شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابي چارلتون
    عضو فعال
    • May 2011
    • 993

با عرض سلام و خسته نباشيد

ادمين جان لطفي مي کنيد و قابليت ارسال پيام خصوصي را براي آقا سينا فعال کنيد. خواستم به ايشون پيام بدم اما اين قابليتش غير فعال شده ظاهرا

با تشکر

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      با سلام و احترام

به استحضار می رساند که ساعت سایت بورسی یک ساعت جلو بوده و ساعتی که جهت مطالب منتشر می گردد 1 ساعت جلوتر می باشد

خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به اصلاح ساعت اقدام گردد

به طور مثال الان که من این مطلب را می نویسم ساعت 6:29دقیقه است که احتمالا" 7:29درج خواهد شد:-/
      اقا منم امروز هر چی ساعت کامپیوترم رو درست میکنم دوباره 1 ساعت میره جلو نکنه میخوان من رو از طرف ناسا ناتو نمیدونم یه جایی بدزدن:d
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Admin
        ادمین سایت
        • Oct 2010
        • 208

در جواب جناب بابک 52 و جناب روح خشن:

چگونگی تنظیم زمان سایت با تغییرات یک ساعته اول بهار و آخر تابستان؟
        پاسخ : پنل كاربري........تنظيمات عمومي......... تنظيمات تاريخ و ساعت ........ بخش "نوع انتخاب این بخش" حالت "اين بخش هميشه فعال باشد"...فقط توجه داشته باشيد كه بعد از برگشت ساعت به حالت قبل(يعني 30 شهريور) اين گزينه دوباره به حالت قبل برگردانده شود.

جوب برخی پرسش های رایج رو میتونید به این لینک مراجعه کنید.

نظر

• ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

با سلام و عرض احترام
          چندی است ارسال و دریافت پیام خصوصی هایم با مشکل مواجه شده است
          لطفا بررسی بفرمایید
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

سلام لطفا پيغام خصوصيتون رو چك كنيد
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• سرداربورسی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 458

تاپیکها برای من سخت باز میشه
              سایت براش مشکلی پیش اومده ؟
              ممنونم
              ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
              نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

با سلام
                یه پیشنهاد داشتم اونم این که به اعضای جدیدی که عضو سایت میشند (فرض بر اینه که تازه کار هستند) یه پیغام اتوماتیک فرستاده بشه و در اون اصول اولیه سرمایه گذاری رو برای فرد مشخص کنه و از فرد بخواد شرایط رو قبول کنه (مثلا تشکیل سبد به جای تک سهم؛ استفاده از گروه صنعت های مختلف؛ عدم استفاده از دارایی های ثابت مثل خونه و....) حداقل حجت با فرد تموم بشه. شاید و فقط شاید حتی اگه یه نفرم از این طریق آگاه بشه بازم نتیجش این دنیا و اون دنیا می مونه برای اعضای سایت.
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

از مديران محترم سايت درخواست دارم نام تاپيك تحليل بتارو به ******موشكافي هاي بنيادي ****** تغيير بدن..ممنون
                  مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مدیر نظارت
                    ناظر کل سایت
                    • Feb 2011
                    • 159

درود

با توجه به هدف اصلی این سایت که اساسا مبتنی بر تبادل نظر کاربران عزیز پیرامون بازار سرمایه در فضای عمومی تاپیکها بنا نهاده شده لذا توجه فرمایید که اگر قرار باشد پیشنهادی درارتباط با خرید یا فروش سهام داده شود الزاما در تاپیک مربوطه باشد ولاغیر.

مطابق قوانین سایت قرار دادن لینک تبلیغی, ايميل و شماره تلفن شخصی در انجمن ممنوع است.

انتقاد منفی و مغرضانه از ساير انجمنها و اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع است.

مباحث باید در انجمن مربوط به آن موضوع مطرح شود و طرح مطالب غیر مرتبط با هر موضوع ممنوع بوده و از پرداختن به مسائل حاشیه ای که باعث ایجاد تنش در بین کاربران میشود جدا خودداری فرمایید بدیهی ست که مطالب حاشیه ای حذف می گردد.

بدلیل بروز مشکلات فنی، صندوق پیام تعدادی از کاربران غیر فعال شده که درصدد رفع آن هستیم.

در صورت وجود هرگونه ابهام نسبت به مطالب فوق از طریق ایمیل bourse4x@yahoo.com و یا پیام خصوصی ارتباط برقرار نمایید.

کاربران در اصل حضور يا عدم حضور، فعاليت و عدم فعاليت کاملا آزاد هستند، اما حضور در انجمن مستلزم رعايت قوانين انجمن ميباشد.

از همکاری صمیمانه شما سپاسگذارم
                    با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

فکر کن!! این تاپیک تمام مدت همین بالا بود و من ندیده بودمش! :d چقدر خوبه که همه کاربران همینجا نظرات و پیشنهاداتشون را مستقیما با مدیران و ناظرین سایت مطرح میکنند. ;;)
                      منو بگو هی تو پی ام مزاحم ادمین محترم میشدم! :">
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• VM511
                        تحلیلگر
                        • Jan 2012
                        • 109

سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیریت محترم

سوالی از خدمتتون دارم

من برای استفاده از سایت وارد قسمت گفتگو های بورسی میشم (http://forums.boursy.com/forumdispla...B1%D8%B3%D9%8A) و از اینجا میتونم تاپیک ها رو مشاهده نمایم

مشکل من اینه که برای دیدن آخرین ارسال ها و ارسال های جدید با ارور مواجه میشم (جستجو شما نتیجه ای نداشت لطفا با کلماتی دیگر جستجو کنید.)

و برای دریافت تاپیک های بروز شده مجبور به انجام رفرش میشم که در این صورت تمام تاپیکها دوباره رفرش میشه (البته تاپیک های بروز شده فونتشون تغییر میکنه)

یه پیشنهاد دارم (البته سرعت سایت عالیه )

صفحه گفتگوی های بورسی رو به صورتی قرار بدین که حداکثر 20 تاپیک قابل مشاهده باشه (یا هر طور خودتون صلاح میدونید) و با انجام بارگیری مجدد امکان بروز رسانی تاپیک ها باشه و تاپیک های بروز شده در صدر فهرست قرار بگیره

البته موارد ذکر شده در قسمت آخرین ارسال ها فراهم میباشد اما در اکثر مواقع غیر فعال میباشد

ممنون و تشکر
                        [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• VM511
                          تحلیلگر
                          • Jan 2012
                          • 109

سلام مجدد

یه مشکل دیگم داشتم ؛ اما فراموش کردم در پست قبل عنوان کنم

بعد از وارد شدن در هر تاپیک وارد اولین صفحه اون میشیم و برای دنبال کردن مباحث باید دنبال صفحه مورد نظر بگردیم . که برای چاره مجبوریم به آخرین صفحه بریم و شروع به عقبگرد کنیم

شرایط اگر بصورتی باشد که به آخرین پست تشکر شده و یا صفحات آخر هدایت بشه خیلی بهتره و وقت زیادی صرفه جویی میشه

ممنون و تشکر
                          [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• PASHA
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1294

باسلام واحترام ،اگرامکانش هست
                            پیام خصوصی مرا هم درست کنید .چند مدتی هست که امکان ارسال ودریافت پیام خصوصی را ندارم .با تشکر
                            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• Admin
                              ادمین سایت
                              • Oct 2010
                              • 208

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیریت محترم

سوالی از خدمتتون دارم

من برای استفاده از سایت وارد قسمت گفتگو های بورسی میشم (http://forums.boursy.com/forumdispla...

نظر

• Admin
                                ادمین سایت
                                • Oct 2010
                                • 208

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
                                سلام مجدد

یه مشکل دیگم داشتم ؛ اما فراموش کردم در پست قبل عنوان کنم

بعد از وارد شدن در هر تاپیک وارد اولین صفحه اون میشیم و برای دنبال کردن مباحث باید دنبال صفحه مورد نظر بگردیم . که برای چاره مجبوریم به آخرین صفحه بریم و شروع به عقبگرد کنیم

شرایط اگر بصورتی باشد که به آخرین پست تشکر شده و یا صفحات آخر هدایت بشه خیلی بهتره و وقت زیادی صرفه جویی میشه

ممنون و تشکر
                                عرض ادب
                                برای پاسخ بعضی سوالات رایج میتونید تاپیک پرسش های رایج رو مشاهده کنید.

اما :
                                .پرسش : تغییر نحوه نمایش به صورتیکه ابتدا جدیدترین پست نمایش داده شود؟
                                پاسخ : به كنترل پنل كاربري بريد و تو قسمت "تنظيمات نمايش موضوع" ، گزينه "حالت نمايش موضوع" رو به "خطي-ابتدا جديدترين" تغییر بدید

نظر

در حال کار...
                                X