد اين فقط يك نمونه بود كه مشخص شد)
2- بله دقيقا درسته يك زماني بود با تحليل راحت خود بنده اكثر معاملاتم با سود خوبي همراه بود ولي با كمال تاسفا الان هيچي جواب نميدهد
علتش هم به نظر بنده شرايط سياسي نيست مشكل از دولتي است كه بر سر كار است اين دولت ضربه هايي به بازار وارد ساخته كه دولت بعدي بايد شب تا صبح تلاش كند تا اثراتش را خنثي كند
3-من راستش خودم شخصا دوست دارم معاملاتم ميان مدت باشد سرمايه گذاري درست هم يعني همين ولي متاسفانه شرايط بازار باعث ميشود به سمت روشي بروي كه خودت نميخواهي ولي كماكان همچنان تاكيد بر خريد سهام با ديد ميان مدت دارم
4-خب ببينيد جريان هاي پولي و عوامل پنهاني كه در روند سهمي شكل ميگيريد باعث توجه بازار به يك سهم فارغ از تحليل ميشوداين موارد باعث ميشود بازار براي كسب سود كوتاه مدت بدون تحليل وارد يك روند شود كه اكثرا هم به در بسته ميخورند
5- بنده بيشتر روي سهمي كار ميكنم كه وضعيت بنيادي و تكنيكالي و چشم انداز و جوش مثبت باشد حالا برخي مواقع ممكن است سهم كوچك باشد يا بزرگ مهم براي بنده كوچك و بزرگي سهم نيست مهم تحليل و انتظاراتي است كه بنده از سهم دارم
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
1- حقوق بشر به چه معنیست و از کدوم زمان مطرح شده و دلیلش چی بوده؟
2-کنواسیون ملل متحد راجع به حقوق دریا چیست و همانطور که میدانید دریای خزر ناحیه تولید کننده بزرگ بعدی نفت وگاز محسوب میشود حالا نظام مالکیت این دریا و حدود آن بر پایه
اما یکی - دو پرسش آسان :D از جناب اقای طیب گرامی ...
1- طيب جان بنده تا اونجايي كه ميدونم هر كس برداشت خاص خودش رو از حقوق بشر داره و براي حقوق بشر تعريف جامعي وجود نداره اما به نظر بنده احترام به حقوق و ازاديهاي فردي يك انسان به طوري كه منجر به هنجار شكني نشود را ميتوان حقوق بشر ناميد
حقوق بشر رو ميگويند با تمدن انساني گره خورده ولي به نظر من اولين شخصي كه پايه هاي حقوق بشر را پايه گذاري كرد كوروش و قوانيني بود كه در منشورش اورد...
2-راستش طيب جان از اين مقوله هيچگونه اطلاعاتي ندارم و در زمينه اي هم كه اطلاعي نداشته باشم بايد سكوت كنم
خب من 4 تا سوال دیگه از محسن می پرسم
15 تای بقیه هم باشه برای روز آخر که مزه اش نره :d
1-نظرت در مورد صدرا و به خصوص تک سهم شدن روی همچین سهمی چیه ؟ :d
2- اگه یه روز مجبور باشی کلا بورس و خرید و فروش سهام رو بذاری کنار چه حالی پیدا میکنی ؟
3-بورس،مسکن و طلا
خب هر کدوم اینا یه سیکلی داره،با شرایط خاص خودش
به کار ترکیبی در این سه بازار مختلف و در زمانهای متفاوت چه قدر اعتقاد داری ؟
شرایط کار خودت چه جوریه ؟
هر 3 تا رو زیر نظر داری و در همگی فعالی ؟ یا نه ؟
4-نظرت در مورد کار خرید و فروش سهام چیه ؟
چه نوسان گیری،چه سهامداری(میان مدت و بلند مدت)،فرقی نداره
اصلا ارزش این همه وقت گذاشتن رو داره ؟
چقدر از این کار راضی هستی ؟
پرسش جناب آقای بهنام گرامی .. ..
معلوم نیست از چند نفر سوال قرض گرفته این اقا بهنام
بهنام داداشمه از خودمه هر چي دلش خواست ميتونه بپرسه:*
1- خدا بگم چكارت نكنه بهنام نظرم همينه:d
2-به اميد خدا تا چند سال ديگه از شرش راحت ميشم بهنام بورس من 25 ساله رو 10 سال پير كرده ارزومه يه روزي از شرش خلاص بشم از روزي كه فعاليتمو تو خريد و فروش كاهش دادم يك ارامشي دارم كه نگو و نپرس البته بگم يه زماني عاشق بورس بودم ولي اين چند سال انقدر بلا ديدم كه ازش متنفر شدم البته بورسكه به خودي خود خوبه مسئولان امر باعث به وجود امدن اين ديدگاه شده اند...
3-بنده به مسكن خيلي اعتقاد دارم به طوري كه الان بگويم 90 درصد سرمايه ام در بازار مسكن است به بازار طلا اصلا اعتقادي ندارم اما بورس اگر شرايط و اوضاع خوب باشد و دولتي منطقي سر كار باشد اولين گزينه خواهد بود
4-كار خريد و فروش رو تنها به عنوان شغل دوم توصيه ميكنم و بس و اكيدا توصيه ميكنم دوستان تمام زندگي و وقتشان را سر بازار به عنوان شغل اول نگذارند
نظر