شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
-
سلام
از مدیریت محترم و زحمتکش فروم (آقای جمالی اقای هولی و ناهید خانوم ) خواهش میکنم که فکری به حال سرعت فروم بکنن
امروز من واقعا دیگه کلافه شدم برای ارسال یک مطلب کوتاه تو تایپک امروز چه کردید حدود 10 دقیقه معطل شدم .
ممنونیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام
از مدیریت محترم و زحمتکش فروم (آقای جمالی اقای هولی و ناهید خانوم ) خواهش میکنم که فکری به حال سرعت فروم بکنن
امروز من واقعا دیگه کلافه شدم برای ارسال یک مطلب کوتاه تو تایپک امروز چه کردید حدود 10 دقیقه معطل شدم .
ممنون
همینطور که تو چند پست قبل اعلام کردم ظرف چند روز آینده سرور سایت رو تغییر میدیم تا اگر مشکل از سرور باشه رفع بشه.
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postبا سلام به دوستان
از امروز که به سایت وارد شدم گزینه (آخرین ارسال ها و ارسالهای جدید) برای من کار نمی کنه و نمی تونه تاپیکهای جدید را بالا بیاره آیا سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند ......لطفا دوستان راهنمائی بفرمایند .............تشکر
چک کردم, مشکلی ندیدم اما ممکنه بخاطر تغییراتی که اخیرا در سایت اعمال کردیم عملکرد بعضی بخش ها تفاوت کرده باشه , با این حال اگر مشکلی هست ممنون میشم دوستان اطلاع بدن تا بررسی و انشاله رفع کنیم.
ممنون
نظر
-
-
در اصل توسط Admin پست شده است View Postسلام
چک کردم, مشکلی ندیدم اما ممکنه بخاطر تغییراتی که اخیرا در سایت اعمال کردیم عملکرد بعضی بخش ها تفاوت کرده باشه , با این حال اگر مشکلی هست ممنون میشم دوستان اطلاع بدن تا بررسی و انشاله رفع کنیم.
ممنون
نظر
-
از لینک زیر اقدام کنید , اگر نشد تو پیام خصوصی مشخصات کاربریتون رو بدید تا با اکانت خودتون چک کنم...
http://forums.boursy.com/search.php?...e=vBForum_Post
نظر
-
در اصل توسط bluetooth پست شده است View Postسلام
چرا من هربار سايت را رفرش ميكنم از كاربري خارج ميشم؟
آيا اين مشكل عموميت داره؟
با تشكر
چند روز پيش هم جواب اين سوال رو نوشتم.
يكبار كليدهاي ctrl و f5 رو همزمان بگيريد تا كوكيها پاك بشه و بعد مجددا لاگين كنيد.
يك راه ديگه هم استفاده از براوزري غير از براوزر فعلي تون هست، مثلا اگر از فاير فاكس استفاده ميكنيد به گوگل كروم يا سفري يا... تغيير بديد.
نظر
نظر