شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

با درود
    سپاس از طراحی شیک و همچنین سرعت مناسب سایت. لطفاً در صورت امکان فونت نوشته ها را کمی بزرگتر نموده و نقص tab مربوط به" آخرین ارسال ها" را رفع نمایید.
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

از مدیریت سایت بابت طراحی سایت جدید تشکر میکنم

در مورد فونت و اندازه اون با جناب نظری موافقم فکر کنم اندازه فونت به اندازه قبلی باشه بهتره

در مورد رنگ سایت من فکر میکم مقداری نیاز به بازنگری البته با نظر کاربران داره ...رنگ سایت مقداری کدر و دلگیره و بر کار بر غالب میشه

در مورد صفحه اول که تاپیک ها نشون داده شده به نظر باند ها و تاپیک ها باریک تر باشن و تعداد تاپیک هایی که در یک نگاه در دید بیننده قرار بگیره بیشتر باشه بهتره

برای این کار به نظر من نیازی به نمایش ها و پاسخ ها نیست

با تشکر
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

ما كه با فونت قبلي عادت كرده بوديم حالا اگر قراره همين باشه لااقل يه مقدار درشتتر باشه خيلي بهتره .با تشكر

نظر

• بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

با سلام
          دستتون درد نکنه آقاي ادمين :*:*
          چه استايل با حالي برا فروم گذاشتيد >:D< ، سرعت هم در حد لاليگا شده <:-p
          مبارک همه اعضاي فروم بورسي
          آخرین ویرایش توسط بابي چارلتون؛ 2011/09/22, 12:52.

نظر

• Admin
            ادمین سایت
            • Oct 2010
            • 208

قالب قبلی برگشت. کسانی که قالب قبلي رو می پسندند از بخش زیرین انجمن و انتخاب قالب می توانند قالب مورد پسند خود را انتخاب كنند.

نظر

• بنان
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 840

دستت درد نكنه آقا آدمين همين قالب قبلي خوبه بهش آدت كرده بوديم با قالب جديد آدم احساس ميكرد تو خونه يه غريبه رفته اما حالا تو خونه خودمون رفتيم .با تشكر

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

ببخشین این ستاره ها ( مثلن جلوی همین تاپیک 5 تا ستاره روشنه) نشونه چیه
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• shadi
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 914

جناب ادمین چرا هنوز ساعت سایت اصلاح نشده .؟

نظر

• Admin
                    ادمین سایت
                    • Oct 2010
                    • 208

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                    ببخشین این ستاره ها ( مثلن جلوی همین تاپیک 5 تا ستاره روشنه) نشونه چیه
                    این ستاره ها اعتبار موضوع (تاپیک) هست که با امتیازی که بعضا کاربران به تاپیک میدن (سمت چپ نوار بالای تاپیک) مشخص میشه.

نظر

• Admin
                      ادمین سایت
                      • Oct 2010
                      • 208

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                      جناب ادمین چرا هنوز ساعت سایت اصلاح نشده .؟
                      برای تنظیم ساعت از بالای صفحه به کنترل پنل کاربری مراجعه کنید, در کادر پایینی سمت راست گزینه تنظیمات عمومی رو کلیک کنید.
                      در بخش تنظیمات تاریخ و زمان قسمت نوع تنظیمات این بخش رو به این بخش همیشه غیر فعال باشد تغییر بدید.

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

با سلام و احترام
                        تاریخ عضویت برخی از اعضاء دی ماه 1348 است. در این تاریخ بورس را نمی دانم اما اینترنت قطعاً وجود نداشته است!
                        با سپاس

نظر

• Admin
                          ادمین سایت
                          • Oct 2010
                          • 208

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                          با سلام و احترام
                          تاریخ عضویت برخی از اعضاء دی ماه 1348 است. در این تاریخ بورس را نمی دانم اما اینترنت قطعاً وجود نداشته است!
                          در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                          با سپاس
                          در اصل توسط farhad61 پست شده است
                          سلام
                          اگه توی قسمت تاریخ پست ها ، پست های امروز و دیروز با همین عنوان نوشته بشن بهتره تا اینکه فقط با تاریخ مشخص بشه
                          سلام
                          با توجه تغییر تاریخ سایت به تاریخ خورشیدی تاریخ عضویت بعضی کاربران به دی 48 تغییر پیدا کرده (خدا رو شکر تعداد این اعضا زیاد نیست;) ).
                          در مورد نمایش زمان پست ها هم فعلا با همین سبک و سیاق تاریخ پست ها نشون داده میشه.

نظر

• MASOUD
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 160

با سلام
                            مشکلی که من با سایت پیدا کردم اینه که هر چند دقیقه یکبار از سایت خارج میشم ( مرا با نام کاربری نمی شناسد ) که بایستی دوباره برای تمام پیج هایی که باز کردم آن را وارد کنم ، لطفأ راهنمایی فرمایید.
                            [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• bluetooth
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 220

در اصل توسط MASOUD پست شده است View Post
                              با سلام
                              مشکلی که من با سایت پیدا کردم اینه که هر چند دقیقه یکبار از سایت خارج میشم ( مرا با نام کاربری نمی شناسد ) که بایستی دوباره برای تمام پیج هایی که باز کردم آن را وارد کنم ، لطفأ راهنمایی فرمایید.
                              منم همين مشكل رو دارم
                              كوكي ها رو هم پاك كردم (بارها) ولي رفع نميشه :((
                              [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Jul 2025
                                • 1050

بقیه دنیا را نمیدانم اما ما ایرانیها اصطلاحات و تعارفاتی داریم که از قدیم در حضور و حذر استفاده می کرده ایم که امروزه به نوعی معنای اصلی خود را از دست داده اند و چیزی شبیه به "سلام چطوری؟" روزانه ما شده اند. اصطلاحات و تعارفاتی مانند:
                                -مخلصیم، چاکریم، نوکرتم، کوچیکتم، برای لوطی ها و با مراما و بچه باحالا
                                -"در هر حال برات آرزوی موفقیت می کنم"، "موفق باشید"، ارادتمندم، "سایه عالی مستدام"، برای باکلاسا
                                -"قربونت برم"، "فدات شم"، "عاشقتم"، "الهی بمیرم"، "خدا منو بکشه"، "تصدقت برم"، "چشام کف پات" برای تی تیش مامانیا
                                -و....
                                نوع پست مدرن این تعارفات در فضای مجازی، در برخی فروم ها قابل مشاهده است؛ پدیده ای به نام "تشکر"!!، در اینکه بسیاری نوشته ها درخور تشکر هستند شکی نیست اما این پدیده هم مثل خیلی چیزهای دیگر، "ایرانیزه" شده است و دیگر آنچه باید باشد نیست!

نظر

در حال کار...
                                X