شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

با درود
    به طور کلی این سایت رکوددار تاپیک های غیرمرتبط در بین فرومهای بورس است. نام این انجمن "بورس اوراق بهادار" است ولی در آن از عقد و عروسی و تولد و شوخی و عزا مطلب نوشته می شود. پرسش من از مدیریت محترم سایت آنست که آیا انجمن مباحث آزاد برای موارد مذکور فضای مناسبتری نیست؟
    با سپاس
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• تیزبین
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 87

با سلام به مدیرت سایت خوب بورسی.
      باتوجه به آنکه مطالب سایت کاملا به روز میباشد و سایت از عضویت افراد کاربلد و ماهر بهره مند میباشد از مطالعه مطالب سایت میتوان کمال استفاده را برد.
      باتشکر از تلاشتون موفق باشید.
      راستی ادمین جان نرم افزار امی بروکر و کرکش را از کجا میتوانم تهیه کنم؟
      شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Jul 2025
        • 1422

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
        با درود
        به طور کلی این سایت رکوددار تاپیک های غیرمرتبط در بین فرومهای بورس است. نام این انجمن "بورس اوراق بهادار" است ولی در آن از عقد و عروسی و تولد و شوخی و عزا مطلب نوشته می شود. پرسش من از مدیریت محترم سایت آنست که آیا انجمن مباحث آزاد برای موارد مذکور فضای مناسبتری نیست؟
        با سپاس
        دوست عزیز
        خیلی شرمنده که دخالت می کنم
        یه سوالی ذهن بنده رو مشغول کرده برای همین می پرسم
        شما نمی تونید اون تاپیک ها رو باز نکنید ؟

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
          دوست عزیز
          خیلی شرمنده که دخالت می کنم
          یه سوالی ذهن بنده رو مشغول کرده برای همین می پرسم
          شما نمی تونید اون تاپیک ها رو باز نکنید ؟
          با درود
          پرسش يا به عبارت بهتر راه حل خلاقانه شما اين لطيفه را براي من تداعي مي كند:
          "يه نفر ميگه نميدونم چرا همچين كه نفس مي كشم تمام قفسه سينم از درد تير مي كشه، طرف برمي گرده ميگه اينكه كاري نداره خوب نفس نكش تا درد نگيره!"
          اين اندازه انجمن هاي مختلف در سايت ايجاد شده است چرا همه چيز بايد به انجمن گفتگوهاي بورسي ختم شود؟ من نيز به سينما و تنيس علاقمندم و همچون من بسياري از كاربران ديگر نيز علايقي دارند آيا هر يك مجاز هستيم تاپيكي مخصوص به موارد مذكور ايجاد و مستقيماً وارد انجمن گفتگوهاي بورسي نماييم؟ پس كاركرد "انجمن آزاد" در اين سايت چيست؟
          با سپاس

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • Jul 2025
            • 1197

کاربر ناشناس سلام. از انجایی که سوالاتتان را رک میپرسید، پس میشه امیدوار بود دیگران هم میتونند سوالاتشان را رک بپرسند.
            این سوالی که میخوام بپرسم از روی کنجکاوی خودم میباشد و برام جالب شده!
            چرا اختلاف تشکر و تشکر شده های شما اینقدر زیاده؟!

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Jul 2025
              • 1050

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
              کاربر ناشناس سلام. از انجایی که سوالاتتان را رک میپرسید، پس میشه امیدوار بود دیگران هم میتونند سوالاتشان را رک بپرسند.
              این سوالی که میخوام بپرسم از روی کنجکاوی خودم میباشد و برام جالب شده!
              چرا اختلاف تشکر و تشکر شده های شما اینقدر زیاده؟!
              با درود
              http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post57305

به گمان من استفاده پوپوليستي از پديده "تشكر" يكي از معضلات فروم هاي بورسي است. البته من نكات ديگري هم در اين خصوص نوشته بودم در تاپيك "شوخي" كه تاپيك مورد نظر را نيافتم.
              با سپاس

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

با سلام خدمت مدیریت محترم
                از دیروز برای باز کردن تاپیکها و صفحات مختلف با همون مشکل قدیمی مواجه میشم
                باز شدن هر صفحه چندین دقیقه طول میکشه
                به سختی میشه یه پست ارسال کرد
                نمی دونم از دوستان هم کسی این مشکل رو داره یا نه
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• Admin
                  ادمین سایت
                  • Oct 2010
                  • 208

با درودحقیقتاً قرار گرفتن تاپیکهای تبریک ازدواج و تولد و شوخی و... در گفتگوهای بورسی در بحبوحه معاملات باعث بر هم خوردن تمرکز و تداخل در فعالیت و در سایر لحظات نیز نقض غرض و غیر همراستا با اهداف انجمن است لذا از مدیریت محترم سایت تقاضا دارم انجمن جداگانه برای این منظور ایجاد نمایند و تاپیکهای مذکور صرفاً در آن انجمن ها به نمایش در آیند.با سپاس
                  با درودبه طور کلی این سایت رکوددار تاپیک های غیرمرتبط در بین فرومهای بورس است. نام این انجمن "بورس اوراق بهادار" است ولی در آن از عقد و عروسی و تولد و شوخی و عزا مطلب نوشته می شود. پرسش من از مدیریت محترم سایت آنست که آیا انجمن مباحث آزاد برای موارد مذکور فضای مناسبتری نیست؟با سپاس
                  سلام و عرض ادب
                  با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ به نوشته های دوستان در این مدت...
                  جناب ناشناس با احترام به نظر شما باید بگم که برخلاف دیدگاه شما این سایت از معدود سایت هایی است که تاپیک های غیر بورسی در اون کمتر به بخش بورسی راه پیدا میکنند.
                  برای کنترل این مورد هم سیاست هایی اعمال کردیم که نمونه اش ایجاد تاپیک جدید در انجمنی به این نام هست.اما... اینکه بعضی از تاپیک ها مثل "مسابقه فارکس", "روانشناسی, مدیریت سرمایه و .... و یا تاپیک هایی که گه گاه از بخش آزاد به بخش گفتگوهای بورسی منتقل میشند در این بخش قرار دارند, این هست که دوستانی که بدلیل سر زدن به این بخش کمتر به سایر بخش ها سر میزنند (چیزی که به تجربه و با بررسی مطالب مورد نظر کاربران آنلاین و تعداد نمایش هر تاپیک مشخص شده) اینه که از وجود چنین بخش هایی در سایت مطلع بشن....مثلا کاری که در مورد تاپیک های بخش آزاد صورت گرفته, ایده ای بود که زمانی خانم آمن با نظر سنجی از کاربران عملیش کرد و بعد از این کار -یعنی معرفی تاپیک های این بخش در بخش پر بیننده سایت- شاهد رونق نسبی این بخش بودیم.

بخش بازار جهانی ارز (یا همون فارکس) هم در سایت ما کما بیش مهجور مونده و با قرار گرفتن تاپیک های این بخش در انجمن بورسی مشخص شد تعداد کاربران فعال و علاقه مند به این بخش بیش از انتظار بوده, و امید داریم معرفی این تاپیک ها با حضور چند مدتی در بخش بورسی به فعال بودن بیشترشون بعد از انتقال به بخش مربوطه منجر بشه.

تو مدیریت این سایت نو آوری هایی داشتیم که مهمترینش اتکا به کاربران و نظر ایشون بوده و اختلاطی که بیشتر در غالب پیام خصوصی با کاربران انجام شده و میشه (کما اینکه جنابعالی هم بعضا مخاطب بوده اید) و سعی کردیم ادبیات نوشتاری رو در سایت با کمک کاربران به شکلی قابل قبول ارایه کنیم.

اما در مورد مقایسه ای که با سایر سایت های مشابه داشتید, کافیه سری به این سایت ها بزنید تا ببینید اونجا هم وجود تاپیک های تبریک و تسلیت و .... در بخش بورسی به شکلی بارزتر از این سایت مرسوم هست...

نکته دیگه اینکه درسته که اینجا بخش بورس هست و ما هم هم رای شما انتظار داریم مطالب ارتباط بیشتری با عنوان انجمن داشته باشه و بارها و به اشکال مختلف -ایمیل به کاربران و نمایش در بالای صفحه و...- این مطلب رو بیان کردیم اما همونطور که تو بسیاری از شرکت ها و کمپانی ها در کنار محل کار باشگاه و امکانات تفریحی و رستوران و بار و... وجود داره و حتی جالبتر اینکه طبق شنیده های من طبقه ای در ساختمان ترید وال استریت هست که فعالان در حین ترید میتونن نوشیدنی سرو کنند و باهم به گپ و گفتگو بپردازند و... اینجا هم وجود این بخش ها شاید حالتی اینچنینی داشته باشه.

با این حال من هم موافق این موضوع هستم که نباید این مساله تاپیک های اصلی رو تحت تاثیر قرار بده.در کنار این مسایل همونطور که من سهامدار و حتی مدیر بدلیل کثرت نوشته ها نمیرسم همه مطالب رو بخونم و فقط تاپیک های مورد علاقه ام رو مرور میکنم (یا تاپیک سهم هایی که مد نظر دارم) میشه از مرور این تاپیک های کم ارتباط با بخش بورسی چشم پوشی کرد.

در آخر باز هم از حضور فعال شما در سایت بورسی ممنونم و مطمینم شما از کاربرانی هستید که دلسوزانه برای سایت خودتون زحمت میکشید و به فکر پیشرفت این سایت هستید.

نظر

• Admin
                    ادمین سایت
                    • Oct 2010
                    • 208

در اصل توسط behnam پست شده است View Post

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است
                    دقیقا منم میخواستم این موضوع را مطرح کنم.
                    با سلام
                    باور کنید با اینکه چندین بار این موضوع مطرح شده, اما به شخصه و با تست سرعت سایت با اینترنت adsl , دایال آپ و gprs مشکل خاصی در سرعت سایت مشاهده نکردم و حتی بعضا از دوستان هم پرسیدم که ایشون هم مشکلی نداشتند. (حتی در این روزها که ظاهرا سرعت اینترنت بنا به سیاست های موجود پایینتر از حد انتظار هست)

مورد دیگه ای که در تست سرعت سایت و مقایسه اون با سایت های مشابه ازش استفاده کردیم و نمره قبولی گرفتیم بررسی سرعت لود شدن سایت در سایت های مربوطه هست؛ با جستجوی عبارت website speed test در گوگل سایتهایی که این کار رو انجام میدن میتونید پیدا کنید و خودتون به بررسی سرعت سایت بورسی و مقایسه با سایت های مشابه اقدام کنید...

با این حال هنوز دلیل قانع کننده ای برای تغییر سرور سایت پیدا نکردیم...

تنها پیشنهاد در حال حاضر اینه که مرورگر اینترنتتون رو تغییر بدید, مثلا بهتره از گوگل کروم یا سفری یا اپرا بجای اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس استفاده کنید...
                    امیدوارم مشکلتون حل بشه با این حال اگر مشکل پا برجا بود باز منتظر اعلام موضوع و البته راهنمایی دوستان هستیم.

موفق باشید

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                      با سلام
                      براي من هم همين طور شده ، درست شده بود ولي نميدونم چرا 2 روز هست نمي تونم صفحات رو باز کنم و مجبورم پيج ها رو همگي باز کرده و سپس Work Offline رو بزنم تا صفحات برام باز بشن و نمايش داده بشن

ممنون به خاطر زحماتي که مي کشيد

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط Admin پست شده است View Post
                        با سلام
                        باور کنید با اینکه چندین بار این موضوع مطرح شده, اما به شخصه و با تست سرعت سایت با اینترنت adsl , دایال آپ و gprs مشکل خاصی در سرعت سایت مشاهده نکردم و حتی بعضا از دوستان هم پرسیدم که ایشون هم مشکلی نداشتند. (حتی در این روزها که ظاهرا سرعت اینترنت بنا به سیاست های موجود پایینتر از حد انتظار هست)

مورد دیگه ای که در تست سرعت سایت و مقایسه اون با سایت های مشابه ازش استفاده کردیم و نمره قبولی گرفتیم بررسی سرعت لود شدن سایت در سایت های مربوطه هست؛ با جستجوی عبارت website speed test در گوگل سایتهایی که این کار رو انجام میدن میتونید پیدا کنید و خودتون به بررسی سرعت سایت بورسی و مقایسه با سایت های مشابه اقدام کنید...

با این حال هنوز دلیل قانع کننده ای برای تغییر سرور سایت پیدا نکردیم...

تنها پیشنهاد در حال حاضر اینه که مرورگر اینترنتتون رو تغییر بدید, مثلا بهتره از گوگل کروم یا سفری یا اپرا بجای اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس استفاده کنید...
                        امیدوارم مشکلتون حل بشه با این حال اگر مشکل پا برجا بود باز منتظر اعلام موضوع و البته راهنمایی دوستان هستیم.

موفق باشید
                        با سپاس از زحمات شما
                        من پست قبلی رو پنجشنبه صبح نوشتم
                        از جمعه صبح مشکل برطرف شد ولی از بعد از ظهر جمعه دوباره مشکل برگشت
                        بنده حتی مرورگر اینترنتم رو هم عوض کردم ولی جواب نگرفتم
                        شاید باورتون نشه ولی باز کردن یک پیام خصوصی برای من بیش از 10 دقیقه طول میکشه در حالی که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم
                        الآن سایتهای دیگه رو به راحتی باز میکنم ولی برای ورود به اینجا و باز کردن تاپیکها مشکل دارم
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

با عرض سلام خدمت مديريت محترم سايت و خسته نباشيد به شما بابت زحماتي كه ميكشيد با عرض پوزش بابت جسارت بنده در انجمن بورسي متاسفانه تاپيك هايي موجود هستند كه هيچ ربطي به بازار بورس ندارند از جمله مسابقه فاركس يا صندلي داغ و موردهاي ديگه كه اين تاپيك ها تمركز ي سهامدار را در طول بازار به هم مي ريزد در پيدا كردن تاپيك هاي بورسي. اگر امكان دارد اين تاپيك ها را به بالاي صفحه انجمن بورسي ببريد مثل مديريت سرمايه . به اين دليل كه هم هميشه توي چشم هست و هر كسي خواست مي تونه راحت پيداشون كنه هم اينكه بين تاپيك هاي بورسي نيست تا باعث سر گيجه سهامدارا بشود ارزومند بهترينها براي شما دارم موفق و مويد باشيد.
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

با درود
                            یک نکته جالبی که در این سایت به چشم می خورد آنست که وقتی یک تاپیک اعم از مرتبط و غیرمرتبط-این آخری که رشد نمایی دارد!- ایجاد می شود بخصوص اگر ایجاد کننده از حلقه یاران باشد، بلافاصله سیلی از تعریف و تمجیدهای عذاب آور ایرانی سرازیر می شود که "چه کار خوبی کردی این تاپیک رو ساختی"، "این سایت این تاپیک را فقط کم داشت"، "تو بی نظیری"، "تو خلاقی" و پس از آن سیل درج پدیده پوپولیستی معروف زیر نوشته ها... بسیار خوب
                            حالا باید تاپیک آغاز به کار کند و پس از آن اندازه تعریف و تمجید انتظار یک اتفاق خارق العاده را داریم. اما همین که تاپیک دو سه صفحه ورق می خورد به ورطه فراموشی می افتد گویا تنها کارکرد آن ایجاد حس همدلی و ارادتمندی کاربران نسبت به یکدیگر بوده است. این مهم در تاپیک های آموزشی این سایت نیز یافت می شود.
                            با سپاس

نظر

• ناشناس
                              کاربر ویژه بورسی
                              • Jul 2025
                              • 1050

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                              با عرض سلام خدمت مديريت محترم سايت و خسته نباشيد به شما بابت زحماتي كه ميكشيد با عرض پوزش بابت جسارت بنده در انجمن بورسي متاسفانه تاپيك هايي موجود هستند كه هيچ ربطي به بازار بورس ندارند از جمله مسابقه فاركس يا صندلي داغ و موردهاي ديگه كه اين تاپيك ها تمركز ي سهامدار را در طول بازار به هم مي ريزد در پيدا كردن تاپيك هاي بورسي. اگر امكان دارد اين تاپيك ها را به بالاي صفحه انجمن بورسي ببريد مثل مديريت سرمايه . به اين دليل كه هم هميشه توي چشم هست و هر كسي خواست مي تونه راحت پيداشون كنه هم اينكه بين تاپيك هاي بورسي نيست تا باعث سر گيجه سهامدارا بشود ارزومند بهترينها براي شما دارم موفق و مويد باشيد.
                              با درود
                              مدیریت سرمایه نیز بهتر است به تاپیک آموزشی منتقل شود و سایر تاپیک های غیرمرتبط نیز به انجمن مباحث آزاد انتقال یابند.
                              با سپاس

نظر

• Admin
                                ادمین سایت
                                • Oct 2010
                                • 208

با تشكر از دوستان عزيز جناب ناشناس و alireza184
                                مديريت سايت بورسي با احترام به نظر اكثريت كاربران، سياست هاي خاص خود رو در دسته بندي مطالب و مديريت تاپيك ها داره و همونطور كه بارها اشاره شده از كاربران انتظار داره با رعايت اصول مندرج در قوانين سايت در صفحه نخست، انجمن مديريت (اين لينك) مطالب با رعايت حريم و چهارچوب در تاپيك هاي مرتبط نوشته بشه.

اما اميدوارم ضمن استفاده از واژه پوپوليست كه بارها در نوشته هاتون به اون اشاره داشتيد به معناي اين واژه هم دقت داشته باشيد.
                                به عبارتي واضح آيا شما با بكار بردن اين واژه خودتون رو تافته جدا بافته فرض ميكنيد و اعتقاد داريد بقيه كاربران -كه به قول شما تشكر ميزنند يا با تاپيكي همراهي ميكنند- عوامي از طبقه پايين و قشر غير فرهيخته هستند؟!
                                اميدوارم در بكار بردن كلمات شايد نامانوس دقت بيشتري داشته باشيد و لازمه همزيستي كه احترام به نظرات ديگران -والبته نظر جمع- ولو نظر مخالف باشه رو رعايت كنيد.

موفق باشيد.

نظر

در حال کار...
                                X