شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

این تشکری که میزنیم معنی های مختلفی داره ( حالا شما اسمش رو بذار ایرانیزه کردن)
    چند تا که به ذهن من می رسه :

-- یه بنده خدایی راجع به یه سهم که برا من جالب نمودار می کشه اطلاعات می ذاره من فقط یه دگمه رو فشار می دم که یعنی دمت گرم - خیلی اقایی- ممنون - مرسی -تنکس- خیلی هلویی و... ( که خودش چند مورد میشه)

-- یه بنده خدایی یه مطلبی رو می نویسه که منم اون مطلب رو می خواسم بنویسم به جای این که دوباره اون مطلب رو بنویسم یه تشکر می ذارم که منم همین رو می خواسم بگم
    -- یه وقتیایی یکی جواب سئوال منو می ده یا راجع به مساله ای با هم بحث داریم خوب بعد هر پستی که می نویسه یه تشکر می زنیم دیگه چیکار کنیم

-- بعضا می بینن یه نفر ی یه مطلبی رو یه نفر خاص نوشته چون اون نفر نوشته پس تشکر.

--
    آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/10/04, 18:00.
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • Jul 2025
      • 1050

جناب سپه منظور من از آن پست یک چیزی در این مایه هاست:
      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

به عقیده من در این سایت "هیچکس"، تاکید می کنم "هیچکس" فراتر از قانون نیست. بی ستاره و ستاره دار، تشکر شده و تشکر نشده، پرطرفدار و کم طرفدار، مدیر و غیر مدیر. برای قانون تعیین تکلیف نکنیم و خود را تافته جدا بافته ندانیم.

نظر

• سپه
          كاربر فعال
          • Dec 2010
          • 790

این گزینه ای که موافقم یا مخالفم که در سایت وجود داره

اگه گزینه مخالفم رو بزنیم چه اتفاقی می افته

بنده که به پست 962 حرکت گروهی مخالفت شدید زدم می خوام بدونم به اون کسی ( حجت خان) که این مطلب رو زده مخالفتم نشون داده میشه یا نه.

نظر

• PASHA
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1294

باسلام
            من یک مشکلی که دارم نمی توانم صفحه راعوض بکنم .
            لطفا راهنمایی بکنید ؟
            آیا این سایت ارتباطی باسایت های پولی دارد یا نه ؟
            وتشکر
            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• Admin
              ادمین سایت
              • Oct 2010
              • 208

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
              این گزینه ای که موافقم یا مخالفم که در سایت وجود داره

اگه گزینه مخالفم رو بزنیم چه اتفاقی می افته

بنده که به پست 962 حرکت گروهی مخالفت شدید زدم می خوام بدونم به اون کسی ( حجت خان) که این مطلب رو زده مخالفتم نشون داده میشه یا نه.
              اگر منظورتون گزارش ارسال خلاف هست... اين گزينه پيام رو براي مديران سايت ميفرسته
              اگر افزودن اخطار رو ميگيد، خود كاربر هم با مراجعه به كنترل پنل كاربري ميتونه ببينه...

نظر

• Admin
                ادمین سایت
                • Oct 2010
                • 208

در اصل توسط pirane پست شده است
                از استادمان آقا محسن نظري خبري نيست تو اين بازار خراب نيازمند تحليل هاي استاتيد واقعي هستيم
                ما هم چشم انتظار حضور و فعاليت تمام اساتيد شناخته شده در اين سايت هستيم و اميدواريم با حضور تحليلگران بيشتري شاهد رونق مطالب سايت بورسي باشيم.

نظر

• Admin
                  ادمین سایت
                  • Oct 2010
                  • 208

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                  باسلام
                  من یک مشکلی که دارم نمی توانم صفحه راعوض بکنم .
                  لطفا راهنمایی بکنید ؟
                  آیا این سایت ارتباطی باسایت های پولی دارد یا نه ؟
                  وتشکر
                  سلام
                  منظورتون رو متوجه نشدم، اگر استايل و ظاهر صفحه هست كه ميتونيد از بخش تعيين استايل - در گوشه سمت راست پايين صفحه - اقدام كنيد.
                  اين سايت با هيچ سايت يا شركت ديگه اي ارتباط نداره و كاملا مستقل اداره ميشه.

موفق باشيد

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 617

آقای ادمین
                    یه زمان بورکس میخوندم..بعد تالار بورس..بعد اراد...بعد اینجا رو که پیدا کردم وارد هیچ کدوم از قبلی ها نشدم چون تو هر تاپیکش یکی خدایی میکرد..ولی الان جز دو سه نفر کسی نمونده!
                    فکر می کنید این اشکال از بابت مدیریت بود یا اعضا؟ ایا سیاست سایت به همین منوال خواهد بود؟

نظر

• Admin
                      ادمین سایت
                      • Oct 2010
                      • 208

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                      آقای ادمین
                      یه زمان بورکس میخوندم..بعد تالار بورس..بعد اراد...بعد اینجا رو که پیدا کردم وارد هیچ کدوم از قبلی ها نشدم چون تو هر تاپیکش یکی خدایی میکرد..ولی الان جز دو سه نفر کسی نمونده!
                      فکر می کنید این اشکال از بابت مدیریت بود یا اعضا؟ ایا سیاست سایت به همین منوال خواهد بود؟
                      سلام
                      باعث خوشحالیه که سایت بورسی تونست به جایگاهی برسه که رضایت شما و کاربران زیادش رو جلب کنه.
                      در مورد دوستانی هم که مدتیه کمتر شاهد حضورشون هستیم مطمینا زمان باعث میشه قضاوت بهتری در مورد دلیل این کار داشته باشیم و بهتره کمی صبور باشیم.
                      شک نکنید سایت بورسی بر مبنای اصولی که منجر به راه اندازیش شده , با اتکا به کاربران فهیمش در مسیری که باید پیش خواهد رفت.

نظر

• سپه
                        كاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 790

در اصل توسط admin پست شده است View Post
                        اگر منظورتون گزارش ارسال خلاف هست... اين گزينه پيام رو براي مديران سايت ميفرسته
                        اگر افزودن اخطار رو ميگيد، خود كاربر هم با مراجعه به كنترل پنل كاربري ميتونه ببينه...
                        ممنون از پاسختان
                        منظور من اعلام مخالفت با نوشته حجت بود که حاصل گردید:d

یه سئوال داشتم الان ساعت 8و نه دقیقه دوشنبه شب تعداد اعضا مشاهده کننده گفتگوی بورسی 10 عضو و 27 مهمان

من تازگی ها هر وقت می خوام به طور ناشناس نوشته ها رو ببینم نمی تونم
                        اون 27 نفر چه جوری وارد شدن
                        ایا سایت سیستم اعضا رو شناسایی می کنه و نمی ذاره اعضا بدون وارد کردن عضویت وارد شوند

نظر

• hmasjedi10
                          عضو جدید
                          • Nov 2011
                          • 7

admin جان سلام
                          از سایت کاربردی شما بخصوص در بخش گفتگوی بورسی و همچنین فعال سازی کاربری اینجانب کمال تشکر را داشته ارزوی سلامتی برای شما و کلیه اعضای سایت دارم.
                          آخرین ویرایش توسط hmasjedi10؛ 2011/11/17, 20:39. دلیل: غلط کلمه
                          [SIZE=3][/SIZE][SIZE=3][SIZE=3][COLOR="#0000FF"]never compare yourself with any others[/COLOR][/SIZE] [/SIZE]

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

با درود
                            حقیقتاً قرار گرفتن تاپیکهای تبریک ازدواج و تولد و شوخی و... در گفتگوهای بورسی در بحبوحه معاملات باعث بر هم خوردن تمرکز و تداخل در فعالیت و در سایر لحظات نیز نقض غرض و غیر همراستا با اهداف انجمن است لذا از مدیریت محترم سایت تقاضا دارم انجمن جداگانه برای این منظور ایجاد نمایند و تاپیکهای مذکور صرفاً در آن انجمن ها به نمایش در آیند.
                            با سپاس

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1100

با سلام خدمت جناب ادمین
                              لطفا پیام خصوصیتون رو چک بفرمائید
                              ممنونم

نظر

• amini1110
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 39

admin عزیز سلام
                                از مطالب سایت خوب شما بخصوص در بخش گفتگوی بورسی کمال استفاده را برای افزایش اطلاعاتم میبرم سایت بورسی با تما سایتهایی که دیده ام متفاوت و بهتر است که نشانه مدیریت خوب سایت است . همچنین از فعال سازی کاربری اینجانب کمال تشکر را داشته ارزوی سلامتی برای شما و کلیه اعضای سایت دارم.

نظر

در حال کار...
                                X