این فروم ارتباطی با 4x هم داره یا فقط سهام هست ؟؟؟
شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
-
با سلام وخسته نباشید
دوروزه سرعت سایت برای من پایین اومده وبه سختی می تونم وارد موضوعات بشم
اگه ممکنه لطف بفرمایید مشکل منو حل کنید.
با تشکرهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
با سلام. در تاپیک غمارگ یکی ا دوستان( ali 20 )پیام خصوصیشون فعال نشده از ما خواستن به شما بگیم تا مشکلشون حل بشه .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد تبلیغات چرا هنوز هیچ تبلیغی صورت نگرفته؟
اگه برای سایت در یکی از فضاهای خالی شمارنده ای بزارید که امار بازدید این سایت در روز و کل بازدید های روزانه و ماهانه رو نشون ( غیر از اون چیزی که الان فعال هست در پایین صفحه )بده خیلی سریع فک کنم تبلیغات هم انجام بگیره........
با تشکر///
نظر
-
مشکل من هنوز حل نشده
از مدیران محترم تقاضا می شه رسیدگی بفرمایین.هرصفحه رو که می خوام باز کنم زمان زیادی می بره
قبلا" هم این مشکل پیش اومده ولی با لطف شمادرست شده ولی با درست شدن مجدد سایت این مشکل بازم برام پیش اومده
در ضمن مشکل سرعت اینترنت هم ندارم
با تشکر فراوانهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postبا سلام وخسته نباشید
دوروزه سرعت سایت برای من پایین اومده وبه سختی می تونم وارد موضوعات بشم
اگه ممکنه لطف بفرمایید مشکل منو حل کنید.
با تشکر
برای رفع مشکل سرعت و نیز از دسترس خارج شدن گاه و بی گاه سایت در روزهای اخیر (روز یکشنبه 16 مهر) اقدام به تغییر سرور سایت کردیم.
بنابراین در صورتیکه کماکان مشکل شما پا برجاست توصیه میکنم از براوزر دیگری استفاده نمایید.
با تشکر
نظر
-
با سلام و تشکر از زحمات شبانه روزی مدیران محترم
دو مشکل دارم:
ا-یوزرنیم و پسوردم در سایت ذخیره نمیشود(مربع ذخیره ، تیک نمی خورد).
2-هنگام جستجوی پست های ارسالی کاربران ، تمامی پست ها مشاهده نمیشود.
سلامت ، موفق و عاقبت بخیر باشیدطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
با سلام و عرض ارادت خدمت مدیریت تالار بورسی و ناظرین محترم
در صورت امکان میخواستم نام کاربری خود را که اسم واقعی خودم میباشد تغییر دهم و مثلا با نام مسعود بماند و دیگر نامهایی که در صورت موجود بودن به ترتیب اولویت اعلام مینمایم
1-مسعودیان
2- مسعودی
3-مسعود 100
با تشکر فراوان اگر ممکن است تغییر نمایید .ارادتمند مسعود ریحانی
نظر
-
در اصل توسط مسعود ریحانی پست شده است View Postبا سلام و عرض ارادت خدمت مدیریت تالار بورسی و ناظرین محترم
در صورت امکان میخواستم نام کاربری خود را که اسم واقعی خودم میباشد تغییر دهم و مثلا با نام مسعود بماند و دیگر نامهایی که در صورت موجود بودن به ترتیب اولویت اعلام مینمایم
1-مسعودیان
2- مسعودی
3-مسعود 100
با تشکر فراوان اگر ممکن است تغییر نمایید .ارادتمند مسعود ریحانی
از مدیریت محترم در صورت امکان خواهشمندم با اسم مسعود 100 در صورت موجود نبودن این اسم در نام کاربری دیگر ان ،مستدعی است به مسعود 100 تغییر یابد.
با تشکر و سپاس فراوان
نظر
-
در اصل توسط مسعود 100 پست شده است View Postبا سلام وعرض ادب مجدد
از مدیریت محترم در صورت امکان خواهشمندم با اسم مسعود 100 در صورت موجود نبودن این اسم در نام کاربری دیگر ان ،مستدعی است به مسعود 100 تغییر یابد.
با تشکر و سپاس فراوان
از مدیریت محترم کمال تشکر و قدر دانی را دارم.
نظر
-
باسلام
ابتدا لازم است ، از شما مدیران گرامی سایت تشکر کنم .
من در بیشتر مواقع با تبلت کار میکنم . مشکلی که هنگام باز شدن سایت شما در تبلت دارم این است که محل اشاره میانبرها با محل قرار گیرشان متفاوت است . مثلاً برای فعال کردن یک میانبر باید 10 تا 15 سانتی متر اونترفتر از کلید را لمس کنم تا میانبر فعال شود ، به عبارت دیگر از لحاظ مکانی هماهنگی ندارند ، در صورتی که این مشکل رو در سایتهای دیگر ندارم. با تشکرآنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
نظر