بیایید اسپم ندهیم!

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امام قلی خان
    عضو فعال
    • Aug 2015
    • 1542

پاسخ : جــــو بــــازار

ام حسین خان سلام.چه سیبیل خوشگلی داری.متاسفانه من آدم اینجا برای درمان و شیمی درمانی و چون بلد نبودند لوله اکسیژن را در بینی ام کنند و به سیبیل عزیزم گیر میکرد و در میامد سیبیلم را زدند بعد از 60 سال سبیل داری. البته یک پرستار خوشگل زد و خودش هم بعدش گفت جذابیت شما با سیبیل بیشتر بود.
    از سیبیل گذشته میخواستم بگویم چرا اینقدر ناعاقل و ناصبور شده ای؟ همینطور چرت مینویسی و الهی عقرب سیاه و افعی دو سر کف کله ات را نیش بزنند اگر قرار است نگذاری 4 نفر عاقل به من و توی پیرمرد درس بورس بازی بدهند. سودها را با صبوری بخور و اینقدر بی جنبه نباش که دیوانگی دربیاوری. برای من و تو در این سن زشت میباشد.باتشکر
    نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
    از هم ندوشیم.
    با هم بنوشیم.

نظر

• m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

حالا دوستان میدونید وقت چیه وقت وقت مارس کردن جفت شیش. یا علی مدد

نظر

• m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

ام حسین خان سلام.چه سیبیل خوشگلی داری.متاسفانه من آدم اینجا برای درمان و شیمی درمانی و چون بلد نبودند لوله اکسیژن را در بینی ام کنند و به سیبیل عزیزم گیر میکرد و در میامد سیبیلم را زدند بعد از 60 سال سبیل داری. البته یک پرستار خوشگل زد و خودش هم بعدش گفت جذابیت شما با سیبیل بیشتر بود.
        از سیبیل گذشته میخواستم بگویم چرا اینقدر ناعاقل و ناصبور شده ای؟ همینطور چرت مینویسی و الهی عقرب سیاه و افعی دو سر کف کله ات را نیش بزنند اگر قرار است نگذاری 4 نفر عاقل به من و توی پیرمرد درس بورس بازی بدهند. سودها را با صبوری بخور و اینقدر بی جنبه نباش که دیوانگی دربیاوری. برای من و تو در این سن زشت میباشد.باتشکر

.............................

انشاء الله که همیشه سلامت و تندرست باشی. زد دانشگاه هم از کل تهران معلومه بالای پونک علوم تحقیقات اینجا رو با کمک شما دوستان

دوباره میسازیم بورس ما تو کل جهان باید حرف اول و اخر رو بزنه. به امید خدا یا حسین یا حسین بن علی.

عکس هم واقعی هست چیزی برای باخت ندارم .

نظر

• m.hossein
          Banned
          • Nov 2013
          • 3031

یه جفت شش دیگه یه تکون تا مارس .

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

....

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

افراد حاضر در گفتگوی بورسی 143 نفر حضوری انلاین . 415 نفر مهمان حواسها به مهمان هایمان باشه زمین نخورند.

گفتگوی بورسی با ید به سه میلیون برسه البته اگر شعر و طنز و با گفتگو رو مسدود نکنه لایقش هست . خرید پلکانی فروش به صلاح دید خودت.

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

ام حسین خان پس با این حساب تو هم پیرمرد میباشی.چند سالت هست و چه کاره ای؟ چندوقت پیش که یک عکس جوان گذاشته بودی.خدا بکشد تو را اگر عکس کسی را کش رفته ای.با تشکر.لال از دنیا نروی
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

ام حسین خان پس با این حساب تو هم پیرمرد میباشی.چند سالت هست و چه کاره ای؟ چندوقت پیش که یک عکس جوان گذاشته بودی.خدا بکشد تو را اگر عکس کسی را کش رفته ای.با تشکر.لال از دنیا نروی

......................................

هنوز خیلی حرفها برای گفتن دارم هم تو فیسبوک هم تو بورس. عمر دست خداوند بزرگ هست و حق .

عکس دوران جوانی بود در کار راهسازی سر در ورودی علوم تحقیقات تهران هست. عکس امام زاده طالقان برادر امام رضا هست.

با این عکس حالا هر کدامش رو دوست داری برات بزارم. 53.5 سالم هست یه بچه 2.5 ساله همیشه تو بغلم هست دختر.

یه پسر 16 ساله هم دارم در 37 سالگی ازداوج کردم .
                  آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/02/14, 12:07.

نظر

• m.hossein
                    Banned
                    • Nov 2013
                    • 3031

601 نفر با مهمان و انلاین حضور دارن . با خرید و فروش پلکانی از پس تلگرامی ها بر میایم.

نظر

• m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

معنی اینکه پلکانی کار کنی . بعضی وقتها هم رو نیاز هست و کسری دیگه.

نظر

• m.hossein
                        Banned
                        • Nov 2013
                        • 3031

تو تلگرام هست ؟ البته ایشان هم دوست دارم ولی نظرشان رو نمیدونم . فعلان خبری ندارم از موقعی که برای ادامه تحصیل از شبندر رفتن.

برات ارزوی موفقیت دارم .

نظر

در حال کار...
                        X